Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

matakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
145
Πόντοι
1
Ήταν συμμοριτοπόλεμος και η νίκη στο Γράμμο και στο Βίτσι ήταν νίκη του Ελληνικού λαού, με την οποία κέρδισε την Ελευθερία και την Δημοκρατία.
Έπρεπε να γιορτάζετε επίσημα αντί της γιορτής του Πολυτεχνείου.
Για μένα ΔΕΝ θα έπρεπε να γιορτάζεται η μέρα του Πολυτεχνείου, διότι ΔΕΝ αποτελεί κάποια νίκη του ελληνικού λαού. Αντίθετα από εκείνη την εποχή ξεκίνησαν οι ψευτοκαταλήψεις στα σχολεία για να χάνουν τον χρόνο τους οι μαθητές, μιας και βαριούνται να διαβάσουν, την ίδια στιγμή που οι καθηγητές πληρώνονται κανονικότατα από το κράτος για να τους έχει να πίνουν καφέ σε καφετέρειες με θέα τις καταλήψεις των σχολείων για αιτήματα όπως τριγωνική τυρόπιτα, υποστήριξη άλλων υπό κατάληψη σχολείων και το Μαράκι δεν μου κάθεται :jerking:

Αν ξαναβγεί ο Τσιπρας μην το θεωρείς απίθανο να την κάνει τη μοναδική εθνική επέτειο. Έχει και προσωπικό βλέπεις ενδιαφέρον.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν βλέπω τον ζαν και ανησυχώ...
είναι καλά αυτό το παιδί?

Πουλάει λουκάνικα στην παραλία. :2funny:
Κατά τις 9 θα έρθει!!

Ρε τύπε που ζεις;

Τώρααααααα, η καντίνα;

Την πούλησε στους συνεταίρους του (τους άρμεξε κανονικά).

Τώρα είναι έμπορος και εισαγωγεύς αυτοκινήτων.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Κατά τις 9 θα έρθει!!
[/quote]

Ρε τύπε που ζεις;

Τώρααααααα, η καντίνα;

Τώρα είναι έμπορος και εισαγωγεύς αυτοκινήτων.[/quote]

αλήθεια τώρα?
ζαν ψάχνω αυτοκίνητο. θα μου κάνεις κανα σκόντο?[/quote]

προμοτορα τωρα εκανα ντηλ με βουλγαρια και θα φερνω από εκει.
πες μου τι αμαξι θες και εγω θα το φερω εισαγωγή.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν βλέπω τον ζαν και ανησυχώ...
είναι καλά αυτό το παιδί?

Κατά τις 9 θα έρθει!!
το μυαλο σου ρε μπουλη στα λουκανικα εσενα.
την καντινα την εδωσα και την δουλευουν κατι συντροφια γιατι εγω βρηκα αλλου μπιζνα.
η καντινα μια χαρα δουλευει αρκει να εχεις ορεξη για δουλεια.
εγω θα ηθελα πολύ να ξαναεστηνα καντινα όπως εστησα την πρωτη.
οσοι είναι ανεργοι υπαρχουν επαγγελματα τα οποια θα βγαζουν περισσοτερα από ότι να δουλευουν υπαλληλοι.
οποιος θελει μπορω να του πω ιδεες σε π.μ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κατά τις 9 θα έρθει!!

Ρε τύπε που ζεις;

Τώρααααααα, η καντίνα;

Τώρα είναι έμπορος και εισαγωγεύς αυτοκινήτων.

αλήθεια τώρα?
ζαν ψάχνω αυτοκίνητο. θα μου κάνεις κανα σκόντο?[/quote]

προμοτορα τωρα εκανα ντηλ με βουλγαρια και θα φερνω από εκει.
πες μου τι αμαξι θες και εγω θα το φερω εισαγωγή.[/quote]

έλα ρε ανησυχήσαμε !!
cla 200[/quote] μεχρι ποσατο θες?
χρονολογια και κυβικα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
δοσεις,καλο επιτοκιο,γενικα ευκολιες πληρωμης θα εχεις;η κασερι ολο το ποσο;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε μπουλη ξερεις τι σημαινει η λεξη εισβολή?
επειδή μαζευτικαν 100 προσφυγες στον εβρο και δεν τους αφησατε να περασουν δεν σημαινει ότι αποτρέψατε κατι σημαντικο,εξαλλου οι ιδιοι μπηκαν στη χωρα από τα νησια με τα φουσκωτα.
απλα για πολιτικο οφελος μεσω των καναλιων σας το κανατε θεμα ότι η κυβερνηση κανει κατι το πρωτοφανες,στην ουσια ανέκαθεν ο εβρος ηταν απροσπέλαστος και επι συριζα μιας και από εβρο δεν περνουσαν οι προσφυγες.
η πολιτικη σας προπαγανδα τοτε επιασε τοπο και σε συνεργασια με τις δημοσκοπικες εταιρειες βγαλατε ότι η κυβερνηση είναι ισχυρη ενώ στην ουσια ηδη κατρακυλουσε.

Δεν δικαιούσαι να μιλάς για εθνικά θέματα. Εξάλλου δεν θα πυροβολούσες τούρκο κι όταν βλέπεις ελληνική σημαία την καις.
Οπότε, όσο μιλάς για εθνικά θέματα και εθνικό συμφέρον, τόσο πιο ξεφτίλα γίνεσαι. Συνέχισε. Που είπαμε ότι πήγε ο τσίριζα? 15% 'Εεεεεεεετσι!!!! :grin:
γιατι ρε θειο να σκοτωσω το παιδι της κάθε οικογενειας?
εγω αν γινει πολεμος δεν θα παω να πολεμήσω και αν πιεστω με το τουφεκι θα ριχνω στον αερα,η αν βρω ευκαιρια θα σηκωσω λευκη σημαια να πιαστω αιχμάλωτος πολεμου.
παντως εγω εν καιρο πολεμου να σκοτωσω εχθρο επουδενι.
η αριστερη μου ιδεολογια είναι πανω από πολεμους,εγω ημουν ολη μερα σε ειρηνικες διαδηλώσεις και σε πορειες και θα με βαλει εμενα κουλης με το ζορι να πολεμήσω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οσοι είναι ανεργοι υπαρχουν επαγγελματα τα οποια θα βγαζουν περισσοτερα από ότι να δουλευουν υπαλληλοι.
οποιος θελει μπορω να του πω ιδεες σε π.μ

Αααααχχχχχχ, και σύμβουλος επενδύσεων τώρα.

Ααααχχχχχχχχ, και Γουώρεν Μπάφετ.

Ρε λέμε, αυτό το σάί δεν υπάρχει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
κασερι αθηναιε,ας παει σε τραπεζα να παρει καταναλωτικο δανειο αν δεν το εχει.
50% μπροστα και τα υπολοιπα μολις του το φερω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
δυσκολο το εγχειρημα τοτε..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δυσκολο το εγχειρημα τοτε..
τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξένιους κωλους,να δω ο προμοτορας εχει κασερι η θα αρχισει να τα μασαει.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
εγω αν γινει πολεμος δεν θα παω να πολεμήσω και αν πιεστω με το τουφεκι θα ριχνω στον αερα,η αν βρω ευκαιρια θα σηκωσω λευκη σημαια να πιαστω αιχμάλωτος πολεμου.
η αριστερη μου ιδεολογια είναι πανω από πολεμους,εγω ημουν ολη μερα σε ειρηνικες διαδηλώσεις και σε πορειες και θα με βαλει εμενα κουλης με το ζορι να πολεμήσω.

Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις και να πεθάνεις για την πατρίδα, δεν έχεις θέση στην Ελλάδα. Δεν εχεις θέση να ζεις σε μια χώρα της οποίας την ελευρία αρνείσαι να υπερασπιστείς. Κλασσικός αριστερός ζητιάνος. Λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχουν ακόμα οι συνθήκες προδότες σαν εσένα να φυλακίζονται.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16

Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις και να πεθάνεις για την πατρίδα, δεν έχεις θέση στην Ελλάδα. Δεν εχεις θέση να ζεις σε μια χώρα της οποίας την ελευθερία αρνείσαι να υπερασπιστείς. Κλασσικός αριστερός ζητιάνος. Λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχουν ακόμα οι συνθήκες προδότες σαν εσένα να φυλακίζονται.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις και να πεθάνεις για την πατρίδα, δεν έχεις θέση στην Ελλάδα. Δεν εχεις θέση να ζεις σε μια χώρα της οποίας την ελευθερία αρνείσαι να υπερασπιστείς. Κλασσικός αριστερός ζητιάνος. Λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχουν ακόμα οι συνθήκες προδότες σαν εσένα να φυλακίζονται.

ολοι εχουμε δικαιωμα στη ζωη και στην ελευθερια,αυτες οι θεωρειες να πεθανεις για την πατριδα ανηκουν στον παρελθον,οπου γης και πατρις λεγανε οι αρχαιοι.
οι πολεμοι γινονται για τα συμφεροντα των κυβερνοντων και όχι ων πολιτων,τι μου φταιει εμενα το παιδι 19 χρονων που το εντυσε στρατιωτη η τουρκια όπως και τι φταιει το 19χρονο ελληνοπουλο να σκοτωθεί μαζι με το τουρκοπουλο.
οι πολεμοι ανηκουν στο παρελθον με μονη διαφορα αν θελει το κάθε κρατοςε πολεμο να πληρωσει μισθοφόρους.
θελει ο κουλης πολεμο ας πληρωσει 200 χιλιαδες η 300 η 500χιλιαδες μισθοφόρους και να παει να μπουκαρει και να αφησει ησυχα τα παιδια της κάθε οικογενειας να ζησουν.
αντε γινατε ολοι πολεμοχαρης και μολις σκασει η πρωτη ρουκετα θα βαλετε τα κλαμματα το σκατο θα εχει παει στη καλτσα και θα ζητατε ολοι τη μαμα σας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρα τύπε, για να εισαι συνεπής με τα λεγομενα σου, εισαι αντιθετος και σε κάθε Εθνική Αντισταση.
Αν σε κατακτησουν οι Τούρκοι, δεν προκειται να συμμετασχεις σε καμία αντίσταση.
Επομενως καταδικαζεις την Εθνική Αντισταση που αποτελεί συμβολο της Αριστεράς.
Γιατι βεβαια, δεν ειναι δυνατον απο τη μια να ειναι καλα τα τουρκακια οταν θα εισβαλλουν και δεν θα τα πυροβολησεις, αλλά κακά οταν θα σε εχουν ηδη κατακτησει και θα τα πυροβολησεις τότε.
Μαλλον πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να λες παιδικες ανοησιες, γιατι αυτα που λες ειναι ασυναρτητα.
Κανενας δεν θελει να σκοτωσει κανεναν. Κανενας δεν ειναι πολεμοχαρης. Δεν εχεις εσυ το προνομιο του ανθρωπισμου, συνελθε. Ολοι θελουμε την ειρήνη. Μπας και νομιζεις στ' αληθεια οτι μονο κατι σαν του λόγου σου την θελουνε?
Αλλά οταν θα ερθει ο Τουρκος εξω απο την πορτα μου, δεν εχει ανθρωπισμους. Μαχομαι για τη ζωη μου.
Εκτος αν εισαι τοσο χέστης, που επικαλείσαι την ιδεολογια και θελεις απλως να πολεμησουνε οι αλλοι για σενα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τι λε ρε φιλαράκο... σοβαρά? Κάτσε να πιαστείς αιχμάλωτος πολέμου από τους τουρκους και θα σου πω εγώ μετά. Το "Εξπρές του Μεσονυκτίου" το έχεις δει? Αν όχι δες το... κι έχε υπόψιν σου ότι η ταινία είναι σε καιρό ειρήνης. Δες την και μετά σκέψου πως θα είσαι στις τουρκικές φυλακές σε καιρό πολέμου. Αυτά που σου έλεγε ο px για πλάκα, θα τα ζήσεις live!

Η αριστερή σου ιδεολογία σου έχει κάνει τον εγκέφαλο πουρέ γιατί πολύ απλά είναι ιδεολογία της πούτσας. Επίσης, πρόσεξε πολύ όταν θα βαράς στον αέρα ή σηκώσεις λευκή σημαία γιατί ο διπλανός σου (ο συμπολεμιστής σου) θα σε καθαρίσει σε χρόνο dt. Γιατί τους προδότες και τους λιποτάκτες τους σκοτώνουν εν ψυχρώ εν καιρό πολέμου. Σκέψου το λοιπόν λίγο και μην λες παπάρες!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αρα τύπε, για να εισαι συνεπής με τα λεγομενα σου, εισαι αντιθετος και σε κάθε Εθνική Αντισταση.
Αν σε κατακτησουν οι Τούρκοι, δεν προκειται να συμμετασχεις σε καμία αντίσταση.
Επομενως καταδικαζεις την Εθνική Αντισταση που αποτελεί συμβολο της Αριστεράς.
Γιατι βεβαια, δεν ειναι δυνατον απο τη μια να ειναι καλα τα τουρκακια οταν θα εισβαλλουν και δεν θα τα πυροβολησεις, αλλά κακά οταν θα σε εχουν ηδη κατακτησει και θα τα πυροβολησεις τότε.
Μαλλον πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να λες παιδικες ανοησιες, γιατι αυτα που λες ειναι ασυναρτητα.
Κανενας δεν θελει να σκοτωσει κανεναν. Κανενας δεν ειναι πολεμοχαρης. Δεν εχεις εσυ το προνομιο του ανθρωπισμου, συνελθε. Ολοι θελουμε την ειρήνη. Μπας και νομιζεις στ' αληθεια οτι μονο κατι σαν του λόγου σου την θελουνε?
Αλλά οταν θα ερθει ο Τουρκος εξω απο την πορτα μου, δεν εχει ανθρωπισμους. Μαχομαι για τη ζωη μου.
Εκτος αν εισαι τοσο χέστης, που επικαλείσαι την ιδεολογια και θελεις απλως να πολεμησουνε οι αλλοι για σενα.
η εθνικη αντισταση της αριστερας εχει να κανει με την καταπατηση των δικαιωμάτων και των ελευθεριων,αν τωρα συμβει ειτε με τους τουρκους ειτε με τους νδ ειτε με οποιονδηποτε η αντισταση είναι καθηκον.
κανενας τουρκος δεν θα ερθει εξω από την πορτα σου γιατι οι τουρκοι δεν θελουν να σε κατακτησουν αλλα θελουν τα δικα τους με την αοζ.
αν κανουμε λιγο πισω εμεις και λιγο αυτοι και βρουμε μια λυση τοτε το θεμα είναι ληξαν,αυτη η εχθρομανια που σας εχει καταβαλει είναι άλλο πραγμα,ολα τα βλέπεται καχύποπτα και εχθρικα αλλα δεν φταιτε εσεις φταιει το σανο της προπαγάνδας που μας σερβιρουν τα πληρωμένα μμε.
να σε ρωτησω με την καραντινα ένα μερος κατοχης βιωσαμε από την ιδια μας την κυβερνηση αλλα δεν ειδα κανεναν δεξιο να αντιδράει ολοι το χαψατε τοτε κιχ δεν κανατε.
και τωρα με τους τουρκους ξαφνικα αφησατε τους καναπέδες και γινατε ολοι κομάντος,με λιγα λογια πιονια γινατε ολοι από την ιδια τη κυβερνηση σας.
σας σερβιρει σανο και το τρωτε αμασητο,θες να μαθεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρος της χωρας?η κυβερνηση της νδ και κανεις άλλος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
σας σερβιρει σανο και το τρωτε αμασητο,θες να μαθεις ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρος της χωρας?η κυβερνηση της νδ και κανεις άλλος.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν ξέρω αν μπορείς καλύτερα... για προσπάθησε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom