Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

look at me

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Τα σαββατοκυριακα τα μεσημερια παιζει κανα ζευγαρι ή μονο εγω με τον δικό μου θα μαστε αν αποφασισουμε να παμε;?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θα κάτσω καραούλι απέναντι, μέσα στο αμάξι και με τα κιάλια μου θα παρακολουθώ μπας και μπει κανένα ζευγάρι ...

αμα σε δουν ομως θα σε τραμπουκισουν μεσα και θα στην πουν
μπορει και να μην σε αφησουν

εκτος αμα παρακολουθεις πολυ επαγγελματικα
sellesrs.jpg

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ο μονοφρυδος να τον δει, την γαμησε. θα του σπασει το αμαξι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
κωστακη εσυ ετρωγες πασατεμπο δευτερα βραδυ στο αρχοντοκαθισμα του παππου πανω δεξια πρωτη σειρα την Δευτερα το βραδυ;

Όχι μύστη δεν ήμουν εγώ  :S :S.Γενικά ποτέ δεν παίρνω την θέση του φίλου μου του ψηλού  :rockon: :rockon: :orchestra: :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα!
Τα σαββατοκυριακα τα μεσημερια παιζει κανα ζευγαρι ή μονο εγω με τον δικό μου θα μαστε αν αποφασισουμε να παμε;?

Τύπισσα τα μεσημέρια κοιμόμαστε οι μύστες  :rockon: :rockon:.Μόνο τα πορνοπαππούδια κόβουν βόλτες στους σινεμάδες τέτοιες ώρες  :tickedoff: :headbang: :headbang: α κι ένας μύστης που λέγεται μάριος27 αλλά συνήθως είναι γκαντέμης και όποτε σκάει μύτη δεν πατάει ψυχή  :grin: :grin:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλησπέρα!
εγω παω ολες τις ωρες και μερες μπορει να τα πουμε. :erection:

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλό σαββατοκύριακο παίδες κ τυπισες

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
Καλησπερα απο μακρινη ισπανια...αν εισαι κοκκινομαλα ειχες πεξει πριν απο 2 χρονια σε μια καμπινα ενα βραδυ τουλαχιστον σε αυτη την φαση ημουμ που εκανες παιχνιδι μεσα στην καμπινα και μολις τελειωνε ο εννας βγηκες εξω και ξεκινουσες με τον επομενο,θυμαμαι πανω απο 9 ατομα καταφερε τοτε η κοπελα ...αν εισαι εσυ γιατι δεν πολυμπαινω απο εδω αλλα ερχομαι για καμια εβδομαδα την παρασκευη,να ειστε καλα και να περνατε καλα ολοι σας...
Δεν θυμάμαι να ξεκίνησα απο καμπίνα,τότε είχε ακόμα την πολυθρόνα στο εξώστη ήμουν στα τέσσερα και έπαιρνα κόσμο ασταμάτητα ,και ναι είμαι κοκκινομάλλα ,
Ήμουν μόνη τότε η με τον άντρα μου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλησπέρα!
Καλησπερα look at me, ειμαι ο Αλεξανδρος

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τύπισσα τα μεσημέρια κοιμόμαστε οι μύστες  :rockon: :rockon:.Μόνο τα πορνοπαππούδια κόβουν βόλτες στους σινεμάδες τέτοιες ώρες  :tickedoff: :headbang: :headbang: α κι ένας μύστης που λέγεται μάριος27 αλλά συνήθως είναι γκαντέμης και όποτε σκάει μύτη δεν πατάει ψυχή  :grin: :grin:

απόλυτα σωστός σε όλα  :rockon:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Tύπε φοριέται πολύ αυτή η τεχνική τελευταία  :S :S :2funny: :2funny:.Μην ξεχάσεις τα ποπ-κορν και την κόκα κόλα  :grin: :grin:.Α και μπορείς να κάνεις και γνωριμίες με τους υπόλοιπους εκεί στο παρκινγκ που περιμένουν ακριβώς για τον ίδιο λόγο  :jerking: :jerking:.Κι άμα πετύχεις έναν σάπιο χοντρομπουχέσα πιρφόρο και σου πει ότι τον λένε θοδωρή πες του να πάει να χάσει κανα κιλό πρώτα και μετά ασχολείται και με ζευγάρια  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

:grin: πραγματικοί γύπες έτσι; Με τόσους γύπες μέσα, παλεύεται η κατάσταση;

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δεν θυμάμαι να ξεκίνησα απο καμπίνα,τότε είχε ακόμα την πολυθρόνα στο εξώστη ήμουν στα τέσσερα και έπαιρνα κόσμο ασταμάτητα ,και ναι είμαι κοκκινομάλλα ,
Ήμουν μόνη τότε η με τον άντρα μου;

πας και μόνη σου εκεί; θαρραλέα...

look at me

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Γεια χαρά & από εμάς!
Αύριο (Σάββατο) το μεσημέρι μετά τις 13:00 θα είμαστε στο Adult για το παιχνίδι που γουστάρουμε:να μας παίρνουν μάτι όσο βγάζουμε ο ένας τις καύλες του άλλου!Μας αρέσει πολύ η συγκεκριμένη φάση & γι'αυτό άλλωστε ερχόμαστε εκεί.
Στους καναπέδες που είναι άνετοι να τον ρουφάω μέχρι να λιώσει;Στο δωμάτιο με ανοιχτή την κουρτίνα να με ξεσκίζει δυνατά;Θα δούμε..θα δείτε!
Όσοι καυλωμένοι προσέλθετε..! :)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
:grin: πραγματικοί γύπες έτσι; Με τόσους γύπες μέσα, παλεύεται η κατάσταση;

Μύστη τους αναβαθμίζεις νομίζω  :S :S,όσοι το κάνουν αυτό είναι εγκεφαλικά ανάπηροι και από εμφάνιση τους βλέπεις και σε πιάνει  :vomit: :vomit:.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μύστη τους αναβαθμίζεις νομίζω  :S :S,όσοι το κάνουν αυτό είναι εγκεφαλικά ανάπηροι και από εμφάνιση τους βλέπεις και σε πιάνει  :vomit: :vomit:.

καθόλου, να σου υπενθυμίσω ότι οι γύπες δεν είναι κυνηγοί και τρώνε ψοφίμια ή τα αποφάγια των κυνηγών.

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Πω πω έχετε χαλάσει το επίπεδο,  :headbang:  καλά κάνουν στην  Ευρώπη  και θέλουν να μας βγάλουν εκτός , διαβάζοντας αυτό το επίπεδο θα μας γυρίσουν στην δραχμή, ελπίζω να μην έχετε τότε τύψης   :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πω πω έχετε χαλάσει το επίπεδο,  :headbang:  καλά κάνουν στην  Ευρώπη  και θέλουν να μας βγάλουν εκτός , διαβάζοντας αυτό το επίπεδο θα μας γυρίσουν στην δραχμή, ελπίζω να μην έχετε τότε τύψης   :2funny:

Τύψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom