Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.814
Πόντοι
10.411
λεω να τον ψηφισω την αλλη φορα γιατι φαινεται θρησκο, ευσεβες και ορθοδοξο αγορι.
Επισης τελευταια ειναι και πολυ πατριωτης. Μπραβο αλεξη, νομιζω ο ελληνικος λαος πρεπει να σου δωσει μια ευκαιρια.
[/quote]
:2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Τύπε Μπάρμπα , υποστηρίζεις ένα κουτοπόνηρο ηλίθιο
και θεωρείς ότι είσαι έξυπνος ;

Το επιχείρημα ότι ο Τσι είναι χειρότερος, είναι άκυρο.

Υπάρχουν και άλλοι , εκτός από τους 2 αυτούς , στην Ελλάδα των 10.5 εκατομμυρίων .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Υπάρχουν και άλλοι , εκτός από τους 2 αυτούς , στην Ελλάδα των 10.5 εκατομμυρίων .

Δεν κατάλαβα το ποστ σου... ποιον υποστηρίζω?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο ΣΥΡΙΖΑ (και ο Συνασπισμός) ήταν ένα κόμμα το 3-5%. Κάποια στιγμή επειδή ο Έλληνας δεν είχε τι άλλο να ψηφίσει τους έβγαλε πρώτους σε συνεργασία με ένα εθνικιστικό κόμμα που σήμερα οι συριζαίοι το βρίζουν. Όλοι οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ μας κουνάγατε το δάκτυλο και καμαρώνατε ότι θα γίνει λαϊκή επανάσταση, θα διώξουμε τους Ευρωπαίους, η Ελλάδα θα γίνει σοβιετία και κάτι τέτοιες παπαριές. Την Κυριακή του δημοψηφίσματος ακούστηκε ότι όσοι ψήφισαν ΝΑΙ ήταν γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένοι. Μετά που μας έφερε ο Τσε Γκεβάρα των Αμπελοκήπων το μνημόνιο αντί να τον κράξετε ,τον ξαναψηφίσατε (πάλι σε συνεργασία με τους εθνικιστές) με κάτι παπατζιλίκια τύπου "οι Ευρωπαίοι είναι ύπουλοι" , "είχαμε αυταπάτες" , "πολλές φορές στην πολιτική κάνεις συμβιβασμούς" και τα αρχίδια μου κουνιούνται. Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγυρίσει στο 5% μόλις βρεθεί κάτι πιο αξιόπιστο στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Είστε επαναστάτες του καναπέ, και το ηθικό σας πλεονέκτημα δεν περνάει ούτε σε παιδάκια του δημοτικού. Έχετε τόση σχέση με την αριστερά όση το ψαρονέφρι με τη θάλασσα

Πρωτον αξιοπιστη παραταξη υπαρχει στην κεντροαριστερα αυτη που ηταν και ειναι το πασοκ

Δευτερον απο ποτε ενα αποκομμα τυχοδιωκτων του 2.9% μπορει να υπηρξε εστω και για λιγο αξιοπιστο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Όταν το ξεφτιλίκι δεν έχει πάτο... πιο ξεφτίλας πεθαίνεις!!!! :tooth:

Είσαι άθεος και κομμουνιστής.
Πηγαίνεις στην κηδεία του Κάστρο, άθεου και κομμουνιστή σφαγέα.
Βγάζεις το παιδί σου Ερνέστο.
Πέφτεις στις δημοσκοπήσεις…
Τι κάνεις;
Γράφεις μια ανάρτηση για την Παναγία.
Πως λέγεται αυτό που έκανες;
Ξεφτίλα της ιδεολογίας σου
Πως σε λένε; Τσίπρα.
Άρα ο ξεφτίλας = Τσίπρας και τούμπλαλιν. :vomit:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κλωνε αυτος που μιλαει σε κουκλες και εξωγηινουςτι ειναι;;;;

Θα σου πω για να μην ψαχνεις

Κουλης..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Δεν κατάλαβα το ποστ σου... ποιον υποστηρίζω?

Θειο ουτε και συ ξερεις ποιον υπστηριζεις;;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• ΠΑΡΤΑΛΙΑ.jpg
    ΠΑΡΤΑΛΙΑ.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το νού σου στον βρωμιάρη αριστερό δίπλα σου αν γίνει κάτι με την τουρκία :grin:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Διάβασε κανείς το τελευταίο κείμενο του Καρανίκα για τον Δεκαπενταύγουστο; Μα τι πίνει; :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπαρμπα όταν ξαναβγεί ο συριζα κυβερνηση τι θα κανεις?
θα ανεχτεις να σε κυβερναει η αριστερα?
και αν εφαρμοστει κιολας η κοινωνικη πολιτικη να φορολογει τους πλουσιους και να τα δινει στους φτωχούς τι θα κανεις?
θα ανεχτεις να πληρωνεις φορους ως εχων μεγαλη περιουσια και εισοδηματα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
και αν εφαρμοστει κιολας η κοινωνικη πολιτικη να φορολογει τους πλουσιους και να τα δινει στους φτωχούς τι θα κανεις?

Είμαι τόσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν πρόκειται να βγει ποτέ ξανά η αριστερά, που δεν έχω καν λόγο να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Όταν μιλάμε ΣΙΓΟΥΡΟΣ, μιλάμε για 110%, τουλάχιστον για τα επόμενα 30-40 χρόνια που θα υπάρχω (καλώς εχόντων των πραγμάτων!). Εγώ σου βάζω και στοίχημα, όχι 500 ευρώ... 1.000, 2.000, 5.000 όσα θες μέσα είμαι. Αλλά τι να σε κάνω που η (ηλίθια) ιδεολογία σου δεν σε αφήνει να στοιχηματίζεις...!!!

Αλλά να σου πω κάτι μεταξύ μας? Νομίζεις ότι έχαψα αυτό περί ιδεολογίας και στοιχήματος? Ξέρω άπειρα αριστερά σκουληκάκια που τζογάρουν τρελά, από στοίχημα και λότο, μέχρι άλογα!!! Για την ακρίβεια, ο ΜΟΝΟΣ που μου το έχει πει αυτό, είσαι εσύ!!! Οπότε αυτά να τα λες καλύτερα εκεί που περνάνε, βρες κάποια άλλη δικαιολογία για να μην βάλεις στοίχημα :grin:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Είμαι τόσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν πρόκειται να βγει ποτέ ξανά η αριστερά, που δεν έχω καν λόγο να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Όταν μιλάμε ΣΙΓΟΥΡΟΣ, μιλάμε για 110%, τουλάχιστον για τα επόμενα 30-40 χρόνια που θα υπάρχω (καλώς εχόντων των πραγμάτων!). Εγώ σου βάζω και στοίχημα, όχι 500 ευρώ... 1.000, 2.000, 5.000 όσα θες μέσα είμαι. Αλλά τι να σε κάνω που η (ηλίθια) ιδεολογία σου δεν σε αφήνει να στοιχηματίζεις...!!!

Αλλά να σου πω κάτι μεταξύ μας? Νομίζεις ότι έχαψα αυτό περί ιδεολογίας και στοιχήματος? Ξέρω άπειρα αριστερά σκουληκάκια που τζογάρουν τρελά, από στοίχημα και λότο, μέχρι άλογα!!! Για την ακρίβεια, ο ΜΟΝΟΣ που μου το έχει πει αυτό, είσαι εσύ!!! Οπότε αυτά να τα λες καλύτερα εκεί που περνάνε, βρες κάποια άλλη δικαιολογία για να μην βάλεις στοίχημα :grin:
ο τζόγος μπαρμπα εχει καπιταλιστικες ριζες,ψαξτο λιγο παραπανω και θα δεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ο τζόγος μπαρμπα εχει καπιταλιστικες ριζες,ψαξτο λιγο παραπανω και θα δεις.
Όπως σου είπα, ότι και να ψάξω στις ρίζες δεν έχει σημασία διότι συναντώ κάθε μέρα κουμούνια που τζογάρουν... σε όλα!
Πως μου λες εσυ ότι δεν τζογάρεις επειδή είσαι κουμούνας.... έτσι μου έλεγε κι ο Τσίπρας ότι θα πουλήσει την μπέμπα του Βενιζέλου και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Για πες μου εσύ τι έκανε τελικά γιατί εγώ βαριέμαι να τα γράφω πάλι :grin: Έτσι ακριβώς λοιπόν λαμβάνω κι αυτό που μου λες εσύ περί αριστεράς και τζόγου!

Α, ξέχασα!!!! Πρέπει να ήταν απαίτηση των τροϊκανών να μην πουληθεί το αεροσκάφος και η μπέμπα, ετσι? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πείτε μου σε ΕΝΑ που είπε αλήθεια!
Κατάλαβες ζανούλη γιατί δεν πιστεύω ακόμα κι αν μου πεις ότι είμαι ο Μπαρμπαπήδουλας? Θα αμφιβάλλω πάρα πολύ!!!! :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θειο βαλε και τα παραμυθια του κουλη που ειναι φρεσκα σαν αυγα ημερας

Αντε να σε δω

Stories

Νέο!