Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Επειδή βλέπω πάλι για τα capital controls να ρωτήσω το εξής: Ο Τσίπρας και Βαρούφας έκλεισαν τις τράπεζες?
Επειδή βλέπω πάλι για τα capital controls να ρωτήσω το εξής: Ο Τσίπρας και Βαρούφας έκλεισαν τις τράπεζες?
Πολύ σωστά. Ο καθένας θα κοιτάξει για τα συμφέροντά του. Το κατακρίνεις αυτό?Δεν είμαι αριστερός και δεν στηρίζω κανένα από το νεοΠασοκ του σύριζα. Μην τρώμε κουτόχορτο, όμως ότι για όλα φταίει η όποια κυβέρνηση είχαμε.
Ποιος ακριβώς ήταν ο οικονομικός πόλεμος? Ότι είχαμε ρημάξει 40 χρόνια όλα τα Ευρωπαϊκά κονδύλια κι ήρθε η ώρα να τα επιστρέψουμε πίσω? Διότι ΔΕΝ ήταν δικά μας λεφτά. Είμαστε ΟΚ μέχρι εδώ? Πάμε παρακάτω.Το 2015 βρεθήκαμε σε έναν οικονομικό πόλεμο και χάσαμε.Τον βαρούφα τον κατακρίνω ως κακό στρατηγό, όχι όμως ως προδότη.
Λυπάμαι αλλά εγώ πλέον δεν ακούω τι λέει. Τον άκουσα όταν είχε να πει κάτι. Τώρα μου είναι αδιάφορος, απλά μας φόρτωσε κι 100 δις ακόμα. Αν εσύ μετά από όλα αυτά που έκανε θέλεις να ακούς έναν τύπο που γράφει το όνομά του με ένα ν για να μην είναι ίσα κι όμοια με τους άλλους συνωνόματούς του, τότε πάω πάσο! Είναι επιλογή σου!Τα μισά από όσα λέει να είναι αλήθεια για τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρώπη, κάνουν τα ελληνοτουρκικά να φαντάζουν παραμυθάκι.
Ναι, ε? Μας ξεκώλιασαν πως ακριβώς? Εσύ όταν δανείζεις σε κάποιον και μετά του τα ζητάς πίσω και δεν στα δίνει και σου λέει κάτι πούτσες ότι του χρωστάς κι από πάνω γιατί ο προπάπος σου έφαγε το σπίτι του προπάπου του, τι κάνεις? Για πες, θα τον ξεκώλιαζες? Θα του έβαζες να υπογράψει ένα συμφωνητικό για να σε ξεπληρώσει κάποια στιγμή? Για πες μου τι θα έκανες και θα σου πω μετά τι έκαναν οι "αγαπημένοι μας σύμμαχοι" όπως τους λες.Οι αγαπημένοι μας σύμμαχοι μας ξεκώλιασαν στο γαμήσι και θα πονάμε για όλο τον αιώνα. Αν όλα πήγαιναν ρολόι δεν θα έρχονταν καν αυτοί στην εξουσία.
Το 2015 βρεθήκαμε σε έναν οικονομικό πόλεμο και χάσαμε.Τον βαρούφα τον κατακρίνω ως κακό στρατηγό, όχι όμως ως προδότη.
Τα μισά από όσα λέει να είναι αλήθεια για τον τρόπο που λειτουργεί η Ευρώπη, κάνουν τα ελληνοτουρκικά να φαντάζουν παραμυθάκι.
Οι αγαπημένοι μας σύμμαχοι μας ξεκώλιασαν στο γαμήσι και θα πονάμε για όλο τον αιώνα. Αν όλα πήγαιναν ρολόι δεν θα έρχονταν καν αυτοί στην εξουσία.
Ρε θειο και η κουβα στην δυση δεν βρισκεται;;
Ακόμα και ο πρωτοετής ξέρει, ότι όταν χρωστάς λεφτά
μπορείς να δίνεις μικρότερες δόσεις , για μεγαλύτερο διάστημα.
......για ενα μυθευμα του κοροιδοιου οπως γινεται με την δεξια για το καπριτσιο του κουλη και των τσοντοχαλβαλιαδων
Θειο τουλαχιστον το ζαβο του 15μελους δεν εκλεισε εκκλησιες ουτε εστειλε πιστους και παπαδες στον εισαγγελεα για ενα μυθευμα του κοροιδοιου οπως γινεται με την δεξια για το καπριτσιο του κουλη και των τσοντοχαλβαλιαδων