Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Η μεγαλυτερη χσζομερα που διαβασα εδω μεσα ηταν "ποτε προλαβε να δουλεψει"
Ο Αλεξης δουλευει ηδη 5 χρονια σαν πολιτικος μηχανικος
Δηλαδη ο Κωστακης και ο Γιωργακης δουλεψαν περισσοτερο στη ζωη τους?.
σωστοος
ετσι μα και να μη δουλεψε τι εγινε ρε παιδια?
ο τυπακος αν και δεν θα τον ψηφισω λογω αντιθετης ιδεολογιας φεναται οτι γουσταρει πολιτικη
και γουσταρει να κανει πραματα

Επισκέπτης
Ετσι απο περιεργια. Ο Καραμανλης τι δουλεια κανει βρε παιδια?
Η νατασα ειναι διδακτωρ πανεπιστιμιου, σωστα ? :rockon: :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ετσι απο περιεργια. Ο Καραμανλης τι δουλεια κανει βρε παιδια?
Η νατασα ειναι διδακτωρ πανεπιστιμιου, σωστα ? :rockon: :rockon: :rockon:
εχω την εντυπωση οτι σπουδασε πολιτικες επιστημες
αλλα οι πολιτικοι που εχουν διαπρεψει εκτος βουλης ειναι λιγοι
αυτοι που ξερω εγω ειναι
κρεμαστινος  πολυ καλος χειρουργος
ιωαννιδης προπονητης
κακλαμανης ιατρος
λυκουρεζος δικηγορος
μαντουβαλος δικηγορος
βενιζελος  διδακτωρ
κανελη  δημοσιογραφος

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Είναι ικανός !!!!

Άλλοι σε αυτή την ηλικία έχουν χτίσει αυτοκρατορίες, έχουν κατακτήσει άλλους τομείς της κοινωνίας...
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα νέων που έχουν καταφέρει τεράστια πράγματα σε αυτή την ηλικία...

Δηλαδή τι πρέπει... να γίνει 60 χρονών... για να γίνει και αυτός καρεκλοκένταβρος...
Οι νέοι είναι αυτοί που πάντα φέρνουν τα πάνω κάτω και ορίζουν την κοινωνία....
Εγώ τους έχω σιχαθεί όλους....
Όμως έναν νέο πολιτικό θα τον ψήφιζα...
Τι έχετε να χάσετε δηλαδή.... Εδώ που έχει φτάσει η χώρα μας....

Ξυπνήστε... φτάσαμε στο πάτο.... Βαρέθηκα όλους αυτούς τους χοντρούς, χαραμοφάηδες,
ανίκανους ανθρώπους....
Έλεος πιά.... έλεος....

gmaniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
Καραμανλής: Σπούδασε Δικηγόρος και "φαίνεται" να έχει εξασκήσει και το επάγγελμα για κάποιο μικρό διάστημα
Παπανδρέου: Σπούδασε Κοινωνιολογία, Πολιτικές επιστήμες κλπ. Έχει κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού ως φοιτητής στη Σουηδία (γκαρσόνι, λάντζα και τέτοια)
Τσίπρας: (μιας και είναι πιο φρέσκος και το πραγματικό του ποιόν παραμένει άγνωστο θα γράψω κάποια περισσότερα μιας και ήμασταν κατά κάποιο τρόπο συμφοιτητές στο ΕΜΠ ) Έχει σπουδάσει Πολ-Μηχ στο ΕΜΠ. Για τους γνωρίζοντες τα συνδικαλιστικά του ΕΜΠ και έχοντες διατελέσει συνδικαλιστές από οποιοδήποτε μετερίζι στο ΕΜΠ ήταν το παιδί της καρπαζιάς. Όλοι στο ψιλό τον έπαιρναν μιας και δεν μπορείς να δεις σοβαρά κάποιον που μπαίνει ΚΝιτης, στο δεύτερο έτος δηλώνει μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων στο τρίτο εντάσσεται στην ανεξάρτητη παράταξη Εγκέλαδος την οποίο στο τέταρτο έτος εγγράφει στο Δίκτυο (ΣΥΝ) με τραγικές για τα ποσοστά της πολύ καλής αυτή ανεξάρτητης μέχρι τότε παράταξης. Εν συνεχεία ανέλαβε γραμματέας του Δικτύου με μοναδική μέχρι τότε επιτυχία του την πολύ καλή σχέση με την κα. Βαρύνου της Ελευθεροτυπίας η οποία έβγαζε τα αποτελέσματα των φοιτητικών και ανέβαζε το Δίκτυο σταθερά 1-2 μονάδες.
Παπαρήγα: Ουδείς γνωρίζει. Το σίγουρο είναι πως στο ΚΚΕ ποτέ κανείς δεν ανεβαίνει αν δεν αξίζει με τα "δικά" τους μέτρα πάντα.
Καρατζαφέρης: Δημοσιογράφος. Έγινε "διάσημος" κατά τη δεύτερη τετραετία Παπανδρέου μιας και αντιστεκόταν στο τότε δημοσιογραφικό κατεστημένο και είχε στήσει ένα μηχανισμό και έστελνε εκπομπές με σκάνδαλα και αποκαλύψεις (κυρίως για τη Μιμή και τον Ανδρέα) σε μία συνδρομητική υπηρεσία με βιντεοκασέτες - τότε δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση). Συνέχισε να εξαργυρώνει την δημοσιότητα του στο ΤΕΛΕ ΑΣΤΥ και η συνέχεια είναι γνωστή.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Είναι ικανός !!!!

Άλλοι σε αυτή την ηλικία έχουν χτίσει αυτοκρατορίες, έχουν κατακτήσει άλλους τομείς της κοινωνίας...
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα νέων που έχουν καταφέρει τεράστια πράγματα σε αυτή την ηλικία...

Δηλαδή τι πρέπει... να γίνει 60 χρονών... για να γίνει και αυτός καρεκλοκένταβρος...
Οι νέοι είναι αυτοί που πάντα φέρνουν τα πάνω κάτω και ορίζουν την κοινωνία....
Εγώ τους έχω σιχαθεί όλους....
Όμως έναν νέο πολιτικό θα τον ψήφιζα...
Τι έχετε να χάσετε δηλαδή.... Εδώ που έχει φτάσει η χώρα μας....

Ξυπνήστε... φτάσαμε στο πάτο.... Βαρέθηκα όλους αυτούς τους χοντρούς, χαραμοφάηδες,
ανίκανους ανθρώπους....
Έλεος πιά.... έλεος....
Eίναι πλέον κοινό μυστικό ότι ειδικά σε αυτα τα σχεδόν μη αντιστρέψιμα χάλια που χει φτάασει η χώρα, μας χρειαζεται ενας ηγετης με πυγμή και ενα βεληνεκές (ή με τα αρχίδια, αν θέλετε)τύπου Καποδίστρια, Βενιζέλου, Ανδρούτσου, Κολοκοτρώνη,Βασίλειος ο Β'(ο Βουλγαροκτόνος) ή -βάσει ξένων παραδειγμάτων- ενός Bismarck, ενός ντε γκωλ, κ.α. ΟΛΟΙ οι παραπάνω που ανεφερα άλλαξαν πραγματικά και ριζικά τα δεδομένα και τη μοιρα των χωρων τους (προς το καλο όσο αφορά τους προαναφερθέντες) και γι αυτο βεβαια ΟΛΟΙ τους δολοφονήθηκαν ή έγιναν στόχοι δολοφονικής απόπειρας, αφου ήρθαν σε άμεση,καθολική ρήξη με τα εκάστοτε συμφέροντα και κατεστημένα. Αυτοί ναι, ήταν ηγέτες με αρχίδια ανυπολογιστου βάρους. Τώρα τι να συζηταμε, για κωστάκη και γιωργάκη, έλεος τα ατομα ειναι για τον πουτσο.Ο κωστάκης δεν έλεγε καποτε <<μηδενική ανοχή στη διαφθορά>> και ο <<αρχιερέας της κάθαρσης>> και πουτσες μπλε, ποιος τα πιστευει αυτα ρε παιδια? Ειδικά μετά τον ατελείωτο σωρο σκανδάλων των τελευταίων εβδομάδων? Χεσμένοι εχουν ΟΛΟΙ τους τη φωλιά τους.
Αυτός που θα θελήσει ν' αλλάξει πραγματικά τα μελανα δεδεομενα αυτης της καταραμενης χωρας, θα πρεπει να προβει απο ημερα ένα σε σχεδον δικτατορικου τυπου μεταρρυθμισεις π.χ. θα πρεπει να κανει ενα tour στις δημοσιες υπηρεσίες και να πει, ποσοι είστε δω? ποσοι χρειάζονται πραγματικά? Τοσοι ε? Οι υπολοιποι αντε γεια, ή επαρχία ή σπιτια σας ή ιδιωτικό τομεα. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Ενα θα σας πω και να το θυμαστε καλα.
Τι στιγμή που θα ξανανεβεί αρχιδάτος ηγέτης στην εξουσια, θα το καταλάβουμε όλοι μας,με την εκδηλωση αποπειρας δολοφονιας του.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εμένα, πάλι, μου φαίνεται μια lifestyle επιλογή από ένα κόμμα που έχει βαρεθεί να μαζεύει εκλογικές (και όχι μόνο) καρπαζιές και επενδύει στον "πολύφερνο γαμπρό" για ένα λιγότερο αγχώδες (και ίσως περισσότερο διαπλεκόμενο) μέλλον.

...ή, ίσως, είναι απλά ιδέα μου...
Το λαιφ σταιλ δεν ειναι κακο, αρκει να μην εισαι ο Σιανιδης. Για λαιφ σταιλ κατηγορησαν οι Αριστεροι και τον Λαμπρακη, επειδη επινε Χειγκ χορευε ροκ&ρολ και γουσταρε γκομενακια. Το θεμα ειναι να παραμεινει ο ΣΥΡΙΖΑ συνασπισμος τασεων οσο περισσοτερο μπορει και να μη βιαστει να λειτουργησει σαν κομμα. Καποια στιγμη θα γινει αναποφευκτα, αλλα να εχει προλαβει πρωτα να διαμορφωθει.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Το λαιφ σταιλ δεν ειναι κακο, αρκει να μην εισαι ο Σιανιδης. Για λαιφ σταιλ κατηγορησαν οι Αριστεροι και τον Λαμπρακη, επειδη επινε Χειγκ χορευε ροκ&ρολ και γουσταρε γκομενακια. Το θεμα ειναι να παραμεινει ο ΣΥΡΙΖΑ συνασπισμος τασεων οσο περισσοτερο μπορει και να μη βιαστει να λειτουργησει σαν κομμα. Καποια στιγμη θα γινει αναποφευκτα, αλλα να εχει προλαβει πρωτα να διαμορφωθει.
ρε παιδες μια χαρα ειναι το παληκαρι.οσο ζουμε δυο οικογενειες μασ κυβερνουν και βλεπουμε τα αποτελεσματα...καθε περσι και καλυτερα.δηλαδη ο κωστακης η ο γιωργακης ηταν καλυτεροι?ελεος πια με τους πολιτικους με ξυλινα λογια και γραβατες.και γκομενακια να γουσταρει και στα κλαμπακια να βγαινει και οτι θελει..τι δηλαδη?πληρωνουμε εμεις του κοσμου τους αστυνομους για να τους φυλανε και φοβασαι να βγεις βραδυ εξω.εκει καταντησαμε.και τωρα λεει ψαχνουν οι αλλοι να βρουν πολιτικους 35αρηδες...μα εδω δεν εχουν στελεχη...ψαξτε και πειτε μου απο 5.ο τσιπρας για να φτασει εδω ασχολιοταν απο μικρος...απο καταληψεις..και να σας πω και κατι αλλο,σιγα μην γινει ποτε κυβερνηση(που μακαρι να γινει).αλλα με ενα ποσοστο 15 με 20% που μπορει θα επηρεασει πολλα πραγματα και αυτο θα ναι το καλυτερο..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε παιδες μια χαρα ειναι το παληκαρι.οσο ζουμε δυο οικογενειες μασ κυβερνουν και βλεπουμε τα αποτελεσματα...καθε περσι και καλυτερα.δηλαδη ο κωστακης η ο γιωργακης ηταν καλυτεροι?ελεος πια με τους πολιτικους με ξυλινα λογια και γραβατες.και γκομενακια να γουσταρει και στα κλαμπακια να βγαινει και οτι θελει..τι δηλαδη?πληρωνουμε εμεις του κοσμου τους αστυνομους για να τους φυλανε και φοβασαι να βγεις βραδυ εξω.εκει καταντησαμε.και τωρα λεει ψαχνουν οι αλλοι να βρουν πολιτικους 35αρηδες...μα εδω δεν εχουν στελεχη...ψαξτε και πειτε μου απο 5.ο τσιπρας για να φτασει εδω ασχολιοταν απο μικρος...απο καταληψεις..και να σας πω και κατι αλλο,σιγα μην γινει ποτε κυβερνηση(που μακαρι να γινει).αλλα με ενα ποσοστο 15 με 20% που μπορει θα επηρεασει πολλα πραγματα και αυτο θα ναι το καλυτερο..
Κοίτα,
αν πιάσει ενα τόσο μεγάλο ποσοστό αναγκαστικά θα μετέχει σε κυβέρνηση. Οπότε θα αρχίσει και η φθορά του.
Οι σόφρωνες αντίπαλοι του, αν υπάρχουν (που δεν υπάρχουν), θα πρέπει να επιδιώξουν κάτι τέτοιο για να εξαφανίσουν την αριστερά για άλλα 20 χρόνια.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι πα να πει "ειναι ο τάδε ικανός για αρχηγός κόμματος;"

Απο πότε η ικανότητα ειναι κριτήριο;

Ντόρες, Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες και λοιποί συγγενείς πολιτικών που ζουν σε βάρος μας σα βουλευτές ή υπουργοί, απο πότε έγιναν ικανοί; Οι περισσότεροι απο αυτούς ούτε για οδοκαθαριστές δεν κάνουν.

Φερτε νεο κόσμο στο προσκήνιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι πα να πει "ειναι ο τάδε ικανός για αρχηγός κόμματος;"

Απο πότε η ικανότητα ειναι κριτήριο;

Ντόρες, Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες και λοιποί συγγενείς πολιτικών που ζουν σε βάρος μας σα βουλευτές ή υπουργοί, απο πότε έγιναν ικανοί; Οι περισσότεροι απο αυτούς ούτε για οδοκαθαριστές δεν κάνουν.

Φερτε νεο κόσμο στο προσκήνιο.
ρε enfo..... υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που πηγαίνουν σε μπουρδέλα να γαμήσουν, δεν είναι πάνω από 30 και θεωρούν τον Κουβέλη και τον κάθε Κουβέλη καλύτερο..... Απίστευτη ράτσα μιλάμε... Απίστευτη........Το βράδυ στην πουτάνα και το πρωί όλα πουτάνα.......

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ρε enfo..... υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που πηγαίνουν σε μπουρδέλα να γαμήσουν, δεν είναι πάνω από 30 και θεωρούν τον Κουβέλη και τον κάθε Κουβέλη καλύτερο..... Απίστευτη ράτσα μιλάμε... Απίστευτη........Το βράδυ στην πουτάνα και το πρωί όλα πουτάνα.......

Καταλοιπο της οικογενειοκρατιας στην Ελλαδα.
Ο παππους πρωθυπουργος-προερδος, ο γιος υπουργος-βουλευτης και ο εγγονος μελος της νεολαιας του κομματος και ετοιμος να εισελθει και αυτος στον πολιτικο στιβο.
Τωρα που ενας πιτσιρικας εκλεχτηκε Αρχηγος, εφερε τα πανω-κατω στο κολλημενο μυαλο των νεοελληνων. Η Ντοριτσα, ο Γιωργακης, ο Κουβελης  δηλαδη γιατι περιμεναν καρτετικα την σειρα τους? Πως ερχεται ξαφνικα ενα τσουτσεκι απο το πουθενα για αρχηγος???

Αααα και στο σχολειο ηταν το παιδι τις φαπας, ενω εμεις οι συνομηλικοι του γαμουσαμε το συμπαν και σπαγαμε πλακα μαζι του.
Ειναι ανικανος, αλητης και θρασυτατος. Εμεις ειμασταν καλυτεροι του, και για αυτο το λογο εμπιστευομαστε τη σοφια και την εμπειρια των προηγουμενων γενιων. Στο κατω-κατω οι παλιοι τι θα κανουν? Πουτανες θα γινουν?   

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για σκέψου να εισαι 50-55, να εχεις βάλει πλωρη για αρχηγός, να έχεις κατεβάσει τα βρακιά σου σε σπόνσορες, να εχεις φιλήσει το πιο βρώμικο χέρι της κάθε κατουρημένης γύφτισσας, να έχεις υποσχεθεί καμμένα δάση - οικόπεδα σε φίλους και σπόνσορες, να εχεις επενδύσει σε σχέσεις με τον τύπο, να έχεις απωλέσει την αξιοπρέπειά σου όντας ο κόλακας του κάθε καραγκιόζη...

Και ξαφνικά να έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιον με τα μισά σου χρόνια, με φρέσκιες ιδεες και κυρίως, που δε μπορείς να του προσάψεις τίποτα σχετικό με διαφθορά και μίζες.

Ε οσο να'ναι, αυτό αποτελεί σημείο προβληματισμού για κάθε σαπιοκοιλιά

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Εσύ ποιού δεξιού βουλευτή/υπουργού/Γ.Γ. είσαι παιδί/κλώνος/υπάλληλος μπορείς να μας πεις ; :uglystupid:

Τον κακό σου τον καιρό.Δεν είμαι δεξιός και ποτέ δεν ψήφισα δεξιό κόμμα.Αλλά δεν είμαι και ηλίθιος να πείθομαι εύκολα από άτομα σαν τον Τσίπρα.Και αν θέλεις να μάθεις,μέχρι να βρω δουλειά,δούλεψα και οικοδομή,και σε φορτηγό καράβι ως εργάτης καταστρώματος,για 2 χρόνια.Και έχω τελειώσει την ΑΣΟΕΕ,έχω μεταπτυχιακό που το έκανα με δικά μου λεφτά,ξέρω 3 ξένες γλώσσες.Και τώρα δουλεύω σε ιδιωτική επιχείρηση και δεν είμαι βολεμένος από κανέναν.Οπότε τι να μου πει ο Τσίπρας και ο κάθε μαλάκας από τη ζωή του;Στα 34 του γίνεται πρόεδρος ενός πολιτικού κόμματος,όχι επειδή το αξίζει,αλλά επειδή είναι γλύφτης.Πάρε λοιπόν τα κουβαδάκια σου και πήγαινε να παίξεις παρακάτω διότι μας...ενοχλείς!!!

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Και ξαφνικά να έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιον με τα μισά σου χρόνια, με φρέσκιες ιδεες και κυρίως, που δε μπορείς να του προσάψεις τίποτα σχετικό με διαφθορά και μίζες.

Ποιες είναι οι φρέσκες του ιδέες;Εγώ κάτι ευχολόγια έχω αντιληφθεί να έχουν μετατραπεί σε "θέσεις".

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ποιες είναι οι φρέσκες του ιδέες;Εγώ κάτι ευχολόγια έχω αντιληφθεί να έχουν μετατραπεί σε "θέσεις".

Μερικά πράγματα λειτουργούν συγκριτικά

Και σε σύγκριση με τα όσα προσφέρονται αυτή τη στιγμή απο τα παλαιά μαγαζία, είναι φρέσκιες

επισημαίνω οτι το παρόν θέμα δεν αναφέρεται σε ιδέες αλλα στο εαν ειναι ικανός. Ως εκ τούτου, δε θα επεκταθώ σε μονοπατια ιδεολογικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom