Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
αν γραφτώ θα πάρω και εγώ MacBookεχουμε από ολα τυπε
αυτό με το i9 θέλω
αν γραφτώ θα πάρω και εγώ MacBookεχουμε από ολα τυπε
To διαβασα στο φυλλο 0,λες να μαθουν και τα 64bit των φυλλων που υπαρχουν?τωρα ειναι η ωρα του Σεσκουλα
αν την εκμεταλευτει σωστα την αναγκη που προέκυψε μεχρι και γονεας 1 γονεας 2 μπορει να βγάλει σαν κερδος
To διαβασα στο φυλλο 0,λες να μαθουν και τα 64bit των φυλλων που υπαρχουν?
Και ο Κούλης όμως μια χαρα θέλει τους τραπερ γιατί αν δε τους ήθελε θα τους έδιωχνε και δε θα τους επέτρεπε να φτιάχνουν αυτά τα καταπτιστα και θλιβερα τραγούδιαΕ καλα μην κανεις ετσι ,κανεις δεν κατηγορησε τον Τσιπρα οτι ειναι εξυπνος
Και ο Κούλης όμως μια χαρα θέλει τους τραπερ γιατί αν δε τους ήθελε θα τους έδιωχνε και δε θα τους επέτρεπε να φτιάχνουν αυτά τα καταπτιστα και θλιβερα τραγούδια
Παίξαν ξύλο ο Πλεύρης και ο Ζαχαριάδης?ναι ρε γάμησε τα έχω ακούσει για τα ξύλο που παίχτηκε μεταξύ του Πλεύρη και του Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ....στο πριβέ πάρτυ του Δένδια που τραγούδαγε ο light
της πουτάνας είχε γίνει
Τώρα τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε τα καταστρέψατε όλα εσείς οι Έλληνες περαστικά σας,φάτε λοιπόν νέα Δημοκρατία τώρα και αν κανει ο Κούλης έστω ένα από όλα αυτά που θες να κάνει να μου τρυπήσεις τη μύτη.Το ζήτημα για το συριζα δεν είναι ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός. Θα εκλεγεί κάποιος /α. Το ζήτημα είναι τι πρόγραμμα διακυβερνησης έχει να προτείνει, τι θα κάνει π. χ. με τους πλειστηριασμους πρώτης κατοικίας, πώς θα καταπολεμησει τη διαφθορά, την υπογεννητικοτητα κλπ κλπ κλπ. Θα έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό; Έχουν πολύ δρόμο ακόμα
Θα σε κάψει ο θεός εσένα.Πόσο δίκιο έχεις !!!
ναι τρελά μπουνίδια και μάλιστα ο πλεύρης τον έκανε ασήκωτο τον ζαχαριάρη επειδή είναι ειδικοδυναμήτης....Παίξαν ξύλο ο Πλεύρης και ο Ζαχαριάδης?
Απαπα η κεραπεος που κατάστρεψε τη παιδεία μεγάλη καριολα.ναι τρελά μπουνίδια και μάλιστα ο πλεύρης τον έκανε ασήκωτο τον ζαχαριάρη επειδή είναι ειδικοδυναμήτης....
μετά έμαθα ότι το ξύλο έπεσε γιατί ο ζαχαριάρης χώθηκε στην κεραμέος που την κυνηγάει ο Πλεύρης εδώ και καιρό
η κεραπεος
τι ημιθεος ειναι τουτος !Πόσο δίκιο έχεις !!!
εχω βινδεο,προσοχη ακολουθουν σκληρες σκηνες βιαςναι τρελά μπουνίδια και μάλιστα ο πλεύρης τον έκανε ασήκωτο τον ζαχαριάρη επειδή είναι ειδικοδυναμήτης....
μετά έμαθα ότι το ξύλο έπεσε γιατί ο ζαχαριάρης χώθηκε στην κεραμέος που την κυνηγάει ο Πλεύρης εδώ και καιρό
Χωρίς το ανάλογο βιντεάκι όπως αυτό με το ξέσκισμα της Φυρού που μας μοίρασες δεν σε πιστεύουμε.......ναι τρελά μπουνίδια και μάλιστα ο πλεύρης τον έκανε ασήκωτο τον ζαχαριάρη επειδή είναι ειδικοδυναμήτης....
εγώ έχω βίντεο με τον Πλεύρη και την κεραμέως εκεί να δεις σκληρές εικόνες για σκληρούς καργιόλιδες μόνοεχω βινδεο,προσοχη ακολουθουν σκληρες σκηνες βιας
το ανταλασω με αχτσιο-τζανακοεγώ έχω βίντεο με τον Πλεύρη και την κεραμέως εκεί να δεις σκληρές εικόνες για σκληρούς καργιόλιδες μόνο
είναι γνωστό στα μέλη ότι όποτε έχω υλικό το μοιράζωΧωρίς το ανάλογο βιντεάκι όπως αυτό με το ξέσκισμα της Φυρού που μας μοίρασες δεν σε πιστεύουμε.......
βίντεο με την αχτσιογλου έχει πολλά στο YouTube γράψε ''walking dead''θα βρεις υλικότο ανταλασω με αχτσιο-τζανακο
Γιατί, εσύ είσαι Ελβετός, που θα μας πεις ότι "καταστρεψαμε την Ελλάδα". Εγώ προσωπικά δεν κατέστρεψα τίποτα. Δουλεύω σαν μαύρος, πληρώνω τους φόρους μου και επιβιωνω. Αλλά δεν κατέστρεψα τίποτα.Τώρα τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε τα καταστρέψατε όλα εσείς οι Έλληνες περαστικά σας,φάτε λοιπόν νέα Δημοκρατία τώρα και αν κανει ο Κούλης έστω ένα από όλα αυτά που θες να κάνει να μου τρυπήσεις τη μύτη.
σας εχει κανει τις ψυχουλες κουραδακια ξεραμένα πανω σε πλακα πεζοδρομιου στο Μοσχάτοτι ημιθεος ειναι τουτος !
Γνωμη για Φαμελο?