Πιτσιλιστής
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελα πορνοσ!θα παμε με κομπρακι πορνοσινεμαδακι?βλέπω το απολόνια ανάγκη πούλησε
ελα πορνοσ!θα παμε με κομπρακι πορνοσινεμαδακι?βλέπω το απολόνια ανάγκη πούλησε
Ολα μετα τις 12ελα πορνοσ!θα παμε με κομπρακι πορνοσινεμαδακι?
φίλος όλοι καταλαβαίνουμε γιατί ο πιτσιλιστής είναι δυνατός παίχτης!πιτσιλιστισ τι γραφεις??? δεν νομιζω να καταλαβενει κανεις,παντως εγω θα παω σημερα και αν πετυχω nikol θα συστιθω οπως πρεπει
ελα πορνοσ!θα παμε με κομπρακι πορνοσινεμαδακι?
φίλος όλοι καταλαβαίνουμε γιατί ο πιτσιλιστής είναι δυνατός παίχτης!
τώρα εσύ αν δε καταλαβαίνεις... ψάξου λίγο!
Σιγα μη σας αναλυσω γιατι παω υπογειο κ γιατι δεν καθησα σεσενα κ ασε κ καλα το φιλο σου, παω με αυτον που με καυλωνει στ μερος που με καυλωνει κ τον τρελαινω, σαυτους που δε μαρεσουν απλα καλα να περνανε οχι μεμενα παντως,οσο για τον μιαου μιαου σιγα μη σχολιασω! Περναμε σουπερ ολοι κ ολες οπως γουσταρουμε δε θα μ πεις εσυ η εγω σεσενα πως κ τι θα κανεις!!!! Καλη μας βραδια
Δε σ καθησα ολοκληρωτικασε μενα καθησες μικρη μου σου λεει κατι το ΖΚΟ ΜΕ 4 νουμερα μετα???...μαζεψου γιατι θα φωναξω τον μπαρμπερη!!!καταλαβες νομιζω..αντε κοψε την επιθεση εδω
Την εχεις βγει εδω σε πολυ κοσμο εδω μεσα και δεν πρεπει δεν θα μπω στην.πληρη περιγραφη του ολοκληρωτικσ και σου εγραψα για να ξερεις ...δεν το συνεχιζεις δεν το συνεχιζω αλλα προτροπες τι να κανω δεχωμαι απο φιλους ακομα και γκει αλλα οχι και απο εσεναΔε σ καθησα ολοκληρωτικα
Κ τους εκβιασμους τους κανει μονο ενας ανανδρος
Συνεχισε ετσι αλλα ασχολησου με τους αλλους κ τον εαυτο σ και οχι με αυτο που δε σε καλυπτει! Καλη συνεχεια
Παιξε οπως θες ,δεν ακολουθω
εσυ προετρεψες τι να κανω εγω πως ειμαι κ που πηγαινωΤην εχεις βγει εδω σε πολυ κοσμο εδω μεσα και δεν πρεπει δεν θα μπω στην.πληρη περιγραφη του ολοκληρωτικσ και σου εγραψα για να ξερεις ...δεν το συνεχιζεις δεν το συνεχιζω αλλα προτροπες τι να κανω δεχωμαι απο φιλους ακομα και γκει αλλα οχι και απο εσενα
τι κινηση ρε μεγαλε?Χθες πάντως πέρασα και είδα κίνηση...
τι κινηση ρε μεγαλε?
απ'εξω περασες?δωσε πληροφοριες στον λαο.
Την εχεις βγει εδω σε πολυ κοσμο εδω μεσα και δεν πρεπει δεν θα μπω στην.πληρη περιγραφη του ολοκληρωτικσ και σου εγραψα για να ξερεις ...δεν το συνεχιζεις δεν το συνεχιζω αλλα προτροπες τι να κανω δεχωμαι απο φιλους ακομα και γκει αλλα οχι και απο εσενα
ελιωσαΛύστε μου μια απορια η μαλλον δυο:Πριν κανα διμηνο Ξανθο γκομενακι γυρω στα 35 καρε μαλλι και προστυχα γυαλακια που το σκισαμε στα μπροστινα καθισματα και επειτα στο καπνηστηριο ποιος το ειχε οργανωσει; πιτσι εσυ;τιμη και δοξα αν ησουν εσυ.. Δυνατο το γκομενακι. Και η δευτερη απορια μου. Ποιος καριολης ενω εργαζομουν πανω στο αιδοιο της νεαρας ηρθε και μου εγλειψε το αυτι; δεν τον προλαβα τον πουστη. Χαθηκε μεσα στον οχλο που παρατηρουσε.