Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
τωρα ειναι η ωρα του Σεσκουλα
αν την εκμεταλευτει σωστα την αναγκη που προέκυψε μεχρι και γονεας 1 γονεας 2 μπορει να βγάλει σαν κερδος
To διαβασα στο φυλλο 0,λες να μαθουν και τα 64bit των φυλλων που υπαρχουν?:confused::confused::confused::coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
To διαβασα στο φυλλο 0,λες να μαθουν και τα 64bit των φυλλων που υπαρχουν?:confused::confused::confused::coffee::coffee:

να λες ευχαριστω στον Θεο που σαν μπετα τεστερ δεν χρειαζεται να συμμετεχεις σε αυτη την συννενωση

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ε καλα μην κανεις ετσι ,κανεις δεν κατηγορησε τον Τσιπρα οτι ειναι εξυπνος
Και ο Κούλης όμως μια χαρα θέλει τους τραπερ γιατί αν δε τους ήθελε θα τους έδιωχνε και δε θα τους επέτρεπε να φτιάχνουν αυτά τα καταπτιστα και θλιβερα τραγούδια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
Και ο Κούλης όμως μια χαρα θέλει τους τραπερ γιατί αν δε τους ήθελε θα τους έδιωχνε και δε θα τους επέτρεπε να φτιάχνουν αυτά τα καταπτιστα και θλιβερα τραγούδια

Πόσο δίκιο έχεις !!!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ναι ρε γάμησε τα έχω ακούσει για τα ξύλο που παίχτηκε μεταξύ του Πλεύρη και του Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ....στο πριβέ πάρτυ του Δένδια που τραγούδαγε ο light

της πουτάνας είχε γίνει
Παίξαν ξύλο ο Πλεύρης και ο Ζαχαριάδης?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το ζήτημα για το συριζα δεν είναι ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός. Θα εκλεγεί κάποιος /α. Το ζήτημα είναι τι πρόγραμμα διακυβερνησης έχει να προτείνει, τι θα κάνει π. χ. με τους πλειστηριασμους πρώτης κατοικίας, πώς θα καταπολεμησει τη διαφθορά, την υπογεννητικοτητα κλπ κλπ κλπ. Θα έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό; Έχουν πολύ δρόμο ακόμα
Τώρα τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε τα καταστρέψατε όλα εσείς οι Έλληνες περαστικά σας,φάτε λοιπόν νέα Δημοκρατία τώρα και αν κανει ο Κούλης έστω ένα από όλα αυτά που θες να κάνει να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Παίξαν ξύλο ο Πλεύρης και ο Ζαχαριάδης?
ναι τρελά μπουνίδια και μάλιστα ο πλεύρης τον έκανε ασήκωτο τον ζαχαριάρη επειδή είναι ειδικοδυναμήτης....

μετά έμαθα ότι το ξύλο έπεσε γιατί ο ζαχαριάρης χώθηκε στην κεραμέος που την κυνηγάει ο Πλεύρης εδώ και καιρό

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ναι τρελά μπουνίδια και μάλιστα ο πλεύρης τον έκανε ασήκωτο τον ζαχαριάρη επειδή είναι ειδικοδυναμήτης....

μετά έμαθα ότι το ξύλο έπεσε γιατί ο ζαχαριάρης χώθηκε στην κεραμέος που την κυνηγάει ο Πλεύρης εδώ και καιρό
Απαπα η κεραπεος που κατάστρεψε τη παιδεία μεγάλη καριολα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406

εχω βινδεο,προσοχη ακολουθουν σκληρες σκηνες βιας :confused:

00a81a8f76e68282f96a86425b407ed9.gif

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

Χωρίς το ανάλογο βιντεάκι όπως αυτό με το ξέσκισμα της Φυρού που μας μοίρασες δεν σε πιστεύουμε.......:coffee::coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Χωρίς το ανάλογο βιντεάκι όπως αυτό με το ξέσκισμα της Φυρού που μας μοίρασες δεν σε πιστεύουμε.......:coffee::coffee::coffee::coffee:
είναι γνωστό στα μέλη ότι όποτε έχω υλικό το μοιράζω

από εμένα δεν βγήκε στον αέρα το βίντεο με την παρτούζα Ντούβλη, κουτσούμπας, Δήμητρα Αλεξανδράκη και βας βας ο παρασκευάς???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το ανταλασω με αχτσιο-τζανακο :sunglasses:
βίντεο με την αχτσιογλου έχει πολλά στο YouTube γράψε ''walking dead''θα βρεις υλικό :sunglasses:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Τώρα τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε τα καταστρέψατε όλα εσείς οι Έλληνες περαστικά σας,φάτε λοιπόν νέα Δημοκρατία τώρα και αν κανει ο Κούλης έστω ένα από όλα αυτά που θες να κάνει να μου τρυπήσεις τη μύτη.
Γιατί, εσύ είσαι Ελβετός, που θα μας πεις ότι "καταστρεψαμε την Ελλάδα". Εγώ προσωπικά δεν κατέστρεψα τίποτα. Δουλεύω σαν μαύρος, πληρώνω τους φόρους μου και επιβιωνω. Αλλά δεν κατέστρεψα τίποτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
τι ημιθεος ειναι τουτος !:rockon::rockon:

Γνωμη για Φαμελο?
σας εχει κανει τις ψυχουλες κουραδακια ξεραμένα πανω σε πλακα πεζοδρομιου στο Μοσχάτο

Φαμελος= ουτε για ρεσεψιον σε κομμωτηριο Πακιστανων δεν κάνει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
στο μοσχάτο δεν προλαβαίνουν να ξεραθούν τα σκατουλάκια γιατί τα πατάνε τα φορτηγά που πάνε στα πρακτορεία

εκεί που δουλεύει το 80% των νεοδημοκρατών δλδ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom