bigcock6924
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Παίζει τιποτα τώρα?
ΜισκινηΘα πάει κανείς σήμερα?
What?Μισκινη
τι παιχτηκε ακριβως μυστη?Σημερα κατα τις 7 επαιξε δυνατή φαση με ζευγάρι στο ισογειο στο διάδρομο αριστερα στη πρωτη καμπίνα. Πέρασε καλά αρκετός κόσμος . Πάντα τετοια!
Πολύ ωραίο γκομενάκι μονο με τα τακούνια του γαμήθηκε με τον δικο της και καμια 5αρια άλλους στο διάδρομο στο ισόγειο. Κανά μισάωρο πρέπει να κράτησε η όλη φάση. Κατα τ αλλα αρκετός κόσμος και κίνηση.τι παιχτηκε ακριβως μυστη?
Τεταρτιατικα τετοιο σκηνικο μπραβο!!Πολύ ωραίο γκομενάκι μονο με τα τακούνια του γαμήθηκε με τον δικο της και καμια 5αρια άλλους στο διάδρομο στο ισόγειο. Κανά μισάωρο πρέπει να κράτησε η όλη φάση. Κατα τ αλλα αρκετός κόσμος και κίνηση.
Καλά ρε τύπε γαμήσανε 6 άτομα σε μισή ώρα; Ισα-ισα τον βρέξανε και τέρμα;Πολύ ωραίο γκομενάκι μονο με τα τακούνια του γαμήθηκε με τον δικο της και καμια 5αρια άλλους στο διάδρομο στο ισόγειο. Κανά μισάωρο πρέπει να κράτησε η όλη φάση. Κατα τ αλλα αρκετός κόσμος και κίνηση.
Καλά ρε τύπε γαμήσανε 6 άτομα σε μισή ώρα; Ισα-ισα τον βρέξανε και τέρμα;
Στα π@π@ρια μας..Αυριο θα παω κατα τις 8. Θα ειμαι σε καμπινα στον οροφο.
Γιατί η καυλα εχει της μερες της ασ πούμε τρίτη πέμπτη Σάββατο ενα πράμα χαχαχαχαχ!!!!Τεταρτιατικα τετοιο σκηνικο μπραβο!!
Καθολου στα π@π@ρια μας. Ειχε την καλοσυνη να ενημερωσει και της τη λεμε κι απο πανω; Μετα αν δεν πατανε ουτε κροσακια μην αναρωτιομαστε γιατι...Στα π@π@ρια μας..
Πολύ σωστά!!!Καθολου στα π@π@ρια μας. Ειχε την καλοσυνη να ενημερωσει και της τη λεμε κι απο πανω; Μετα αν δεν πατανε ουτε κροσακια μην αναρωτιομαστε γιατι...
Τύπισσα τα κρος δεν έχουν τύχη στα τσονταδικα , όλοι προτιμάνε πλέον τον οριτζιναλ πουστη και κατι ανώμαλοι θέλουν γυναίκες με μουνιΣήμερα μετά τις 8 θα είμαι σε καμπίνα στον όροφο. Καθαριότητα και διακριτικότητα επιβάλλονται.
Πήγες;Πάντως πολύ καλό το 8downtown.
Άποψη μου....