You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Μου πήρε πίπα ένα όμορφο αγόρι, ο Γιώργος. Ντύνεται και τραβ. Εχει κανένας το τηλέφωνο του? Στείλτε μήνυμα
Στο 11880 ρώτησες;Μου πήρε πίπα ένα όμορφο αγόρι, ο Γιώργος. Ντύνεται και τραβ. Εχει κανένας το τηλέφωνο του? Στείλτε μήνυμα
τι ειναι τραβ ?Στο 11880 ρώτησες;
το τηλ. το εχει ο Θωμας!τι ειναι τραβ ?
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
αστα ψοφια και την παραπληροφοριση και πες του παιδιου ποιος εισαι.το τηλ. το εχει ο Θωμας!
ελα Γιωργακι αποκαλυψου.και δωσε το τηλεφωνο σου .
οκ λεγε με Γιωργοαστα ψοφια και την παραπληροφοριση και πες του παιδιου ποιος εισαι.
ελα Γιωργακι αποκαλυψου.και δωσε το τηλεφωνο σου .
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Δεν ήταν μία τύπε αλλά τρεις μουνάρες αεροσυνοδοί. Στην πλατεία έγινε η παρτούζα. Είχαν μαζί τους και έναν δροσερό ντίκι ντάγκα φροντιστή και του έχωναν δονητή στο κώλο.
Πίπωσαν πολλούς θαμώνες αλλά γάμησαν μόνο τρεις νεότατοι ψωλαράδες. Έπαιξε και σάντουιτς Μερικοί απλά έπαιρναν μάτι και τον έπαιζαν στα διπλανά καθίσματα. Την είδα καλά τη φάση γιατί είχα μαζί μου ένα μπρελόκ φακό και φώτιζα όσο μπορούσα μέσα στο σκοτάδι.
Έχασαν τον δρόμο για το Ελευθέριος Βενιζέλος μου εκμυστηρεύτηκαν σε σπασμένα Ελληνικά και βρέθηκαν στο τσοντοσινεμά πρώτη θέση. Μάλλον πρέπει να ήταν πλήρωμα ξένης εταιρείας γιατί η μία κάπως είχε Ασιατικά χαρακτηριστικά.
Ήταν ένα πολύ καλό σκηνικό ότι έπρεπε για τώρα τις απόκριες.
Πίπωσαν πολλούς θαμώνες αλλά γάμησαν μόνο τρεις νεότατοι ψωλαράδες. Έπαιξε και σάντουιτς Μερικοί απλά έπαιρναν μάτι και τον έπαιζαν στα διπλανά καθίσματα. Την είδα καλά τη φάση γιατί είχα μαζί μου ένα μπρελόκ φακό και φώτιζα όσο μπορούσα μέσα στο σκοτάδι.
Έχασαν τον δρόμο για το Ελευθέριος Βενιζέλος μου εκμυστηρεύτηκαν σε σπασμένα Ελληνικά και βρέθηκαν στο τσοντοσινεμά πρώτη θέση. Μάλλον πρέπει να ήταν πλήρωμα ξένης εταιρείας γιατί η μία κάπως είχε Ασιατικά χαρακτηριστικά.
Ήταν ένα πολύ καλό σκηνικό ότι έπρεπε για τώρα τις απόκριες.
G+M rentis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
paramithia fournaris
Δεν[/URL] επιτρέπονται τα greeklish
Man αν γουσταρεις να δουλευεις.Εμενα μου ειπαν οτι ενας τυπος πουστρακι μαλλον εφερε μια αεροσυνοδο που ελεγε οτι ειναι γκομενα του και του την πηδηξαν 3.Αυτος δε γαμησε και ξερω οτι εχει ξαναφερει γκομενα.Μου το παν και ρωταω να μαθω αν ειναι αληθεια.Αυτα
.
.
georgegeogeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2014
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
τι ωρα εγινε το σκηνικο ρε παιδια.
Man εμενα μου παν οτι εγινε χθες πρωι και οτι ο τυπος ειχε κανονισμενους του; τυπιυ; που πηδηξαν τη γκομενα γιατι του πληρωσαν και την εισοδο.Εμαθα οτι δεν γαμησε και οτι ειναι ψιλοκουνιστος και η γκομενα μουναρα.Τωρα αν μου παν παπαριες σταρχιδια μου.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 2.477
Μαγκες ισχυει η πληροφορια οτι ενας μυστης εφερε χθες στο εν λογω σινεμα γκομενα αεροσυνοδο με την στολη και επαιξε με αλλους 3?
Χλωμο.Υπαρχουν συναγωνιστες που μολις σκαει ζευγαρι,τους ενημερωνει η υποδοχη.
Οποτε θα ειχαν μοιραστει την εμπειρια τους!
Τετοιο ατομο με ενημερωσε κιεμενα αλλα ηταν ηδη αργα δεν μπορουσα να παω.Αυτο που μου ειπε οτι η γκομενα ηταν πολυ δυνατη ηταν αεροσυνοδος γιατι η τυπισσα ηταν με τη βαλιτσα αλλα μαλλον το ζευγαρι γενικα μιλημενο γιατι μπηκαν απευθειας μεσα χωρις να πληρωσουν οι 3 τυποι τους ειχαν πληρωσει την εισοδο και πηγαν 5αδα στο κατω δωματιακι.Μου ειπαν οτι ο τυπος εχει ξαναφερει γκομενα στο μαγαζι και φερνει γενικα χωρις να πηδαει ο ιδιος.Καποιος μου ρχεται στο μυαλο μαυτα τα χαρακτηριστικα και "ελαφρουλης" αλλα ταφηνω στον ιδιο να το πει αν θελει.Αν μου ειπαν παπαριες δεν ξερω αλλα οτι μου ειπαν σας λεω.Κατα 90 τοις εκατο μουφα απλα κραταω επιφυλαξεις γιατι το ατομο που μου το πε με εχει ενημερωσει και για αλλα σκηνικα.
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
συνεχιζει κανονικα και βγαινει και το αλλο τευχος σε λιγο καιρο .Αυτό το εγχείρημα με τον Fluffer τι έγινε;
Μάλλον μια παπαριά ήταν και αυτό.
καληνυχτα.ακολουθα το φβ του πριν μιλησεις.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.168
- Πόντοι
- 2.477
Τετοιο ατομο με ενημερωσε κιεμενα αλλα ηταν ηδη αργα δεν μπορουσα να παω.
Τοτε γιατι ρωτας αν ισχυει?Φαινεται οτι ξερεις πολλες πληροφοριες.
Οταν λες αργα τι εννοεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102