Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Εδω μας κυβερνάει ο κωστάκης ρε  :headbang:,ο τσίπρας δεν είναι ικανός..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε παιδια μιληστε ελληνικα γαμω το...
μην αντιμιλατε στον personna, εμενα και να με βρισει θα του πω ευχαριστω για την νεα κωλαρα που μου χει βγαλει στο προοσκηνιο..τι ειναι αυτο το ξεχειλομουνακι ρε θεε :o
whitey παμε για την ιδρυση φιλορωσικου κομματος? :dancing:

ps: υπουργε τον παιρνεις απο κωλο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν δεν είσαι διανοητικά καθυστερημενος, που πολυ αμφιβαλλω, μπορεις να συμβουλευτεις τις δημοσκοπησεις μετα από τις τελευταιες εκλογές. Τα 8 χρονια δεν ξερω που ακριβως αποσκοπουν. Σε ενοχλει. Το καταλαβαινω. Αλλα ετσι ειναι.

Το θέμα δεν είναι τα ποσοστά του ΣΥΝ στις δημοσκοπήσεις...Ούτε καν σε μια εκλογική αναμέτρηση..
Να σου θυμίσω επίσης και τις περιπτώσεις του ΔΗΚΚΙ, της ΠΟΛΑΝ, ακόμη και του ίδιου του ΣΥΝ που από το 10+% του 1989 έμεινε εκτός βουλής μέσα σε 4 χρόνια...
Το θέμα είναι ποια πολιτική θα ακολουθήσει αν θέλει να έχει διάρκεια...

Αν ο Τσίπρας κόψει τους εξυπνακισμούς λες και είναι ακόμη επικεφαλής κατάληψης και επικεντρώσει στα πραγματικά προβλήματα, κυρίως των- μορφωμένων- νέων, δηλαδή ανεργία, G-700, περιβάλλον, τότε ναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά...
Αν όμως μείνει καθηλωμένος σε συνθηματολογία και αντίληψη της άθλιας προβοκάτσιας κατά του Ντε Γκωλ, γνωστή και ως Μάης του 68, θα ξεφουσκώσει όπως και τόσοι άλλοι...

Από τις πρώτες δηλώσεις, μου δίνει την εντύπωση ότι αλληθωρίζει...Από τη μία τα καραγκιοζιλία της γενιάς του- ποσοι τελικά ΔΕΝ πέθαναν εκει μέσα- Πολυτεχνείου και από την άλλη έξυπνος νεανικός πολιτικός λόγος, κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος- ειδικά η ατάκα για τα σουπερμάρκετ ήταν όλα τα λεφτά...

Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκολλήσει από τις καθηλώσεις- στα όρια της ψυχαναγκαστικής εμμονής- της ελληνικής δημοκρατικής αριστεράς και θα δώσει πολλά, που ειδικά οι νέοι χρειάζονται...

Αν και μεταξύ μας, αμφιβάλλω.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε παιδια μιληστε ελληνικα γαμω το...

ps: υπουργε τον παιρνεις απο κωλο...

DIKY εμεις ξερουμε Ρωσικα / εσυ τι ξερεις ????

οσο για τον κωλο μου ενα εχου να σου πω / απο το Σαββατοκυραικο εχω ξεχασει καπου τα αρχιδια μου / για σηκω λιγο απο την καρεκλα σου να δεις μηπως ειναι στον κωλο σου ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θέμα δεν είναι τα ποσοστά του ΣΥΝ στις δημοσκοπήσεις...Ούτε καν σε μια εκλογική αναμέτρηση..
Να σου θυμίσω επίσης και τις περιπτώσεις του ΔΗΚΚΙ, της ΠΟΛΑΝ, ακόμη και του ίδιου του ΣΥΝ που από το 10+% του 1989 έμεινε εκτός βουλής μέσα σε 4 χρόνια...
Το θέμα είναι ποια πολιτική θα ακολουθήσει αν θέλει να έχει διάρκεια...

Αν ο Τσίπρας κόψει τους εξυπνακισμούς λες και είναι ακόμη επικεφαλής κατάληψης και επικεντρώσει στα πραγματικά προβλήματα, κυρίως των- μορφωμένων- νέων, δηλαδή ανεργία, G-700, περιβάλλον, τότε ναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά...
Αν όμως μείνει καθηλωμένος σε συνθηματολογία και αντίληψη της άθλιας προβοκάτσιας κατά του Ντε Γκωλ, γνωστή και ως Μάης του 68, θα ξεφουσκώσει όπως και τόσοι άλλοι...

Από τις πρώτες δηλώσεις, μου δίνει την εντύπωση ότι αλληθωρίζει...Από τη μία τα καραγκιοζιλία της γενιάς του- ποσοι τελικά ΔΕΝ πέθαναν εκει μέσα- Πολυτεχνείου και από την άλλη έξυπνος νεανικός πολιτικός λόγος, κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος- ειδικά η ατάκα για τα σουπερμάρκετ ήταν όλα τα λεφτά...

Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκολλήσει από τις καθηλώσεις- στα όρια της ψυχαναγκαστικής εμμονής- της ελληνικής δημοκρατικής αριστεράς και θα δώσει πολλά, που ειδικά οι νέοι χρειάζονται...

Αν και μεταξύ μας, αμφιβάλλω.
Ολη αυτή η προηγούμενή σου ανάλυση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο είναι και ο ορισμός που δίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος για τους διανοητικά καθυστερημένους..... Το αιωνίως 8% είναι πάντα στην μεριά των έξυπνων.

Επισκέπτης
whitey παμε για την ιδρυση φιλορωσικου κομματος? :dancing:

Θα ειναι τουλαχιστον ενα κομα που θα εχει να προσφερει κατι χρησιμο και αναγακαιο στον πολιτη!!!Πρωτα απο ολα θα πεταξουμε στην θαλασσα ολους τους πακιστανους με τις Ελεινιδες και μετα θα εισαγουμε με βαση της αναγκες τις χωρες!Αφθονες Ρωσιδες!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
DIKY εμεις ξερουμε Ρωσικα / εσυ τι ξερεις ????

οσο για τον κωλο μου ενα εχου να σου πω / απο το Σαββατοκυραικο εχω ξεχασει καπου τα αρχιδια μου / για σηκω λιγο απο την καρεκλα σου να δεις μηπως ειναι στον κωλο σου ????
μινίστρο... Εχεις οτσιν κρασιμπαγια ζόπα....... Μοι νταραγκόι.... Οτσιν κρασιμπαγια ζόπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom