Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Την δευτερα ηταν μουφα τυποι. Κλασσικο σκηνικο με τον πορνογερο επανω δεξια να περνει ματι.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ξερει ή τον εβαλε ο μονοφρυδος;  :2funny:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Σήμερα θα παίξε κάτι καλό

τυπε να πας και ας μην εχει νιαμου. στην τελικη περναει η κοκκινομαλα του ταμειου και τσεκαρει τα ερ κοντισιον συχνα. βαλε κανενα χερακι διακριτικα. απλα φροντισε να μη σε παρει χαμπαρι ο ενιαιοφρυδος και εχεις θεματα. προτιμησε αλλαγες βαρδιας που στο οικημα βρισκονται μονο η κοκκινομαλακα καποτομοιραστρα και ενα απο τα αλλα δυο δροσερα αγορια-ταμειες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Και χθες ερημιά μύστες μέχρι τις 02:00 που ήμουν  :S :S :uglystupid:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
αυριο θα γινει χαμος. λογο συλαλλητηριου. μουστακαλιδες αγροτες κοιλαραδες μονο να σκιζουν δροσερα αγορια παντου στο ανταλτ

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
τυπε να πας και ας μην εχει νιαμου. στην τελικη περναει η κοκκινομαλα του ταμειου και τσεκαρει τα ερ κοντισιον συχνα. βαλε κανενα χερακι διακριτικα. απλα φροντισε να μη σε παρει χαμπαρι ο ενιαιοφρυδος και εχεις θεματα. προτιμησε αλλαγες βαρδιας που στο οικημα βρισκονται μονο η κοκκινομαλακα καποτομοιραστρα και ενα απο τα αλλα δυο δροσερα αγορια-ταμειες

:uglystupid: :uglystupid:
καλα θα ηταν αλλα δε παιζει κατι τεοιο...
ειναι  :jerking: :jerking: αυτα που λες!

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Εγώ πάντως μάγκες που της είχα μιλήσει και την ρώτησα αν θέλει παιχνίδι και γενικά αν ψάχνεται καθόλου μου είπε όχι

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

και θα αφήσει την δουλειά της για να την πυρφορίζουν οι μπαρμπάδες :think:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.568
Πόντοι
34.538
Καλησπέρα
Εχω μια σαραναρα γκόμενα μουναρος σκέτος.Προσπαθώ να την φέρω εκεί και δεν έχετε με τίποτα.Ακούω γνώμες να την φέρω.
Να ρθουμε εμεις τυπε!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom