Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Θα ειναι τουλαχιστον ενα κομα που θα εχει να προσφερει κατι χρησιμο και αναγακαιο στον πολιτη!!!Πρωτα απο ολα θα πεταξουμε στην θαλασσα ολους τους πακιστανους με τις Ελεινιδες και μετα θα εισαγουμε με βαση της αναγκες τις χωρες!Αφθονες Ρωσιδες!

οι πακιστανοι θα ριχτουν στον λακκο μαζι με τον υπουργο.
και παντοτε αναρωτιομουν γιατι τα Logistics ειναι σε ανοδο τελευταια?...whitey απαντησες στο ερωτημα! και φυσικα επειδη θα ειμαστε οι νεοι πλανηταρχες θα φερουμε στην ελλαδα μεγαλυτερο αριθμο ρωσιδιων για μας και μονο! αντε για να μην βγω και εκτος θεματος θα δωσουμε και μια κομμουνιστρια ρωσιδα στον τσιπρα.

Ps¨υπουργε το σαββατο δεν κατσαμε σε καρεκλα γιατι εκει που με πηγες ουτε που κατσαμε...δεν δεχομαι εγω ενας γεροντολογος των στριπ, ενας παλαιμαχος με αναγκες μικρου παιδιου να ειμαι ορθιος! και ολα αυτα για να μου αποδειξεις ποσο ασημαντος εισαι... :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το Σαββατο DIKY πεσαμε θυμα παραπληροφορησης .....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Για ντι μπια γι μπου ....

αστο ρε κακομοιρη ,τα ρωσικα ειναι για τους περματημενους..μιλα μογγολικα που ξερεις να μας βαλεις τα γυαλια :2funny: :2funny:

το σαββατο δεν στο συγχωρω...περιμενω εξιλεωση την πεμπτη

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
αστο ρε κακομοιρη ,τα ρωσικα ειναι για τους περματημενους..μιλα μογγολικα που ξερεις να μας βαλεις τα γυαλια :2funny: :2funny:

το σαββατο δεν στο συγχωρω...περιμενω εξιλεωση την πεμπτη

μογγ μογγ μογγ .... ( αυτα ειναι τα μογγολικα που ξερω )

οσο για την Πεμπτη θα παμε ξανα στο ιδιο μερος που πηγαμε το Σαββατο ......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα ρε DIKY δεν εχεις δουλεια αυριο ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μογγ μογγ μογγ .... ( αυτα ειναι τα μογγολικα που ξερω )

ντίκυ έλα μαζί μου μόι μπρατ.... Μ αυτόν πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνεις και όρθιος.....
Ελα και θα σου φέρω και την ΟΧΙΑ μαζί  :boobies: :boobies:
Μινίστρο..... Σταβάι ντουράκ...... Σταβάι......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ντίκυ έλα μαζί μου μόι μπρατ.... Μ αυτόν πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνεις και όρθιος.....
Ελα και θα σου φέρω και την ΟΧΙΑ μαζί  :boobies: :boobies:

Σκασε εσυ .....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Η γκλαμουρ γενια του "Κλικ" ειναι ακρως πιο συντηρητικη απο τις προηγουμενες γενιες.
Ο Τσιπρας (οπως και καθε νεος πολιτικος) θα εχει δυσκολη αποστολη αφου η ιδια του η γενια, μισει το νεο και προτιμα να στραφει στα ακρα ή στους "εμπειρους" 50αριδες. Ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να αποστρεφονται εναν συνομιλικο τους πολιτικο οχι απο αποψη, αλλα μονο και μονο απο μισαλοδοξια και φθονο που εκλεχτηκε Αρχηγος κομματος ενας νεος.
Για να το συνηδητοποιησουμε... ΑΡΧΗΓΟΣ ενας 33αρης με το ονομα Τσιπρας?? Οχι δα το παλιοτσουτσεκι!!! Εμεις τους κληρονομους Κωστα και Γιωργο ξερουμε. Αυτοι ξερουν τα προβληματα μας, αυτοι μας καταλαβαινουν, αυτοι ειναι ικανοι, αυτοι ειναι η ελπιδα μας...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

δεν μας γαμας λεω γω....δεν ξαναμπαινω κει μεσα με τους τσιγγανους διπλα εγώ ο επι των τιμών κωλομπαρών...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ελα και θα σου φέρω και την ΟΧΙΑ μαζί  :boobies: :boobies:

σωσε με απο αυτο το στραβαδι τον υπουργο....με πηγε και καλα σε δικο του μαγαζι που τον ξερουν και οχι μονο κατσαμε ορθιοι αλλα ουτε γκομενα δεν πλησιασε..τι μαλακας....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δεν μας γαμας λεω γω....δεν ξαναμπαινω κει μεσα με τους τσιγγανους διπλα εγώ ο επι των τιμών κωλομπαρών...

