Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Πασολ τε νάχουι ρε... Πινταράστ........ Γιόμπαν εβρότ ρε.....καντόν....
Ντα Ντα Ντα / Ντραβαρικ Ντραβαρικ .... / ( τι ειπες ???? )
Πασολ τε νάχουι ρε... Πινταράστ........ Γιόμπαν εβρότ ρε.....καντόν....
Τι ντουράκ ρε; Νάχουι νάντα ρε. Νάχουι νάντα......Ντα Ντα Ντα / Ντραβαρικ Ντραβαρικ .... / ( τι ειπες ???? )
αυτό του λέω στα ρώσσικα και με ρωτάει τι λέωps: υπουργε τον παιρνεις απο κωλο...
Αν δεν είσαι διανοητικά καθυστερημενος, που πολυ αμφιβαλλω, μπορεις να συμβουλευτεις τις δημοσκοπησεις μετα από τις τελευταιες εκλογές. Τα 8 χρονια δεν ξερω που ακριβως αποσκοπουν. Σε ενοχλει. Το καταλαβαινω. Αλλα ετσι ειναι.
ρε παιδια μιληστε ελληνικα γαμω το...
ps: υπουργε τον παιρνεις απο κωλο...
Ολη αυτή η προηγούμενή σου ανάλυση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο είναι και ο ορισμός που δίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος για τους διανοητικά καθυστερημένους..... Το αιωνίως 8% είναι πάντα στην μεριά των έξυπνων.Το θέμα δεν είναι τα ποσοστά του ΣΥΝ στις δημοσκοπήσεις...Ούτε καν σε μια εκλογική αναμέτρηση..
Να σου θυμίσω επίσης και τις περιπτώσεις του ΔΗΚΚΙ, της ΠΟΛΑΝ, ακόμη και του ίδιου του ΣΥΝ που από το 10+% του 1989 έμεινε εκτός βουλής μέσα σε 4 χρόνια...
Το θέμα είναι ποια πολιτική θα ακολουθήσει αν θέλει να έχει διάρκεια...
Αν ο Τσίπρας κόψει τους εξυπνακισμούς λες και είναι ακόμη επικεφαλής κατάληψης και επικεντρώσει στα πραγματικά προβλήματα, κυρίως των- μορφωμένων- νέων, δηλαδή ανεργία, G-700, περιβάλλον, τότε ναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά...
Αν όμως μείνει καθηλωμένος σε συνθηματολογία και αντίληψη της άθλιας προβοκάτσιας κατά του Ντε Γκωλ, γνωστή και ως Μάης του 68, θα ξεφουσκώσει όπως και τόσοι άλλοι...
Από τις πρώτες δηλώσεις, μου δίνει την εντύπωση ότι αλληθωρίζει...Από τη μία τα καραγκιοζιλία της γενιάς του- ποσοι τελικά ΔΕΝ πέθαναν εκει μέσα- Πολυτεχνείου και από την άλλη έξυπνος νεανικός πολιτικός λόγος, κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος- ειδικά η ατάκα για τα σουπερμάρκετ ήταν όλα τα λεφτά...
Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκολλήσει από τις καθηλώσεις- στα όρια της ψυχαναγκαστικής εμμονής- της ελληνικής δημοκρατικής αριστεράς και θα δώσει πολλά, που ειδικά οι νέοι χρειάζονται...
Αν και μεταξύ μας, αμφιβάλλω.
whitey παμε για την ιδρυση φιλορωσικου κομματος?
αυτό του λέω στα ρώσσικα και με ρωτάει τι λέω
DIKY εμεις ξερουμε Ρωσικα / εσυ τι ξερεις ????
μινίστρο... Εχεις οτσιν κρασιμπαγια ζόπα....... Μοι νταραγκόι.... Οτσιν κρασιμπαγια ζόπα.DIKY εμεις ξερουμε Ρωσικα / εσυ τι ξερεις ????
οσο για τον κωλο μου ενα εχου να σου πω / απο το Σαββατοκυραικο εχω ξεχασει καπου τα αρχιδια μου / για σηκω λιγο απο την καρεκλα σου να δεις μηπως ειναι στον κωλο σου ????
θα τον βάλουν κάτω τα ρωσσάκια μου... θα τον αρχίσουν πα ρούσκι...... ΘΑ ξεχάσει το όνομά του......απαραδεκτο για υπουργο να μην ξερει ρωσικα..ζητω επανεξεταση σου...
"Νιωθω και εγω μειονεκτικα τωρα!Πρεπει να αρχισω να μαθαινω Ρωσικα
μινίστρο... Εχεις οτσιν κρασιμπαγια ζόπα....... Μοι νταραγκόι.... Οτσιν κρασιμπαγια ζόπα.
Για τόζε τσιμπια λιουμπλιού κρασίβι......Κοιτα με ενα πουστη που μπλεξα .....
Βιμπι μινιά μόι λιουμπίμιι......persona ιντι να χοϊ ....