Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ο τύπος θέλει να τον παίζει μαζί με άλλους και παίρνει μάτι εξ αποστάσεως. Εξυπακούεται ότι δεν ακουμπάει ο ένας τον άλλον
γιατί πέφτουν μπουνιές!
:tn04: :tn04:

vyzarakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2018
Κριτικές
3
Like
70
Πόντοι
0
θα χει τπτ σημερα μεσσημερι ?

nightowl

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Κανενας συναγωνιστής σημερα για το adult????

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Live ενημερωση αυτη την στιγμη 2 ζευγαρια ενα νεαρο στις πανω καμπινες κλεισμενο και ενα πιο μεγαλο η κυρια μιλφ μελαχρινη ηταν στο υπογειο και τωρα παιζει στηνκεντρικη αιθουσα οπως μπαινεις αριστερα στον πρωτο καναπε

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Live ενημερωση αυτη την στιγμη 2 ζευγαρια ενα νεαρο στις πανω καμπινες κλεισμενο και ενα πιο μεγαλο η κυρια μιλφ μελαχρινη ηταν στο υπογειο και τωρα παιζει στηνκεντρικη αιθουσα οπως μπαινεις αριστερα στον πρωτο καναπε

Αφου ειμαστε μακρια στηριζομαστε πανω σου!!!! Δωσε μας λεπτομερειες για το σκηνικο συναγωνιστη

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Νεα ενημερωση πριν απο λιγο εσκασε και αλλο ζευγαρι με μια μιλφ κιντουλα και καθονται στομ εξωστη το πρωτο ζευγαρι αφου πηρε ενεν συναγωνηστη σε καμπινα αποχωρισε το δευτερο πιο μικρης ηλικιας συνεχιζει η γκομενα να παθρνει αλλα κατι που ειδα στην καμπινα μεσα οτι ο συνοδος της εκοψε και σνηφαρε νπροστα μου κοκκα

Golden12

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Like
27
Πόντοι
0
Θελω πουτσο ωριμο. Εχω χωρο

Συνημμένα

• ewrwer.png
    ewrwer.png
    449,7 KB · Εμφανίσεις: 54

nikos19690

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. θα πάει κάνεις κατά το μεσημερακι

ioannis_sexyman

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
20
Πόντοι
0
καλησπέρα...χθες Κυριακή μεσημεράκι κατά τις 3 παρα εμφανίστηκε ζευγάρι ,με τον κύριο 40αρη και την κοπέλα 25αρα εμφανίσημη με καπελάκι για να κρύβει το πρόσωπο της όσο μπορούσε φυσικά...μπήκαν στην κάτω καμπίνα με το τζάμι και ο κύριος έκανε νόημα σε όποιον ήθελε να πάει...δυστυχώς ήταν ψιλοάδειο το σινεμά και πήγε ένα 65άρης που δεν έκανε τίποτα σχεδόν και ένας 40αρης στον οποίο απλά του τον έπαιξε η κοπέλα λίγο και εκείνος στη συνέχεια την έγδυσε και την έγλυφε μουνί κόλο και πόδια...μετά έμειναν μόνοι καθώς δεν πήγαινε κανείς και έφυγα κι εγώ...
πάντως το ζευγαράκι φάνηκε να περιμένει μήπως εμφανιστούν κι άλλοι άνδρες ...αν έμεινε κανείς για τη συνέχεια καθώς εγώ έφυγα αν θέλει ας γράψει τι έγινε μετά...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το έριξαν στις μυτιές μετά και φοβήθηκε μάλλον ο τύπος.
Εκτός αν ήταν δροσερός!

:zombie:

BATSOS STAMATIS

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σημερα θα παει κανενα θυληπρεπη αγορακι ή κροοσ?

nightowl

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα κατα της 8 θα ειμαι εκει αν θελει κανενας αγωνιστης να τα πουμε

Stories

Νέο!

Stories