Επισκέπτης
δεν ειναι πλακα αυτο.μηπως σε ξερω για να με νοιαζει αν σε ξενερωσα?Ρε άτομο κάνω μια πλάκα και με ξενερώνεις...................................
δεν ειναι πλακα αυτο.μηπως σε ξερω για να με νοιαζει αν σε ξενερωσα?Ρε άτομο κάνω μια πλάκα και με ξενερώνεις...................................
δεν ειναι πλακα αυτο.μηπως σε ξερω για να με νοιαζει αν σε ξενερωσα?
για τον ιδιο λογο που απαντας κι εσυ μαναρι.αντε καλυνυχτα τωραΟκ τότε γιατί μιλάς μαζί μου καμάρι μου; Γιατί μπαίνεις στον κόπο να απαντάς; Γιατί δεν κάθεσαι στον καναπέ σοθ αφού τα έχεις όλα ντρέτα στημένα;
Άβυσσος.
για τον ιδιο λογο που απαντας κι εσυ μαναρι.αντε καλυνυχτα τωρα
με τοσα μηνυματα που στειλαμε μαλλον το παρακανες με τον ανθρωπισμο...η ειχες πολλες ελπιδες η βαριοσουν...Εγώ όμως δεν σε κείνους που δεν με νοιάζουν δεν μιλάω, είναι το βίτσιο του ανθρωπισμού ξέρεις.
Ναι τώρα το μετανοιώνω.
με τοσα μηνυματα που στειλαμε μαλλον το παρακανες με τον ανθρωπισμο...η ειχες πολλες ελπιδες η βαριοσουν...
το πεσιμο μεσω ιντερνετ το θεωρω βλακωδες,μιας και το ανεφερες,δε νομιζω οτι εισαι τετοιας κατηγοριας.αλλα πολυ αναλυτικη ρε παιδι μου,ουτε καθηγητρια λογοταχνιας τετοιο πραγμα...Καλά χαλάρωσε δεν σου την έπεσα κιόλας, cool, δεν είναι παρενόχληση.
Λοιπόν, καθείς και με τα βίτσια του, δεν σε ξέρω και δεν ζητώ να με ξέρεις, απαιτώ όμως αν μπείς στη διαδικασία να συζητήσεις να έχεις ανάλογη διάθεση.
Προς ενημέρωση πάντως είναι πάγια συμπεριφορά μου η υπεραναλυτική θέση των απόψεων μου, μια και πάντα η κακή προαίρεση υπερέχη της κακής. Τελικά ούτε και αυτό αποτελεί λύση. Κομμάτια να γίνει.
σωστοοοοοςΑπο τον Καραμανλη αποκλειεται να ειναι χειροτερος.
θα ηταν τιποτα φραγκατοι προφανως που θα ηλπιζαν σε καμμια ''διευκολυνση''Μα καλα εγω αναρωτιεμαι πως γινεται σοβαροι ανθρωποι, μορφωμενοι, αμεροληπτοι να ειχαν ελπιδες οτι θα μπορουσε να αλλαξει την Ελλαδα (προς το καλυτερο) ο Καραμανλης. Ειναι αποριας αξιο.
να βγαλουν λεφτα θελουν μωρε,νεοι γεροι.απλως οι νεοι ειναι πιο ''προσιτοι'' σε μερικουςΔεν ξέρω αν είναι καλός,όμως το θετικό είναι νέοι άνθρωποι να μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις.Επιτέλους κάποιος τόλμισε κ έκανε την αρχή.Βαρεθήκαμε πλέον με τα χούφταλα κ τους καρεκλοκένταυρους.Όσο κ αν θέλουν να παρουσιάζονται ως έμπειροι ή "σοφοί" αν θέλετε,χρειαζόμαστε νέες ιδέες,δεν μπορεί,κάποιες θα είναι καλές,σίγουρα καλύτερες από των παππούδων.
Δεν ξέρω αν είναι καλός,όμως το θετικό είναι νέοι άνθρωποι να μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις.Επιτέλους κάποιος τόλμισε κ έκανε την αρχή.Βαρεθήκαμε πλέον με τα χούφταλα κ τους καρεκλοκένταυρους.Όσο κ αν θέλουν να παρουσιάζονται ως έμπειροι ή "σοφοί" αν θέλετε,χρειαζόμαστε νέες ιδέες,δεν μπορεί,κάποιες θα είναι καλές,σίγουρα καλύτερες από των παππούδων.
για την ελλαδα ρε γαμωτοοοοοοοΡε παιδιά ΔΕ συγκρίνεται με κανένα τρόπο ένα μυαλό 33 χρονών με ένα 73. Τι λέμε τώρα..
Απλά όπως είπαμε και πιο πριν μένει να δούμε...
Είναι η ευκαιρία του του τυπά.
Ας μην τη χαραμίσει. Κρίμα θα είναι... και για κείνον και για την Ελλάδα (ίσως)...
για την ελλαδα ρε γαμωτοοοοοοο
μονο για το δικο μας,ως γνωστον ειμαστε ατομιστες.εδω ζεις ομωςΜμμμ εγώ προσωπικά σκοτίστηκα για την Ελλάδα.
Τέτοια που είναι σιγά μην κάτσω να σκάσω κιόλας.
Ας αλλάξω την πρότασή μου και να πω
και για το δικό του καλό και για το δικό μας...
μονο για το δικο μας,ως γνωστον ειμαστε ατομιστες.εδω ζεις ομως