Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τουρλουμπουκι τσυριζα

Οταν ενα αποκομμα τυχαιων συνιστωσων περιεργων τυπων και τυχοδιωκτων θελει να μεταμορφωθει σε κομμα

Ε δεν γινεται

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κι ενώ κάποιοι απέξω στηρίζουν την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι από μέσα την αντιπολιτευονται. Ποιοι? Τα αριστερά σκουλήκια όπως πάντα :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έχουν τσακωθεί με την αλήθεια τα αριστερά κατακάθια/σκουλήκια!!! :tooth:

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
το νουμερο αφησε μουσι........:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Συνημμένα

• 2t.jpg
    2t.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.835
Πόντοι
10.411
Το είχε και πιο παλιά ως φοιτητής,ήθελε μάλλον να μοιάζει στον Che :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τουρλουμπουκι τσυριζα

Οταν ενα αποκομμα τυχαιων συνιστωσων περιεργων τυπων και τυχοδιωκτων θελει να μεταμορφωθει σε κομμα

Ε δεν γινεται

Που να γίνει! Οι μισοί δικοί σου είναι μέσα! Με το καλό να εξαφανιστεί κι ο τσίριζα λοιπόν και να πάρει μαζί του και τους τελευταίους κλεφτοπασόκους, γιατί πλέον το ίδιο το θασοκ είναι αμελητέα ποσότητα, ουδείς ασχολείται, it's dead!!! :grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.835
Πόντοι
10.411

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΝΔ Κ.Μητσοτάκης: Από το «εθνικά επιζήμια συμφωνία» στο …«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»

Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία που είχε γίνει το Φεβρουάριο του 2019 για την επικύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ η Νέα Δημοκρατία είχε καταψηφίσει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγεί τότε ότι η ΝΔ καταψήφιζε γιατί

“είναι απλά η τελική πράξη μιας εθνικά επιζήμιας συμφωνίας“, “γιατί επισφραγίζει την εθνική ήττα των Πρεσπών“.

Μάλιστα ο σημερινός πρωθυπουργός διακήρυττε τότε ότι οι λόγοι που η ΝΔ λέει όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών και το Πρωτόκολλο ένταξης είναι γιατί

“η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ήταν η γενεσιουργός αιτία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι σύμμαχοι ήθελαν εδώ και χρόνια να κλείσουν αυτή την εκκρεμότητα. Μόνο τώρα, όμως, βρήκαν μια κυβέρνηση τόσο πρόθυμη να διχάσει τους Έλληνες για να ενώσει τους Σκοπιανούς”

και τόνιζε ότι “δεν απεμπολώ το δικαίωμα του “βέτο” στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχουν εκεί 35 κεφάλαια που απαιτούν έγκριση στην αρχή και στο τέλος τους. Ε, λοιπόν, αυτά δεν θα ανοίξουν ούτε και θα κλείσουν ποτέ, χωρίς να ικανοποιηθούν οι θέσεις της Ελλάδας“.

Θειο ποιος ειναι ποιο ανθελληνας ;

Το Κουλι η το ζαβο του15 μελους;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τουρλουμπουκι τσυριζα

Ε δεν γινεται

Που να γίνει! Οι μισοί δικοί σου είναι μέσα! Με το καλό να εξαφανιστεί κι ο τσίριζα λοιπόν και να πάρει μαζί του και τους τελευταίους κλεφτοπασόκους, γιατί πλέον το ίδιο το θασοκ είναι αμελητέα ποσότητα, ουδείς ασχολείται, it's dead!!! :grin:
και οι δυο σας ουτε ξερετε τι λετε.
ο πασοκος λεει τυχοδιωκτες ποιους αφου στον συριζα πολλοι πασοκοι προσαρτηστηκαν μεσα στ κομμα μηπως εννοει αυτους?κομμα είναι τζωνη και κυβερνων ηταν και αντιπολιτευομενο,οτι σας πηραμε την εξουσια αυτό σημαινει ότι κατι καλο καναμε στον τοπο.

καλα μπαρμπα εσυ στον κοσμο σου και στο οραμα σου,ναι θα εξαφανιστεί ο συριζα όταν θα κερδισει τις εκλογες και γινει κυβερνηση,αφου σαν κυβερνηση αποτυχατε σε όλα μεχρι και ο συριζα η χειροτερη αντιπολιτευση να ηταν παλι θα εβγαινε κυβερνηση μιας και ηδη θεωρειστε ηττημενοι.
καταγραψτε τον παλμο των μικρομεσαίων να δειτε τι λενε για την κουλοκυβερνηση.
εγω θελω να μην σας ρηξει ο συριζα αλλα η λαικη οργη.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
οτι σας πηραμε την εξουσια αυτό σημαινει ότι κατι καλο καναμε στον τοπο.
Δεν ισχύει η λογική σύνδεση. Πήρατε εξουσία, ναι. Κάνατε καλό στον τόπο, όχι. Γενικά έχεις ένα θέμα με τη λογική, μάλλον προς τα ζώδια ρέπεις. Είμαι ζυγός.

Δώσε μας αν θες στοιχεία για "τον παλμό" των μικρομεσαίων, οι δημοσκοπήσεις μάλλον σε εκθέτουν σαν παραμυθά

Ζανκλό δώσε ζώδια στο λαό και άσε τα δύσκολα θέματα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
και οι δυο σας ουτε ξερετε τι λετε.
Εδώ θα σου δώσω δίκιο φίλτατε ζαν. Ο συγκεκριμένος ποτέ δεν ξέρει τι λέει... ότι φάει, ότι πιει, ότι αρπάξει ο κώλος του. ΚΛΑΣΣΙΚΗ παλαιοπασοκική νοοτροπία, δεν περιμένω κάτι διαφορετικό!

Όμως αυτά που λέω εγώ, έχουν βάση. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλατε να γίνετε το νέο πασοκ (εξάλλου δεν απέχετε πολύ, αριστερίλες γαρ κι οι δυο!!!) και ήταν ΠΟΛΥ λογικό να πλησιάσετε πρώην πασόκους και μάλιστα παλιοκομματικούς. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο το επιτελείο του τσόχα είναι σε εσάς. Με λίγα λόγια, ότι πιο πλέμπα υπήρχε στο πασοκ, αυτούς πήγατε και πλησιάσατε και πήρατε στο κόμμα σας. Γιατί? Γιατί το πασοκ είναι η πλέμπα κι εσείς ΑΚΟΜΗ πιο πλέμπα! Γι' αυτό και πήρατε αυτούς του πήρατε! Νάτοι, καμάρωσέ τους!!!

καλα μπαρμπα εσυ στον κοσμο σου και στο οραμα σου,ναι θα εξαφανιστεί ο συριζα όταν θα κερδισει τις εκλογες και γινει κυβερνηση,αφου σαν κυβερνηση αποτυχατε σε όλα μεχρι και ο συριζα η χειροτερη αντιπολιτευση να ηταν παλι θα εβγαινε κυβερνηση μιας και ηδη θεωρειστε ηττημενοι.
Mε τέτοια αντιπολίτευση? Τα πόδια σας πυροβολάτε! Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο με μια ερώτηση:

Για πες μου ρε ζαν, γιατί όταν μιλούσε ο αλεξέγιεφ για τμηματική συμφωνία της ΑΟΖ με την Αίγυπτο ήταν καλά και τώρα που την φέρνει ο Κούλης στην Βουλή θα ψηφίσει παρών? Απάντησέ μου σε αυτό το ερώτημα. Περιμένω.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τώρα για την αντιπολίτευση που λέγαμε χθες..!!!! :grin:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Mε τέτοια αντιπολίτευση? Τα πόδια σας πυροβολάτε! Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο με μια ερώτηση:

Για πες μου ρε ζαν, γιατί όταν μιλούσε ο αλεξέγιεφ για τμηματική συμφωνία της ΑΟΖ με την Αίγυπτο ήταν καλά και τώρα που την φέρνει ο Κούλης στην Βουλή θα ψηφίσει παρών? Απάντησέ μου σε αυτό το ερώτημα. Περιμένω.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τώρα για την αντιπολίτευση που λέγαμε χθες..!!!! :grin:

δεν εχω κομματικη γραμμη να σου απαντησω,εγω ας πουμε θα ψηφιζα παρον μιας και η δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ηταν καταλληλη για τετοια συμφωνια.
επρεπε η χωρα προτου υπογραψει την συμφωνια ως εθνικο ζητημα να ενημερωθεί να ενημερωσει την αντιπολιτευση και μετα να την ψηφσει.
αυτή τη στιγμη με εντοιλη αμερικης ο δενδιας ουτε ξερει τι υπογραψε,και ειδικα σε διπλωματικο επιπεδο εχουμε αποτυχει μιας και είναι το μειζων ζητημα η διπλωματια.
να δεις που οι χαμενοι στη μοιρασια εμεις θα ειμαστε και εκει περιμενω να λογοδοτήσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom