kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Κλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σουας κλείσω το παραθυρο φυσάει μαλακιες ...
Κλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σουας κλείσω το παραθυρο φυσάει μαλακιες ...
Ναυαγιο της ζωης ειναι ο καθυστερημενος, πιανει πατο στο βαλτο της μιζεριας του και εχει αναγκη να λερωσει με τα σκατα του.ας κλείσω το παραθυρο φυσάει μαλακιες ...
θες κουβεντα σφαλιαδορεΚλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σου
ας κλείσω το παραθυρο φυσάει μαλακιες ...
Κλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σου
Γι αυτό ακριβώς έχω απαξιώσει τόσον καιρό το τσατ και δεν ασχολούμαι.
Κοιμήσου τώρα, να πας αύριο εκκλησία..Αυτός είναι ο λόγος που δεν κοιμόμουν δηλαδή. Ευχαριστώ
Κοιμήσου τώρα, να πας αύριο εκκλησία..
Ναι δεν είναι ο τύπος μου να κοκορεύομαι δημόσια για τις σεξουαλικές μου εμπειρίες. Αλλά τουλάχιστον δεν ενοχλώ όπως κάνουν άλλοι καθημερινά.Μίλησε ο αδάμαστος νυχτοπερπατητης.
Το προφιλ σου για τα δεδομένα του σάιτ είναι ανυπαρκτο!!! Πουλάς κ πνευμα.
Ναι δεν είναι ο τύπος μου να κοκορεύομαι δημόσια για τις σεξουαλικές μου εμπειρίες. Αλλά τουλάχιστον δεν ενοχλώ όπως κάνουν άλλοι καθημερινά.
Α τώρα συνειδητοποίησες ότι σπαμάρεις. Τελοσπάντων συμφωνώ, ο σκοπός του thread είναι ενημερωτικός για το 8. τα υπολοιπα που γράφεις, τα προσπερνάω προς το παρόν.ωραια τράβα τοτε με τη γκομενα σου για γουτσου γουτσου απόψε.... εδω μέσα τι μπήκες να μας πείς ;
Οι κριτικές δεν ειναι κοκκόρεμα....ειναι συνεισφορά στο σαίτ και τους συναγωνιστές αλλα εσυ δεν εισαι του αθλήματος
οποτε το γυρνάς το μπιφτέκι σε αυτό που έγραψες. Για αυτο σ ειπα οτι δεν μπορεί ενας τυπος που δεν ασχολείται
να λέει σε μένα για εκκλησίες.
Οσο για τη Μάγκι δε ξέρεις τι έχει παιχτεί... μεινε στην απεξω και κάνεις σε άλλη κοπέλα τον ιππότη.
Οταν την ανεβάζαμε και της κάναμε κοπλιμέντα ξαφνικά μας αντιγυρισε οτι κάνουμε μαλακισμένο χαβαλέ και έγινε απότομη και προσβλητική.
Τέτοια στυλάκια εδω μεσα ειναι αποριπτέα και οχι ανεκτά ΕΔΩ ΜΕΣΑ στην Μέκκα των μπουρδελιάρηδων... και ανηκουν σε ελεηνιδες ΝΑΙ. Τωρα τι λές εσυ λιγο μας νοιάζει.
Αποχωρω για να μη σπαμάρουμε.
ψιτ εισαι το κοκκινο λαμπακι της φτηνιας ...πας και ενοχλεις οπου δεν φτανει η τσέπη σου και το πετσακι σου..το μονο που χωνεις ειναι το κρεας σου ποιο κατω...απροσωπο και ανώνυμο πτύελο μεσα στο λεκε ..ωραια τράβα τοτε με τη γκομενα σου για γουτσου γουτσου απόψε.... εδω μέσα τι μπήκες να μας πείς ;
Οι κριτικές δεν ειναι κοκκόρεμα....ειναι συνεισφορά στο σαίτ και τους συναγωνιστές αλλα εσυ δεν εισαι του αθλήματος
οποτε το γυρνάς το μπιφτέκι σε αυτό που έγραψες. Για αυτο σ ειπα οτι δεν μπορεί ενας τυπος που δεν ασχολείται
να λέει σε μένα για εκκλησίες. Σιγά εσυ Άσωτε που ντρέπεσαι να γραψεις μια κριτική... σιγά.
Οσο για τη Μάγκι δε ξέρεις τι έχει παιχτεί... μεινε στην απεξω και κάνεις σε άλλη κοπέλα τον ιππότη.
Οταν την ανεβάζαμε και της κάναμε κοπλιμέντα ξαφνικά μας αντιγυρισε οτι κάνουμε μαλακισμένο χαβαλέ και έγινε απότομη και προσβλητική.
Τέτοια στυλάκια εδω μεσα ειναι αποριπτέα και οχι ανεκτά ΕΔΩ ΜΕΣΑ στην Μέκκα των μπουρδελιάρηδων... και ανηκουν σε ελεηνιδες ΝΑΙ. Τωρα τι λές εσυ λιγο μας νοιάζει.
Αποχωρω για να μη σπαμάρουμε.
ψιτ εισαι το κοκκινο λαμπακι της φτηνιας ...πας και ενοχλεις οπου δεν φτανει η τσέπη σου και το πετσακι σου..το μονο που χωνεις ειναι το κρεας σου ποιο κατω...απροσωπο και ανώνυμο πτύελο μεσα στο λεκε ..
ναι gang ..εσυ στα 60 οπως ειπες και εγω στα 170 με πληρωνουν και να χυνει το μουνακι της χωρις τα βιαγκρα σου ,,,οποτε η θα το χωνέψεις οτι εκει που δεν φτανεις εμενα με πληρωνουν η θα κλαίγεστε και δεν σου παει ..Τύπισα δεν πήρες τα χάπια σου φαινεται και άρχισες τις ασυναρτησίες πάλι χαχα
εμενα κάθε επισκεψη μου ειναι 60-80 ευρώ. Εσυ παλι δεν μας είπες... με το πελάτη σου που πήγες με την call girl
του πήρες και λεφτά κιολας ;;;; γιατι εσυ χώθηκες εκει μεσα τάχα μου με τη προοπτικη της φαντασίωσης και έπαιξες
και με την αλλη ενω πλήρωσε ΑΛΛΟΣ.
Οποτε αλλου τις μαλακιες σου περι φτήνιας γιατι δεν σε παίρνει.
ναι gang ..εσυ στα 60 οπως ειπες και εγω στα 170 με πληρωνουν και να χυνει το μουνακι της χωρις τα βιαγκρα σου ,,,οποτε η θα το χωνέψεις οτι εκει που δεν φτανεις εμενα με πληρωνουν η θα κλαίγεστε και δεν σου παει ..