Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Ο dimer είναι ο τύπος του ψηφοφόρου που ψηφίζει το πολιτικό σεξαπίλ, όχι τις πολιτικές ή τα κόμματα.
Γουστάρει Αλέξη , τέλος.
Είναι ένα είδος καψούρας. Δεν έχει νόημα να του λες τις εκατοντάδες φορές που ο Αλέξης τον δούλεψε ψιλό γαζί, πάντα για αυτόν οι άλλοι θα είναι χειρότεροι, ο Αλέξης είχε τους λόγους του, θα τα κάνει όπως πρέπει στο μέλλον...
Είναι ο παλαιότερος τον παλαιών τύπος ψηφοφόρου, βρήκε τον αγαπημένο του Αγά , δεν τον αλλάζει.
Αλλά αντιπροσωπεύει το νέο  :2funny:
Ααα γειά σου,, τι παιδεύομαι τόση ώρα;; αυτό προσπαθούσα να πω,, σε ευχαριστώ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χμμ.. Μάλιστα,, ας μην μπούμε σε διαδικασία να φτιάξουμε λίστα με λαμογια γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε στις επόμενες εκλογές,, κ όσο για τον φαφουτη, έχετε άλλους χίλιους εσείς τέτοιους,, άστο σ λέω καλύτερα... Και τώρα ας δούμε όλοι μαζί το θέμα λίγο σφαιρικά,, δλδ το πρόβλημα είναι γιατί είπε ψέματα το ζαβο και δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια κτλ κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά τα ψέματα που μας είπε;; και το ποιος μας είχε φέρει στην κατάσταση προ τσίπρα, το 2015 το ξεχνάμε έτσι; δεν είστε καλά μου φαίνεται,,, καθόλου όμως,, βάλατε φωτιά στα πάντα όλα και τώρα φταίει ο πυροσβεστης  που απέτυχε να σβήσει την φωτιά.... Συνέλθετε λίγο... Για τέτοιες ακριβώς αντιλήψεις θα έχουμε χίλια χρόνια μνημόνιο,, κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος,, όπως είπε και ο προηγούμενος, δημοκρατία έχουμε ότι θέλετε ψηφίστε,,, αλλά να μην ξεχνάτε... Μην ξεχνάτε μόνο!!!

τι πυροσβεστης ρε μαστορα

το ζαβο δεν δεν κανει ουτε  για λεκανατζου σε ρδελο

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Χμμ.. Μάλιστα,, ας μην μπούμε σε διαδικασία να φτιάξουμε λίστα με λαμογια γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε στις επόμενες εκλογές,, κ όσο για τον φαφουτη, έχετε άλλους χίλιους εσείς τέτοιους,, άστο σ λέω καλύτερα... Και τώρα ας δούμε όλοι μαζί το θέμα λίγο σφαιρικά,, δλδ το πρόβλημα είναι γιατί είπε ψέματα το ζαβο και δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια κτλ κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά τα ψέματα που μας είπε;; και το ποιος μας είχε φέρει στην κατάσταση προ τσίπρα, το 2015 το ξεχνάμε έτσι; δεν είστε καλά μου φαίνεται,,, καθόλου όμως,, βάλατε φωτιά στα πάντα όλα και τώρα φταίει ο πυροσβεστης  που απέτυχε να σβήσει την φωτιά.... Συνέλθετε λίγο... Για τέτοιες ακριβώς αντιλήψεις θα έχουμε χίλια χρόνια μνημόνιο,, κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος,, όπως είπε και ο προηγούμενος, δημοκρατία έχουμε ότι θέλετε ψηφίστε,,, αλλά να μην ξεχνάτε... Μην ξεχνάτε μόνο!!!
Αν και δίνω χαμένη μάχη μιας και είσαι καψουράκος με τον Αλέξη, ας πούμε κάτι:
Ποια φωτιά ακριβώς πήγε να σβήσει ο Τοτός πυροσβέστης?
Το 2015 κατηγορούσε ως έγκλημα αυτό που τώρα αν του το δώσουν θα χοροπηδάει και θα σου λέει πόσο γαμάτα τα κατάφερε.
Εννοώ την προληπτική γραμμή στήριξης.

