Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FuT8Vj9WIAAnTvH.jpeg
    FuT8Vj9WIAAnTvH.jpeg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 24

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τώρα το ΔΗΜΟΣΙΟ χρέος είναι 401 δις !

φαγώθηκαν τα 37 δις μαξιλάρι, φαγώθηκαν τα δις από την ΕΕ για τον
κορωνοϊό και δανείστηκαν δις από τη ΝΔ και το πήγαν στα 401 δις το χρέος από 331 το 2019

400 εκ χρωστάει η ΝΔ σαν κόμμα

Αυτά είναι δεδομένα .

Αλλά βλέπετε τα βυζγιά της Ράπτη και τα ξεχνάτε ! :2funny:

a909ff05c5ba2a31ba01c42dd8a764b9.webp

rapti8.jpg

elena_rapti_20.jpg

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δυστυχως τυπε το οικημα γκρεμιστηκε επι θητειας νδ και καραμαν-αλή. Μετα μπηκε στα σκ@τα ο χαζο γιωργακης για να τα μαζεψει, αλλα την πατησε διπλα. Αφου το κομμα του μετεπειτα συνεργαστηκε μαζι σας

Συνημμένα

• karamanlis1_2.jpg
    karamanlis1_2.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 25
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ειναι αρκετοι οι μπραβοκουληδες εδω μεσα που ψηνουν το ψαρι κ απο τις δυο πλευρες. Και τυλιγουν το λασο στο ελ πασο. Τυχαιο; Δεν νομιζω..
Να σου πω κάτι οι Έλληνες είναι μαλακές πρέπει να το παραδεχτούμε προωθούν τους μαλακές θα δώσω παραδείγματα.Ας πούμε στη μουσική αντί να είναι πρώτος ο λεξ που είναι ένας αξιοπρεπέστατος χιπ χοπερ χωρίς μούσια χωρίς τατουάζ ή ο σταβεντο που τραγουδάει καλό χιπ χοπ και είναι γλυκύτατος είναι τα ζώα οι τραπερ που αντί να τραγουδάνε νιαουριζουν σα τις αδερφές και βρίζουν στα τραγούδια τους και εμφανησιακα είναι σα πηθικανθρωποι μούσια τατουαζ μαγκιά κλανιά και εξατμιση,νομίζουν ότι τους παίρνει να το παίξουν και ποζερια τρομάρα τους ενώ στη μούρη είναι ολοι σα τρομοκρατικες ενεργιες.Κανονικα αν οι Έλληνες ήταν σωστοί δε θα έδιναν σημασία στους τραπερ και δε θα τους έβγαζαν ποτέ και θα ήταν μόνο στα πάνω τους ο λεξ και ο σταβεντο αλλά που μυαλό.Παμε πολιτικά τώρα οι Έλληνες αντί να βγάλουν ως πρώτο κομμα τον Τσίπρα ο οποίος είναι σωστός σε γενικές γραμμές η το ΚΚΕ βγάζουν το Κούλη.Εμενα να ξέρεις με έχουν απογοητεύσει οι Έλληνες με τις επιλογές τους δε θέλω να τους ξέρω τους Έλληνες.Το θέμα είναι ότι παίρνει και εμάς η μπάλα δλδ ο Κούλης θα γαμησει και αυτούς που δε τον ψήφισαν δλδ εμένα ή εσένα. Όσο για αυτούς που βγάλανε τους τραπερ,τα Τραπ ακούγονται παντού μόνο και μόνο γιατί τα ακούνε οι Έλληνες και επιβάλεται και σε εμάς να ακούμε αυτή τη σιχαμενη μουσική αυτών των σιχαμενων καλιτεχνων στα μαγαζιά έξω ή δυνατά σε άλλα αυτοκίνητα κλπ.Οχι ρε μαλακές δε είμαι υποχρεωμένος ούτε να με γαμησει ο Κούλης γιατί δε τον ψήφισα ποτέ ούτε είμαι υποχρεωμένος να πάω σε ένα μαγαζί να κάτσω και να ακούσω Τραπ γιατί πολύ απλά ποτέ δε άκουσα Τραπ νοιωθω αηδεια για αυτή τη "μουσική" αυτών των σιχαμενων που τα "τραγουδάνε",ακόμα και στα μπουρδέλα που πάω πάλι Τραπ παίζανε σε μερικά.Δε είναι σωστο να παίρνει και άλλους η μπάλα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κουτοί Έλληνες δε έχουν εγκέφαλο και μιλάω είτε πολιτικά είτε μουσικά είτε το οτιδήποτε.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τώρα το ΔΗΜΟΣΙΟ χρέος είναι 401 δις !

φαγώθηκαν τα 37 δις μαξιλάρι, φαγώθηκαν τα δις από την ΕΕ για τον
κορωνοϊό και δανείστηκαν δις από τη ΝΔ και το πήγαν στα 401 δις το χρέος από 331 το 2019

400 εκ χρωστάει η ΝΔ σαν κόμμα

Αυτά είναι δεδομένα .

Αλλά βλέπετε τα βυζγιά της Ράπτη και τα ξεχνάτε ! :2funny:

a909ff05c5ba2a31ba01c42dd8a764b9.webp

rapti8.jpg

elena_rapti_20.jpg
Εγώ δεν εδώ θέμα να χρωστάμε 401 δις αν είναι να βλέπουμε την ΡΑΠΤΗ αντί για τα ζόμπι :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Να σου πω κάτι οι Έλληνες είναι μαλακές πρέπει να το παραδεχτούμε προωθούν τους μαλακές θα δώσω παραδείγματα.Ας πούμε στη μουσική αντί να είναι πρώτος ο λεξ που είναι ένας αξιοπρεπέστατος χιπ χοπερ χωρίς μούσια χωρίς τατουάζ ή ο σταβεντο που τραγουδάει καλό χιπ χοπ και είναι γλυκύτατος είναι τα ζώα οι τραπερ που αντί να τραγουδάνε νιαουριζουν σα τις αδερφές και βρίζουν στα τραγούδια τους και εμφανησιακα είναι σα πηθικανθρωποι μούσια τατουαζ μαγκιά κλανιά και εξατμιση,νομίζουν ότι τους παίρνει να το παίξουν και ποζερια τρομάρα τους ενώ στη μούρη είναι ολοι σα τρομοκρατικες ενεργιες.Κανονικα αν οι Έλληνες ήταν σωστοί δε θα έδιναν σημασία στους τραπερ και δε θα τους έβγαζαν ποτέ και θα ήταν μόνο στα πάνω τους ο λεξ και ο σταβεντο αλλά που μυαλό.Παμε πολιτικά τώρα οι Έλληνες αντί να βγάλουν ως πρώτο κομμα τον Τσίπρα ο οποίος είναι σωστός σε γενικές γραμμές η το ΚΚΕ βγάζουν το Κούλη.Εμενα να ξέρεις με έχουν απογοητεύσει οι Έλληνες με τις επιλογές τους δε θέλω να τους ξέρω τους Έλληνες.Το θέμα είναι ότι παίρνει και εμάς η μπάλα δλδ ο Κούλης θα γαμησει και αυτούς που δε τον ψήφισαν δλδ εμένα ή εσένα και τα ζώα που βγάλανε τους τραπερ,τα Τραπ ακούγονται παντού μόνο και μόνο γιατί τα ακούνε οι Έλληνες και επιβάλεται και σε εμάς να ακούμε αυτή τη σιχαμενη μουσική αυτών των σιχαμενων καλιτεχνων στα μαγαζιά έξω ή δυνατά σε άλλα αυτοκίνητα κλπ.Οχι ρε μαλακές δε είμαι υποχρεωμένος ούτε να με γαμησει ο Κούλης γιατί δε τον ψήφισα ποτέ ούτε είμαι υποχρεωμένος να πάω σε ένα μαγαζί να κάτσω και να ακούσω Τραπ γιατί πολύ απλά ποτέ δε άκουσα Τραπ νοιωθω αηδεια για αυτή τη "μουσική" αυτών των σιχαμενων που τα λένε,ακόμα και στα μπουρδέλα που πάω πάλι Τραπ παίζανε σε μερικά.Δε είναι σωστο να παίρνει και άλλους η μπάλα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κουτοί Έλληνες δε έχουν εγκέφαλο και μιλάω είτε πολιτικά είτε μουσικά είτε το οτιδήποτε.
Η τιμωρία τους θα είναι να μείνεις και να τους τα κας κάθε μέσα να τα εμπεδώσουν.

Αν πετύχεις ποτέ το μέλος daima είναι ο πιο κατουρημένος νεοδημοκράτης…γαμα του τα πάντα

Αν φύγεις θα έχει νικήσει η γαλάζια δικτατορία :coffee:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
εδώ μέσα κάνουμε την πλάκα μας

ενίοτε γράφουμε και κάτι σοβαρό πχ για να προστατέψουμε κάποιον διπλανό μας από τις κακοτοπιές

χωρίς κανένα ίχνος φανατισμού ή εμπάθειας θα καταγράψω την προσωπική μου άποψη και η οποία είναι ότι από όλους τους επιγόνους του ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να γεμίσει τα παπούτσια του Τσίπρα όπως είναι και η παραστατική έκφραση

είτε τον συμπαθούσε κανείς (όπως πχ εσύ ΝΙΟ) είτε τον αντιπαθούσε κανείς (όπως πχ εγώ) το γεγονός είναι ότι ο Τσίπρας ήταν η συγκολλητική ουσία που κρατούσε ενωμένο τον Συριζα. Ειλικρινά δεν βλέπω κάποιον ισάξιο του ή ικανό αντικαταστάτη του.

Ορισμένοι είναι κατά την προσωπική μου εκτίμηση πολύ πιο συγκροτημένοι από τον Τσίπρα όπως πχ ο καθηγητής Φαραντούρης που είναι αυθεντία στον τομέα του και ο Τσακαλώτος που επίσης είναι πολύ έμπειρος και ικανός στα οικονομικά. Εκτιμώ εντούτοις ότι κανένας από τους 2 αυτούς που συμπαθώ και που τους εκτιμώ ως προσωπικότητες δεν έχουν το πολιτικό αισθητήριο του Τσίπρα. Κοντολογίς έχω την αίσθηση ότι Τσίπρας = Συριζα και το αντίστροφο και ότι η πρωτοβουλία του τρελάκια του Γκλέτσου δεν είναι παράλογη.

εδώ είμαστε και θα δούμε αν κάνω λάθος ή αν προβλέπω ορθά. Καλό απόγευμα και καλές βουτιές σε όλους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
400 εκ χρωστάει σαν κόμμα
Αυτά είναι δεδομένα .
Αλλά βλέπετε τα βυζγιά της Ράπ και τα ξεχνάτε ! :2funny:
Για τους ακριτικους οικους αντοχης επι της joan-νίνων καλη ειναι. Αν επαιζε και illegal extras με φουλ του κωλ και κρεμπιε. Θα γινοταν αναρπαστη :wink:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το τραγικο ειναι οτι ταυτιζουν τα οικονομικα τους με αυτα του Τζιγγερ, και οχι με αυτα του καραγκιοζη. Ο αλλος ηταν βασταζος μια ζωη αλλα ψηφιζει νδ και με τα δυο χερια. Δηλαδη υποστηριζει αυτους που υπηρετουσε και τον ειχαν στη φαπα. Ο κυρ Τζανετακος :confused:
αυτο ειναι ακομα πιο φρενοβλαβεις που δε εχουν στον ηλιο μοιρα και ψηφιζουν κομμα που ειναι καθαρα για το κεφαλαιο και για τα φραγκα.Οσοι ελληνες ψηφιζουν κουλη ή ακουνε τραπ για μενα δε τους αξιζει οχι γκομενα εξω να τους κατσει αλλα ουτε πουτανα δε τους αξιζει,γιατι να παει η σεξυ ρωσιδα πουτανα με το βλαχοελληνα που δε εχει αισθητικη και ψηφιζει κουλη και ακουει τους κακασχημους και σιχαμενους τραπερ?ποιον να παρεις τον light?που μια κατσαριδα ειναι πιο ωραια απο αυτον,ενας σκατοαραπης κακασχημος και το παιζει και ποζερι τρομαρα του.Ποιον τον σνικ?που ειναι σα πηθικοκινεζος.Ποιον?τον τρανο?που ειναι σα ατριχο αγαμητο τραβελι.Πρεπει να εισαι μεγαλο ναυαγιο λεμε για να ακους τους τραπερ.Οσο για οποιους ψηφιζουν κουλη δε θα το σχολιασω που τους γαμησε τη παναγια 4 χρονια και πανε και τον ξαναβγαζουν μεγαλα ναυαγια λοιπον και οσοι ψηφιζουν κουλη.

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Αρνουμαι να μιλάω σε ένα σάιτ που η πλειοψηφία είναι νέα Δημοκρατία είναι τραγικό απλά.
Σπαρτιάτες είμαστε απο το Ζεφύρι την Αμαλιάδα και τον Πύργο, γιατί μας βρίζεις και μας λες Νεοδημοκράτες;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
αυτο ειναι ακομα πιο φρενοβλαβεις που δε εχουν στον ηλιο μοιρα και ψηφιζουν κομμα που ειναι καθαρα για το κεφαλαιο και για τα φραγκα. Οσο για οποιους ψηφιζουν κουλη δε θα το σχολιασω που τους γαμησε τη παναγια 4 χρονια και πανε και τον ξαναβγαζουν μεγαλα ναυαγια λοιπον
Αρκετοι απο αυτους τελικα πασχουν απο το συνδρομο της στοκχολμης αλλα δεν το ξερουν

Συνημμένα

• fanfiction-originais-stockholm-syndrome--interativa-4858065-041220151455.gif
    fanfiction-originais-stockholm-syndrome--interativa-4858065-041220151455.gif
    473,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Να σου πω κάτι οι Έλληνες είναι μαλακές πρέπει να το παραδεχτούμε προωθούν τους μαλακές θα δώσω παραδείγματα.Ας πούμε στη μουσική αντί να είναι πρώτος ο λεξ που είναι ένας αξιοπρεπέστατος χιπ χοπερ χωρίς μούσια χωρίς τατουάζ ή ο σταβεντο που τραγουδάει καλό χιπ χοπ και είναι γλυκύτατος είναι τα ζώα οι τραπερ που αντί να τραγουδάνε νιαουριζουν σα τις αδερφές και βρίζουν στα τραγούδια τους και εμφανησιακα είναι σα πηθικανθρωποι μούσια τατουαζ μαγκιά κλανιά και εξατμιση,νομίζουν ότι τους παίρνει να το παίξουν και ποζερια τρομάρα τους ενώ στη μούρη είναι ολοι σα τρομοκρατικες ενεργιες.Κανονικα αν οι Έλληνες ήταν σωστοί δε θα έδιναν σημασία στους τραπερ και δε θα τους έβγαζαν ποτέ και θα ήταν μόνο στα πάνω τους ο λεξ και ο σταβεντο αλλά που μυαλό.Παμε πολιτικά τώρα οι Έλληνες αντί να βγάλουν ως πρώτο κομμα τον Τσίπρα ο οποίος είναι σωστός σε γενικές γραμμές η το ΚΚΕ βγάζουν το Κούλη.Εμενα να ξέρεις με έχουν απογοητεύσει οι Έλληνες με τις επιλογές τους δε θέλω να τους ξέρω τους Έλληνες.Το θέμα είναι ότι παίρνει και εμάς η μπάλα δλδ ο Κούλης θα γαμησει και αυτούς που δε τον ψήφισαν δλδ εμένα ή εσένα. Όσο για αυτούς που βγάλανε τους τραπερ,τα Τραπ ακούγονται παντού μόνο και μόνο γιατί τα ακούνε οι Έλληνες και επιβάλεται και σε εμάς να ακούμε αυτή τη σιχαμενη μουσική αυτών των σιχαμενων καλιτεχνων στα μαγαζιά έξω ή δυνατά σε άλλα αυτοκίνητα κλπ.Οχι ρε μαλακές δε είμαι υποχρεωμένος ούτε να με γαμησει ο Κούλης γιατί δε τον ψήφισα ποτέ ούτε είμαι υποχρεωμένος να πάω σε ένα μαγαζί να κάτσω και να ακούσω Τραπ γιατί πολύ απλά ποτέ δε άκουσα Τραπ νοιωθω αηδεια για αυτή τη "μουσική" αυτών των σιχαμενων που τα "τραγουδάνε",ακόμα και στα μπουρδέλα που πάω πάλι Τραπ παίζανε σε μερικά.Δε είναι σωστο να παίρνει και άλλους η μπάλα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κουτοί Έλληνες δε έχουν εγκέφαλο και μιλάω είτε πολιτικά είτε μουσικά είτε το οτιδήποτε.
έχεις άδικο και ο Τρανός και ο Light και ο Rack είναι πολύ καλά παιδιά και οι στιχοι του έχουν πολιτικές προεκτάσεις
ο Τρανός γαμάει με τον πολιτικο του λόγο κορροιδεύει τα λαμόγια:

Το αμάξι κάνει βρουμ βρουμ
Βγαίνει πάντα full moon
Το γκάνι κάνει μπουμ μπουμ

Παίρνω πάντα αυτό που θέλω
Γιατί είμαστε λαμόγια
Ζήτα το και θα στο φέρω
Στο χέρι κομπολόγια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Bayramdan sonra bayramınız muarek olsun.
Τυπε χριστιανός ορθόδοξος είμαι κ όχι ψευτο
δεξιος άθεος που δεν παντρεύεται στην εκκλησία όπως πολλοί ψευτιδεξιοι εδώ μέσα... ονόματα μη λεμε:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
έχεις άδικο και ο Τρανός και ο Light και ο Rack είναι πολύ καλά παιδιά και οι στιχοι του έχουν πολιτικές προεκτάσεις
ο Τρανός γαμάει με τον πολιτικο του λόγο κορροιδεύει τα λαμόγια:

Το αμάξι κάνει βρουμ βρουμ
Βγαίνει πάντα full moon
Το γκάνι κάνει μπουμ μπουμ

Παίρνω πάντα αυτό που θέλω
Γιατί είμαστε λαμόγια
Ζήτα το και θα στο φέρω
Στο χέρι κομπολόγια
το μεγαλύτερο στοίχο τον είχε γράψει ο μάντκλιπ αλλά λίγοι κατάλαβαν τον πολιτιστικό πλούτο του τραγουδιού αυτού

και παραθέτω την ποίηση :

"ξέρω τι θέλεις ρε πουτάνα, μεγιστάνα από αλάνα

να ξέρει από ντουμάνια να ξέρει από τιμόνια

να ξέρει από τα ντρόγκια να ξέρει από σαλόνια"

:coffee:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
εδώ μέσα κάνουμε την πλάκα μας

ενίοτε γράφουμε και κάτι σοβαρό πχ για να προστατέψουμε κάποιον διπλανό μας από τις κακοτοπιές

Ορισμένοι είναι κατά την προσωπική μου εκτίμηση πολύ πιο συγκροτημένοι από τον Τσίπρα όπως πχ ο καθηγητής Φαραντούρης που είναι αυθεντία στον τομέα του και ο Τσακαλώτος που επίσης είναι πολύ έμπειρος και ικανός στα οικονομικά. Εκτιμώ εντούτοις ότι κανένας από τους 2 αυτούς που συμπαθώ και που τους εκτιμώ ως προσωπικότητες δεν έχουν το πολιτικό αισθητήριο του Τσίπρα. Κοντολογίς έχω την αίσθηση ότι Τσίπρας = Συριζα και το αντίστροφο και ότι η πρωτοβουλία του τρελάκια του Γκλέτσου δεν είναι παράλογη.

εδώ είμαστε και θα δούμε αν κάνω λάθος ή αν προβλέπω ορθά. Καλό απόγευμα και καλές βουτιές σε όλους.
αναφέρεσαι σε εμένα προσωπικά επειδή λέω να φοράμε καπότες; ξέρεις ποσο τσούζει η βλενόρροια; και πόσο πονάει η ορχιτιδα;

Το πολιτικό αισθητήριο του Τσίπρα είναι τόσο ευαισθητο που μόλις του ζητήσεις να λύσει ένα πρόβλημα θα το αναθέσει στον πιο άσχετο και μαλακοπίτουρα που υπάρχει. Θες παράδειγμα; οικονομία; Βαρουφάκης. φοροι Κατρουγκαλος υγεια Πολάκης παιδεία Φίλης..... δεν έχω όρεξη να συνεχίσω είναι σαν να κλέβω εκκλησία η αλήθεια ειναι μπροστά μας, ο άνθρωπος ο Τσίπρας εννοώ ήταν ξεβρακωτος και εμείς ακόμα τον θεοποιούμε λες και ηταν ογκόλιθος της πολιτικής.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom