Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.181
- Πόντοι
- 2.356
το νουμερο αφησε μουσι........
Τουρλουμπουκι τσυριζα
Οταν ενα αποκομμα τυχαιων συνιστωσων περιεργων τυπων και τυχοδιωκτων θελει να μεταμορφωθει σε κομμα
Ε δεν γινεται
Το είχε και πιο παλιά ως φοιτητής,ήθελε μάλλον να μοιάζει στον Che
[/quote]Το είχε και πιο παλιά ως φοιτητής,ήθελε μάλλον να μοιάζει στον Che
Και αυτός μας κυβέρνησε για 4,5 χρόνια?
[/quote]
και οι δυο σας ουτε ξερετε τι λετε.Τουρλουμπουκι τσυριζα
Οταν ενα αποκομμα τυχαιων συνιστωσων περιεργων τυπων και τυχοδιωκτων θελει να μεταμορφωθει σε κομμα
Ε δεν γινεται
Που να γίνει! Οι μισοί δικοί σου είναι μέσα! Με το καλό να εξαφανιστεί κι ο τσίριζα λοιπόν και να πάρει μαζί του και τους τελευταίους κλεφτοπασόκους, γιατί πλέον το ίδιο το θασοκ είναι αμελητέα ποσότητα, ουδείς ασχολείται, it's dead!!!
Δεν ισχύει η λογική σύνδεση. Πήρατε εξουσία, ναι. Κάνατε καλό στον τόπο, όχι. Γενικά έχεις ένα θέμα με τη λογική, μάλλον προς τα ζώδια ρέπεις. Είμαι ζυγός.οτι σας πηραμε την εξουσια αυτό σημαινει ότι κατι καλο καναμε στον τοπο.
καταγραψτε τον παλμο των μικρομεσαίων να δειτε τι λενε για την κουλοκυβερνηση.
εγω θελω να μην σας ρηξει ο συριζα αλλα η λαικη οργη.
Δώσε μας αν θες στοιχεία για "τον παλμό" των μικρομεσαίων, οι δημοσκοπήσεις μάλλον σε εκθέτουν σαν παραμυθά
Ζανκλό δώσε ζώδια στο λαό και άσε τα δύσκολα θέματα
Εδώ θα σου δώσω δίκιο φίλτατε ζαν. Ο συγκεκριμένος ποτέ δεν ξέρει τι λέει... ότι φάει, ότι πιει, ότι αρπάξει ο κώλος του. ΚΛΑΣΣΙΚΗ παλαιοπασοκική νοοτροπία, δεν περιμένω κάτι διαφορετικό!και οι δυο σας ουτε ξερετε τι λετε.
Mε τέτοια αντιπολίτευση? Τα πόδια σας πυροβολάτε! Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο με μια ερώτηση:καλα μπαρμπα εσυ στον κοσμο σου και στο οραμα σου,ναι θα εξαφανιστεί ο συριζα όταν θα κερδισει τις εκλογες και γινει κυβερνηση,αφου σαν κυβερνηση αποτυχατε σε όλα μεχρι και ο συριζα η χειροτερη αντιπολιτευση να ηταν παλι θα εβγαινε κυβερνηση μιας και ηδη θεωρειστε ηττημενοι.
καταγραψτε τον παλμο των μικρομεσαίων να δειτε τι λενε για την κουλοκυβερνηση.
εγω θελω να μην σας ρηξει ο συριζα αλλα η λαικη οργη.
Mε τέτοια αντιπολίτευση? Τα πόδια σας πυροβολάτε! Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο με μια ερώτηση:
Για πες μου ρε ζαν, γιατί όταν μιλούσε ο αλεξέγιεφ για τμηματική συμφωνία της ΑΟΖ με την Αίγυπτο ήταν καλά και τώρα που την φέρνει ο Κούλης στην Βουλή θα ψηφίσει παρών? Απάντησέ μου σε αυτό το ερώτημα. Περιμένω.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τώρα για την αντιπολίτευση που λέγαμε χθες..!!!!
δεν εχω κομματικη γραμμη να σου απαντησω,εγω ας πουμε θα ψηφιζα παρον μιας και η δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ηταν καταλληλη για τετοια συμφωνια.
επρεπε η χωρα προτου υπογραψει την συμφωνια ως εθνικο ζητημα να ενημερωθεί να ενημερωσει την αντιπολιτευση και μετα να την ψηφσει.
αυτή τη στιγμη με εντοιλη αμερικης ο δενδιας ουτε ξερει τι υπογραψε,και ειδικα σε διπλωματικο επιπεδο εχουμε αποτυχει μιας και είναι το μειζων ζητημα η διπλωματια.
να δεις που οι χαμενοι στη μοιρασια εμεις θα ειμαστε και εκει περιμενω να λογοδοτήσετε.