Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εμείς λοιπόν δεν θα υπογράφαμε και δεν αποδεχθήκαμε να υπογράψουμε μια Συμφωνία τμηματική όντως, που όμως θα υιοθετούσε τη ρητορική κόκκινη γραμμή της Τουρκίας για τον 28ο μεσημβρινό. Και δεν θα το υπογράφαμε αυτό όχι μόνο για να μην κάνουμε το χατίρι της Τουρκίας, αλλά γιατί γνωρίζουμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια αποδοχή και η ντε φάκτο επιχείρηση γκριζαρίσματος κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από το σημείο που αφήνει η Συμφωνία με την Αίγυπτο και ανατολικότερα. Και αυτή είναι η σημαντικότερη συνέπεια και κυρίως το γεγονός ότι δεν είσαστε έτοιμοι αμυντικά και διπλωματικά να υπερασπιστείτε αυτές τις συνέπειες

η συμφωνια με την αιγυπτο που εκανε η κουλοκυβερνηση ουσιαστικα γκριζαρει την περιοχη μετα τον 28 μεσημβρινο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εμείς λοιπόν δεν θα υπογράφαμε και δεν αποδεχθήκαμε να υπογράψουμε μια Συμφωνία τμηματική όντως, που όμως θα υιοθετούσε τη ρητορική κόκκινη γραμμή της Τουρκίας για τον 28ο μεσημβρινό. Και δεν θα το υπογράφαμε αυτό όχι μόνο για να μην κάνουμε το χατίρι της Τουρκίας, αλλά γιατί γνωρίζουμε τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια τέτοια αποδοχή και η ντε φάκτο επιχείρηση γκριζαρίσματος κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από το σημείο που αφήνει η Συμφωνία με την Αίγυπτο και ανατολικότερα. Και αυτή είναι η σημαντικότερη συνέπεια και κυρίως το γεγονός ότι δεν είσαστε έτοιμοι αμυντικά και διπλωματικά να υπερασπιστείτε αυτές τις συνέπειες

η συμφωνια με την αιγυπτο που εκανε η κουλοκυβερνηση ουσιαστικα γκριζαρει την περιοχη μετα τον 28 μεσημβρινο.

Τι έγινε? Μέχρι χθες δεν είχες κομματική γραμμή, την βρήκες σήμερα? Που? Στα γαριδάκια που πήρες απο το περίπτερο? :tooth:

Ο ζαν χθες:
"δεν εχω κομματικη γραμμη να σου απαντησω,εγω ας πουμε θα ψηφιζα παρον μιας και η δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ηταν καταλληλη για τετοια συμφωνια".

Μπαίνεις κατηγορία χώνη. Λυπάμαι :grin:

Μιας και δεν κάνεις τίποτα, ψάξε λίγο και για τον 25ο μεσημβρινό όπως επίσης και για το γεωγραφικό πλάτος της ΑΟΖ! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Τι έγινε? Μέχρι χθες δεν είχες κομματική γραμμή, την βρήκες σήμερα? Που? Στα γαριδάκια που πήρες απο το περίπτερο? :tooth:

Ο ζαν χθες:
"δεν εχω κομματικη γραμμη να σου απαντησω,εγω ας πουμε θα ψηφιζα παρον μιας και η δεδομενη χρονικη στιγμη δεν ηταν καταλληλη για τετοια συμφωνια".

Μπαίνεις κατηγορία χώνη. Λυπάμαι :grin:

Μιας και δεν κάνεις τίποτα, ψάξε λίγο και για τον 25ο μεσημβρινό όπως επίσης και για το γεωγραφικό πλάτος της ΑΟΖ! :tooth:

θειο αν και μου θυμιζεις πολύ τον αγγλετερο που τον ειχα παει μαρουλι εδώ μεσα θα σω πω το εξης.
η κομματικη γραμμη του συριζα στο θεμα μα τον 28 παραλληλο είναι σωστη,οπως ειχα τονισει παλιοτερα το θεμα του καστελοριζου δεν το καλυψε η συμφωνια,συμφωνισατε απλα μεχρι τον 28 και από εκει και περα ας γκριζαριστει η περιοχη,εγω σου ειπα τοτε αφου κανατε την συμφωνια και καλυπτε και το καστελοριζο τοτε θα σας εβγαζα το καπελο,αλλα εφόσον το καυτο θεμα το αφησατε μαλλον να γκριζαριστει τοτε μιλαμε για εθνικη ηττα.

επρεπε εσεις ως κυβερνηση που πιαστηκατε στον υπνο να κοιτουσατε πρωτα να κανατε αοζ με την λιβυη να πηγαινε ο δενδιας κατω στον σαρατζ και να υπηρχε συμφωνια η να μπαινατε εστω σφηνα στο συμφωνο τουρκιας λιβυης,αλλα εσεις δεν προσεγγισατε τον σαρατζ μεχρι τωρα,ο σαρατζ συμμαχους αναζηταει και θα υπηρχε μια συμφωνια αν υπηρχε ελληνικο ενδιαφερον,ηδη ο συριζα ειχε προσσεγγισει τοτε τον σαρατζ με στοχο να υπαρξει μια σειρα διμερων συμφωνιων.
γι αυτό σου ειπα και χθες ότι η συμφωνια με την αιγυπτο δεν εγινε την σωστη χρονικη στιγμη,επρεπε να προλάβουμε εμεις μια συμφωνια με την λιβυη πρωτοι και μετα με την αιγυπτο τωρα που οι τουρκοι τα βρηκαν με τη λιβυη φυσατε το να κρυωσει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Λοιπόν, αυτό δεν είναι καθόλου πλάκα!!! Πάτε στο Google Images και πληκτρολογήστε "αρχιπροδοτης".
Εμένα μου έβγαλε αυτό πάντως! Κάντε το και τραβήξτε screenshot να συγκρίνουμε! :tooth:

Συνημμένα

• screenshot1.jpg
    screenshot1.jpg
    232,8 KB · Εμφανίσεις: 20

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706

θειο αν και μου θυμιζεις πολύ τον αγγλετερο που τον ειχα παει μαρουλι εδώ μεσα θα σω πω το εξης.
η κομματικη γραμμη του συριζα στο θεμα μα τον 28 παραλληλο είναι σωστη,οπως ειχα τονισει παλιοτερα το θεμα του καστελοριζου δεν το καλυψε η συμφωνια,συμφωνισατε απλα μεχρι τον 28 και από εκει και περα ας γκριζαριστει η περιοχη,εγω σου ειπα τοτε αφου κανατε την συμφωνια και καλυπτε και το καστελοριζο τοτε θα σας εβγαζα το καπελο,αλλα εφόσον το καυτο θεμα το αφησατε μαλλον να γκριζαριστει τοτε μιλαμε για εθνικη ηττα.

επρεπε εσεις ως κυβερνηση που πιαστηκατε στον υπνο να κοιτουσατε πρωτα να κανατε αοζ με την λιβυη να πηγαινε ο δενδιας κατω στον σαρατζ και να υπηρχε συμφωνια η να μπαινατε εστω σφηνα στο συμφωνο τουρκιας λιβυης,αλλα εσεις δεν προσεγγισατε τον σαρατζ μεχρι τωρα,ο σαρατζ συμμαχους αναζηταει και θα υπηρχε μια συμφωνια αν υπηρχε ελληνικο ενδιαφερον,ηδη ο συριζα ειχε προσσεγγισει τοτε τον σαρατζ με στοχο να υπαρξει μια σειρα διμερων συμφωνιων.
γι αυτό σου ειπα και χθες ότι η συμφωνια με την αιγυπτο δεν εγινε την σωστη χρονικη στιγμη,επρεπε να προλάβουμε εμεις μια συμφωνια με την λιβυη πρωτοι και μετα με την αιγυπτο τωρα που οι τουρκοι τα βρηκαν με τη λιβυη φυσατε το να κρυωσει.
Βλάξ, ο μούσκαρος που γυρεύεις συμφωνίες μαζί του πλήρωσε τον σουλτάνο ΣΟΥ κάτι λίγα δις απο τα αποθεματικά της Λιβύης.
Τα ξεκοκάλισε κοινώς.
Τώρα τον θυμήθηκες, ΗΛΙΘΙΕ?
Άσε, όταν έπρεπε διάλεξαν άλλοι, ΑΛΛΟΝ, σύμμαχο.
ΜΟΣΧΑΡΙΑ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Βλάξ, ο μούσκαρος που γυρεύεις συμφωνίες μαζί του πλήρωσε τον σουλτάνο ΣΟΥ κάτι λίγα δις απο τα αποθεματικά της Λιβύης.
Τα ξεκοκάλισε κοινώς.
Τώρα τον θυμήθηκες, ΗΛΙΘΙΕ?
Άσε, όταν έπρεπε διάλεξαν άλλοι, ΑΛΛΟΝ, σύμμαχο.
ΜΟΣΧΑΡΙΑ
κρετα φαρμ δεν καταλαβαινω τι λες ποιος πληρωσε ποιον για συμφωνια?
εχεις μπερδεψει τις μπουτινες σου

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Θέλω πριν τοποθετηθώ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι συριζαίος και ειδικά με τον τωρινό σύριζα, δηλαδή το νεοΠασοκ.

ΟΜΩΣ Ελλάδα με αρχίδια (απέναντι στους φραγκάτους της ευρώπης), νταηλίκια το οποία ναι μεν τα πληρώσαμε ακριβά, αλλά επιτέλους κάποιος βγήκε και τα είπε ρε πούστη μου αυτά έγινα μόνο το 1ο εξάμηνο του 15 που υποτίθεται ότι η χώρα πήγαινε στα βράχια

Επίσης την Αγγλία δεν τη βλέπω να βασανίζεται εκτός της ευρώπης και πριν τρέξει ο κάθε ευρωλάγνος να πει ότι ναι δεν είμαστε Αγγλία να υπενθυμίσω ότι δεν είναι η μόνη οικονομική ένωση το ευρώ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θέλω πριν τοποθετηθώ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι συριζαίος και ειδικά με τον τωρινό σύριζα, δηλαδή το νεοΠασοκ.

ΟΜΩΣ Ελλάδα με αρχίδια (απέναντι στους φραγκάτους της ευρώπης), νταηλίκια το οποία ναι μεν τα πληρώσαμε ακριβά, αλλά επιτέλους κάποιος βγήκε και τα είπε ρε πούστη μου αυτά έγινα μόνο το 1ο εξάμηνο του 15 που υποτίθεται ότι η χώρα πήγαινε στα βράχια

Επίσης την Αγγλία δεν τη βλέπω να βασανίζεται εκτός της ευρώπης και πριν τρέξει ο κάθε ευρωλάγνος να πει ότι ναι δεν είμαστε Αγγλία να υπενθυμίσω ότι δεν είναι η μόνη οικονομική ένωση το ευρώ.

Τι ειπε ρε μαστορα αυτος ο καποιος ;;

Και ποιος ειναι αυτος ο καποιος;;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε φίλε οι ευρωλάγνοι δίνουν και κώλο για να είναι στην ΕΕ.

Θες λιτότητα, θες περικοπή συντάξεων και ανεργία;

Δεν έχει σημασία εφόσον είμαστε Ευρωπέη.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Γινε λίγο πιο ευθύς

Λες - Επίσης την Αγγλία δεν τη βλέπω να βασανίζεται εκτός της ευρώπης
Δεν ισχύει. Η αγγλία έχει πρόβλημα, και τα χειρότερα είναι μπροστά τους

και πριν τρέξει ο κάθε ευρωλάγνος να πει ότι ναι δεν είμαστε Αγγλία να υπενθυμίσω ότι δεν είναι η μόνη οικονομική ένωση το ευρώ.
Για πες λοιπόν ποιές αλλες οικονομικές ενώσεις υπάρχουν

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ρε φίλε οι ευρωλάγνοι δίνουν και κώλο για να είναι στην ΕΕ.
Οι ευρωλάγνοι, ναι. Η πλειοψηφία όμως καταλαβαίνει οτι ποιο πολλά είναι τα ¨κατά" αν φύγουμε παρά τα "υπέρ". Αρα μένουμε εντός ΕΕ

Θες λιτότητα, θες περικοπή συντάξεων και ανεργία; Δεν έχει σημασία εφόσον είμαστε Ευρωπέη.
Δε βλέπω τη σχέση ανάμεσα στην ΕΕ και σε όσα γράφεις εδω. Αλλά δώσε παραδείγματα ευρωπαϊκών χωρών που είναι εκτός ΕΕ και πάνε καλά - χωρών ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΕΣ με την Ελλάδα, όχι το Μονακό ας πούμε ή το Γιβραλτάρ.

Αντε περιμένω νέα σου

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε μάγκες ελπίζω να με τρολλαρετε.

Οι BRICS τι είναι; Το ΔΝΤ της άλλης πλευράς.

Όταν πήγαν οι συριζαιοι στην Ρωσία να ζητήσουν λεφτά και προσκυνούσε ο άλλος λες (και ήταν σε εικόνισμα), υπήρχε περίπτωση να κάνει deal ο Ρώσος για να πληρώσουμε εμείς τα χρέη μας στον αντίπαλο του το ΔΝΤ;

Το εργοστάσιο του πλανήτη ποιος είναι;

Έφαγε κορωναϊό η Κίνα παρέλυσε η παγκόσμια οικονομία, επιστρέφει η Κίνα διορθώνονται τα πράγματα.

Η υπερδύναμη της επόμενης δεκαετίας ποια θα είναι η Αμερική;

Φίλος έφυγε από το Μόναχο για Σαγκάη επειδή δεν έβρισκε δουλειά.

Ο Ερντογάν ξεκινάει επαφές με Ιαπωνία, τα πράγματα ανακατεύονται συνεχώς.

Δείτε πως κρατάει η Στερλίνα ειλικρινά.

Και σε όλα αυτά βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα συμφέροντά μας είναι μόνο με την Ευρώπη.

Να πάρει ο Γάλλος τα πετρέλαια και να του πούμε και ευχαριστώ που έστειλε 10 φρεγάτες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πόσο για τον μπούτσο πια ρε φίλε!!! Όταν τα λέει ζαίος είναι ΟΚ, όταν τα λέει οποιοσδήποτε άλλος είναι ακραίος!
Αλλά σύμφωνα με τον φίλο μου τον ζαν, αυτό που είπε ο Αποστολάκης είναι προσωπική άποψη! O άλλος όμως που είπε το ίδιο είναι ακραίος!
Έτσι ζαν? :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
οι κατσαριδες,οι γυναικες και οι ζαιοι θα επιβιωσουν στο τελος:confused:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος