Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιες είναι οι φρέσκες του ιδέες;Εγώ κάτι ευχολόγια έχω αντιληφθεί να έχουν μετατραπεί σε "θέσεις".
Οταν πήγες για πρώτη φορά να πιάσεις δουλειά τι σου είπαν;;;
Γιατί εάν σου έλεγαν δε μας κάνεις σίγουρα θα απαντούσες "Γιατί με δοκιμάσατε";
Το μορφωτικό σου επίπεδο δε δείχνει άτομο που δεν τα έχει βρει όλα έτοιμα.....
Δεν είσαι ηλίθιος να πειστείς από τον Τσίπρα.
Αλλά πες μου τι είσαι τόσα χρόνια που πείθεσαι απ τους υπολοίπους.....

Υ.Γ. Στην Ελλάδα όταν κάποιος κάνει 5 πράγματα στη ζωή του γαμεί και δέρνει... Οταν πάει να κάνει κάποιος άλλος πρέπει να τον γαμήσουν ακι να τον δείρουν. Να χέσω τα πτυχία σου και τις ξένες γλώσσες σου με το σκεπτικό που έχεις... Οσο για τα κουβαδάκια και τις παραλίες μάλλον εκεί που μορφώθηκες εκεί μας προτείνεις να πάμε....

Επισκέπτης
Και γαμω τα παιδια ειναι και στις επομενες εκλογες βρηκα τι να ψηφισω.

bizomanis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ας τον αφησουμε να ωριμασει πρωτα και μετα βλεπουμε.ετσι και αλλιως δεν τον ξεραμε και απο χτες.ωραιος δειχνει απο εμφανιση αλλα αυτο δεν φτανει.σιγουρα ειναι ωραιο να εχεις φρεσκιες ιδεες αλλα χρειαζεται και λιγο εμπειρια στη πολιτικη και ειδικα σε ενα αριστερο κομμα.επιφυλαξεις λοιπον μεχρι να δουμε αν θα τον καταπιει και αυτον το συστημα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδια ας τον αφησουμε να ωριμασει πρωτα και μετα βλεπουμε.ετσι και αλλιως δεν τον ξεραμε και απο χτες.ωραιος δειχνει απο εμφανιση αλλα αυτο δεν φτανει.σιγουρα ειναι ωραιο να εχεις φρεσκιες ιδεες αλλα χρειαζεται και λιγο εμπειρια στη πολιτικη και ειδικα σε ενα αριστερο κομμα.επιφυλαξεις λοιπον μεχρι να δουμε αν θα τον καταπιει και αυτον το συστημα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rot4

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mα ρε παιδια ετσι κι αλλιως στην ωριμανση τον έχουν μιας και ειναι αρχηγος του ΣΥΝ και οχι του ΣΥΡΙΖΑ που πρόεδρος παραμενει ο Αλαβανος και που πιστευω ότι όταν ψηθει θα τον προωθησουν στην <<ανωτερα>> θεση πάντως επικοινωνιακά ειναι πρωτη κινηση γιατι παγιώνει την νεολαια που ψηφισε προσφατως τον ΣΥΡΙΖΑ και συγχρονως διεκδικει νεους ψηφους

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Απ'ότι βλέπω ο marketing director (ετσι δεν λεγεται) του ΣΥΝ έπιασε αυτο που θέλει ο κόσμος μία νεα φατσα, πολλα υποσχομενη, δυναμικη κλπ κλπ. και θα προωθηθεί να αρπάξουν ψηφους από ολους τους δυσαρεστημενους. Το οτι ειναι νεος με βαζει σε μεγαλο προβληματισμό.
Κρινοντας τον καθε νεο που καταλαμβανει μία θεση δημοσια, από τον απλό υπάλληλο έως τον βουλευτή, με πιανει συγκρυο.
Οσο πιο νεος τοσο το χειροτερο.
Εχω συνεχεις επαφες με καθε ειδους υπηρεσιες (εφοριες, πολεοδομιες, ΙΚΑ, υπουργεια κλπ.) και το βλεπω αυτό καθε μερα. Οι νεοι λειτουργοί είναι δραμα... χειροτεροι από του "καρεκλοκενταυρους" μεγαλωμενοι με ένα όνειρο. Να "φανε" δημοσιο χρημα ο καθενας με τον τρόπο του.
Ενας πιτσιρικος 33 ετων δεν με πειθει ειδικά όταν λεει ότι ειναι πολιτικός. Θελει ψησιμο πολύ ακόμα. Μην βγει κουκοδημος και τουτος.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Εκτος αυτου ο ΣΥΝ ή ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να πει τπτ, μία θέση υπευθυνη να πάρει, κατι ρε παιδί μου περα από μουρμουρα.

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Σωστός αλλά για το κόμμα που είναι, καλά είναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω συνεχεις επαφες με καθε ειδους υπηρεσιες (εφοριες, πολεοδομιες, ΙΚΑ, υπουργεια κλπ.) και το βλεπω αυτό καθε μερα. Οι νεοι λειτουργοί είναι δραμα... χειροτεροι από του "καρεκλοκενταυρους" μεγαλωμενοι με ένα όνειρο. Να "φανε" δημοσιο χρημα ο καθενας με τον τρόπο του.
Εχεις μπλέξει την προσωπική παιδεία με την ηλικία φιλαράκο..... Ένας τύπος ο οποίος το μόνο αυτοσκοπό που έχει στη ζωή του είναι να γίνει μόνιμος στο Δημόσιο με ένα ρουσφέτι και χωρίς να έχει ιδρώσει φια τίποτα στη ζωή του, ιδιος μαλάκας θα είναι στα 30 στα 40 στα 50..... Προσωπικά έχω γνωρίσει ανθρώπους σε ιδιωτικές εταιρείες που μετά από 10 χρόνια κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα χωρίς κανένα ενδιαφέρον παρά μόνο για το μισθό στο τέλος του μήνα. Εχω επίσης γνωρίσει άτομα που σε αυτά τα 10 χρόνια έχουν φτιάξει με σκληρή δουλειά μίνι αυτοκρατορίες στον τομέα τους.
Θλίβομαι όταν διαπιστώνω ότι νέοι και δη άνθρωποι που σουλατσάρουν στο μπουρδέλα τελεία κομ θεωρούν μειονέκτημα το νεαρόν της ηλικίας. Ελπίζω να είναι απλά εγκάθετοι, παπαγαλάκια, πληρωμένοι τσάτσοι κτλ...
Δυστυχώς η ελληνική καθημερινότητα μου διαλύει κάθε ελπίδα να ισχύει το δεύτερο..... :tickedoff: :tickedoff:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Προτιμω εναν νεο πολιτικο με ανεπτυγμενο αισθητηριο και μεγαλα "αυτια" ,ωστε να αφουγκραζεται τον κοσμο.

Να ειναι "ευπλαστος",αν καταλαβαινετε τι θελω να πω....

Δηλαδη ο Κουβελης που ηλικιακα κοντευει την κωφωση,ποσο μαλλον πολιτικα, ειναι καλυτερος;

Μηπως η Ντορολιζα εχει "αυτια";Τωρα θα μου πειτε ..οτι βεβαιως εχει...Ακουσε τους ψαραδες μας και περιεκοψε τα δυο μιλια...

Οτιδηποτε ταραζει τα νερα του λιμναζοντος βουρκου ειναι ενθαρυντικο...

Αρκει να διαρκει....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παρ'οτι δεν ψηφιζω την αριστερα (αν και προερχομαι απο αυτο το χωρο),ευχομαι καλη επιτυχια στον Αλεξη Τσιπρα..
Ευχομαι επισης να αλλαξει ροτα στο κομμα και να μην ενστερνιστει τις θεσεις και τις αποψεις του προκατοχου του.Να δωσει μια νεα πνοη σαν νεος ανθρωπος που ειναι και να μη χρησιμοποιησει τον ΕΜΕΤΙΚΟ αντιπολιτευτικο λογο του Αλαβανου...Ενος ανθρωπου που οι αποψεις του ηταν λες και διαβαζα Κροποτκιν και Μπακουνιν..(Και ακομα χειροτερα,γιατι αυτοι ειχαν και μια θεωρητικη βαση)..
Ειλικρινα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περιπτωση πολιτικου που περασε απο τη μεταπολιτευτικη Ελλαδα...Η παρουσια του στη Βουλη,ειναι για μενα μια ΥΒΡΗΣ για τη δημοκρατια...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ποιες είναι οι φρέσκες του ιδέες;Εγώ κάτι ευχολόγια έχω αντιληφθεί να έχουν μετατραπεί σε "θέσεις".

Αυτο εχεις "αντιληφθει";

Η οξυδερκεια σου κοιμαται υπνον βαθυ....

Ξυπνα την,και ακονισε την..

gmaniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
Οι "φρέσκες" και οι "μπαγιάτικες" ιδέες δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά ανθρώπου. Οι ιδέες του Τσίπρα μέχρι στιγμή μόνο φρέσκιες δεν μου ακούγονται (Ιδίως η άποψη περί κρατικοποίησης του συνόλου των υπηρεσιών και η διακοπή των ιδιωτικοποιήσεων μόνο φρεσκάδα δεν αποπνέει).

Ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας καλείται να αποδείξει ότι έχει ένα όραμα για το κράτος και τη χώρα αν θέλει να γίνει διεκδικητής της εξουσίας. Γιατί η διαρκής καταγγελεία και οι λογικές των "δρόμων" είναι ωραίες για τα κανάλια αλλά σε επίπεδο καθαρής πολιτικής είναι γελοιότητα.

Τέλος με δηλώσεις του στυλ (ΣΚΑΙ): "Δεν θέλω να κάνω καριέρα πολιτικού. Αν ήθελα θα γινόμουν και βουλευτής" συγνώμη αλλά υποτιμάει τη νοημοσύνη μας. Τι λες ρε φίλε αφού πέρα από την ενασχόληση σου με τη πολιτική δεν έχεις κάνει τίποτα άλλο στη ζωή σου, τι θα πει δεν είσαι πολιτικός καριέρας;

Επισκέπτης
Παρ'οτι δεν ψηφιζω την αριστερα (αν και προερχομαι απο αυτο το χωρο),ευχομαι καλη επιτυχια στον Αλεξη Τσιπρα..
Ευχομαι επισης να αλλαξει ροτα στο κομμα και να μην ενστερνιστει τις θεσεις και τις αποψεις του προκατοχου του.Να δωσει μια νεα πνοη σαν νεος ανθρωπος που ειναι και να μη χρησιμοποιησει τον ΕΜΕΤΙΚΟ αντιπολιτευτικο λογο του Αλαβανου...Ενος ανθρωπου που οι αποψεις του ηταν λες και διαβαζα Κροποτκιν και Μπακουνιν..(Και ακομα χειροτερα,γιατι αυτοι ειχαν και μια θεωρητικη βαση)..
Ειλικρινα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περιπτωση πολιτικου που περασε απο τη μεταπολιτευτικη Ελλαδα...Η παρουσια του στη Βουλη,ειναι για μενα μια ΥΒΡΗΣ για τη δημοκρατια...

Ενω οι Παγγαλος, Μαγκινας, Πολυδωρας, Καρατζαφερης, Κουκοδημος ανεβαζουν το επιπεδο της δημοκρατιας μας εεεεε????? Τι κριμα που δεν μπηκε στη βουλη και η Ευη Σαρρη !!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενω οι Παγγαλος, Μαγκινας, Πολυδωρας, Καρατζαφερης, Κουκοδημος ανεβαζουν το επιπεδο της δημοκρατιας μας εεεεε????? Τι κριμα που δεν μπηκε στη βουλη και η Ευη Σαρρη !!!!
Γάματα με μεγάλα γράμματα φίλε... Το τι ακούς σε αυτή τη πουτάνα τη χώρα είναι απίστευτο. Αφού πολλές φορές απλά δεν ασχολούμαι.........Είναι τέτοιο το κάρβουνο που ούτε ο Κούρκουλας του Φώσκολου δε θα γλίτωνε σήμερα.......

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το γεγονός οτι ενας 30+ είναι στο τιμόνι ενός κόμματος,
είναι απο μόνο του θετικό σημείο.