Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
δεν εχω κομματικη γραμμη να σου απαντησω,εγω ας πουμε θα ψηφιζα παρον μιας και η δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ηταν καταλληλη για τετοια συμφωνια.
επρεπε η χωρα προτου υπογραψει την συμφωνια ως εθνικο ζητημα να ενημερωθεί να ενημερωσει την αντιπολιτευση και μετα να την ψηφσει.
αυτή τη στιγμη με εντοιλη αμερικης ο δενδιας ουτε ξερει τι υπογραψε,και ειδικα σε διπλωματικο επιπεδο εχουμε αποτυχει μιας και είναι το μειζων ζητημα η διπλωματια.
να δεις που οι χαμενοι στη μοιρασια εμεις θα ειμαστε και εκει περιμενω να λογοδοτήσετε.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν ξέρω αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει... γιατί αν δεν έχεις καταλάβει, τότε έχεις πραγματικά πρόβλημα! Συνέχισε έτσι τα αυθαίρετες παπάτζες "δεν είναι η ώρα ακόμα", "θα τα χάσουμε όλα", "δεν υπάρχει διπλωματία"... συνέχισε έτσι, θα βοηθήσεις πολύ το όραμά μου!!! Kαι σ' ευχαριστώ πραγματικά γι' αυτό! :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ΝΔ Κ.Μητσοτάκης: Από το «εθνικά επιζήμια συμφωνία» στο …«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»

Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία που είχε γίνει το Φεβρουάριο του 2019 για την επικύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ η Νέα Δημοκρατία είχε καταψηφίσει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγεί τότε ότι η ΝΔ καταψήφιζε γιατί

“είναι απλά η τελική πράξη μιας εθνικά επιζήμιας συμφωνίας“, “γιατί επισφραγίζει την εθνική ήττα των Πρεσπών“.

Μάλιστα ο σημερινός πρωθυπουργός διακήρυττε τότε ότι οι λόγοι που η ΝΔ λέει όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών και το Πρωτόκολλο ένταξης είναι γιατί

“η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ήταν η γενεσιουργός αιτία της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι σύμμαχοι ήθελαν εδώ και χρόνια να κλείσουν αυτή την εκκρεμότητα. Μόνο τώρα, όμως, βρήκαν μια κυβέρνηση τόσο πρόθυμη να διχάσει τους Έλληνες για να ενώσει τους Σκοπιανούς”

και τόνιζε ότι “δεν απεμπολώ το δικαίωμα του “βέτο” στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχουν εκεί 35 κεφάλαια που απαιτούν έγκριση στην αρχή και στο τέλος τους. Ε, λοιπόν, αυτά δεν θα ανοίξουν ούτε και θα κλείσουν ποτέ, χωρίς να ικανοποιηθούν οι θέσεις της Ελλάδας“.

Θειο ποιος ειναι ποιο ανθελληνας ;

Το Κουλι η το ζαβο του15 μελους;

Ρε φίλε... πραγματικά τώρα... είσαι ΤΟΣΟ χαζός ή το παίζεις χαζός? Για να το παίξει κάποιος ΤΟΣΟ χαζός, θέλει απίστευτο ταλέντο που δεν πιστεύω ότι το έχεις, με την καμία δηλαδή. Είσαι ΤΟΣΟ χαζός? :think:

Για πες μου λοιπόν... τι καταλαβαίνεις εσύ από αυτό το άρθρο? Περιμένω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν εχω κομματικη γραμμη να σου απαντησω,εγω ας πουμε θα ψηφιζα παρον μιας και η δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ηταν καταλληλη για τετοια συμφωνια.
επρεπε η χωρα προτου υπογραψει την συμφωνια ως εθνικο ζητημα να ενημερωθεί να ενημερωσει την αντιπολιτευση και μετα να την ψηφσει.
αυτή τη στιγμη με εντοιλη αμερικης ο δενδιας ουτε ξερει τι υπογραψε,και ειδικα σε διπλωματικο επιπεδο εχουμε αποτυχει μιας και είναι το μειζων ζητημα η διπλωματια.
να δεις που οι χαμενοι στη μοιρασια εμεις θα ειμαστε και εκει περιμενω να λογοδοτήσετε.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν ξέρω αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει... γιατί αν δεν έχεις καταλάβει, τότε έχεις πραγματικά πρόβλημα! Συνέχισε έτσι τα αυθαίρετες παπάτζες "δεν είναι η ώρα ακόμα", "θα τα χάσουμε όλα", "δεν υπάρχει διπλωματία"... συνέχισε έτσι, θα βοηθήσεις πολύ το όραμά μου!!! Kαι σ' ευχαριστώ πραγματικά γι' αυτό! :grin:
ποιο οραμα ρε μπαρμπα μας τσαμπουνας.
το μακεδονικο όταν το εφερε ο συριζα στη βουλη προς ψηφιση εσεις τι ψηφισατε?
και τωρα γιατι ειστε υπερ της συμφωνιας των πρεσπων?και εν μεσω πλυν σαφως την στηριζετε.
αν μαθουν οι μακεδονες ψηφοφοροι σας τη διπροσωπια σας ουτε με το κυαλι δεν θα δειτε στις εκλογες 30%
εξαλλου η συνθετη ονομασια από το 2005 δικη σας ιδεα ηταν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ποιο οραμα ρε μπαρμπα μας τσαμπουνας.
το μακεδονικο όταν το εφερε ο συριζα στη βουλη προς ψηφιση εσεις τι ψηφισατε?
και τωρα γιατι ειστε υπερ της συμφωνιας των πρεσπων?και εν μεσω πλυν σαφως την στηριζετε.
αν μαθουν οι μακεδονες ψηφοφοροι σας τη διπροσωπια σας ουτε με το κυαλι δεν θα δειτε στις εκλογες 30%
εξαλλου η συνθετη ονομασια από το 2005 δικη σας ιδεα ηταν.
Ρε αστροπελέκι μην γίνεσαι τώρα χώνης κι εσύ γιατί θα αρχίσω να σε δουλεύω ψιλό γαζί. Τα έχουμε πει αυτά, ούτε εν μέσω ούτε σαφώς υποστήριξε ποτέ αυτή η κυβέρνηση τις πρέσπες, καταψήφισε στην Βουλή, έκανε μέχρι και πρόταση δυσπιστίας. Κι είχε πει ξεκάθαρα από την αρχή ότι εάν υπογραφεί, τότε δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να την σεβαστεί. Κάνε google να βρεις τα βίντεο, με κουράζεις. Και όχι δεν μπορούσε να την ακυρώσει μετά, αστροπελέκι, διότι αν την ακυρώσει μονομερώς κι όλες αυτές τις μπούρδες που λέτε, την συμφωνία τώρα τα σκόπια θα είχαν μπει στο ΝΑΤΟ με το όνομα "Μακεδονία" σκέτο! Διάβασε να δεις τι σημαίνει διεθνής συμφωνία για να καταλάβεις.

Όλο τα ίδια και τα ίδια ρε μεγάλε! Δες λίγο τι γίνεται γύρω από το μικρόκοσμό σου!!! Αστροπελέκι!!!!

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Οι Ελληνες δεν πρέπει να ξεχάσουν πως η συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου μετατράπηκε απο τους μπαμπουίνους του συριζα σε αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης. Σε άλλες εποχές τέτοιους προδότες τους καθαρίζαμε συνοπτικά. Τώρα πρέπει να τους πληρώνουμε για να είναι "βουλευτές"

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
ειναι τραγικο που νομιζεις οτι διαφερεις απο τον τσονι....μαλλον διαφερεις, εισαι τραγικα χειροτερος....

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
ειναι τραγικο που νομιζεις οτι διαφερεις απο τον τσονι....μαλλον διαφερεις, εισαι τραγικα χειροτερος....

Χαίρομαι που πείραξε το σχόλιό μου τους στρατιώτες του τσιπριζα. Οσο για το εαν ειμαι ίδιος με τον τσονι, δεν έχω να πω κάτι πέραν του να σου προτείνω να πας να σε δει κανας γιατρός

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Χαίρομαι που πείραξε το σχόλιό μου τους στρατιώτες του τσιπριζα. Οσο για το εαν ειμαι ίδιος με τον τσονι, δεν έχω να πω κάτι πέραν του να σου προτείνω να πας να σε δει κανας γιατρός

Μονοκλωνε στην γωνια με το ποδι σηκωμενο και να πεις 500 φορες...

-Ο μονοκλωνος ειναι ο ηλιθιος της παρεας-

...μεχρι το διαλειμμα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

- Αρχικά έβαλε τους Κοτζιάδες και τους Αποστολάκηδες να σκούζουν και να γίνονται πρωτοσέλιδα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
- Μετά έσπασε την εθνική γραμμή και, σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, αποφάσισε να ψηφίσει "παρών" στην κύρωση των συμφωνιών με Ιταλία και Αίγυπτο.

Ε, λέμε, κάπου εκεί θα σταματήσει. Δεν γίνεται! Έχει έστω ελάχιστη πατριωτική τσίπα πάνω του.

Όχι όμως! Δεν σταμάτησε εκεί.

Πριν από λίγο, λοιπόν, και παρόλο που το κόμμα του τηρεί την επαίσχυντη στάση του "παρών", ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία, καθυστερώντας για μία ακόμη ημέρα την κύρωση των δύο συμφωνιών, με αποτέλεσμα ο Υπουργός Εξωτερικών να μεταβεί στο άτυπο συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ χωρίς επικυρωμένες συνθήκες στα χέρια του.

Οι Αιγύπτιοι έχουν κυρώσει τη συμφωνία εδώ και μέρες.

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι αφελής, λαϊκιστής, λίγο χαζούλης και, κατά συνέπεια, επικίνδυνος λόγω της ανευθυνότητας και της ανικανότητάς του.

Πλέον, αποδεικνύεται ότι δρα συνειδητά εναντίον των εθνικών συμφερόντων της χώρας.

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• σκουπίδι.jpg
    σκουπίδι.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

- Αρχικά έβαλε τους Κοτζιάδες και τους Αποστολάκηδες να σκούζουν και να γίνονται πρωτοσέλιδα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
- Μετά έσπασε την εθνική γραμμή και, σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, αποφάσισε να ψηφίσει "παρών" στην κύρωση των συμφωνιών με Ιταλία και Αίγυπτο.

Ε, λέμε, κάπου εκεί θα σταματήσει. Δεν γίνεται! Έχει έστω ελάχιστη πατριωτική τσίπα πάνω του.

Πριν από λίγο, λοιπόν, και παρόλο που το κόμμα του τηρεί την επαίσχυντη στάση του "παρών", ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία, καθυστερώντας για μία ακόμη ημέρα την κύρωση των δύο συμφωνιών, με αποτέλεσμα ο Υπουργός Εξωτερικών να μεταβεί στο άτυπο συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ χωρίς επικυρωμένες συνθήκες στα χέρια του.

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι αφελής, λαϊκιστής, λίγο χαζούλης και, κατά συνέπεια, επικίνδυνος λόγω της ανευθυνότητας και της ανικανότητάς του.

Πλέον, αποδεικνύεται ότι δρα συνειδητά εναντίον των εθνικών συμφερόντων της χώρας.

ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• σκουπίδι.jpg
    σκουπίδι.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 22

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θειο ο μητσ ψηφισε την συμφωνια των πρεσπων ;;

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Παντως το μουσι δεν του παει καθολου. Αν και με τοσα ψεματα ειναι ειδικος στα "μουσια".

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τα "μουσια" του κουλη ειναι επαγγελματικα

Ειναι επαγγελματιας μουσαντενιος

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

Aυτο το (Μαρινακογαμημένο) μούτρο μας κυβέρνησε 4,5 χρόνια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom