poutsoskabilos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2018
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Μα τώρα είναι πράγματα αυτά; Κοτζάμ άντρας να ντύνεται σαν την θειά μου !!! Λεωνίδα σοβαρέψου παντρεμένος άνθρωπος !!!
Μα τώρα είναι πράγματα αυτά; Κοτζάμ άντρας να ντύνεται σαν την θειά μου !!! Λεωνίδα σοβαρέψου παντρεμένος άνθρωπος !!!
Σαφως αλλα αν θελουμε να ειμαστε κατι το υποστηριζουμε κιολαςτο πως αισθάνεσαι έχει σημασία
στο μέτρο του δυνατού η καθεμία από εμάςΣαφως αλλα αν θελουμε να ειμαστε κατι το υποστηριζουμε κιολας
Τύπε πουτσόσκαμπιλε που χάθηκε ρε ο λεωνίδας/λίλυ ,λες να τον πήρε χαμπάρι η γυναίκα του :S :S ,μήπως έπεσε καμιά καρφωτή από εδώ μέσα
Ξέρω εγώ μπορεί … κάτι τέτοιοι πάντως ξεφτιλίζουν έναν ολόκληρο θεσμό, τον θεσμό των crossdressers
η επιλογή της έκφρασης καθεμίας και καθενός είναι προσωπική και φυσικά η αποδοχή της ή όχι είναι και αυτή προσωπική, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από τις ακραίες απόψεις και λέξεις που χρησιμοποιούνται εδώ μέσα. Στο κάτω κάτω της γραφής ο καθένας έχει καποιο γούστο το οποίο και αναπτύσσει σιγά σιγά και με βοήθεια συχνά απο το περιβάλλον του. Δεν γεννήθηκε καμμία να έχει το απόλυτο της καλαισθησίας.Ξέρω εγώ μπορεί … κάτι τέτοιοι πάντως ξεφτιλίζουν έναν ολόκληρο θεσμό, τον θεσμό των crossdressers
Καλησπέρα παλικαρια.. ειμαι straight. Εχει τπτ καλο το adult theatre να παω αυριο κατα τις 21:00?
Αν εννοεις γυναίκες παιξε Σκρατς καλυτερα.Καλησπέρα παλικαρια.. ειμαι straight. Εχει τπτ καλο το adult theatre να παω αυριο κατα τις 21:00?
τυπε γτ εισαι μιουτ?Τύπε έχει αναπαυτικά καθίσματα,ωραίους καναπέδες και ποικιλία σε αναψυκτικά