Η φωτιά στην ουσία είχε σβήσει και ο βλάκας την άναψε ξανά και τώρα μετά από τρία χρόνια ψάχνει βλάκες να τους πουλήσει το παραμύθι ότι είναι επιτυχία το ότι η φωτιά δεν έχει τι άλλο να κάψει.

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
τι πυροσβεστης ρε μαστορα

το ζαβο δεν δεν κανει ουτε  για λεκανατζου σε ρδελο
χαχαχαχαχα έλα ρε Τζόνι μην αρπάζεσαι έτσι,, τι να κάνουμε τώρα, αυτή είναι η άποψη μου ρε αδερφέ!

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Χμμ.. Μάλιστα,, ας μην μπούμε σε διαδικασία να φτιάξουμε λίστα με λαμογια γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε στις επόμενες εκλογές,, κ όσο για τον φαφουτη, έχετε άλλους χίλιους εσείς τέτοιους,, άστο σ λέω καλύτερα... Και τώρα ας δούμε όλοι μαζί το θέμα λίγο σφαιρικά,, δλδ το πρόβλημα είναι γιατί είπε ψέματα το ζαβο και δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια κτλ κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά τα ψέματα που μας είπε;; και το ποιος μας είχε φέρει στην κατάσταση προ τσίπρα, το 2015 το ξεχνάμε έτσι; δεν είστε καλά μου φαίνεται,,, καθόλου όμως,, βάλατε φωτιά στα πάντα όλα και τώρα φταίει ο πυροσβεστης  που απέτυχε να σβήσει την φωτιά.... Συνέλθετε λίγο... Για τέτοιες ακριβώς αντιλήψεις θα έχουμε χίλια χρόνια μνημόνιο,, κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος,, όπως είπε και ο προηγούμενος, δημοκρατία έχουμε ότι θέλετε ψηφίστε,,, αλλά να μην ξεχνάτε... Μην ξεχνάτε μόνο!!!

η φωτια ειχε περιοριστει σε 10 θαμνους και 3 πουρναρια, ηρθε ο Αλεξης, μας εφερε το Βαρουφακη, η φωτια ξαναγινε θηριο, και ακομα δεν εχει φτασει στο σημειο που ηταν πριν 4 χρονια.

Και συ μου λες, παλι, να παρακαμψω το οτι ειναι ανικανος και ψευτης. Γιατι αυτο ειναι η 'εξυπνη' κινηση. Οχι ρε φιλε, δεν εχω παρει διαζυγιο απο τη λογικη ακομα. Τον Αλεξη ΔΕΝ τον ψηφισα γιατι οσα υποσχεθηκε το 14 ηταν εμφανη παραμυθια σε καποιον με 2 δραμια μυαλο και μια εστω επιδερμικη κατανοηση οικονομικων. Και δεν θα τον ψηφισω γιατι οι πολιτικες που εφαρμοσε Σε ΟΛΑ 3 χρονια ηταν λαθος. Ολες ομως, σε ολους τους τομεις. Απο οικονομια μεχρι μεταναστευτικο μεχρι ακομα και τη διαλυση της παιδειας Αυτο για μενα ειναι λογικη. Το τι ψηφιζε η μαμα κι ο μπαμπας μου δεν ειναι λογικη.

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
η φωτια ειχε περιοριστει σε 10 θαμνους και 3 πουρναρια, ηρθε ο Αλεξης, μας εφερε το Βαρουφακη, η φωτια ξαναγινε θηριο, και ακομα δεν εχει φτασει στο σημειο που ηταν πριν 4 χρονια.

Και συ μου λες, παλι, να παρακαμψω το οτι ειναι ανικανος και ψευτης. Γιατι αυτο ειναι η 'εξυπνη' κινηση. Οχι ρε φιλε, δεν εχω παρει διαζυγιο απο τη λογικη ακομα. Τον Αλεξη ΔΕΝ τον ψηφισα γιατι οσα υποσχεθηκε το 14 ηταν εμφανη παραμυθια σε καποιον με 2 δραμια μυαλο και μια εστω επιδερμικη κατανοηση οικονομικων. Και δεν θα τον ψηφισω γιατι οι πολιτικες που εφαρμοσε Σε ΟΛΑ 3 χρονια ηταν λαθος. Ολες ομως, σε ολους τους τομεις. Απο οικονομια μεχρι μεταναστευτικο μεχρι ακομα και τη διαλυση της παιδειας Αυτο για μενα ειναι λογικη. Το τι ψηφιζε η μαμα κι ο μπαμπας μου δεν ειναι λογικη.
[/quote δε βλέπω να αναφέρω κάπου το τι πρέπει εσύ να ψηφίσεις.. Το ότι δεν θέλεις να τον ψηφίσεις είναι δικαίωμα σου όπως και δικό μου να κάνω το αντίθετο.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Μην ψάχνεις για λογική στους συλλογισμούς των Συριζαιων. Η έχουν εξαργυρώσει τις μαλακίες που λέγανε και σε δουλεύουν ενώ μέσα τους λένε "ας πέφτει ο μισθός και στα αρχιδια μου όλα" ή είναι καψουράκοι και είναι ικανοί να πιστέψουν ότι παπαριά λέει ο Τσίπρας.
Ρε αύριο θα τους πει ότι θα πάρει τα λεφτά από το κατοχικό δάνειο και θα τον ψηφίσουν!
Σαμπος δεν έχουν πιστέψει τέτοιες παπαριές και πριν?  :grin:

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Μην ψάχνεις για λογική στους συλλογισμούς των Συριζαιων. Η έχουν εξαργυρώσει τις μαλακίες που λέγανε και σε δουλεύουν ενώ μέσα τους λένε "ας πέφτει ο μισθός και στα αρχιδια μου όλα" ή είναι καψουράκοι και είναι ικανοί να πιστέψουν ότι παπαριά λέει ο Τσίπρας.
Ρε αύριο θα τους πει ότι θα πάρει τα λεφτά από το κατοχικό δάνειο και θα τον ψηφίσουν!
Σαμπος δεν έχουν πιστέψει τέτοιες παπαριές και πριν?  :grin:
γιατί έχεις την εντύπωση ότι η ιστορία με τις πολεμικές αποζημιώσεις έχει τελειώσει;; κάνεις μεγα λάθος, και βέβαια τις διεκδικεί ακόμη κ να σου πω κ κάτι; είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τις πάρουμε,, τώρα εσείς αν δεν τις θέλετε όταν έρθετε στην κυβέρνηση, μην τις πάρετε

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

δε βλέπω να αναφέρω κάπου το τι πρέπει εσύ να ψηφίσεις.. Το ότι δεν θέλεις να τον ψηφίσεις είναι δικαίωμα σου όπως και δικό μου να κάνω το αντίθετο.

οχι τυπακο μου, οταν λες ολοι οι αλλοι ειναι σκαρτοι ψηφιζω Αλεξη χωρις επιχειρηματα κανεις ακριβως αυτο που κατηγορεις τους αλλους οτι κανουν, προπαγανδα.

απο κει και περα, στο πνευμα του 'λεω τι κανω οχι τι να κανεις' και εγω σου ειπα γιατι εγω δεν ψηφισα, και δεν θα ψηφισω, Αλεξη, δε σου υπεδειξα τι να κανεις.

Σαμπος δεν έχουν πιστέψει τέτοιες παπαριές και πριν?  :grin:

δεν ειμαι χαζος, δε προσπαθω να τον μεταπεισω

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
γιατί έχεις την εντύπωση ότι η ιστορία με τις πολεμικές αποζημιώσεις έχει τελειώσει;; κάνεις μεγα λάθος, και βέβαια τις διεκδικεί ακόμη κ να σου πω κ κάτι; είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τις πάρουμε,, τώρα εσείς αν δεν τις θέλετε όταν έρθετε στην κυβέρνηση, μην τις πάρετε

Ρε εγώ το είπα για πλάκα και εσύ το πιστεύεις πραγματικά  :2funny:

Τύπε ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, στάθηκε μπροστά στην Μέρκελ, μέσα στην Γερμανία και της είπε ότι ζητάμε ηθική και όχι οικονομική αποζημίωση.
Το έθαψε το θέμα επίσημα δηλαδή, έκανε επίσημη παραίτηση από τις διεκδικήσεις.
Έτσι και αλλιώς μπαρουφα ήταν βέβαια που την πούλησε όταν πουλούσε αντιγερμανικό σανό.
Θέμα κατοχικού δανείου δεν υπάρχει.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

Τύπε ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, στάθηκε μπροστά στην Μέρκελ, μέσα στην Γερμανία και της είπε ότι ζητάμε ηθική και όχι οικονομική αποζημίωση.
Έτσι και αλλιώς μπαρουφα ήταν βέβαια που την πούλησε όταν πουλούσε αντιγερμανικό σανό.

ηταν τριπλα αλεξη, να νομιζει η Μερκελ οτι παραιτηθηκε απο τις αποζημιωσεις, να χαλαρωσει, και οταν χαλαρωσει μπαμ, θα ζητησει 8343847 τρις αποζημιωσεις ο Τσιπρας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Γιατι συγχέουμε το θεμα των γερμανικων αποζημιωσεων, με το κατοχικο δανειο? Ειναι εντελως διαφορετικα ζητηματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θελεις να μας εξηγησεις με ποια θεσμικη ή πολιτική διαδικασια τις διεκδικει ωστε να παρακολουθουμε την εξελιξη της?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Dimer εισαι ο pussy wagon? Βγαζεις την ανοητίλα του βανάκια.

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Έλα ρε μλκιες αμέσως,, ξεκολλάτε,, πλάκα έκανα!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Χμμ.. Μάλιστα,, ας μην μπούμε σε διαδικασία να φτιάξουμε λίστα με λαμογια γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε στις επόμενες εκλογές,, κ όσο για τον φαφουτη, έχετε άλλους χίλιους εσείς τέτοιους,, άστο σ λέω καλύτερα... Και τώρα ας δούμε όλοι μαζί το θέμα λίγο σφαιρικά,, δλδ το πρόβλημα είναι γιατί είπε ψέματα το ζαβο και δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια κτλ κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά τα ψέματα που μας είπε;; και το ποιος μας είχε φέρει στην κατάσταση προ τσίπρα, το 2015 το ξεχνάμε έτσι; δεν είστε καλά μου φαίνεται,,, καθόλου όμως,, βάλατε φωτιά στα πάντα όλα και τώρα φταίει ο πυροσβεστης  που απέτυχε να σβήσει την φωτιά.... Συνέλθετε λίγο... Για τέτοιες ακριβώς αντιλήψεις θα έχουμε χίλια χρόνια μνημόνιο,, κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος,, όπως είπε και ο προηγούμενος, δημοκρατία έχουμε ότι θέλετε ψηφίστε,,, αλλά να μην ξεχνάτε... Μην ξεχνάτε μόνο!!!
Ακριβως. Δεν μπορουμε να ξεχασουμε ολες τις ανοησιες και τα ψεματα που ελεγε ο δικος σου, για να ερθει στην εξουσια και να κανει ακριβως τα αντιθετα.

Εσυ πες μου ΕΝΑ πραγμα που εκανε απο αυτα που υποσχεθηκε, εκτος απο το ανοιγμα της ΕΡΤ και την επαναπροσληψη των καθαριστριων και θα τον ψηφισω κι εγω. Τουλαχιστον οι "αλλοι" ελεγαν πεντε ψεματα και δυο αληθειες, ο δικος σου λεει επτα ψεματα και καμια αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom