Ammoudakis1993
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυριο τεταρτη θα ειμαι σινεμα,,,οποιοσ θελει να με δει απο κοντα αλλα και παρτουζα αμα κατσει...ισογειο θα μαι οχι πανω ουτε υπογειο,αλλα ισογειο,,
Τι ωρα θα πας καραμελακι;
αυριο τεταρτη θα ειμαι σινεμα,,,οποιοσ θελει να με δει απο κοντα αλλα και παρτουζα αμα κατσει...ισογειο θα μαι οχι πανω ουτε υπογειο,αλλα ισογειο,,
κατα τι ωρα θα πας??αυριο τεταρτη θα ειμαι σινεμα,,,οποιοσ θελει να με δει απο κοντα αλλα και παρτουζα αμα κατσει...ισογειο θα μαι οχι πανω ουτε υπογειο,αλλα ισογειο,,
Το συγκεκριμένο σινεμά, έχει στην πλειοψηφία του αυτές τις ηλικίες.ψαχνω αντρεσ 40-60 θα βρω σε αυτο το μεροσ?
Ακαποτα,,,, και εσυ ρε φιλε πος το ειδες,μηπως φωραγες εσυ το κοκκινο στρινγκακι,και σε επερναν περατζαδα τα παιδια εκει μεσαΠήγα το βράδυ τον Χριστουγέννων. Εκεί γύρω στις 12μιση σκάει μύτη ένας 30αρης και ένας 40αρης πάνε στην καμπίνα στο ισόγειο και ο 40αρης με φανελάκι Ελληνική Αστυνομία γαμούσε ακάποτα τον άλλον που φόραγε κόκκινο στρινγκάκι.... Ήταν κανείς άλλος εκεί;
Πήγα το βράδυ τον Χριστουγέννων. Εκεί γύρω στις 12μιση σκάει μύτη ένας 30αρης και ένας 40αρης πάνε στην καμπίνα στο ισόγειο και ο 40αρης με φανελάκι Ελληνική Αστυνομία γαμούσε ακάποτα τον άλλον που φόραγε κόκκινο στρινγκάκι.... Ήταν κανείς άλλος εκεί;
Τα σινεμά όπως ειπες,αλλα όχι το Adult theaters το οποιο απευθυνθείτε, γενικα αρκετο κοσμο,και όχι μεμονομενα ατομα,απλα στην ελλαδα η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια γινεται με λαθος τροπο,και ετσι ο ελλην μενει πισω και θεωρει taboo να παει με την γυναικα του σε ένα σινεμά ερωτικων προβολων,καθως και σε καποιο Swingers bar που σε αλλα κρατη το θεωρουν normal φισιολογικο...Tα σινεμά τελικα είναι 99% gay φαση απλα που και που θα δεις και κανενα ζευγαρι….
που σε αλλα κρατη το θεωρουν normal φισιολογικο...
Τα σινεμά όπως ειπες,αλλα όχι το Adult theaters το οποιο απευθυνθείτε, γενικα αρκετο κοσμο,και όχι μεμονομενα ατομα,απλα στην ελλαδα η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια γινεται με λαθος τροπο,και ετσι ο ελλην μενει πισω και θεωρει taboo να παει με την γυναικα του σε ένα σινεμά ερωτικων προβολων,καθως και σε καποιο Swingers bar που σε αλλα κρατη το θεωρουν normal φισιολογικο...
Για ποιο λογο να παει με την γκομενα του στον τσοντοκινηματογραφο με τους πουστηδες και τους ματακηδες ??