Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
ψάρωσε δεν ψάρωσε, αν είναι αυτός που βρήκα,, πες του ότι θα, ξανά βγάλει μαλλιά... Κ ας απαντήσει αν θέλει σε αυτό!
γιατι δε μου λες που ειμαι εγω?
ψάρωσε δεν ψάρωσε, αν είναι αυτός που βρήκα,, πες του ότι θα, ξανά βγάλει μαλλιά... Κ ας απαντήσει αν θέλει σε αυτό!
με το καπελαριν φίλε,,, όλο το νετ, αλυσίδα είναι,, από μέιλ σε φόρουμ σε φβ σε κινητό κτλ κτλ κτλΜε την ip εντοπιζεται και η τριχοπτωση?
Δεν φοβασαι μην εντοπισει και την δικη σου φαλακρα?γιατι δε μου λες που ειμαι εγω?
Τύπε πρεπει να παραδεχθεις οτι εκανε δυνατο μπασιμοΒάζεις υποψηφιότητα για το mr μαλάκας 2018?
Πρόσεχε τον Τζονυ και Νικος_βλακ έχεις δυνατό ανταγωνισμό, με τέτοια posts δεν έχεις ελπίδες.
Περιμένουμε κάτι καλύτερο!
Δεν φοβασαι μην εντοπισει και την δικη σου φαλακρα?
Εισαι σκληρος καργιολης εσυ τυπεκαθολου τυπε, ισως γιατι δεν εχω φαλακρα? αλλα περιμενω το χακερι να μου χτυπησει το κουδουνι
καταρχην σε διαψευδει ο ιδιος ο αντιπροεδρος σου για τις εκλογες το 2009
δευτερον μιλαει για 20000 διορισμους ο αντιπροεδρος σας την μερα που εκλεισε την βουλη ο μπουχεσας
τι αλλο λεει οτι ο μπουχεσας εφερε εκτακτα μετρα πριν εκδηλωθει η κριση στην αμερικη οταν το ιδιο διαστημα μιλαγε για θωρακισμενη οικονομια 0.52
τι αλλο δηλαδη πρεπει να πει
Τι θα γινει με εκεινο το φρεντο ρε καθυστερημενε????ψάρωσε δεν ψάρωσε, αν είναι αυτός που βρήκα,, πες του ότι θα, ξανά βγάλει μαλλιά... Κ ας απαντήσει αν θέλει σε αυτό!
Αυτό το "Μηνύματα: πολλά" είναι του γλίτσα :SΕισαι σκληρος καργιολης εσυ τυπε
Εχουμε σειρα κυριοςκαθολου τυπε, ισως γιατι δεν εχω φαλακρα? αλλα περιμενω το χακερι να μου χτυπησει το κουδουνι
Δημόσιος υπάλληλος είναι, περιμένεις εξυπηρέτηση? :SΤι θα γινει με εκεινο το φρεντο ρε καθυστερημενε????
Δεν το ειχα δει αυτο ρε τύπε, μιλαμε για αρρωστια.
Δεν το ειχα δει αυτο ρε τύπε, μιλαμε για αρρωστια.jhonny εδώ είσα
Είδα post 12 μεσάνυχτα όταν εμείς κάναμε Ανάσταση. Υπηρεσία σε έβαλαν πάλι?
γιατί έχεις την εντύπωση ότι η ιστορία με τις πολεμικές αποζημιώσεις έχει τελειώσει;; κάνεις μεγα λάθος, και βέβαια τις διεκδικεί ακόμη κ να σου πω κ κάτι; είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τις πάρουμε,, τώρα εσείς αν δεν τις θέλετε όταν έρθετε στην κυβέρνηση, μην τις πάρετε
Αυτο περιμενω τυπε,να κανουμε μια αγωγουλα να πεσει κανα φραγκο ειναι δυσκολες εποχες.Εχει καθολου περιουσια ο βανακιας?Ελα, πες την αληθεια, σε εχει κοψει κρυος ιδρωτας, βαλε τη συζυγο να του κανει ασφαλιστικα μετρα
Προφανως επειδη μονο εγω και ο τζιελ περασαμε τα 100 χιλιαδες ποσταρισματα.Αυτό το "Μηνύματα: πολλά" είναι του γλίτσα :S
Ελα, πες την αληθεια, σε εχει κοψει κρυος ιδρωτας, βαλε τη συζυγο να του κανει ασφαλιστικα μετραΕχουμε σειρα κυριος
Καλο αυτο,βεβαια με ανησυχει οτι πηγαινει μονο Μεταξι οποτε απο ρευστο ισως να μη στεκεται και πολυ καλα,αλλα δε βαριεσαι οτι κατσειΞερουμε οτι εχει ενα διλιτρο τζιπ τύπε
Ξερουμε οτι εχει ενα διλιτρο τζιπ τύπεΑυτο περιμενω τυπε,να κανουμε μια αγωγουλα να πεσει κανα φραγκο ειναι δυσκολες εποχες.Εχει καθολου περιουσια ο βανακιας?
Καλο αυτο,βεβαια με ανησυχει οτι πηγαινει μονο Μεταξι οποτε απο ρευστο ισως να μη στεκεται και πολυ καλα,αλλα δε βαριεσαι οτι κατσει