Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πώς τις κατασκευασαν? Με δούλους. Αυτο το προτιμας απο την αναθεση δημοσιων εργων?

Θα απαντήσω γιατί το ερώτημά σου θα μπορούσε να μου το θέσει ο καθένας (οι απόψεις σου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ προκλητικές για να μην σε γαμωσταυρίζω). Είχαν ένα προυπολογισμό για κάθε πλοίο ξεχωριστά (1 τάλαντο). Την κατασκευή τους την ανέθεταν στους πλούσιους.  Όταν οι πλούσιοι έλεγαν ότι το πλοίο φτιάχτηκε, όριζαν μια ανεξάρτητη επιτροπή να ελέγξει τα στάνταρ που είχαν θέσει. Αν το πλοίο κρινόταν εντάξει, τους έδιναν το 1 τάλαντο. Αν στους εύπορους συμπολίτες τους κόστιζε παραπάνω από 1 τάλαντο, τα έβαζαν από την τσέπη τους. Αν δεν έφτανε τα στάνταρ, αναλάμβαναν εξ'ολοκλήρου το κόστος. Αν δεν είχαν τα λεφτά, δημευόταν η περιουσία τους. Μου ακούγεται καλύτερο από το να μπαίνουν τα έξτρα λεφτά που τελικά δαπανούνται στις τσέπες των μεγαλοεργολάβων (που είναι κολλητοί των δικών σου).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θα πάψεις να είσαι τόσο ΖΩΟ που να στηρίζεσαι σε αυτόκλητους σωτήρες για αρχή. Να πιστεύεις στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ τους. Από εκεί και πέρα (αν το μυαλό σου λειτουργεί πραγματικά, γιατί για να φτάσουμε σε κατάσταση να λειτουργήσει το δικό σου σημαίνει ότι ξύπνησαν ΟΛΟΙ), θα φτιάξουμε ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ κανόνες.

δηλαδη αν ο καθενας αναπτυξει το ΕΓΩ του μεσω της επαναστασησ συνειδησης θα βγαλουμε κυβερνηση η ευρωβουλευτες η δημαρχους και περιφερειαρχες;

καπου τα εχεις μπερδεψει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα απαντήσω γιατί το ερώτημά σου θα μπορούσε να μου το θέσει ο καθένας (οι απόψεις σου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ προκλητικές για να μην σε γαμωσταυρίζω). Είχαν ένα προυπολογισμό για κάθε πλοίο ξεχωριστά (1 τάλαντο). Την κατασκευή τους την ανέθεταν στους πλούσιους.  Όταν οι πλούσιοι έλεγαν ότι το πλοίο φτιάχτηκε, όριζαν μια ανεξάρτητη επιτροπή να ελέγξει τα στάνταρ που είχαν θέσει. Αν το πλοίο κρινόταν εντάξει, τους έδιναν το 1 τάλαντο. Αν στους εύπορους συμπολίτες τους κόστιζε παραπάνω από 1 τάλαντο, τα έβαζαν από την τσέπη τους. Αν δεν έφτανε τα στάνταρ, αναλάμβαναν εξ'ολοκλήρου το κόστος. Αν δεν είχαν τα λεφτά, δημευόταν η περιουσία τους. Μου ακούγεται καλύτερο από το να μπαίνουν τα έξτρα λεφτά που τελικά δαπανούνται στις τσέπες των μεγαλοεργολάβων (που είναι κολλητοί των δικών σου).

δηλαδή τι εννοείς...? να δίνουμε τα δημόσια έργα fixed fee ??

και ακόμη περιμένω μια απάντηση στο ερώτημα που σου έθεσα ... ποιοί είναι οι όροι ΜΑΣ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θα απαντήσω γιατί το ερώτημά σου θα μπορούσε να μου το θέσει ο καθένας (οι απόψεις σου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ προκλητικές για να μην σε γαμωσταυρίζω). Είχαν ένα προυπολογισμό για κάθε πλοίο ξεχωριστά (1 τάλαντο). Την κατασκευή τους την ανέθεταν στους πλούσιους.  Όταν οι πλούσιοι έλεγαν ότι το πλοίο φτιάχτηκε, όριζαν μια ανεξάρτητη επιτροπή να ελέγξει τα στάνταρ που είχαν θέσει. Αν το πλοίο κρινόταν εντάξει, τους έδιναν το 1 τάλαντο. Αν στους εύπορους συμπολίτες τους κόστιζε παραπάνω από 1 τάλαντο, τα έβαζαν από την τσέπη τους. Αν δεν έφτανε τα στάνταρ, αναλάμβαναν εξ'ολοκλήρου το κόστος. Αν δεν είχαν τα λεφτά, δημευόταν η περιουσία τους. Μου ακούγεται καλύτερο από το να μπαίνουν τα έξτρα λεφτά που τελικά δαπανούνται στις τσέπες των μεγαλοεργολάβων (που είναι κολλητοί των δικών σου).

αν σου δωσω 6000 δρχ θα μου φτιαξεις μια τριηρη;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι διαβαζουμε βραδυατικα

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
η αληθεια είναι ότι τα τελευταια 30 χρονια σε ολη την ευρωπη και στην ελλαδα τα κομματα που ειχαν τον μανδυα της σοσιαλδημοκρατιΑς εγιναν υπηρετες του μεγαλου κεφαλαιου και των τραπεζων.

Στους τελευταίους δεν υπεκυψαν τα εθνικιστικα κομματα όπως της Λεπεν και της ΧΑ.

φοβαμε πως ειναι ετσι μεχρι να δουνε ασπραδι στι πουτσα τους. Αν παρουν εξουσια....????....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αφήστε, δεν το πιάνετε...Οι χώνης και άλεξ (ρε αντμίν διόρθωνε το όνομα του μαλάκα χώνη, έλεος να μην ξέρει να γράψει ούτε το όνομά του στα Αγγλικά) όπως και να πάει η κατάσταση θα νιώθουν την ανάγκη να τους σώζουν άλλοι. Ο τράμυ θέλει να του πω ΟΛΟΥΣ τους κανόνες. Τα στοιχειώδη (ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ ανάμεσα στα άλλα) δεν πιστεύεις ότι μπορούν να βρεθούν από μυαλά που έχουν ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ, από ανθρώπους που σκέφτονται οι ΙΔΙΟΙ πως θα εξελιχθούν?

Όσο για τα δημόσια έργα, αφού είσαι μάστερ τι θα έλεγες να σκεφτείς ένα σύστημα που δεν θα ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ λεφτά από αυτούς που τα ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και τους παρατρεχάμενούς τους? Ξέρω, με το υπάρχον σύστημα δεν τρώγονται.... Άντε καληνύχτα ΜΑΛΑΚΕΣ, ξεχνώ ότι έχετε και μια ηλικία. Όταν 40-50-60 χρόνια το μυαλό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά θα σκεφτείτε κάτι άλλο που ξεπερνά τα κομφόρ σας? Θα αντέξετε να σκεφτείτε ποτέ ότι τόσα χρόνια το σκεπτικό σας ήταν εσφαλμένο? Δεν θα σας περάσει καν από το μυαλό.

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και βάλτε τις εκλογές και το σύστημά σας στις ΣΑΠΙΕΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΣΑΣ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάμε καλά...

κανένας δεν εμπόδισε κάποιον να μορφωθεί.. όποιος θέλει να μορφωθεί υπάρχουν όλες οι ευκαιρίες και τα μέσα να το κάνει...
όσο για ελευθερία από αυτήν έχουμε τόση να δώσουμε και σε άλλους... από τα μπατζάκια μας τρέχει τόσο πολύ που έχει καταντήσει ασυδοσία
το ισότητα τι ακριβώς σημαίνει ?? γιατί αν σημαίνει ισοπέδωση των πάντων σε ένα καλούπι και κατάπνιγμα του ΕΓΩ και του ΘΕΛΩ δεν είναι ισότητα είναι φασισμός...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και βάλτε τις εκλογές και το σύστημά σας στις ΣΑΠΙΕΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΣΑΣ

δεν σε ζορίσαμε να ψηφίσεις παίκτη μου και κάνεις σαν να σε πονάνε οι αιμοροίδες σου (πιθανόν από άλλη αιτία αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα)...

αν γουστάρεις ψηφίζεις αν δεν γουστάρεις κάθεσαι σπιτάκι σου ή πας για κανένα τσιπουράκι και κανέναν μπάφο...

από κει και πέρα όμως ότι βγάλουν αυτοί που θα πάνε θα το φάς και θα κάτσεις...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Δε χρειάζεται αναγωγή στην Αρχαιότητα, μπορείς απλά να πεις ότι πρέπει να καταργηθεί η εταιρική μορφή της Ανωνύμου Εταιρίας και της Ε.Π.Ε. που προβλέπει την ευθύνη των μετόχων ΜΟΝΟ κατά το ποσοστό του Μετοχικού Κεφαλαίου που τους αναλογεί. Δηλαδή ο κάθε επιχειρηματίας στην Ελλάδα να δεσμεύει ΟΛΗ του την περιουσία προκειμένου να κάνει μια επένδυση/επιχείρηση. Να γίνει δηλαδή η Ελλάδα η ΜΟΝΗ χώρα στο Δυτικό κόσμο που δε θα έχει ΑΕ ή ΕΠΕ ή S.A. ή Ltd. ή Gmbh ή Inc., το εργαλείο δηλαδή που επιτρέπει στο κεφάλαιο να επενδύσει με την ασφάλεια πως το μόνο που διακινδυνεύει είναι η αρχική του επένδυση.

Είναι μια άποψη συγκεκριμένη αυτή, όμως δε συμβαδίζει με την εποχή και τη δυνατότητα της χώρας μας να πρωτοστατήσει και να επιβάλλει, δια του παραδείγματός της, αυτήν και τις άλλες ριζοσπαστικές απόψεις της ριζοσπαστικής παράταξης. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως μεγάλο κομμάτι της παράταξης δεν έχει παρεκκλίνει ελάχιστα από τις ακραίες/ριζοσπαστικές/πρωτότυπες ιδέες του παρότι από ένα κόμμα του 4% έχει γίνει ένα κόμμα του 25%. Έχει την αφέλεια/ματαιοδοξία/πλάνη ότι όλοι αυτοί οι επιπλέον ψηφοφόροι έχουν έρθει στις τάξεις του επειδή ασπάζονται το ΣΥΝΟΛΟ των ιδεών του και όχι επειδή απλά είναι το αντίθετο των κυβερνόντων κι επειδή υπόσχονται αποκατάσταση των προνομίων του παρελθόντος.

Αυτή η παρανόηση είναι ακριβώς που δεν του επιτρέπει να αυξήσει την επιρροή του σ' επίπεδα ικανά για να κυβερνήσει. Σύντομα πιστεύω θα αποτυπωθεί αυτή η δυσπιστία/ανακολουθία και στην κάλπη.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
πάμε καλά...

κανένας δεν εμπόδισε κάποιον να μορφωθεί.. όποιος θέλει να μορφωθεί υπάρχουν όλες οι ευκαιρίες και τα μέσα να το κάνει...
όσο για ελευθερία από αυτήν έχουμε τόση να δώσουμε και σε άλλους... από τα μπατζάκια μας τρέχει τόσο πολύ που έχει καταντήσει ασυδοσία
το ισότητα τι ακριβώς σημαίνει ?? γιατί αν σημαίνει ισοπέδωση των πάντων σε ένα καλούπι και κατάπνιγμα του ΕΓΩ και του ΘΕΛΩ δεν είναι ισότητα είναι φασισμός...

Ισοτητα:

Εγω γεννιεμαι γιος του μαλακα. Ο αλλος γεννιεται γιος του Κοκκαλη.
Εγω ειμαι μαλακας, μονο και μονο επειδη θελω να κανω τα χομπι μου κι οχι να δουλευω 10ωρο με 700 ευρω, κανοντας μια ανουσια δουλεια ρουτινας.
Ο γιος του Κοκκαλη, ΓΑ-ΜΑ-ΤΟΣ, επειδη το χομπι του ειναι να σηκωνει πρωταθληματα Ελλαδος κι απο κατω να τον αποθεωνουν. Και μετα να κατεβαινει για δημαρχος...

Ρε δεν μας γαματε, εσεις κι ο καπιταλισμος σας?

Νταξει, ψηφιστε ΝΔ αλλα μην μας τα κανετε και τσουρεκια τωρα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οσο για ΑΕ - ΕΠΕ - Funds - Τραπεζες - Μπομπολες, εγω δεν διαφωνω σε τιποτα.

Οσο υπαρχει καπιταλισμος, πρεπει να λειτουργει ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι, κι οχι βασει των "ιδεων" του Τσιπρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκτος απο αμπελοφιλοσοφιες, εχεις να προτεινεις συγκεκριμενη πολιτικη επιλογη?
Εκλογες εχουμε.
Υπαρχουν 2 κομματα τα οποια αποδεδειγμενα κατεστρεψαν την ελλαδα.το πασοκ και η νδ.αυτο πρεπει
να καταλαβει ο κοσμος,οτι δεν πρεπει ποτε ξανα να τους ξαναβαλουμε στην βουλη.να το καταλαβεις και εσυ
οσο ειναι καιρος.προλαβαινεις.ας βγαλουμε τσιπρα,ας βγαλουμε οποιονδηποτε αλλον εκτος απο αυτες τις βδελες.
ο επομενος που θα βγει θα πρεπει να εχει την μαγκια,να κατασχεσει την μιση περιουσια των κομματων αυτων,
επισης οποιων ηταν βουλευτες τα προηγουμενα 20 χρονια.Ετσι και το κρατος θα σωθει,αλλα και αυτοι δεν θα εχουν
προβλημα μιας και η μιση τους περιουσια τους φτανει για να ταισουν 3-4 επομενες γενιες της οικογενειας τους.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
πάμε καλά...

Όταν μπερδεύεις την ελευθερία με την δυνατότητα να κατεβάζεις τζαμπέ μουσική και τσόντες ή να "σπας" κάποιο νόμο χωρίς σημαντικές ή καθόλου επιπτώσεις, η συζήτηση τελειώνει εδώ.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Υπαρχουν 2 κομματα τα οποια αποδεδειγμενα κατεστρεψαν την ελλαδα.το πασοκ και η νδ.αυτο πρεπει
να καταλαβει ο κοσμος,οτι δεν πρεπει ποτε ξανα να τους ξαναβαλουμε στην βουλη.να το καταλαβεις και εσυ
οσο ειναι καιρος.προλαβαινεις.ας βγαλουμε τσιπρα,ας βγαλουμε οποιονδηποτε αλλον εκτος απο αυτες τις βδελες.
ο επομενος που θα βγει θα πρεπει να εχει την μαγκια,να κατασχεσει την μιση περιουσια των κομματων αυτων,
επισης οποιων ηταν βουλευτες τα προηγουμενα 20 χρονια.Ετσι και το κρατος θα σωθει,αλλα και αυτοι δεν θα εχουν
προβλημα μιας και η μιση τους περιουσια τους φτανει για να ταισουν 3-4 επομενες γενιες της οικογενειας τους.

