Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Παίρνω πάντα αυτό που θέλω
Γιατί είμαστε λαμόγια
Ζήτα το και θα στο φέρω
Στο χέρι κομπολόγια
Και χρυσα ρολογια. Μα οταν οι Μπα.. την πεσουν, τα βραχιολια θα φορεσουν, τα χερακια θα πονεσουν. Κι υστερα στη στενη θα κανουν το νινί, γιατι θα πεσει καμπανα δυσμενή. Κι ολα θα τελειωσουν και τη σουφρα (οι αλλοι) θα ματωσουν :cheesy:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Να σου πω κάτι οι Έλληνες είναι μαλακές πρέπει να το παραδεχτούμε προωθούν τους μαλακές θα δώσω παραδείγματα.Ας πούμε στη μουσική αντί να είναι πρώτος ο λεξ που είναι ένας αξιοπρεπέστατος χιπ χοπερ χωρίς μούσια χωρίς τατουάζ ή ο σταβεντο που τραγουδάει καλό χιπ χοπ και είναι γλυκύτατος είναι τα ζώα οι τραπερ που αντί να τραγουδάνε νιαουριζουν σα τις αδερφές και βρίζουν στα τραγούδια τους και εμφανησιακα είναι σα πηθικανθρωποι μούσια τατουαζ μαγκιά κλανιά και εξατμιση,νομίζουν ότι τους παίρνει να το παίξουν και ποζερια τρομάρα τους ενώ στη μούρη είναι ολοι σα τρομοκρατικες ενεργιες.Κανονικα αν οι Έλληνες ήταν σωστοί δε θα έδιναν σημασία στους τραπερ και δε θα τους έβγαζαν ποτέ και θα ήταν μόνο στα πάνω τους ο λεξ και ο σταβεντο αλλά που μυαλό.Παμε πολιτικά τώρα οι Έλληνες αντί να βγάλουν ως πρώτο κομμα τον Τσίπρα ο οποίος είναι σωστός σε γενικές γραμμές η το ΚΚΕ βγάζουν το Κούλη.Εμενα να ξέρεις με έχουν απογοητεύσει οι Έλληνες με τις επιλογές τους δε θέλω να τους ξέρω τους Έλληνες.Το θέμα είναι ότι παίρνει και εμάς η μπάλα δλδ ο Κούλης θα γαμησει και αυτούς που δε τον ψήφισαν δλδ εμένα ή εσένα. Όσο για αυτούς που βγάλανε τους τραπερ,τα Τραπ ακούγονται παντού μόνο και μόνο γιατί τα ακούνε οι Έλληνες και επιβάλεται και σε εμάς να ακούμε αυτή τη σιχαμενη μουσική αυτών των σιχαμενων καλιτεχνων στα μαγαζιά έξω ή δυνατά σε άλλα αυτοκίνητα κλπ.Οχι ρε μαλακές δε είμαι υποχρεωμένος ούτε να με γαμησει ο Κούλης γιατί δε τον ψήφισα ποτέ ούτε είμαι υποχρεωμένος να πάω σε ένα μαγαζί να κάτσω και να ακούσω Τραπ γιατί πολύ απλά ποτέ δε άκουσα Τραπ νοιωθω αηδεια για αυτή τη "μουσική" αυτών των σιχαμενων που τα "τραγουδάνε",ακόμα και στα μπουρδέλα που πάω πάλι Τραπ παίζανε σε μερικά.Δε είναι σωστο να παίρνει και άλλους η μπάλα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κουτοί Έλληνες δε έχουν εγκέφαλο και μιλάω είτε πολιτικά είτε μουσικά είτε το οτιδήποτε.
madclip-fyge.gif

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τυπε χριστιανός ορθόδοξος είμαι κ όχι ψευτο
δεξιος άθεος που δεν παντρεύεται στην εκκλησία όπως πολλοί ψευτιδεξιοι εδώ μέσα... ονόματα μη λεμε:confused:

Ναι βρε το ξέρω, απλά σε πείραζα. :grin:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά επειδή λέω να φοράμε καπότες; ξέρεις ποσο τσούζει η βλενόρροια; και πόσο πονάει η ορχιτιδα;

Το πολιτικό αισθητήριο του Τσίπρα είναι τόσο ευαισθητο που μόλις του ζητήσεις να λύσει ένα πρόβλημα θα το αναθέσει στον πιο άσχετο και μαλακοπίτουρα που υπάρχει. Θες παράδειγμα; οικονομία; Βαρουφάκης. φοροι Κατρουγκαλος υγεια Πολάκης παιδεία Φίλης..... δεν έχω όρεξη να συνεχίσω είναι σαν να κλέβω εκκλησία η αλήθεια ειναι μπροστά μας, ο άνθρωπος ο Τσίπρας εννοώ ήταν ξεβρακωτος και εμείς ακόμα τον θεοποιούμε λες και ηταν ογκόλιθος της πολιτικής.....

καταρχάς απάντησα στον Νιο και το γράφω μέσα στην παρένθεση. Δεν βλέπω κάπου να απάντησα σε εσένα. Πληζ διάβασε ξανά το ποστ μου.

επίσης πολιτικά δεν βλέπω να διαφωνούμε καθότι ξεκαθαρίζω ότι δεν τον συμπαθώ ως πολιτικό. Άλλο γράφω : γράφω ότι οι επίγονοι του δεν έχουν το δικό του πολιτικό ανάστημα και εικάζω (καθότι κανένας δεν ξέρει το μέλλον) ότι αυτό θα είναι πιθανώς π΄ροβλημα για το μέλλον του Συριζα ως κομματικής παράταξης.

βρε Τερμίν, όλο το σάϊτ ξέρει ότι είμαι κεντροδεξιός ! έλεος ρε μαν

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
έχεις άδικο και ο Τρανός και ο Light και ο Rack είναι πολύ καλά παιδιά και οι στιχοι του έχουν πολιτικές προεκτάσεις
ο Τρανός γαμάει με τον πολιτικο του λόγο κορροιδεύει τα λαμόγια:

Το αμάξι κάνει βρουμ βρουμ
Βγαίνει πάντα full moon
Το γκάνι κάνει μπουμ μπουμ

Παίρνω πάντα αυτό που θέλω
Γιατί είμαστε λαμόγια
Ζήτα το και θα στο φέρω
Στο χέρι κομπολόγια
πολυ καλοι αλητες ειναι και επισης ειναι και ποζερια μαλλον δε ξερουν και οι 3 οτι δε τους παιρνει να το παιζουν γκομενοι γιατι ειναι κακασχημοι.Αισχος που οι ελληνες βγαλαν αυτους τους καραγκιοζηδες και νομιζουν αυτοι ολοι τωρα οτι ειναι μαγκες και ειναι κατι κακασχημοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρκετοι απο αυτους τελικα πασχουν απο το συνδρομο της στοκχολμης αλλα δεν το ξερουν
εε ναι δε εξηγειται αλλιως μαν μου.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
καταρχάς απάντησα στον Νιο και το γράφω μέσα στην παρένθεση. Δεν βλέπω κάπου να απάντησα σε εσένα. Πληζ διάβασε ξανά το ποστ μου.

επίσης πολιτικά δεν βλέπω να διαφωνούμε καθότι ξεκαθαρίζω ότι δεν τον συμπαθώ ως πολιτικό. Άλλο γράφω : γράφω ότι οι επίγονοι του δεν έχουν το δικό του πολιτικό ανάστημα και εικάζω (καθότι κανένας δεν ξέρει το μέλλον) ότι αυτό θα είναι πιθανώς π΄ροβλημα για το μέλλον του Συριζα ως κομματικής παράταξης.

βρε Τερμίν, όλο το σάϊτ ξέρει ότι είμαι κεντροδεξιός ! έλεος ρε μαν
ρε πλάκα κανω

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
έχεις άδικο και ο Τρανός και ο Light και ο Rack είναι πολύ καλά παιδιά και οι στιχοι του έχουν πολιτικές προεκτάσεις
ο Τρανός γαμάει με τον πολιτικο του λόγο κορροιδεύει τα λαμόγια:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τους τραπερς δεν θα τους ξαναβρισει,ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΡΣ:angry:
και οσους ακουνε τους τραπερς θα βριζω και οσους ψηφιζουν τον κουλη,οσοι κανουν ειτε ενα απο τα 2 ή και τα 2 ειναι ναυαγικα που δε εχουν δικαιωμα αποψης,πρωτα να γινουν ανθρωποι φυσιολογικοι και να μη κανουν τιποτα απο τα 2 και μετα θα τους δωθει το δικαιωμα αποψης.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Τότε να μας απαλλάξει το κράτος από τους αυτοματισμούς ασφαλείας στα εργοστάσια και να βάζω Πακιστανού να τα ελέγχουν ώστε να μην πληρώνουμε εκατομμύρια σε ασφάλεια παρά μισθούς ..
Κ αν γίνει κανένα δυστύχημα να φταίει ο Πακιστανός
Συμφωνούμε
λες μαλακιες.
τα αεροπλανα μπορουν να κανουν τη διαδρομη με αυτοματο πιλοτο αλλα υπαρχει ΠΑΝΤΑ πιλοτος.
ο πιλοτος θα φταιει αν δεν αντιδρασει στη δυσλειτουργια του αυτοματου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
και οσους ακουνε τους τραπερς θα βριζω και οσους ψηφιζουν τον κουλη,οσοι κανουν ειτε ενα απο τα 2 ή και τα 2 ειναι ναυαγικα που δε εχουν δικαιωμα αποψης,πρωτα να γινουν ανθρωποι φυσιολογικοι και να μη κανουν τιποτα απο τα 2 και μετα θα τους δωθει το δικαιωμα αποψης.
Το ξέρεις ότι ο Τσίπρας είναι κολλητός με FY και sin boy?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το ξέρεις ότι ο Τσίπρας είναι κολλητός με FY και sin boy?
δε μου το ειπες αυτο,τωρα πλεον τον εχω πιο μετριο στα ματια μου οποιος συμπαθει τους τραπερ ειναι μεγαλος βλακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom