Να σου πω κάτι οι Έλληνες είναι μαλακές πρέπει να το παραδεχτούμε προωθούν τους μαλακές θα δώσω παραδείγματα.Ας πούμε στη μουσική αντί να είναι πρώτος ο λεξ που είναι ένας αξιοπρεπέστατος χιπ χοπερ χωρίς μούσια χωρίς τατουάζ ή ο σταβεντο που τραγουδάει καλό χιπ χοπ και είναι γλυκύτατος είναι τα ζώα οι τραπερ που αντί να τραγουδάνε νιαουριζουν σα τις αδερφές και βρίζουν στα τραγούδια τους και εμφανησιακα είναι σα πηθικανθρωποι μούσια τατουαζ μαγκιά κλανιά και εξατμιση,νομίζουν ότι τους παίρνει να το παίξουν και ποζερια τρομάρα τους ενώ στη μούρη είναι ολοι σα τρομοκρατικες ενεργιες.Κανονικα αν οι Έλληνες ήταν σωστοί δε θα έδιναν σημασία στους τραπερ και δε θα τους έβγαζαν ποτέ και θα ήταν μόνο στα πάνω τους ο λεξ και ο σταβεντο αλλά που μυαλό.Παμε πολιτικά τώρα οι Έλληνες αντί να βγάλουν ως πρώτο κομμα τον Τσίπρα ο οποίος είναι σωστός σε γενικές γραμμές η το ΚΚΕ βγάζουν το Κούλη.Εμενα να ξέρεις με έχουν απογοητεύσει οι Έλληνες με τις επιλογές τους δε θέλω να τους ξέρω τους Έλληνες.Το θέμα είναι ότι παίρνει και εμάς η μπάλα δλδ ο Κούλης θα γαμησει και αυτούς που δε τον ψήφισαν δλδ εμένα ή εσένα. Όσο για αυτούς που βγάλανε τους τραπερ,τα Τραπ ακούγονται παντού μόνο και μόνο γιατί τα ακούνε οι Έλληνες και επιβάλεται και σε εμάς να ακούμε αυτή τη σιχαμενη μουσική αυτών των σιχαμενων καλιτεχνων στα μαγαζιά έξω ή δυνατά σε άλλα αυτοκίνητα κλπ.Οχι ρε μαλακές δε είμαι υποχρεωμένος ούτε να με γαμησει ο Κούλης γιατί δε τον ψήφισα ποτέ ούτε είμαι υποχρεωμένος να πάω σε ένα μαγαζί να κάτσω και να ακούσω Τραπ γιατί πολύ απλά ποτέ δε άκουσα Τραπ νοιωθω αηδεια για αυτή τη "μουσική" αυτών των σιχαμενων που τα "τραγουδάνε",ακόμα και στα μπουρδέλα που πάω πάλι Τραπ παίζανε σε μερικά.Δε είναι σωστο να παίρνει και άλλους η μπάλα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κουτοί Έλληνες δε έχουν εγκέφαλο και μιλάω είτε πολιτικά είτε μουσικά είτε το οτιδήποτε.