Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
δεν βλέπω τον ζαν και ανησυχώ...
είναι καλά αυτό το παιδί?
Πουλάει λουκάνικα στην παραλία.
Κατά τις 9 θα έρθει!!
Για μένα ΔΕΝ θα έπρεπε να γιορτάζεται η μέρα του Πολυτεχνείου, διότι ΔΕΝ αποτελεί κάποια νίκη του ελληνικού λαού. Αντίθετα από εκείνη την εποχή ξεκίνησαν οι ψευτοκαταλήψεις στα σχολεία για να χάνουν τον χρόνο τους οι μαθητές, μιας και βαριούνται να διαβάσουν, την ίδια στιγμή που οι καθηγητές πληρώνονται κανονικότατα από το κράτος για να τους έχει να πίνουν καφέ σε καφετέρειες με θέα τις καταλήψεις των σχολείων για αιτήματα όπως τριγωνική τυρόπιτα, υποστήριξη άλλων υπό κατάληψη σχολείων και το Μαράκι δεν μου κάθεταιΉταν συμμοριτοπόλεμος και η νίκη στο Γράμμο και στο Βίτσι ήταν νίκη του Ελληνικού λαού, με την οποία κέρδισε την Ελευθερία και την Δημοκρατία.στις 23-9-74
Έπρεπε να γιορτάζετε επίσημα αντί της γιορτής του Πολυτεχνείου.
Κατά τις 9 θα έρθει!!
το μυαλο σου ρε μπουλη στα λουκανικα εσενα.δεν βλέπω τον ζαν και ανησυχώ...
Κατά τις 9 θα έρθει!!
Κατά τις 9 θα έρθει!!
Ρε τύπε που ζεις;
Τώρααααααα, η καντίνα;
Την πούλησε στους συνεταίρους του (τους άρμεξε κανονικά).
Τώρα είναι έμπορος και εισαγωγεύς αυτοκινήτων.
γιατι ρε θειο να σκοτωσω το παιδι της κάθε οικογενειας?ρε μπουλη ξερεις τι σημαινει η λεξη εισβολή?
επειδή μαζευτικαν 100 προσφυγες στον εβρο και δεν τους αφησατε να περασουν δεν σημαινει ότι αποτρέψατε κατι σημαντικο,εξαλλου οι ιδιοι μπηκαν στη χωρα από τα νησια με τα φουσκωτα.
απλα για πολιτικο οφελος μεσω των καναλιων σας το κανατε θεμα ότι η κυβερνηση κανει κατι το πρωτοφανες,στην ουσια ανέκαθεν ο εβρος ηταν απροσπέλαστος και επι συριζα μιας και από εβρο δεν περνουσαν οι προσφυγες.
η πολιτικη σας προπαγανδα τοτε επιασε τοπο και σε συνεργασια με τις δημοσκοπικες εταιρειες βγαλατε ότι η κυβερνηση είναι ισχυρη ενώ στην ουσια ηδη κατρακυλουσε.
Δεν δικαιούσαι να μιλάς για εθνικά θέματα. Εξάλλου δεν θα πυροβολούσες τούρκο κι όταν βλέπεις ελληνική σημαία την καις.
Οπότε, όσο μιλάς για εθνικά θέματα και εθνικό συμφέρον, τόσο πιο ξεφτίλα γίνεσαι. Συνέχισε. Που είπαμε ότι πήγε ο τσίριζα? 15% 'Εεεεεεεετσι!!!!
οσοι είναι ανεργοι υπαρχουν επαγγελματα τα οποια θα βγαζουν περισσοτερα από ότι να δουλευουν υπαλληλοι.
οποιος θελει μπορω να του πω ιδεες σε π.μ
κασερι αθηναιε,ας παει σε τραπεζα να παρει καταναλωτικο δανειο αν δεν το εχει.δοσεις,καλο επιτοκιο,γενικα ευκολιες πληρωμης θα εχεις;η κασερι ολο το ποσο;
δυσκολο το εγχειρημα τοτε..κασερι αθηναιε,ας παει σε τραπεζα να παρει καταναλωτικο δανειο αν δεν το εχει.δοσεις,καλο επιτοκιο,γενικα ευκολιες πληρωμης θα εχεις;η κασερι ολο το ποσο;
50% μπροστα και τα υπολοιπα μολις του το φερω.
τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξένιους κωλους,να δω ο προμοτορας εχει κασερι η θα αρχισει να τα μασαει.δυσκολο το εγχειρημα τοτε..κασερι αθηναιε,ας παει σε τραπεζα να παρει καταναλωτικο δανειο αν δεν το εχει.δοσεις,καλο επιτοκιο,γενικα ευκολιες πληρωμης θα εχεις;η κασερι ολο το ποσο;
50% μπροστα και τα υπολοιπα μολις του το φερω.
