Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί, εσύ είσαι Ελβετός, που θα μας πεις ότι "καταστρεψαμε την Ελλάδα". Εγώ προσωπικά δεν κατέστρεψα τίποτα. Δουλεύω σαν μαύρος, πληρώνω τους φόρους μου και επιβιωνω. Αλλά δεν κατέστρεψα τίποτα.
Όχι Έλληνας είμαι αλλά δε έχω τη νοοτροπία μαλακά παπάρα Έλληνα που να ψηφίζω Κούλη ενώ με γάμησε 4 χρόνια αυτά μόνο οι Έλληνες τα ζώα.Το ότι δε ψήφισες εσύ Κούλη δε σημαίνει πως και οι άλλοι Έλληνες είχαν το μυαλό σου.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Όχι Έλληνας είμαι αλλά δε έχω τη νοοτροπία μαλακά παπάρα Έλληνα που να ψηφίζω Κούλη ενώ με γάμησε 4 χρόνια αυτά μόνο οι Έλληνες τα ζώα.Το ότι δε ψήφισες εσύ Κούλη δε σημαίνει πως και οι άλλοι Έλληνες είχαν το μυαλό σου.
Δηλαδή τι ψηφισες; αν επιτρέπεται,
Εντάξει, δεν μπορώ να κρίνω τους άλλους, μπορεί αυτό που ψήφισα εγώ να είναι για κάποιον άλλον σκατά. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που ψηφισαν νομίζουν ότι έκαναν το καθήκον τους και ότι δεν έχουν καμμια ευθύνη για 4 χρόνια.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δηλαδή τι ψηφισες; αν επιτρέπεται,
Εντάξει, δεν μπορώ να κρίνω τους άλλους, μπορεί αυτό που ψήφισα εγώ να είναι για κάποιον άλλον σκατά. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που ψηφισαν νομίζουν ότι έκαναν το καθήκον τους και ότι δεν έχουν καμμια ευθύνη για 4 χρόνια.
ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα και όχι μόνο το καθήκον τους δε έκαναν όσοι ψήφισαν Κούλη καλύτερα να ψήφιζαν μικρά κόμματα αλλά όχι Κούλη.Μας κατέστρεψαν τα ζώα οι Έλληνες.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα και όχι μόνο το καθήκον τους δε έκαναν όσοι ψήφισαν Κούλη καλύτερα να ψήφιζαν μικρά κόμματα αλλά όχι Κούλη.Μας κατέστρεψαν τα ζώα οι Έλληνες.
Αυτό που λέω εδώ είναι ότι ο τσιπρας ξεκίνησε αφθαρτος, μπορούσε να κάνει πολλά, ο κόσμος ήλπιζε σε αυτόν αλλά αποδείχθηκε μια από τα ίδια, δυστυχώς, άσε που μάζεψε και την πολιτική φύρα. Το τελείωσε μόνος του το κόμμα. Πάμε για άλλα τώρα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Ζαννουλης on steroids :rockon:

Το μπου δεν πεθαίνει ποτέ

:globeos-cigar:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.986
Πόντοι
22.785
Δεν σας κατέστρεψε κάνεις εγώ πιστεύω του ΣΥΡΙΖΑ κινείται στα όρια της αμφισημίας..

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό που λέω εδώ είναι ότι ο τσιπρας ξεκίνησε αφθαρτος, μπορούσε να κάνει πολλά, ο κόσμος ήλπιζε σε αυτόν αλλά αποδείχθηκε μια από τα ίδια, δυστυχώς, άσε που μάζεψε και την πολιτική φύρα. Το τελείωσε μόνος του το κόμμα. Πάμε για άλλα τώρα.
Ψήφισε εσύ νέα Δημοκρατία λες και είναι καλύτερη,που αν ο Τσίπρας είναι μια φορά σκατα ο Κούλης είναι 100 φορές πιο σκατα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μας κατέστρεψαν τα ζώα οι Έλληνες.

Καληνύχτα άσχημε και καλό ταξίδι. Τον πούλο.

Screenshot_13.jpg

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.310
Πόντοι
216
Δεν σε κατηγορει κανενας που ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ !!!!
Πολυ καλα εκανες
Ενα 83% ,παραπλανημενοι ολοι τους ,δεν ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ
Ασε δε που μπηκαν και ολος ο ακροδεξιος συμφερτος με τις μαλακιες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΛ6 για απλες αναλογικες θα ειχαμε τελειωσει την πρωτη Κυριακη

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
402
Πόντοι
26
Ψήφισε εσύ νέα Δημοκρατία λες και είναι καλύτερη,που αν ο Τσίπρας είναι μια φορά σκατα ο Κούλης είναι 100 φορές πιο σκατα.
Εγώ δεν ψήφισα νέα δημοκρατία. Δεν ξέρω γιατί επιμένεις. Απλώς αποδεχθηκα το αποτέλεσμα. Απορώ, η ζωή σου ήταν τέλεια επί συριζα; επειδή για την πλειοψηφία δεν ήταν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν σε κατηγορει κανενας που ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ !!!!
Πολυ καλα εκανες
Ενα 83% ,παραπλανημενοι ολοι τους ,δεν ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ
Ασε δε που μπηκαν και ολος ο ακροδεξιος συμφερτος με τις μαλακιες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΛ6 για απλες αναλογικες θα ειχαμε τελειωσει την πρωτη Κυριακη
Ωραία τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε φάτε Μητσοτάκη στη μάπα να δούμε τι θα καταλάβετε,μη δω όμως είτε στον έξω κόσμο είτε εδώ μέσα άνθρωπος να γκρινιάζει δε μαρέσει η πολιτική του Κούλη γιατί τον γάμησα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ δεν ψήφισα νέα δημοκρατία. Δεν ξέρω γιατί επιμένεις. Απλώς αποδεχθηκα το αποτέλεσμα. Απορώ, η ζωή σου ήταν τέλεια επί συριζα; επειδή για την πλειοψηφία δεν ήταν.
Αν η ζωή με Τσίπρα δε ήταν καλή μια φορά με Κούλη δε είναι 100.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.547
Πόντοι
206

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Έγκλημα του Κούλη που πέρασε το νόμο για τη Χρυσή Αυγή. Έπρεπε να τους έχει αφήσει ελεύθερους να αλωνίζουν και να κατέβουν κανονικά στις εκλογές. Να έπερναν κανένα 20% και τώρα να τους είχαμε Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.477
Πόντοι
3.656
ρε μαν...δεν κατάλαβες ακόμα...όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία το τύπος ήταν στο γυμνάσιο :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Έγκλημα του Κούλη που πέρασε το νόμο για τη Χρυσή Αυγή. Έπρεπε να τους έχει αφήσει ελεύθερους να αλωνίζουν και να κατέβουν κανονικά στις εκλογές. Να έπερναν κανένα 20% και τώρα να τους είχαμε Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή είναι κατά των μεταναστών,είναι το μόνο κόμμα που θα διώξει τους μετανάστες από τη Ελλάδα,οι υπόλοιποι όλοι γτπ τους έχουν εδώ Αλβανούς Πακιστανούς να αλωνιζουν χαλαροί.

ρε μαν...δεν κατάλαβες ακόμα...όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία το τύπος ήταν στο γυμνάσιο :confused:
Λύκειο ήμουν πρώτη λυκείου

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Είναι ιστορικά αυτά τα πράγματα. Δεν γινόταν να μην γίνουν. Ήρθε ένα κύμα οικονομικής καταστροφής που διέλυσε την πρότερη πολιτική τάξη και σήκωσε ένα κόμμα διαμαρτυρίας. Μόλις καταλάγιασε έπεσε μαζί του. Σαν τον σέρφερ. Περίμεναν οι δεξιοί ορθολογισμό και οι αριστεροί επανάσταση. Τίποτα από τα δύο δεν ήταν δυνατόν. Πάλι καλά που δεν είχαμε χειρότερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.477
Πόντοι
3.656
Τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή είναι κατά των μεταναστών,είναι το μόνο κόμμα που θα διώξει τους μετανάστες από τη Ελλάδα,οι υπόλοιποι όλοι γτπ τους έχουν εδώ Αλβανούς Πακιστανούς να αλωνιζουν χαλαροί.

Λύκειο ήμουν πρώτη λυκείου
ρε τύπε ΣΥΡΙΖΑ και χρυσή αυγή δεν πάνε μαζί

είσαι σίγουρος ότι κατα βάθος δεν ήθελες να ψηφίσεις Λιάκο? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom