Διαγραμμένο μέλος 236301
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
3+1 μέχρι τώρα . Όντως Καλή ώρα ......Κάνε χαμουλη κουκλάρα.. τέτοια ώρα περίπου και λίγο πιο νωρίς πηγαίνω κι εγώ..μια χαρά είναι..
3+1 μέχρι τώρα . Όντως Καλή ώρα ......Κάνε χαμουλη κουκλάρα.. τέτοια ώρα περίπου και λίγο πιο νωρίς πηγαίνω κι εγώ..μια χαρά είναι..
Σε παίρνουν ή μόνο τους ρουφάς;3+1 μέχρι τώρα . Όντως Καλή ώρα ......
5+1Σε παίρνουν ή μόνο τους ρουφάς;
Μια χαρά σε ξεκολιασαμε
Επιασες το Τζοκερ!!!
Το πώς μου φάνηκε εμένα δε σημαίνει ότι παντά έτσι είναι . Βάση αυτό .Για πες εντυπώσεις;
Πουστομάζωξη δηλαδή... Ο Κασσελάκης με τον Taylor λείπανε να μαζέψουνε ψήφους.Επισκεψη σημερα στο ιδρυμα στις κατα τις 18:30...συνολικα 7-8 ατομα και ενας κωλογερος με γυαλια που ηταν πολυ ενοχλητικος...την εναρξη του παιχνιδιου την εκανε η sissycross πανω στις καμπινες..πολυ δυνατη η sissy επειτα 2 πουστηδες γαμιοτουσαν σε καναπε...ενας πιτσιρικος στη κεντρικη αιθουσα στις καμπινες τον ξεκωλιαζε ενας και μετα εψαχνε πανω στις καμπινες για 2 γυρο με το στρινγκακι του μονο..η sissy πηρε τους περισσοτερους...
όχι εσύ μόνο έλειπες που προφανώς είσαι ο σούπερ γαμιάς των γυναικών…Πουστομάζωξη δηλαδή... Ο Κασσελάκης με τον Taylor λείπανε να μαζέψουνε ψήφους.
Ησουν χτες εκει lily?Απλά μια γεμάτη και χορταστική βραδια χθες!!!!
ΝαιΗσουν χτες εκει lily?
Εννοείς 18:30?Οποιο αλλο crossaki παει τετοιες ωρες να ενημερωσει...ηταν πολυ καλη η ωρα χτες και ειχε αρκετο κοσμο
Ναι τι ωρα πηγες?εγω 19:30 εφυγαΕννοείς 18:30?