Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
λίγο και από τα 2 τύπε  :grin:

το αμέσως επόεμνο ερώτημα είναι, τότε γιατί συχνάζουν εκεί ζευγάρια.
φτιάχνονται με ζόμπι και δροσερίλους; τα ζευγάρια συνήθως είναι επιλεκτικά και προσεκτικά στις επιλογές τους...
περίεργο μου φαίνεται αν το σκηνικό είναι τόσο παρακμιακό

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Live τωρα. Αρκετα ζομπυ μαζεμενα στους καναπεδες στον οροφο ετοιμα να καταβρωχθισουν οποια ψωλη εμφανιστει σε ακτινα 2 μετρων. Ειδα κ ενα καθηγητη μου απ το σχολειο. Μικρος που ναι ο κοσμος

:rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
το αμέσως επόεμνο ερώτημα είναι, τότε γιατί συχνάζουν εκεί ζευγάρια.
φτιάχνονται με ζόμπι και δροσερίλους; τα ζευγάρια συνήθως είναι επιλεκτικά και προσεκτικά στις επιλογές τους...
περίεργο μου φαίνεται αν το σκηνικό είναι τόσο παρακμιακό

Μύστη κάποια ζευγάρια το έχουν τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :orchestra:,όπως η τύπισσα στην πίσω σελίδα που λέει ότι γουστάρουν να τους παίρνουν μάτι  :erection: :erection:.Λιγότερα είναι εκείνα που κάνουν φάσεις με άλλους  :pipa1: :zfuck: :grin: :grin:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.983
Πόντοι
4.926
Έχω πάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο σινεμά. Μόνο τελειωμένες και απελπισμένες λούγκρες έχω πετύχει. Δύο φορές έχω πετύχει ζευγάρι, εκεί μέσα. Το ένα ήταν μια μεσήλικη πόρνη, που έπαιρνε 20€, με τον συνοδό της να είναι παρών όταν θα την πηδούσε κάποιος και το δεύτερο ήταν ένας gay, ο οποίος για να γαμήσεις, την πάρα πολύ μέτρια συνοδό του, έπρεπε να πληρώσεις το τίμημα, πηδώντας και αυτόν.
Όσον αφορά κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια ευκαιριακά ζευγάρια, τα οποία ενημερώνουν ότι θα επισκεφτούν το σινεμά, τους λέω ότι δεν μας ενδιαφέρει, καθώς υπάρχουν δύο κατηγορίες επισκεπτών. Το αδερφάτο των ιπποτών, οι οποίοι πάνε εκεί για επαιτεία πούτσας και εμείς οι straight, οι οποίοι πάμε εκεί για να γαμήσουμε την γυναίκα κάποιου μερακλή, την οποία θέλει να μοιραστεί μαζί μας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ένα ζευγάρι, το οποίο θα πάει να κλειστεί μέσα σε μία καμπίνα και θα πηδηχτεί. Κανένας δεν γουστάρει να ακούει ψεύτικα βογγητά και να παίρνει μάτι, σκιές πίσω από κουρτινάκια. Το ότι μαζεύονται κάποιοι τριγύρω τους, είναι επειδή περιμένουν την στιγμή που θα ανοίξει η πόρτα και θα τους προσκαλέσουν μέσα για να συμμετάσχουν και αυτοί. Οπότε, ζευγάρια γιαλαντζί open mind, τον πούλο!!!

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.371
Πόντοι
201
Έχω πάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο σινεμά. Μόνο τελειωμένες και απελπισμένες λούγκρες έχω πετύχει. Δύο φορές έχω πετύχει ζευγάρι, εκεί μέσα. Το ένα ήταν μια μεσήλικη πόρνη, που έπαιρνε 20€, με τον συνοδό της να είναι παρών όταν θα την πηδούσε κάποιος και το δεύτερο ήταν ένας gay, ο οποίος για να γαμήσεις, την πάρα πολύ μέτρια συνοδό του, έπρεπε να πληρώσεις το τίμημα, πηδώντας και αυτόν.
Όσον αφορά κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια ευκαιριακά ζευγάρια, τα οποία ενημερώνουν ότι θα επισκεφτούν το σινεμά, τους λέω ότι δεν μας ενδιαφέρει, καθώς υπάρχουν δύο κατηγορίες επισκεπτών. Το αδερφάτο των ιπποτών, οι οποίοι πάνε εκεί για επαιτεία πούτσας και εμείς οι straight, οι οποίοι πάμε εκεί για να γαμήσουμε την γυναίκα κάποιου μερακλή, την οποία θέλει να μοιραστεί μαζί μας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ένα ζευγάρι, το οποίο θα πάει να κλειστεί μέσα σε μία καμπίνα και θα πηδηχτεί. Κανένας δεν γουστάρει να ακούει ψεύτικα βογγητά και να παίρνει μάτι, σκιές πίσω από κουρτινάκια. Το ότι μαζεύονται κάποιοι τριγύρω τους, είναι επειδή περιμένουν την στιγμή που θα ανοίξει η πόρτα και θα τους προσκαλέσουν μέσα για να συμμετάσχουν και αυτοί. Οπότε, ζευγάρια γιαλαντζί open mind, τον πούλο!!!

Συνημμένα

• 10153042_555170821269827_6811785652818855147_n.jpg
    10153042_555170821269827_6811785652818855147_n.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 23

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571