Σιγα μωρε και που θες να σε παμε / στο Sweet Paradise στη Τσεχια χεχεχεχεχεχεχε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
σωσε με απο αυτο το στραβαδι τον υπουργο....με πηγε και καλα σε δικο του μαγαζι που τον ξερουν και οχι μονο κατσαμε ορθιοι αλλα ουτε γκομενα δεν πλησιασε..τι μαλακας....

λαθος / δεν σε πλησιασε - οχι δεν πλησιασε .... / παρακαλω πολυ ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν αφήνεις και κάναν άλλον να σε πάει σε "δικό" του μαγαζί;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δεν αφήνεις και κάναν άλλον να σε πάει σε "δικό" του μαγαζί;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

σ'αφηνω σ'αφηνω :rockon:
και ασε τον υπουργο να πηγαινει με τον παπιο, αυτος του αξιζει..
τωρα για το θρεντ ας ζητησουμε ταπεινα συγνωμη..boyrdela.com το καναμε παλι :grin:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πολυ νεο μου φαινεται το παλικαρι δεν ξερω αν τα καταφερει σαν προεδρος του συνασπισμου ,Μπορει ναι .Ο κουβελης παντως ηταν για μενα καταλληλοτερος προεδρος απ τον τσιπρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολυ νεο μου φαινεται το παλικαρι δεν ξερω αν τα καταφερει σαν προεδρος του συνασπισμου ,Μπορει ναι .Ο κουβελης παντως ηταν για μενα καταλληλοτερος προεδρος απ τον τσιπρα.
Τελικά στην Ελλάδα όλα λειτουργούν συντηρητικά.... Ακόμα και οι αριστεροί θεωρούν για καταλληλότερο έναν έτοιμο προς σύνταξη.... Στα 30 είσαι πολύ νέος να ηγηθείς και στα 60 πολύ νέος να αποσυρθείς.....
Δοκιμάστε ρε και κάναν πιτσιρικά... Νισάσφι με τους μπαρμπάδες........ Τόσα χρόνια είδατε προκοπή; :idiot: :idiot:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ποιος Τσίπρας και κολοκύθια;34 ετών είναι,πότε πρόλαβε να σπουδάσει και να εργαστεί;Εκτός αν τον περίμενε έτοιμη δουλειά,οπότε ανεργία και αγωνίες δε γνώρισε ποτέ.Πώς θα μιλήσει με τους νέους λοιπόν;Όπως οι άλλοι;Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να κλέψει ψήφους με σημαία την οικολογία,την ίδια ώρα που ο Τσίπρας έχει καταφερθεί εναντίον του προαστιακού σιδηροδρόμου :jerking:Προφανώς θέλει ένα δρόμο ακόμη για να κινείται με το πολυτελές αμάξι του... :jerking:Προσωπικά αυτό το κόμμα δεν έχει να μου πει τίποτα.Προσπαθεί να πάρει στοιχεία από ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ και τα κάνει μουνί...Ένα κόμμα κλόνος είναι και τίποτα περισσότερο.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα δεν είναι αν κάνει ο Αλέξης για αρχηγός του ΣΥΝ, αλλά αν οι ιδέες του δίνουν διέξοδο στην κρίση που έχουμε βυθιστεί εδώ και παρά πολλά χρόνια. Αν κοιτάξεις λίγο το παρελθόν θα δείς ότι δεν έχουμε πρόβλημα με πρόσωπα, αλλά πρόβλημα με ιδέες και λύσεις. Δυστηχώς ο Αλέξης στο συνέδριο του ΣΥΝ δεν έδωσε καμμία μα καμμία διαφορετική προοπτική από αυτή που έδιναν η Δαμανάκη, ο Κωνσταντόπουλος, ο Αλαβάνος. Με σημαία μόνο την ηλικία σου δεν μπορείς να πάς σήμερα πουθενά. Μια από τα ίδια θα είναι. Μόνο παροδικά και λόγω της κρίσης που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ θα έχουμε αέρα στα πανιά του Αλέξη.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα 9 στους 10 δεν απαντατε στην ερωτηση
"Εαν ο Τσιπρας ειναι ικανος για αρχηγος κομματος"
Καταφερεστε του Συνασπισμου ή του Συριζα, επειδη προφανως φοβαστε την τελευταια του ανοδο και επειδη εχετε μαθει να ειστε καποιο αΛλο κομμα, οπως εχετε μαθει να ειστε γαυροι χανουμες βαζελες κοκ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ουτε και τιποτα αλλο απο τα υφισταμενα κομματα (στις τελευταιες εκλογες ψηφισα Πρασινους-Οικολογους)
Ομως ο τοπος αυτος εχει αναγκη απο νεα φρεσκα αφθαρτα προσωπα.
Η μεγαλυτερη χσζομερα που διαβασα εδω μεσα ηταν "ποτε προλαβε να δουλεψει"
Ο Αλεξης δουλευει ηδη 5 χρονια σαν πολιτικος μηχανικος
Δηλαδη ο Κωστακης και ο Γιωργακης δουλεψαν περισσοτερο στη ζωη τους?.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom