Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.553
- Πόντοι
- 441
Για να την σπάσω του χοντρού, bukkake στο bluevision στον Πειραιά τώρα!! Και ας με κάνουν ban από εδω
Γιατί καλέ, τι σου έκανε ο χοντρέλας? Μια χαρά 200 κιλά παιδί έίναι και με υπέροχη οσμή σάπιας πορδής!Για να την σπάσω του χοντρού, bukkake στο bluevision στον Πειραιά τώρα!! Και ας με κάνουν ban από εδω
Είχε συμμετοχή τύπισσα?? Τι έγινε με τον χοντρό ήθελε να σε γαμησει και δεν του έκατσες??Για να την σπάσω του χοντρού, bukkake στο bluevision στον Πειραιά τώρα!! Και ας με κάνουν ban από εδω
Ξέρει αυτός,που με πέταξε έξωΓιατί καλέ, τι σου έκανε ο χοντρέλας? Μια χαρά 200 κιλά παιδί έίναι και με υπέροχη οσμή σάπιας πορδής!
Μια χαρά ήταν,τους είχα καλέσει εγωΕίχε συμμετοχή τύπισσα?? Τι έγινε με τον χοντρό ήθελε να σε γαμησει και δεν του έκατσες??
Blue Vision ; ή Downtown?Για να την σπάσω του χοντρού, bukkake στο bluevision στον Πειραιά τώρα!! Και ας με κάνουν ban από εδω
δεν την βλεπω την μπιανκα ετοιμη για να ζησει τις εντονες συγκινησεις που προσφερει το αθηναικον,αν κολλαει να φασωθει στο νταουνταουν δεν ειναι ετοιμη να την χυσουν ακαποτα στο μπουντρουμι της ηδονης και του πονου οι διασημοι γαμιαδες του αθηναικου ο τζιμης ο τανζανος ο πακιστανος ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι και οι αστεγοι που κοιμουνται στις καβατζες του ιδρυματοςΤύπισσα @cdBIANCA τα έχουμε ξαναπεί, οι θαμώνες αυτού του τσονταδικου προτιμούν τις γυναίκες με μουνι και τ αγόρια. Εσείς τα CD γενικα τρώτε απαξίωση. Την επόμενη φορά ξαναντυσου σι-ντι και τράβα αθηναϊκόν να σε ξεσκίσουν σίγουρα να σου χύσουν το κωλαντερο.
Μετά τις 24:00 ελα τύπε, θα έχουμε μαζευτεί και τα ζόμπι.Υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται να παει αυριο στο 8 downtown?
Είναι να γελάς με αυτούς που το παίζουν κοκόρια και όταν έρθει η ώρα δεν μπορούν να ''σφυρίξουν''Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι 1) ότι αρκετοί ήθελαν να γαμησουν, ωστόσο λίγοι το κατάφεραν
Αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί. Κατά την γνώμη μου το adult είναι μια κατηγορία από μόνο του.Συνεπώς δεν μαζεύονται αμιγώς str8, bi ή gay, το οποίο είναι ωραίο κατά τη γνώμη μου.
Εισαι τρελλος?Κάντε μια αναφορά στον κωλομπαρα τον κωστακη..μας έχει ζαλίσει τα αρχιδια όλο μαλακιες γράφει δεν λέει και τίποτα το σημαντικό..έλεος
Έκανε καλό παιχνίδι η τυπισσα;Υποτακτική ξανθιά τώρα… στο υπόγειο!