γιατι ρε θειο να σκοτωσω το παιδι της κάθε οικογενειας?
εγω αν γινει πολεμος δεν θα παω να πολεμήσω και αν πιεστω με το τουφεκι θα ριχνω στον αερα,η αν βρω ευκαιρια θα σηκωσω λευκη σημαια να πιαστω αιχμάλωτος πολεμου.
παντως εγω εν καιρο πολεμου να σκοτωσω εχθρο επουδενι.
η αριστερη μου ιδεολογια είναι πανω από πολεμους,εγω ημουν ολη μερα σε ειρηνικες διαδηλώσεις και σε πορειες και θα με βαλει εμενα κουλης με το ζορι να πολεμήσω.
Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις και να πεθάνεις για την πατρίδα, δεν έχεις θέση στην Ελλάδα. Δεν εχεις θέση να ζεις σε μια χώρα της οποίας την ελευρία αρνείσαι να υπερασπιστείς. Κλασσικός αριστερός ζητιάνος. Λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχουν ακόμα οι συνθήκες προδότες σαν εσένα να φυλακίζονται.
εγω αν γινει πολεμος δεν θα παω να πολεμήσω και αν πιεστω με το τουφεκι θα ριχνω στον αερα,η αν βρω ευκαιρια θα σηκωσω λευκη σημαια να πιαστω αιχμάλωτος πολεμου.
η αριστερη μου ιδεολογια είναι πανω από πολεμους,εγω ημουν ολη μερα σε ειρηνικες διαδηλώσεις και σε πορειες και θα με βαλει εμενα κουλης με το ζορι να πολεμήσω.
Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις και να πεθάνεις για την πατρίδα, δεν έχεις θέση στην Ελλάδα. Δεν εχεις θέση να ζεις σε μια χώρα της οποίας την ελευθερία αρνείσαι να υπερασπιστείς. Κλασσικός αριστερός ζητιάνος. Λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχουν ακόμα οι συνθήκες προδότες σαν εσένα να φυλακίζονται.
Τι λε ρε φιλαράκο... σοβαρά? Κάτσε να πιαστείς αιχμάλωτος πολέμου από τους τουρκους και θα σου πω εγώ μετά. Το "Εξπρές του Μεσονυκτίου" το έχεις δει? Αν όχι δες το... κι έχε υπόψιν σου ότι η ταινία είναι σε καιρό ειρήνης. Δες την και μετά σκέψου πως θα είσαι στις τουρκικές φυλακές σε καιρό πολέμου. Αυτά που σου έλεγε ο px για πλάκα, θα τα ζήσεις live!γιατι ρε θειο να σκοτωσω το παιδι της κάθε οικογενειας?
η εθνικη αντισταση της αριστερας εχει να κανει με την καταπατηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριων,αν τωρα συμβει ειτε με τους τουρκους ειτε με τους νδ ειτε με οποιονδηποτε η αντισταση είναι καθηκον.Αρα τύπε, για να εισαι συνεπής με τα λεγομενα σου, εισαι αντιθετος και σε κάθε Εθνική Αντισταση.
Αν σε κατακτησουν οι Τούρκοι, δεν προκειται να συμμετασχεις σε καμία αντίσταση.
Επομενως καταδικαζεις την Εθνική Αντισταση που αποτελεί συμβολο της Αριστεράς.
Γιατι βεβαια, δεν ειναι δυνατον απο τη μια να ειναι καλα τα τουρκακια οταν θα εισβαλλουν και δεν θα τα πυροβολησεις, αλλά κακά οταν θα σε εχουν ηδη κατακτησει και θα τα πυροβολησεις τότε.
Μαλλον πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να λες παιδικες ανοησιες, γιατι αυτα που λες ειναι ασυναρτητα.
Κανενας δεν θελει να σκοτωσει κανεναν. Κανενας δεν ειναι πολεμοχαρης. Δεν εχεις εσυ το προνομιο του ανθρωπισμου, συνελθε. Ολοι θελουμε την ειρήνη. Μπας και νομιζεις στ' αληθεια οτι μονο κατι σαν του λόγου σου την θελουνε?
Αλλά οταν θα ερθει ο Τουρκος εξω απο την πορτα μου, δεν εχει ανθρωπισμους. Μαχομαι για τη ζωη μου.
Εκτος αν εισαι τοσο χέστης, που επικαλείσαι την ιδεολογια και θελεις απλως να πολεμησουνε οι αλλοι για σενα.
σας σερβιρει σανο και το τρωτε αμασητο,θες να μαθεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρος της χωρας?η κυβερνηση της νδ και κανεις άλλος.