Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (11 μέλη και 28 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
κάποτε είχα ακούσει για ένα φεστιβάλ

δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως γινόταν στην

Ολλανδία. Μαζεύονταν άντρες και γυναίκες έπιναν ποτάκια

και υπήρχε ένα συγκεκριμένο νόημα που όταν το έκανες

σε κάποια και στο έκανε και αυτή σήμαινε ότι γουστάρετε

γαμήσι. Φεύγατε από το φεστιβάλ και πηγαίνατε να γαμηθείτε  :2funny:

So simple :)

Στην Ολλανδια γινονται τα παντα...
Καμια σχεση οι γυναικες εκει,ακομα και οι φοιτητριες απο αλλες χωρες μπαινουν στο κλιμα...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Στην Ολλανδια γινονται τα παντα...
Καμια σχεση οι γυναικες εκει,ακομα και οι φοιτητριες απο αλλες χωρες μπαινουν στο κλιμα...

τα έχουμε μέγιστη ανάγκη αυτά τα σκηνικά φίλε αζαζελ  :wanker:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Τι θελεις να μαθεις?

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Σημερα που εχει και απεργια τί εχουμε;  :erection:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.325
Πόντοι
7.885
Στον όροφο τέρμα δεξιά στους καναπέδες έχουν καεί όλα τα φώτα εδώ και 2-3 μέρες και είναι πολύ ρομαντικά  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Στον όροφο τέρμα δεξιά στους καναπέδες έχουν καεί όλα τα φώτα εδώ και 2-3 μέρες και είναι πολύ ρομαντικά  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

Ρε ο παππους αυτος ειναι ο ιδιοκτητης που καθετε συνεχεια στο πρωτο καθισμα δεξια επανω πρωτη σειρα?

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε ο παππους αυτος ειναι ο ιδιοκτητης που καθετε συνεχεια στο πρωτο καθισμα δεξια επανω πρωτη σειρα?

Οχι αλλα ειναι φιλος του. Πολλες φορες τους εχουν δει μαζι σε καφε κ παρεες.
Το θεμα που εχει ειναι οτι θελει μονο αυτος να παιζει με τα ζευγαρια που μπαινουν και μας πριζει να μπει προτος και ολο παρατηρησεις ειναι!!!!!!

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Το θεμα που εχει ειναι οτι θελει μονο αυτος να παιζει με τα ζευγαρια που μπαινουν και μας πριζει να μπει προτος και ολο παρατηρησεις ειναι!!!!!!

το εχουμε καταλαβει ολοι οτι ο γερος ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υποθεσης...
:hi: :hi:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6

ρε τον καριολη γιαυτο εχει πιασει vip θεση εκει πανω. τον πετυχαινα αραια και που αλλα τελευταια ειναι συνεχεια εκει.. στην ιδια θεση. σηκωνετε και κανει καμια βολτα που και που να μην πιαστει ο κωλος του. ας του πει καποιος πως με ασπρη καλτσα και ασπρο μαλλι δεν γαμησε κανεις

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Στο Αμστερνταμ εχει αρκετα μασαζ με Ασιατισσες,απο κοσμο γενικα εγω δεν ειδα απο Ασια μερια τιποτα  :-

μαλακιες ειναι τα μασαζ και εγω παω 15-20 μερες καθε χρονο και οργιαζω , μονο παρτουζες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.325
Πόντοι
7.885
το εχουμε καταλαβει ολοι οτι ο γερος ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υποθεσης...
:hi: :hi:

Μύστες τον αδικείτε τον τύπο  :S :S,εγώ έχω μιλήσει μαζί του και είναι εντάξει τύπος  :rockon: :rockon:,απλά έχει φάει κόλλημα στο θέμα ζευγάρια και δεν γουστάρει καθόλου τις λούγκρες  :orchestra:.Γενικά γουστάρει να συμμετέχουν κι άλλοι στις φάσεις με ζευγάρια αλλά όχι παππούδια  ή κρυφο-λούγκρες  :uglystupid:

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μύστες τον αδικείτε τον τύπο  :S :S,εγώ έχω μιλήσει μαζί του και είναι εντάξει τύπος  :rockon: :rockon:,απλά έχει φάει κόλλημα στο θέμα ζευγάρια και δεν γουστάρει καθόλου τις λούγκρες  :orchestra:.Γενικά γουστάρει να συμμετέχουν κι άλλοι στις φάσεις με ζευγάρια αλλά όχι παππούδια  ή κρυφο-λούγκρες  :uglystupid:

Με την ημερα του ειναι, καμια φορα ειναι πολυ ευχαριστως, αλλες φορες σαν να θελει να σε δειρει ειναι!!!
Και μεις εχουμε θεμα οταν την πεφτουν στα ζευγαρια τα ραμολι που ειναι εκει..... Ελεος παιδια με τους 70αριδες!!!! Ειχα πετυχει ενα ζευγαρι ενα πρωινο και παιζαμε και ηθελε ενας κοντουλης 70και να μπει κ αυτος στο παιχνιδι. Δεν εφευγε με τπτ!!!! Τελικα κλειστικαμε σε δωματιο και δεν παιξαν αλλοι που θα μπορουσανε!!!! Ακομα καποια βραδυα τον βλεπω εκει !!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

μεσα σ ολα εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom