kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πως ηταν το κροσακι?χθεσινή επίσκεψη στο ΑΤ κατά τις 7,καμια δεκαριά άτομα δροσεροί και γέροι.Σε κάποια φάση έσκασε και ένα crossaki.Αποχώρηση κατα τις 8 και τέταρτο
πως ηταν το κροσακι?χθεσινή επίσκεψη στο ΑΤ κατά τις 7,καμια δεκαριά άτομα δροσεροί και γέροι.Σε κάποια φάση έσκασε και ένα crossaki.Αποχώρηση κατα τις 8 και τέταρτο
μεγάλο σε ηλικία,δεν έδωσα πολύ σημασία.πως ηταν το κροσακι?
τύπε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να πιστέψει ο,τι θελει... Απλα θεωρώ ο,τι οτι αυτο το site αναφέρεται σε οτι εχει σχέση με το αγοραίο σεξ, με τις τσοντες, με τις γνωριμίες κτλ κτλ. Άρα μπορεί ο καθένας και η καθε μια , μπορεί να μπει,εδω μεσα . Μην το ψάχνεις, μην γινόμαστε καχύποπτοι με το παραμικρό. Απο την στιγμή που δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανένα και δηλώνει οτι ειναi γυναίκα τι μας πειραζει? να περνάμε καλα και η ζωή συνεχίζεται !! Δεν ξένα σχολιάζω αλλο το θέμα της Καίτης . ΤΕΛΟς!Τωρα οντως καποιος πιστευει οτι ο κσ-κα ειναι γυναικα?
τύπε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να πιστέψει ο,τι θελει... Απλα θεωρώ ο,τι οτι αυτο το site αναφέρεται σε οτι εχει σχέση με το αγοραίο σεξ, με τις τσοντες, με τις γνωριμίες κτλ κτλ. Άρα μπορεί ο καθένας και η καθε μια , μπορεί να μπει,εδω μεσα . Μην το ψάχνεις, μην γινόμαστε καχύποπτοι με το παραμικρό. Απο την στιγμή που δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανένα και δηλώνει οτι ειναi γυναίκα τι μας πειραζει? να περνάμε καλα και η ζωή συνεχίζεται !! Δεν ξένα σχολιάζω αλλο το θέμα της Καίτης . ΤΕΛΟς!
Παιδιά μία αληθινή γυναίκα μπήκε στο φόρουμ και πάτε να την διώξτε!!! Η Καιτη είναι εγγυημένα Γυναίκα με κεφαλαίο Γ. Αντε ηρεμήστε τώρα.Καλησπέρα. ΕΊΜΑΙ ΌΝΤΩΣ ΓΥΝΑΊΚΑ. Όσο για τους έξυπνους που σχολιάζουν λέγοντας βλακειες, προφανώς το κάνουν επειδή,ονειρευονται καρβέλια, αλλά δεν μπορούν ποτέ να τα γευτούν. Prostyxos 2000, τελικά εισαι από τους σκεπτόμενουΣ. Ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ιδίοις ο μαζί , ότι είμαι ΓΥΝΑΊΚΑ.
Kαι που το ξερεις εσυ ρε φίλε;Εσύ την βάφτισες;Παιδιά μία αληθινή γυναίκα μπήκε στο φόρουμ και πάτε να την διώξτε!!! Η Καιτη είναι εγγυημένα Γυναίκα με κεφαλαίο Γ. Αντε ηρεμήστε τώρα.
Πότε δεν ξέρεις!!!!Kαι που το ξερεις εσυ ρε φίλε;Εσύ την βάφτισες;
Ή μπορεί και να ξέρω.Πότε δεν ξέρεις!!!!
Καλησπέρα. ΕΊΜΑΙ ΌΝΤΩΣ ΓΥΝΑΊΚΑ. Όσο για τους έξυπνους που σχολιάζουν λέγοντας βλακειες, προφανώς το κάνουν επειδή,ονειρευονται καρβέλια, αλλά δεν μπορούν ποτέ να τα γευτούν. Prostyxos 2000, τελικά εισαι από τους σκεπτόμενουΣ. Ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ιδίοις ο μαζί , ότι είμαι ΓΥΝΑΊΚΑ. Γεια σου Καίτη . Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τιποτα σε μενα. Και να σου πω και σε κανένα. Ζήσε την καυλα σου και την ζωή σου. Παντα θα υπάρχουν κακώς κείμενα.. Να σαι καλα παντως!!
το οτι τσιμπας στη παραθεση μου σημαινει πολλα.τι γυναικα εισαι?2 ιν 1?τεσπα πεινασμενος δεν ειμαι και ουτε θα θελα να σε δω ποτε απο κοντα.αυτο το νημα εχει πολλα προβατα θα σε πιστεψουν αλλοι.απλα το διαβαζω για να γελαωΚαλησπέρα. ΕΊΜΑΙ ΌΝΤΩΣ ΓΥΝΑΊΚΑ. Όσο για τους έξυπνους που σχολιάζουν λέγοντας βλακειες, προφανώς το κάνουν επειδή,ονειρευονται καρβέλια, αλλά δεν μπορούν ποτέ να τα γευτούν. Prostyxos 2000, τελικά εισαι από τους σκεπτόμενουΣ. Ίσως να σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ιδίοις ο μαζί , ότι είμαι ΓΥΝΑΊΚΑ.
καλημερα Καίτη . Μην χολοσκάς βρε!! Έτσι ...!! Και παλι καλημερα!Kαλημερα σε ολους. ΜΙα απαντηση για ολους. Σας φαινεται απιθανο ολο αυτο γιατι δεν εχετε μαθει να μιλατε με γυναικες που δεν εχουν πραγματικα ταμπου. Δεν θα αποχωρησω απο το site γιατι πολυ απλα ειμαι σιγουρη οτι οι περισσοτεροι ξερουν τι θελουν εδω μεσα, οπως κι εγω!!!! Δεν πιεζω κανεναν για να γινει οτιδηποτε. Συνεπως ολοι αυτοι που με αμφισβητουν, προφανως το κανουν για το λογο που εχω αναφερθει σε προηγουμενα μηνυματα. Οντως ειναι καποιοι που με γνωριζουν προσωπικα!!! Λοιπον, δεν ξανασχολουμαι, με τις ανοησιες που γραφουν ορισμενοι. Γραψτε οτι θελετε, αφου ειναι ο μονος τροπος για να εκτονωθειτε!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς
Kαλημερα σε ολους. ΜΙα απαντηση για ολους. Σας φαινεται απιθανο ολο αυτο γιατι δεν εχετε μαθει να μιλατε με γυναικες που δεν εχουν πραγματικα ταμπου. Δεν θα αποχωρησω απο το site γιατι πολυ απλα ειμαι σιγουρη οτι οι περισσοτεροι ξερουν τι θελουν εδω μεσα, οπως κι εγω!!!! Δεν πιεζω κανεναν για να γινει οτιδηποτε. Συνεπως ολοι αυτοι που με αμφισβητουν, προφανως το κανουν για το λογο που εχω αναφερθει σε προηγουμενα μηνυματα. Οντως ειναι καποιοι που με γνωριζουν προσωπικα!!! Λοιπον, δεν ξανασχολουμαι, με τις ανοησιες που γραφουν ορισμενοι. Γραψτε οτι θελετε, αφου ειναι ο μονος τροπος για να εκτονωθειτε!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι τελευταίες αναρτήσεις με το τσοντοσινεμά.