Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και άλλο ένα θρεντ εγαμήθη με "επιστημονική" παρέμβαση......

Επισκέπτης
καληνυχτα ψωλοχυμα,γραψε τωρα οτι θελεις.ολοι κοιμουντε
γνωστη η λαγοτακτικη,το βραδυ που ολοι κοιμουντε αλλα να ξερεις:
[size=20pt]οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατα πατει[/size]
ασε που καμια φορα του μπαινει και κανα παλουκι στον κωλο :birdman:

Kαληνύχτα σπερματοσυλλέκτη χαιρετισμούς στον κολλητό σου

Επισκέπτης
Λυπάμαι παιδιά... συνεχίστε να συζητάτε για τον Tσίπρα

Επισκέπτης
A ρε φιλαράκο από αυτά που πάντα γούσταρα να μένω κοντά σε μπουρδέλα...Πάω τόσα χιλιόμετρα κάθε φορά με το αμάξι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τρε μπανάλ, σόρρυ.

Εσύ ρε πάπια που μένεις;
Στο λόφο του Στρέφη σε ρετιρέ (αξίας ανάλογης κολωνακίου για τους μη γνωρίζοντες) ή σε μεταμοντέρνο λοφτ νεόκτιστης οικοδομής από επώνυμο αρχιτέκτονα σε ψυρρή/ γκάζι/ μεταξουργείο, όπως ουκ ολίγοι "διανούμενοι" του προοδευτικού χώρου;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τιμημένη εργατιά / που ψηφίζεις δεξιά
(έστω και εκτός δικομματισμού)

Έτσι!
Το θέμα είναι καθαρά Ταξικό.
Τι σχέση έχω εγώ με τους Μεγαλοαστούς Αριστερούς του Κολωνακιου και της Εκάλης?
Προφανώς Καμμία απολύτως.
Μαυρο στον Σύριζα, και στους Μαυρογιαλούρους λοιπόν
Και Άμεση Δημοκρατία Χθες!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έτσι!
Το θέμα είναι καθαρά Ταξικό.
Τι σχέση έχω εγώ με τους Μεγαλοαστούς Αριστερούς του Κολωνακιου και της Εκάλης?
Προφανώς Καμμία απολύτως.
Μαυρο στον Σύριζα, και στους Μαυρογιαλούρους λοιπόν
Και Άμεση Δημοκρατία Χθες!
Χαίρομαι το αλάνθαστο ταξικό και πολιτικό αου αισθητήριο.

Και σου υπενθυμίζω οτι είσαι ο μόνος που πρόφερε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα στη Βουλή / η Έφη η Σαρρή!      :dancing:

Επισκέπτης
Εσύ ρε πάπια που μένεις;
Στο λόφο του Στρέφη σε ρετιρέ (αξίας ανάλογης κολωνακίου για τους μη γνωρίζοντες) ή σε μεταμοντέρνο λοφτ νεόκτιστης οικοδομής από επώνυμο αρχιτέκτονα σε ψυρρή/ γκάζι/ μεταξουργείο, όπως ουκ ολίγοι "διανούμενοι" του προοδευτικού χώρου;

Σιγά ρε μην έχει φράγκα...Aυτοί πάνε στο Facebook...Kαλοβαλμένος λίγουρας θα είναι σαν και εμάς και ο Φεθράκος

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά,

Δε συμμετέχω ευχάριστα σε πολιτικές συζητήσεις, γιατί δε νομίζω ότι θα βγει κάτι απ’ αυτό.
Ρίχνω μια ματιά όμως εδώ, είμαι και mod βλέπεις...

Τι σημαίνει Τσίπρας?
Σημαίνει κάτι το νέο. Λίγο πολύ, όλοι έχουμε αηδιάσει από τα πολιτικώς συμβαίνοντα στη χώρα μας. Και από τις φάτσες τους. Τις περισσότερες τουλάχιστον.

Τι σημαίνει πολιτικός?
Πολιτικός (και δη επιτυχημένος) σημαίνει το να μπορεί (ταυτόχρονα):
- Να λέει, λέει, λέει, χωρίς να δεσμεύεται για τίποτα.
- Λέγοντας, να ξεσηκώνει (συναρπάζει) τα πλήθη.
- Να μη δυσαρεστεί τα πλήθη με αυτά που λέει.
- Να ξέρει που είναι το όριο της δυσαρέσκειας για αυτά που κάνει, ώστε να μη χάσει τις επόμενες εκλογές
- Να μπορεί να βάζει τους υπόλοιπους (πολιτικούς του κόμματος) στο μαντρί και να μην του κουνιώνται.
Θέλετε παραδείγματα για τα παραπάνω? Άπειρα έχω να σας δώσω.

Άμα κάποιος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, πάει μπροστά (ως πολιτικός).

Ο Τσίπρας τώρα έχει (κάπως) αποδείξει το πρώτο. Και (κάπως) το δεύτερο. Και ίσως και κάπως το τρίτο. Για τα υπόλοιπα, έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Και βέβαια, μη έχοντας (ακόμα) προοπτική εξουσίας, δεν τίθεται θέμα δυσαρέσκειας για το τι κάνει. Αφού δε κάνει τίποτα, ποιόν να δυσαρεστήσει?

Του έχει πέσει στα χέρια η ευνοϊκή συγκυρία να διαδεχτεί (εύκολα) έναν άνθρωπο που μόνος του αποφάσισε να αποτραβηχτεί, και που μάλλον τον βοήθησε. Και (το κυριότερο) του έχει πέσει στα χέρια η ευνοϊκή συγκυρία του ότι ο μεν ένας (Κωστάκης) έχει όλα τα παλούκια και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει δυσάρεστος, ο δε άλλος (Γιωργάκης) είναι ανύπαρκτος και μάλλον λίγος (καμμία σχέση με το μπαμπά του). Το άλλο αντίπαλο κόμμα είναι μακροχρόνια φθίνον (η δε Αλέκα δε φαίνεται να μπορεί να αναστρέψει αυτή την πορεία), και με την ακροδεξιά του χέρι-χέρι δε συζητάει ούτως ή άλλως.
Αυτά όλα είναι ευνοϊκά για τον Τσίπρα, και μένει να αποδείξει αν θα μπορέσει να τραβήξει τη βάρκα μέχρι το λιμάνι, μια που κι ο αέρας βοηθάει.

Το να γίνει κάποτε ο Συνασπισμός κόμμα εξουσίας δεν αποκλείεται. Θυμηθείτε τις κυβερνήσεις συμμαχιών στην Ιταλία και τη Γαλλία, όπου οι «κομουνιστές» είχαν φτάσει να παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτές. Δεν αποκλείεται αυτό και εδώ.

Είναι μικρός, και θα μάθει στην πορεία. Είμαι μεγαλύτερος απ αυτόν, και στα χρόνια που του ρίχνω, θεωρώ ότι παρ’ όλο ότι είχα ξεφύγει απ την αυστηρή έννοια των «θρανίων», έμαθα πράματα στη ζωή μου. Και επαγγελματικά, και κοινωνικά, και πολιτικά. Γιατί ο Τσίπρας δε μπορεί να μάθει πράματα απ τα 33 του μέχρι τα 50 του? Θα έχει την ευκαιρία, και ακριβώς από το πόσο θα την αξιοποιήσει θα κριθεί και η μετέπειτα πορεία του.

Στο τέλος (στα 50 του και τα 60 του), θα γίνει κι αυτός σαν τους άλλους. Αν δε γινόταν, δε θα ήταν «επιτυχημένος» πολιτικός, και αν δεν είναι επιτυχημένος πολιτικός δε θα αναδειχθεί παραπάνω από αρχηγός ενός μικρού κόμματος.

Τι τρώγεστε λοιπόν?
Ο χρόνος θα δείξει.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εσύ ρε πάπια που μένεις;
Στον Μπίθουλα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ ρε πάπια που μένεις;
Στο Παγκράτι.

Εσύ;

(Σίγουρα πάντως κάπου χωρίς χιούμορ. Δεν είχες άδικο, ο Μιχάλης Μόσιος σου ταιριάζει τελικά. Ας μη μιλήσουμε δε για την -τύπου Λάκη- εμμονή σου με τα Εξάρχεια.)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τι Τσιπρας, τι Συριζα και τριχες...το ΛΑΟΣ δειχνει το δρομο. Ουτε μια ωρα στο στρατό, Αιβαλιώτη ζεις εσυ μας οδηγεις κολοκοτρωνη μου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom