thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
φακιρη την υπογραφη σου για το γκομενακι της παρασκευης την αλλαξες?SOLD OUT Παρασκευη βραδυ...
Μην αργησετε και μεινετε απο εξω...
φακιρη την υπογραφη σου για το γκομενακι της παρασκευης την αλλαξες?SOLD OUT Παρασκευη βραδυ...
Μην αργησετε και μεινετε απο εξω...
Γκομενακι της Παρασκευης?φακιρη την υπογραφη σου για το γκομενακι της παρασκευης την αλλαξες?
Να το δουμε κι αυτο..ξεφτιλιστικαμε..
οταν χυσω αν βαλεις και αλλους στο παιχνιδι μην ξεχασω να σου συστηθω.
Παντως ΜΑΛΛΙΑ.... εχουμε και μεις...και αλλως μαλλιας?
για το γκομενακι του Kwstasikis kwstasΓκομενακι της Παρασκευης?
Α,οχι ρε για αλλο μωρο...για το γκομενακι του Kwstasikis kwstas
παντα εχει κοσμο παρασκευη βραδυ απλα προσεχε μην σκασει η ξανθομαλα που ηταν και την προηγουμενη παρασκευη και εγραψα κριτικη και χωριστει το σινεμα στα 2 και εχουμε βεντετα.Φιλαρακο τομας δε με νοιαζει πως εισαι
Μακαρι ρε μαγκα ναρθεις κ νασαι γαμηκουλας να σκισεις κ εσυ
Αν κρινω απο τα μνμ που εχω παρει γυρω στα 10 ατομα θα μαζευτουμε
Θα τη ξεκολιασουμε! Οταν της ειπα οτι θα την σκιζω μεσα σενα δωματιο που θα την κοιτανε απο τη τζαμαρια αντρες αυτο που ειπε χαμογελωντας ηταν: και τι; Δε θα βαλεις κανεναν μεσα;;
Γουσταρει η καριολα!
Ελπιζω οντως ναχει κοσμο παρασκευη βραδυ
Σταρχιδια μου,την παω κ κοντρα πως τετοιο μουνι σαν τη μικρη δε θαναι!!!παντα εχει κοσμο παρασκευη βραδυ απλα προσεχε μην σκασει η ξανθομαλα που ηταν και την προηγουμενη παρασκευη και εγραψα κριτικη και χωριστει το σινεμα στα 2 και εχουμε βεντετα.
Kwstasikis kwstas μου αν ασχολεισαι με το τι λεει ο καθε ενας εδω μεσα που δεν εχει γραψει ουτε μια κριτικη για κοπελα στο εν λογο οικο σε βλεπω να πηγαινεις το κοριτσι σε κανενα hotel και να τους γραφεις ολους.Φιλαρακο διαβαζω πολυ καιρο το φορουμ
Τετοιοι μαλακες σαν κ εσενα που νομιζουν οτι ολοι κοροιδευουν υπαρχουν πολλοι
Δε χρειαζεται να πουμε πολλα, σε λιγες μερες!!
Ο τομας μπορει να τον κραζουν αλλα εχει κανει φασεις κ ξερουμε τι γινεται! Δε νομιζω να μην πιστευει κ εκεινος!!!!
Μια φαση παμε να κανουμε.... Ειπαμε
Σωστος!!Kwstasikis kwstas μου αν ασχολεισαι με το τι λεει ο καθε ενας εδω μεσα που δεν εχει γραψει ουτε μια κριτικη για κοπελα στο εν λογο οικο σε βλεπω να πηγαινεις το κοριτσι σε κανενα hotel και να τους γραφεις ολους.
λοιπον ακου την γνωμη μου.
κανε αυτο που νιωθεις οτι σε καυλωνει και γραφτους ολους.
ετσι και εγω οταν ερχομουν παλια με την δικια μου περναγα τοσο καλα που δεν με απασχολουσαν τι ελεγαν οι αλλοι.
μεχρι οτι την πληρωνα ειχαν πει αλλα τι να κατσεις να εξηγησεις.
επρεπε να σου εδειγνα τα ευχαριστηρια μυνηματα που ειχα σε πμ .
εγω ειμαι ο θωμας αυτοι ειναι απιστοι.
Ελα ,να σε βαλω μαζι με τη μουναρα μου να παιξετε στη μεση!Εύχομαι να περάσει καλά η κοπέλα....μακαρι να έρθει και η ξανθιά τρελλι παρτυ αφού μεχρι και εγώ ψήνομαι....