Επισκέπτης
δε μου αρεσουν οι πολιτικοι.κι εχω ολοκληρη ιστορια της ελλαδος ως επιχειρημα ,ελαχιστες εξαιρεσεις υπαρχουνΓιατί βρε καλέ μου στο σβέρκο σου κάθησε ή σου έκανε καμιά μεγάλη διαφορά απο τον Αλαβάνο;
δε μου αρεσουν οι πολιτικοι.κι εχω ολοκληρη ιστορια της ελλαδος ως επιχειρημα ,ελαχιστες εξαιρεσεις υπαρχουνΓιατί βρε καλέ μου στο σβέρκο σου κάθησε ή σου έκανε καμιά μεγάλη διαφορά απο τον Αλαβάνο;
δε μου αρεσουν οι πολιτικοι.κι εχω ολοκληρη ιστορια της ελλαδος ως επιχειρημα ,ελαχιστες εξαιρεσεις υπαρχουν
ποιον τροπο διαφερουμε,δε τοπιασα αυτο.οσο για τι τι κανουμε,υπομονη μεχρι να καψει ολο τον κοσμο ο θεος και μεινουμε μονο εμεις οι σωστοιΟύτε σου ρίχνω άδικο γι' αυτό, ούτε και διαφωνώ.
Απλά εγώ και εσύ διαφέρουμε στον τρόπο.
Το θέμα όμως που τίθεται (και εγώ προσωπικά δεν το έχω απαντήσει ακόμα) είναι τι κάνουμε απο εδώ και μπροστά.
Αλλά νομίζω οτι αυτο απαντιέται μόνο φιλοσοφικά.
ποιον τροπο διαφερουμε,δε τοπιασα αυτο.οσο για τι τι κανουμε,υπομονη μεχρι να καψει ολο τον κοσμο ο θεος και μεινουμε μονο εμεις οι σωστοι
τοσα χρονια δε βλεπεις?Το εύχομαι να μείνετε εσείς οι σωστοί.
Σε οτι έχει να κάνει με τον τρόπο αυτό που εννοώ είναι πως προτιμώ να δώ και μετά να πάρω πέτρα.
τοσα χρονια δε βλεπεις?
ωραια ολα αυτα αλλα στην ελλαδα ειμαστε.οχι στην ουτοπιαΚαι βλέπω και κρίνω, αλλά σε καμία περίπτωση οι κρίσεις μου δεν θέλω να είναι επιπόλαιες.
Εξ' άλλου απο τη στιγμή που η αυτοδιάθεση είναι ουτοπία η πολιτκή είναι ανάκγη.
Φροντίζω να αποδεσμεύω τίς ιδεολογίες απο τα πρόσωπα όπου αυτό χρειάζεται και να φορντίζω να προχωρώ σύμφωνα με την πολιτκή μου συνείδηση, όπως εκίνη διαμορφώθηκε και εξακολουθεί να διμορφώνεται απο τα γεγονότα.
Γι' αυτό και συνδιαλλέγομαι περί πολιτικής, γιατί οφείλω στον εαυτό μου να έχω άποψη βάση τεκμηρίων.
ωραια ολα αυτα αλλα στην ελλαδα ειμαστε.οχι στην ουτοπια
το οτι θελεις να εχεις πολιτικη αποψη δεν ειναι καθολου κακο,κακο ειναι να νομιζεις οτι θα αλλαξεις κατι με αυτη.Όμορφα...
Θέλεις να μου πείς τι απο τα πραπάνω σου φαίνεται ουτοπικό;
το οτι θελεις να εχεις πολιτικη αποψη δεν ειναι καθολου κακο,κακο ειναι να νομιζεις οτι θα αλλαξεις κατι με αυτη.
τον εαυτο σου καλα κανεις και τον αλλαζεις προς το καλυτερο,οι αλλοι ομως επηρρεαζονται απο λιγο εως καθολου απ αυτο.εδω ρε δινεις μια συμβουλη σε καποιον και κανει λες και τον προσβαλλες,τι μου λες τωραΜάλλον δεν με έχεις καταλάβει.
Αλλάζοντας το εαυτό μου με το να ΈΧΩ άποψη, έχω τουλάχιστον την υπόληψη μου.
Το γεγονός οτι την έχω τεκμηριώσει μου επιτρέπει να κουβεντιάζω γι' αυτήν, έτσι λοιπόν η άποψή μου ίσως να καταφέρει να κάνει και τον διπλά να έχει την άποψή ΤΟΥ.
Έτσι όταν θα πάμε και οι δύο μας να ρίξουμε το ρημάδι το ψηφαλάκι τουλάχιστον θα το κάνουμε συνειδητά και έπειτα δεν θα γκρινιάζουμε μόνο, θα ξέρουμε πως έχουμε μερίδιο ευθύνης στη συνολική εικόνα.
ασε που και την ψηφο να ριξεις αμα ειναι προκαθορισμενο ποιος θα βγει...θα βγειτον εαυτο σου καλα κανεις και τον αλλαζεις προς το καλυτερο,οι αλλοι ομως επηρρεαζονται απο λιγο εως καθολου απ αυτο.εδω ρε δινεις μια συμβουλη σε καποιον και κανει λες και τον προσβαλλες,τι μου λες τωρα
τον εαυτο σου καλα κανεις και τον αλλαζεις προς το καλυτερο,οι αλλοι ομως επηρρεαζονται απο λιγο εως καθολου απ αυτο.εδω ρε δινεις μια συμβουλη σε καποιον και κανει λες και τον προσβαλλες,τι μου λες τωρα
κοιμουνται μαναρι .η παιδεια τους ειναι η τηλεοραση ,τι γνωμη να εχουν και χαρακτηρα αμα βλεπουν για τον κουγια ολη μερα ?Μπα μην το λές ρε συ...
Εξάλλου έχεις σκεφτεί πως αν τα παιδιά συνειδητοποιούσαν απο τους γονείς τους οτι η ψήφος οφείλει να είναι συνειδητή πόσο καλύτερα θα ήταν;
΄
Δεν λέω οτι θα γίνουν θαύματα αλλά κάτι ξυπνάει.
κοιμουνται μαναρι .η παιδεια τους ειναι η τηλεοραση ,τι γνωμη να εχουν και χαρακτηρα αμα βλεπουν για τον κουγια ολη μερα ?
το θεμα ειναι να ξεφυγουμε απο την τηλεοραση,ειδες τι ειπες?ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.λαθος,την ανθρωπινη επικοινωνια πρεπει να φτιαξουμε,αντι να γραφουμε μηνυματακιαΓι αυτό σου λέω οτι πρέπει να αναπαράγουμε τη σκέψη, μπάς και δούμε και τίποτα της προκοπής στην τηλεόραση!
το θεμα ειναι να ξεφυγουμε απο την τηλεοραση,ειδες τι ειπες?ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.λαθος,την ανθρωπινη επικοινωνια πρεπει να φτιαξουμε,αντι να γραφουμε μηνυματακια