Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
τι είναι οι δροσερίλοι και τα ζόμπι τύπε, δεν γνωρίζω την ορολογία
αν πας μία φόρα σε πορνο σινεμα θα καταλάβεις
τι είναι οι δροσερίλοι και τα ζόμπι τύπε, δεν γνωρίζω την ορολογία
αν πας μία φόρα σε πορνο σινεμα θα καταλάβεις
μου εξάπτεις την περιέργεια, θα γελάσω ή θα σιχαθώ;
λίγο και από τα 2 τύπε
Live τωρα. Αρκετα ζομπυ μαζεμενα στους καναπεδες στον οροφο ετοιμα να καταβρωχθισουν οποια ψωλη εμφανιστει σε ακτινα 2 μετρων. Ειδα κ ενα καθηγητη μου απ το σχολειο. Μικρος που ναι ο κοσμος
το αμέσως επόεμνο ερώτημα είναι, τότε γιατί συχνάζουν εκεί ζευγάρια.
φτιάχνονται με ζόμπι και δροσερίλους; τα ζευγάρια συνήθως είναι επιλεκτικά και προσεκτικά στις επιλογές τους...
περίεργο μου φαίνεται αν το σκηνικό είναι τόσο παρακμιακό
θα γράψει ο spougenas κριτική
είχε ένα ζευγάρι που γαμιόταν
και ένα που μπήκε έκανε μια γύρα και έφυγε
μην μου πεις ότι πας και εσύ, να καραφλιάσω...
Μολις ειχα προταση απο καποιον αν παω να τον στραπονιασω αλλα ειμαι εκτος αθηνων
αφέντρα είσαι; εσύ στραπονιάζεσαι με αληθινά στο σινεμά;
Αμα πετυχω κανεναν που το εχει τεραστια αναγκη δεν χαλαω χατηρια
Έχω πάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο σινεμά. Μόνο τελειωμένες και απελπισμένες λούγκρες έχω πετύχει. Δύο φορές έχω πετύχει ζευγάρι, εκεί μέσα. Το ένα ήταν μια μεσήλικη πόρνη, που έπαιρνε 20€, με τον συνοδό της να είναι παρών όταν θα την πηδούσε κάποιος και το δεύτερο ήταν ένας gay, ο οποίος για να γαμήσεις, την πάρα πολύ μέτρια συνοδό του, έπρεπε να πληρώσεις το τίμημα, πηδώντας και αυτόν.
Όσον αφορά κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια ευκαιριακά ζευγάρια, τα οποία ενημερώνουν ότι θα επισκεφτούν το σινεμά, τους λέω ότι δεν μας ενδιαφέρει, καθώς υπάρχουν δύο κατηγορίες επισκεπτών. Το αδερφάτο των ιπποτών, οι οποίοι πάνε εκεί για επαιτεία πούτσας και εμείς οι straight, οι οποίοι πάμε εκεί για να γαμήσουμε την γυναίκα κάποιου μερακλή, την οποία θέλει να μοιραστεί μαζί μας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ένα ζευγάρι, το οποίο θα πάει να κλειστεί μέσα σε μία καμπίνα και θα πηδηχτεί. Κανένας δεν γουστάρει να ακούει ψεύτικα βογγητά και να παίρνει μάτι, σκιές πίσω από κουρτινάκια. Το ότι μαζεύονται κάποιοι τριγύρω τους, είναι επειδή περιμένουν την στιγμή που θα ανοίξει η πόρτα και θα τους προσκαλέσουν μέσα για να συμμετάσχουν και αυτοί. Οπότε, ζευγάρια γιαλαντζί open mind, τον πούλο!!!
λουκια σου στειλα πμ
Δεν μας κανει εντυπωσηλουκια σου στειλα πμ