Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
θα την αναλάβω εγω μεγαλε
το ειδατε το διπλο γλεντι μου στην κατω καμπινα;;;
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους παλιούς κ νέους.ειμαστε πάλι μαζί Εγώ και η Νίνα.για όσους ξέρετε τι μας αρέσει στείλτε μήνυμα τα για συνάντηση
σε αναλαμβανω πουτανακιγια σεμνο αγορακι που ερχεται επι τουτου απο επαρχια;θα με..αναλαβετε;
Καλησπέρα θα ήθελα την άποψή σας ποιο σινεμά να προτιμήσω να περάσω καλα;
Τι έργο θες να δεις;Καλησπέρα θα ήθελα την άποψή σας ποιο σινεμά να προτιμήσω να περάσω καλα;
Αν είσαι ντυμένη γυναίκα, με περούκα, καθαρή και θηλυπρεπής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στηθείς σε μία καμπίνα, διακριτικά και θα έρχονται από μόνοι τους για να σε γαμήσουν.Καλησπέρα δεν έχω εμπειρία σε τέτοιο χώρο αλλά αποτι διάβασα κάτι γίνεται μπορεί κάποιος να μου πει πως θα πετύχω καλές φάσεις ενοω να με πηδήξουν πολλοί εκεί πως πρέπει να κινηθώ ;
Καλησπέρα δεν έχω εμπειρία σε τέτοιο χώρο αλλά αποτι διάβασα κάτι γίνεται μπορεί κάποιος να μου πει πως θα πετύχω καλές φάσεις ενοω να με πηδήξουν πολλοί εκεί πως πρέπει να κινηθώ ;
Καλησπέρα δεν έχω εμπειρία σε τέτοιο χώρο αλλά αποτι διάβασα κάτι γίνεται μπορεί κάποιος να μου πει πως θα πετύχω καλές φάσεις ενοω να με πηδήξουν πολλοί εκεί πως πρέπει να κινηθώ ;
Τύπισσα κάνε μια βόλτα όλο το τσοντάδικο και ψάξε για κοντό τυπά με μαλλιά και λίγη καράφλα.Μόλις τον βρεις στήσου και άσε να κάνει την δουλειά του.Θα χορτάσεις πούτσα και γαμήσι,σαν να σε παρτούζωναν όλοι οι τύποι του τσοντάδικου μαζί.
o μαλιας τυπε;
αυτος πρέπει να είναι η μασκοτ του τσοντάδικου έχουμε ακουσει πολλα για αυτόν.
περα απο καλτιλα ειναι και μουνοπανο και το παιζει τσαμπουκας για τετοιο μαλακα μιλαμεΕίναι ένας μύθος ο μαλλιάς τύπε για το τσοντάδικο.Πρέπει οπωσδήποτε να τον δεις λαιβ να χώνεται για να γαμήσει,ξεχειλίζει καλτίλα
περα απο καλτιλα ειναι και μουνοπανο και το παιζει τσαμπουκας για τετοιο μαλακα μιλαμε