ΚΟΙΤΑ ΥΦΟΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗΣ ΥΑΙΝΑΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΒΛΕΦΑΡΟ ΜΕΡΑΚΛΗ  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ΣΥΡΙΖΑ.jpg
    ΣΥΡΙΖΑ.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 10
  • SIRIZA.jpg
    SIRIZA.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 10

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΚΟΙΤΑ ΥΦΟΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗΣ ΥΑΙΝΑΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΒΛΕΦΑΡΟ ΜΕΡΑΚΛΗ  :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ
ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Συνημμένα

• xousein-zeibek-syriza1397918563.jpg
    xousein-zeibek-syriza1397918563.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 11
  • 222242.jpg
    222242.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 9

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
δεν σε ζορίσαμε να ψηφίσεις παίκτη μου και κάνεις σαν να σε πονάνε οι αιμοροίδες σου (πιθανόν από άλλη αιτία αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα)...

αν γουστάρεις ψηφίζεις αν δεν γουστάρεις κάθεσαι σπιτάκι σου ή πας για κανένα τσιπουράκι και κανέναν μπάφο...

από κει και πέρα όμως ότι βγάλουν αυτοί που θα πάνε θα το φάς και θα κάτσεις...

ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ, το σεξιστικό σου υπονοούμενο δεν θα το σχολιάσω καν (μην σου βγουν και όλα τα κόμπλεξ μετά)....
Ότι βγάλουν αυτοί δεν θα το φάω, ούτε θα κάτσω να το φάω... Θα είμαι όσο πιο έξω από το παιχνίδι τους γίνεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...Και η επόμενη μαλακία σου θα είναι ότι δεν θα αποτελώ κομμάτι της κοινωνίας...Ρίχτην...Μπορεί να νομίζεις στην τελική ότι όταν ο Αριστοτέλης μιλούσε για πολιτικά όντα, αναφερόταν στον Σοσιαλισμό και το Φιλελευθερισμό...Τόσο μαλάκας...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η Θρακη ειναι τουρκοκρατουμενη, ειτε σας γουσταρει ειτε οχι.

Γενικα, ΔΕΝ ειναι στο χερι σας/μας, πια.

Η Θρακη χαθηκε, γτ οι μουσουλμανοι σπερνουν περισσοτερα παιδια απ' τους χριστιανους. Τοσο απλα!

Ολα τα κομματα κατεβαζουν τουρκοφωνους - τουρκοθρεμμενους - τουρκομορφωμενους υποψηφιους, μονο και μονο για να τους εχουν "ενσωματωμενους" κι οχι κοντρα στο συστημα.

Το να βγαζετε, λοιπον, κραυγες, δεν ωφελει σε τιποτα. Δεχτειτε την (σχεδον) αυτονομια της περιοχης και βουλωστε το, σαν καλα παιδια. Εκτος κι αν θελετε πολεμο στον Εβρο, με καμια 100ρια χιλιαδες νεκρους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ, το σεξιστικό σου υπονοούμενο δεν θα το σχολιάσω καν (μην σου βγουν και όλα τα κόμπλεξ μετά)....
Ότι βγάλουν αυτοί δεν θα το φάω, ούτε θα κάτσω να το φάω... Θα είμαι όσο πιο έξω από το παιχνίδι τους γίνεται ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...Και η επόμενη μαλακία σου θα είναι ότι δεν θα αποτελώ κομμάτι της κοινωνίας...Ρίχτην...Μπορεί να νομίζεις στην τελική ότι όταν ο Αριστοτέλης μιλούσε για πολιτικά όντα, αναφερόταν στον Σοσιαλισμό και το Φιλελευθερισμό...Τόσο μαλάκας...

ενταξει παίκτη... όσα ακατοίκητα νησιά υπάρχουν... τράβα σε ένα και κάνε δικό σου μαγαζί...αν βρείς και άλλους πάρτους μαζί σου..

το μαγαζί εδώ δουλεύει με άλλους όρους..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ενταξει παίκτη... όσα ακατοίκητα νησιά υπάρχουν... τράβα σε ένα και κάνε δικό σου μαγαζί...αν βρείς και άλλους πάρτους μαζί σου..

το μαγαζί εδώ δουλεύει με άλλους όρους..

Όταν λες εδώ, που ακριβώς εννοείς??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom