Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι / υπαρχει ακομα ο ΣΥΝ και το ΚΚΕ ???? / συναδελφοι ο κωλος μου υπαρχει ακομα οπως και ο κωλος του καθενος και ενδιαφερεται ο καθενας για τον κωλο του και καλα κανει !!!! / χεστηκε ο Αλαβανος,Τσιπρας και Παπαρηγα αν εγω αυριο δεν εχω δουλεια ... / δε γαμιομαστε λεω εγω .....

Μα αυτό κάνουμε και το χουν καταλάβει και αυτοί που κυβερνάνε.  :headbang:

Επισκέπτης
Μα αυτό κάνουμε και το χουν καταλάβει και αυτοί που κυβερνάνε.  :headbang:
Δεν εννοούσα αποκλειστικά το δικό μου καλό.
Όλων μας εννοούσα.
σιγα που χεστηκες για τους αλλους.αν μπορουσες να βγαλεις λεφτα πατωντας επι μερικων πτωματων δε θα το εκανες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγα που χεστηκες για τους αλλους.αν μπορουσες να βγαλεις λεφτα πατωντας επι μερικων πτωματων δε θα το εκανες?
όχι ρε δε θα το έκανα..... Μπορώ να βγάλω λεφτά παντώντας απλά πληκτρολόγια.... Οχι πτώματα....  :bounce-glasses:
Ρε έχουμε γίνει όλοι νεκρόφιλοι και δεν το πήρα γραμμή; :'( :'(

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Όχι ρε φίλε drummer.
Δε θα το έκανα. Δε με εκφράζει και ούτε μ ενδιαφέρει να έχω λεφτά και να έχω γαμήσει τη συνείδησή μου.
Αν δεν έχεις συνείδηση τότε όλα είναι ΟΚ. Δε σε νοιάζει τίποτα.
Εγώ όμως ευτυχώς ή δυστυχώς έχω.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι / υπαρχει ακομα ο ΣΥΝ και το ΚΚΕ ???? / συναδελφοι ο κωλος μου υπαρχει ακομα οπως και ο κωλος του καθενος και ενδιαφερεται ο καθενας για τον κωλο του και καλα κανει !!!! / χεστηκε ο Αλαβανος,Τσιπρας και Παπαρηγα αν εγω αυριο δεν εχω δουλεια ... / δε γαμιομαστε λεω εγω .....

κι αλλο κωλοπαιδο βγηκε παγανια να φαει κ αυτος σε βαρος μας..ολοι αυτοι παιδια να βολευτουν θελουν, ο αλαβανος απο χομπυ ειναι στην πολιτικη με τα λεφτα που εχει...να το "σκοτωσουμε" τωρα που ειναι μικρο το τσιπρί...να κανουμε εμεις εδω ενα κομμα να γινουμε κυβερνηση ειναι η μονη λυση!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κι αλλο κωλοπαιδο βγηκε παγανια να φαει κ αυτος σε βαρος μας..ολοι αυτοι παιδια να βολευτουν θελουν, ο αλαβανος απο χομπυ ειναι στην πολιτικη με τα λεφτα που εχει...να το "σκοτωσουμε" τωρα που ειναι μικρο το τσιπρί...να κανουμε εμεις εδω ενα κομμα να γινουμε κυβερνηση ειναι η μονη λυση!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το Τσιπρί????? :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν έχεις το θεό σου!!!

Επισκέπτης
Όχι ρε φίλε drummer.
Δε θα το έκανα. Δε με εκφράζει και ούτε μ ενδιαφέρει να έχω λεφτά και να έχω γαμήσει τη συνείδησή μου.
Αν δεν έχεις συνείδηση τότε όλα είναι ΟΚ. Δε σε νοιάζει τίποτα.
Εγώ όμως ευτυχώς ή δυστυχώς έχω.
σε βοηθαει αυτο?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλά μιλάμε ο λόγος σου μεστός και τα επιχειρηματα σου πραγματικα αποστομωτικά. Στην ερωτηση σου: όχι μονο υπάρχουν αλλα αν δεν το χεις μαθει αυξανουν ραγδαια και τα ποσοστα τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα ωρέ Ντικούγια σκίστη την καριόλα την Τσιπρίδου :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλά μιλάμε ο λόγος σου μεστός και τα επιχειρηματα σου πραγματικα αποστομωτικά. Στην ερωτηση σου: όχι μονο υπάρχουν αλλα αν δεν το χεις μαθει αυξανουν ραγδαια και τα ποσοστα τους.

Μια φορα στην εξουσια δεν προκειται να βγουν.Και ο κοσμος να γυρισει αναποδα δεν προκεται να βγουν.Αλλα δεν εχει εξαλλου σημασια.Να πανε να γαμηθουν ολα τα κομματα.Ψωμι δεν θα σου δωσει να φας κανενα απο αυτα.Οποτε τα γραφω στα @@ μου ολα αυτα τα γελοια περι πολιτικης και κοιταω να περναω καλα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Για αυτο ειμαι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom