Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τομίτο ακρως ενδιαφερουσα η γειτονια σου! Δε φανταζεσαι ποσο μου αρεσει να αλητευω εκει. Οχι οτι η δικη μου ειναι καλυτερη..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Χαίρομαι το αλάνθαστο ταξικό και πολιτικό αου αισθητήριο.

Και σου υπενθυμίζω οτι είσαι ο μόνος που πρόφερε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα στη Βουλή / η Έφη η Σαρρή!       :dancing:

Λυπάμαι Φέθρυ
Η Πάλη των Τάξεων, Το Ταξικό Μίσος, Το Χάσμα μεταξύ των Τάξεων μας.
Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μονιάσουμε
γιατί όλα αυτά μας χωρίζουν
Ας σκουπίσουμε τα δάκρυά μας.
Και αν το άγχος σου είναι αν ψηφίζω ΛΑΟΣ
σου υπενθυμίζω ότι δεν είμαι κάν Χριστιανός πόσο μάλλον Ορθόδοξος
Ελπίζω το τελευταίο να απάλυνε τον πόνο του Μεγαλοαστού για το κατάντημα του Προλεταριάτου
Άστα λά βίστα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι να την κάνω τη δημοτικότητα αν είναι να εκθειάζει δικτάτορες..
Δείτε το άρθρο του για τον κάστρο στο βήμα της κυριακης και χτυπείστε το κεφάλι σας δυνατά στον τοίχο.. :headbang:

Αν χτυπήσει κάποιος το κεφάλι του δυνατά στον τοίχο με αυτά που λέει το Τσιπρόπουλο (εμείς πιστεύουμε ότι η δημοκρατία είναι απαραίτητη για τον σοσιαλισμό, αλλά η Κούβα αποτελεί ειδική περίπτωση) τι πρέπει να κάνει για αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης για τον Φιντέλ;

Να το σπάσει σίγουρα, γιατί ο Καρατζαφέρης λέει ότι είναι Σύμβολο Αντίστασης και ότι η Ιστορία του επιφυλάσσει μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ θέση που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική του.....

Και βέβαια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει να πεί μόνον καλά λόγια για τον Fidel που θα ήθελα να ήξερα αν θα τολμούσε να τα έλεγε στο Stanford Daily και όχι στο λαμπρακικό Βημα.

Και για να επανέλθουμε στον Τσίπρα, θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγε για ένα άλλο γεγονός που συνέβηκε πριν από 40 χρόνια, δηλαδή την εισβολή των ρώσικων αρμάτων στην Τσεχλοσβακία για να συντρίψουν την άνοιξη της Πράγας.
Εισβολή που ακριβώς επειδή ένα κομμάτι της Ελληνικής Αριστεράς την κατεδίκασε, ο Κύριος Τσίπρας σήμερα έχει δημόσιο βήμα και είναι αρχηγός κόμματος.
Είναι προφανές ότι αν το κομμάτι αυτό κάποτε αντιπροσωπεύε την δημοκρτατικότητα, την ανανέωση και την προοδευτική σκέψη, σήμερα ότι πρέσβευε έχει ξεχαστεί τελείως γιατί έχει παραμεριστεί από εκείνους που παρόλο που απεχώρησαν δεν ξεχνούν όσα είχαν μάθει στην αγκαλιά του Περισσού: τον λαϊκισμό και την τέχνη του καπελώματος.

Τι να λέμε λοιπόν για τον Τσίπρα όταν ο μέγιστος δημαγωγός Καρατζαφέρης τελειώνει το άρθρο του για τον Κάστρο στην λαμπρακιάδα:
Πιστεύω ότι όχι μόνον θα αποτελεί σύμβολο αντίστασης αλλά και αντικείμενο μελέτης για πολλά χρόνια και θα πρέπει να παραδειγματίσει και άλλους ηγέτες σε πολλές χώρες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λυπάμαι Φέθρυ
Η Πάλη των Τάξεων, Το Ταξικό Μίσος, Το Χάσμα μεταξύ των Τάξεων μας.
Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μονιάσουμε
γιατί όλα αυτά μας χωρίζουν
Ας σκουπίσουμε τα δάκρυά μας.
Και αν το άγχος σου είναι αν ψηφίζω ΛΑΟΣ
σου υπενθυμίζω ότι δεν είμαι κάν Χριστιανός πόσο μάλλον Ορθόδοξος
Ελπίζω το τελευταίο να απάλυνε τον πόνο του Μεγαλοαστού για το κατάντημα του Προλεταριάτου
Άστα λά βίστα
Κοίτα φίλε.
Έρχεσαι δεύτερος. Την πάλη των τάξεων την κατάργησε πρώτος ένας υπουργός Εργασίας του Καραμανλή πρεσβύτερου ονόματι Λάσκαρης, το 1975.

Πολύ σε θαυμάζω πάντως που είσαι μεγαλόψυχος και ψηφίζεις το ίδιο με το αφεντικό σου, μιας και είσαι μεροκαματιάρης όπως εδήλωσες.      :dancing:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για τον ίδιο λόγο που δεν απάντησες και που μένεις, υποθέτω.
Εκτός αν μένεις τίποτα Εξάρχεια και ντρέπεσαι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέσα στην καρδιά του εχθρού;
Jamais!

Πέρα από την πλάκα, τα εξάρχεια, αν εξαιρέσεις την πλατεία και 1-2 δρόμους πέριξ αυτής είναι πολύ καλή περιοχή, ειδίκά όσο πλησιάζεις προς πεδίον του άρεως ή προς λόφο του στρέφη...
Και έχει και καλό value for money σε σχέση με το κολωνάκι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μέσα στην καρδιά του εχθρού;
Jamais!

Πέρα από την πλάκα, τα εξάρχεια, αν εξαιρέσεις την πλατεία και 1-2 δρόμους πέριξ αυτής είναι πολύ καλή περιοχή, ειδίκά όσο πλησιάζεις προς πεδίον του άρεως ή προς λόφο του στρέφη...
Και έχει και καλό value for money σε σχέση με το κολωνάκι...
Εξακολουθείς να μην απαντάς.
Τι διάολο, σε αυθαίρετο μένεις;
Η σε τροχόσπιτο, όπως οι -πρώην φίλοι σου πολιτικά- Αμερικανοί;    :dancing:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξακολουθείς να μην απαντάς.
Τι διάολο, σε αυθαίρετο μένεις;
Η σε τροχόσπιτο, όπως οι -πρώην φίλοι σου πολιτικά- Αμερικανοί;    :dancing:

Λες να είμαι ο έλληνας μεγιστάνας με δικό του νησί;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λες να είμαι ο έλληνας μεγιστάνας με δικό του νησί;
Όχι.
Είσαι αυτός που φοβάται και τη σκιά του μάλλον.

Μη φοβάσαι, θα πω στους δικούς μου να κάψουν το διπλανό σπίτι, όχι το δικό σου.

Και μετά μου ονειρεύεσαι και εφόδους στο Αργυρόκαστρο!    :birdman:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Στρειτ αληθευει οτι ονειρευεσαι να οργανωσεις τζιχαντ για το Αργυροκαστρο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν χτυπήσει κάποιος το κεφάλι του δυνατά στον τοίχο με αυτά που λέει το Τσιπρόπουλο (εμείς πιστεύουμε ότι η δημοκρατία είναι απαραίτητη για τον σοσιαλισμό, αλλά η Κούβα αποτελεί ειδική περίπτωση) τι πρέπει να κάνει για αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης για τον Φιντέλ;

Να το σπάσει σίγουρα, γιατί ο Καρατζαφέρης λέει ότι είναι Σύμβολο Αντίστασης και ότι η Ιστορία του επιφυλάσσει μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ θέση που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική του.....

Και βέβαια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει να πεί μόνον καλά λόγια για τον Fidel που θα ήθελα να ήξερα αν θα τολμούσε να τα έλεγε στο Stanford Daily και όχι στο λαμπρακικό Βημα.

Και για να επανέλθουμε στον Τσίπρα, θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγε για ένα άλλο γεγονός που συνέβηκε πριν από 40 χρόνια, δηλαδή την εισβολή των ρώσικων αρμάτων στην Τσεχλοσβακία για να συντρίψουν την άνοιξη της Πράγας.
Εισβολή που ακριβώς επειδή ένα κομμάτι της Ελληνικής Αριστεράς την κατεδίκασε, ο Κύριος Τσίπρας σήμερα έχει δημόσιο βήμα και είναι αρχηγός κόμματος.
Είναι προφανές ότι αν το κομμάτι αυτό κάποτε αντιπροσωπεύε την δημοκρτατικότητα, την ανανέωση και την προοδευτική σκέψη, σήμερα ότι πρέσβευε έχει ξεχαστεί τελείως γιατί έχει παραμεριστεί από εκείνους που παρόλο που απεχώρησαν δεν ξεχνούν όσα είχαν μάθει στην αγκαλιά του Περισσού: τον λαϊκισμό και την τέχνη του καπελώματος.

Τι να λέμε λοιπόν για τον Τσίπρα όταν ο μέγιστος δημαγωγός Καρατζαφέρης τελειώνει το άρθρο του για τον Κάστρο στην λαμπρακιάδα:
Πιστεύω ότι όχι μόνον θα αποτελεί σύμβολο αντίστασης αλλά και αντικείμενο μελέτης για πολλά χρόνια και θα πρέπει να παραδειγματίσει και άλλους ηγέτες σε πολλές χώρες.

Ο Καρατζαφέρης, ως γνήσιος λαϊκιστής, θα ήταν ικανός να κάνει και εκδήλωση μνήμης για το ΔΣΕ αν έκρινε ότι τον βολευε πολιτικά...
Όποτε το να εγκωμιάζει ο Καρατζαφέρης τον Κάστρο είναι μεν παράδοξο αλλά μόνο φαινομενικά...

Ο τσίπρας όμως, υποτίθεται ότι εκπροσωπεί την ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ και άρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αριστερά, η οποία εστιάζει στα σύγχρονα προβλήματα και δεν θα έπρεπε να εγκωμιάζει απολιθώματα του ψυχρού πολέμου..

Γι' αυτό και η μεγαλύτερη εντύπωση...

Τελικά, η πολιτική του σύριζα έχει κάτι από σύγχρονη ελεεινίδα...
Όσο και να προσπαθεί να το παίξει μοντέρνα, απελευθερωμένη σεξουαλικά, ανεξάρτητη και ολίγον cosmogirl, κατά βάθος διακατέχεται από τα ίδια σύνδρομα και εμμονές της γιαγιάς της (λέγε με αποκατάσταση, τύλιγμα, τί θα πει ο κόσμος)...

Και είναι θλιβερό, η ελληνική μη κομμουνιστική αριστερά να έχει μείνει σε νοοτροπίες στον Μάη του 68 και στο πολυτεχνείο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο ΛΑΟΣ στρέϊτ;    :dancing:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί τι έχει ο Μάης του 68;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στρειτ αληθευει οτι ονειρευεσαι να οργανωσεις τζιχαντ για το Αργυροκαστρο;

Εξαρτάται από το τί θα έχω φάει το βράδυ, πριν τό όνειρο...
Αν έχω φάει πάπια με πορτοκάλι, μη σου πω ότι ονείρευομαι και την απελευθέρωση της Γροιλανδίας (που κατά Λιακό είναι σίγουρα ελληνικό έδαφος)...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εξαρτάται από το τί θα έχω φάει το βράδυ, πριν τό όνειρο...
Αν έχω φάει πάπια με πορτοκάλι, μη σου πω ότι ονείρευομαι και την απελευθέρωση της Γροιλανδίας (που κατά Λιακό είναι σίγουρα ελληνικό έδαφος)...
Α ξερω γω..ειπα  και εγω..μα Αργυροκαστρο;;; Χαθηκε μια Πραγα, μια Βουδαπεστη, μια Μπρατισλαβα, ένα χιονοδρομικο στις Αλπεις... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για κάποιους εννοεις που προτιμουν τον Απριλη του 67;;;ααααα καλο εεε!

Και λέγαμε για Σεφερλή χθες, διάνα έπεσες!
Το πρόβλημα βασικά είναι με αυτούς που προτιμούν τον Οκτώβρη του 1917 ή τον Ιανουάριο του 1933...

Θεωρώ ότι ο Μάης του '68 είναι υπερτιμημένος, κάτι σαν επανάσταση πολυτελείας, από πολλές απόψεις και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί μπούσουλα για ένα κόμμα εν έτει 2008..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom