Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Τελικά δεν καταλάβαμε γιατί χαλιεστε κάποιοι τόσο πολύ που μετά από 8 χρόνια αρχίσαμε σιγά σιγά να περνάμε στην μετά μνημονιακη εποχή;;; ντε και καλά να γυρίσουμε πάλι στα ίδια;; φτάνει,, δεκαετίες ολόκληρες τώρα τα ίδια και τα ιδια... Έλεος
Ναι ρε τύπε, το μνημόνιο τέλος.
Η μάνα μου παίρνει δέκατη τρίτη σύνταξη , της δίνουν και ΕΚΑΣ και εμένα δεν μου έρχεται ΕΝΦΙΑ.  ;)

Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με τα χρόνια το συνήθισες και το οτι το αρχιδι που βγήκε πρωθυπουργός λέγοντας για αυτοκτονίες και ανθρωπιστικές κρίσεις , τώρα δεν τα λέει αυτά ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ οπότε δεν υπάρχει ποιός να σου γεμίσει το μυαλό με μαλακίες και αστικούς μύθους.

Α επίσης το αρχίδι το έχεις ψηφίσει οπότε όταν κόβει το ΕΚΑΣ και μειώνει συντάξεις δεν ανεβαίνεις στα κάγκελα οπως εκανες πριν γιατί θα ήταν σα να παραδεχτείς ότι είσαι μαλάκας.

Μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος  :rockon: :rockon:

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
Τελικά δεν καταλάβαμε γιατί χαλιεστε κάποιοι τόσο πολύ που μετά από 8 χρόνια αρχίσαμε σιγά σιγά να περνάμε στην μετά μνημονιακη εποχή;;; ντε και καλά να γυρίσουμε πάλι στα ίδια;; φτάνει,, δεκαετίες ολόκληρες τώρα τα ίδια και τα ιδια... Έλεος

Γιατί από το μνημόνιο θα βγαίναμε το 2015, αν τα γίδια δεν ψήφιζαν τον γελοίο αυτόν τύπο που παριστάνει τον πρωθυπουργό που μας γύρισε 5 χρόνια πίσω, που διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα, που γέμισε τις χώρα λαθρομετανάστες, κλπ….

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Ναι ρε τύπε, το μνημόνιο τέλος.
Η μάνα μου παίρνει δέκατη τρίτη σύνταξη , της δίνουν και ΕΚΑΣ και εμένα δεν μου έρχεται ΕΝΦΙΑ.  ;)

Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με τα χρόνια το συνήθισες και το οτι το αρχιδι που βγήκε πρωθυπουργός λέγοντας για αυτοκτονίες και ανθρωπιστικές κρίσεις , τώρα δεν τα λέει αυτά ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ οπότε δεν υπάρχει ποιός να σου γεμίσει το μυαλό με μαλακίες και αστικούς μύθους.

Α επίσης το αρχίδι το έχεις ψηφίσει οπότε όταν κόβει το ΕΚΑΣ και μειώνει συντάξεις δεν ανεβαίνεις στα κάγκελα οπως εκανες πριν γιατί θα ήταν σα να παραδεχτείς ότι είσαι μαλάκας.

Μνημόνιο μέχρι να σβήσει ο ήλιος  :rockon: :rockon:
ε ας ψηφίσουμε τον κουλη τότε ρε τυπε,, αυτός σίγουρα θα μας κόψει τον ενφια κ θα επιστρέψει συντάξεις.... Τι να πω ρε φιλαράκι,, ώρες ώρες απορώ αλήθεια εδώ μέσα με κάτι απόψεις... Δεν έχετε καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουμε όλοι;;; ήρθε η ώρα για γαμηση,, όποιος κ να βγει,,, όλα αυτά που κάνανε τα τελευταία χρόνια, κόμματα εκλεγμένα από τους γονείς μας κ τα υπόλοιπα κομματοσκυλα, ήρθε η ώρα να πληρωθούν, αυτοτημωρια κ στον τακο όλοι μας,, τουλάχιστον δεν θα τους ξανά κάνω την χάρη,, αυτή τη φορά θα διαλέγω εγώ τον δημιο μου!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θα αναστεναξουν τα τσυριζαιικα ποπουδακια

νικολιο θα φατε καλα

ο καιρος γαρ εγγυς

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
ε ας ψηφίσουμε τον κουλη τότε ρε τυπε,, αυτός σίγουρα θα μας κόψει τον ενφια κ θα επιστρέψει συντάξεις.... Τι να πω ρε φιλαράκι,, ώρες ώρες απορώ αλήθεια εδώ μέσα με κάτι απόψεις... Δεν έχετε καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουμε όλοι;;; ήρθε η ώρα για γαμηση,, όποιος κ να βγει,,, όλα αυτά που κάνανε τα τελευταία χρόνια, κόμματα εκλεγμένα από τους γονείς μας κ τα υπόλοιπα κομματοσκυλα, ήρθε η ώρα να πληρωθούν, αυτοτημωρια κ στον τακο όλοι μας,, τουλάχιστον δεν θα τους ξανά κάνω την χάρη,, αυτή τη φορά θα διαλέγω εγώ τον δημιο μου!!!

Τύπε αν όπως λες το γαμησι θα το φάμε θέλω να το φάμε από όλους τους άλλους εκτός από το αρχίδι που βγήκε πρωθυπουργός λέγοντας στα βλαμμένα που τον ψήφισαν ότι το γαμησι δεν θα το φάμε γιατί ο ..... Βαρουφάκης έχει μια ιδέα!
Λεβέντης, Κούλης , Κουτσούμπας ... ότι να είναι, το αρχίδι όμως όχι.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

γιατι να ψηφισουμε τον Τσιπρα δε μας λες τυπε, η ψηφος ειναι θετικη προς το προσωπο που ψηφιζεις, οχι αρνητικη προς οποιους ψηφισε ο παπους σου. Γιατι τα κομματοσκυλα που διοριζει ο Τσιπρας ειναι καλυτερα απο τα κομματοσκυλα που διοριζε ο Αντρεας που ψηφισε ο μπαμπας σου?

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
γιατι να ψηφισουμε τον Τσιπρα δε μας λες τυπε, η ψηφος ειναι θετικη προς το προσωπο που ψηφιζεις, οχι αρνητικη προς οποιους ψηφισε ο παπους σου. Γιατι τα κομματοσκυλα που διοριζει ο Τσιπρας ειναι καλυτερα απο τα κομματοσκυλα που διοριζε ο Αντρεας που ψηφισε ο μπαμπας σου?
δεν θα σου πω εγώ τι να ψηφίσεις τυπε,, αυτό το κάνουν άλλοι εδώ μέσα και τρολαρουν κάθε άποψη διαφορετική από την δική τους,,, εγώ είπα τι έχει δικαίωμα να κάνω κ τι θα κάνω,,, δεν έχω κάνει καμία υπόδειξη σε κανέναν αν ανατρέξεις τα ποστ μου κ δεν θεωρώ ότι καλύτερο και τον Τσίπρα,, απλά σου εξήγησα....

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Θα ψηφίσω όποιον υποσχεθεί ότι όλα τα Συριζαικα μουνόπανα που πουλούσαν σανό για αυτοκτονίες και ανθρωπιστικές κρίσεις και τώρα χώθηκαν στο δημόσιο και δεν λένε κουβέντα για αυτά, θα απολυθούν άμεσα.  :rockon:

Δεν με νοιάζει τι θα κάνει στην οικονομία και στα εθνικά, τα μουνόπανα στον δρόμο θέλω να δω την επόμενη των εκλογών.  :takethis:

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286

Ο Τσίπρας θα λύσει και το πρόβλημα για αυτούς που δεν έχουν χώρο να γαμήσουν! :2funny:

[facebook] ]

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
δεν θα σου πω εγώ τι να ψηφίσεις τυπε,, αυτό το κάνουν άλλοι εδώ μέσα και τρολαρουν κάθε άποψη διαφορετική από την δική τους,,, εγώ είπα τι έχει δικαίωμα να κάνω κ τι θα κάνω,,, δεν έχω κάνει καμία υπόδειξη σε κανέναν αν ανατρέξεις τα ποστ μου κ δεν θεωρώ ότι καλύτερο και τον Τσίπρα,, απλά σου εξήγησα....

Μα η λογικη σου λεει μαυριζω οποιον τα εκανε σκατα. Και ο Τσιπρας σκατα τα εκανε. Αρα λογικα πρεπει να ψηφιζεις Λεβεντη που δε κυβερνησε ποτε.

Οποτε καπου η λογικη σου εχει τρυπα. Το ειναι νεος, ασπιλος και αμολυντος δεν υπαρχει, εχει κυβερνητικο εργο πανω στο οποιο κρινεται. ΠΧ ποσο σε κοστισε το 2015 σα χωρα ξερεις? Γιατι μου λες εσυ εισαι εξυπνος και το διαγραφεις, αλλα οι αλλοι χαζοι που ψηφιζουν την ιδια ταμπελα που ψηφιζαν οι γονεις τους.

Ποιο εντιμο θα ηταν να βγεις να πεις εγω εφαγα ψωμι απο τον Τσιπρα αρα αυτον ψηφιζω, και θα ηταν δικαιωμα σου, παρα αυτα τα μεγαλοσχημα περι 'εξυπνων' και 'χαζων'/

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Όλα τα αρχιδια που μας έλεγαν για αυτοκτονίες, παιδάκια που λιποθυμούσαν από την πείνα, ανθρωπιστικές κρίσεις, θανάτους από μαγκάλια, λίστες Λαγκάρντ, ανθρωποκτόνα μνημόνια, οικογενειάρχες που ψάχνουν στα σκουπίδια, προδότες πολιτικούς που υπογράφουν ότι θέλει η Μέρκελ, και τώρα θέλουν να ψηφίσουν Τσίπρα, να μείνουν στον δρόμο.  :rockon:

Απολύσεις για όλους αυτούς ΑΜΕΣΑ  :rockon:
Να τους δούμε να ψάχνουν στα σκουπίδια να γουστάρουμε  :rockon:
Θα πέσουν οι πούτσες βροχή  :takethis:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όλα τα αρχιδια που μας έλεγαν για αυτοκτονίες, παιδάκια που λιποθυμούσαν από την πείνα, ανθρωπιστικές κρίσεις, θανάτους από μαγκάλια, λίστες Λαγκάρντ, ανθρωποκτόνα μνημόνια, οικογενειάρχες που ψάχνουν στα σκουπίδια, προδότες πολιτικούς που υπογράφουν ότι θέλει η Μέρκελ, και τώρα θέλουν να ψηφίσουν Τσίπρα, να μείνουν στον δρόμο.  :rockon:

Απολύσεις για όλους αυτούς ΑΜΕΣΑ  :rockon:
Να τους δούμε να ψάχνουν στα σκουπίδια να γουστάρουμε  :rockon:
Θα πέσουν οι πούτσες βροχή  :takethis:

πολλοι πιστεψαν μαστορα αυτα τα παραμυθια και περα απο τους ψηφοφορους της συμμοριας

ολοι ειναι υπευθυνοι

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
πολλοι πιστεψαν μαστορα αυτα τα παραμυθια και περα απο τους ψηφοφορους της συμμοριας

ολοι ειναι υπευθυνοι

Όποιος ήταν τόσο βλάκας έτσι ώστε να πιστέψει ότι 5 χιλιάδες Έλληνες αυτοκτόνησαν γιατί κόπηκε η δέκατη τρίτη σύνταξη, να μείνει στον δρόμο και να του γίνει στείρωση να μην διαιωνίζεται η βλακεία.  :rockon:

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Τι να σας πω ρε μάγκες;; όλοι έχουμε και έχετε τα δίκαια σας... Εγώ τον βλέπω σαν κυκλοπα ανάμεσα στους τυφλούς, υπόλοιπους, πολιτικούς.... Και ανάμεσα στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμο. Χαζό, ζαβο, εμένα μου κάνει πάντως και θα τον εμπιστευτώ ξανά, παρά τους υπόλοιπους που μας πούλησαν δεκαετίες τώρα...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Τι να σας πω ρε μάγκες;; όλοι έχουμε και έχετε τα δίκαια σας... Εγώ τον βλέπω σαν κυκλοπα ανάμεσα στους τυφλούς, υπόλοιπους, πολιτικούς.... Και ανάμεσα στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμο. Χαζό, ζαβο, εμένα μου κάνει πάντως και θα τον εμπιστευτώ ξανά, παρά τους υπόλοιπους που μας πούλησαν δεκαετίες τώρα...

Δημοκρατία έχουμε τύπε, ψήφισε ότι θες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ζεις και συ τις αυταπατες σου μαστορα

μην ξεχνας ομως τι επαθε ο κυκλωπας απο τον οδυσσεα

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Σωστος. Αλλωστε δεν γινονται κατασχεσεις. Αφαιρεση χρηματων απο λογαριασμους γινεται.
Αν εσυ με μια βαρκα χτυπουσες λουομενο θασουνα Κορυδαλλο. Ο φαφουτης υπουργος με 12 τηλεφωνα καθαρισε. Μαγκας κι αυτος

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

Μα ειναι δυνατον να λες οτι σε πουλησαν πολιτικοι και να ξεχνας το ηρωικο οχι σας στο δημοψηφισμα που εγινε ναι σε ενα βραδυ και νεο μνημονιο σε ενα μηνα? Κανεις αλλος πολιτικος στην ιστορια του Ελληνικου εθνους δεν εχει πουλησει τοσο χοντρα τους ψηφοφορους του, και μαλιστα τοσο συντομα.

Και αμα λες για τυφλους, τυφλος κατα την αποψη μου ειναι αυτος που δε βλεπει οτι η συνταγη Τσιπρα (διαλυω την ιδιωτικη οικονομια, δημιουργω τεραστιο δημοσιο) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η συνταγη που διελυσε την Ελλαδα και μας εφερε εδω. Πως ειναι δυνατον να λες οτι ειναι μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους? Κουφος και τυφλος αναμεσα στους τυφλους, ισως, μονοφθαλμος, με τιποτα.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Μα ειναι δυνατον να λες οτι σε πουλησαν πολιτικοι και να ξεχνας το ηρωικο οχι σας στο δημοψηφισμα που εγινε ναι σε ενα βραδυ και νεο μνημονιο σε ενα μηνα? Κανεις αλλος πολιτικος στην ιστορια του Ελληνικου εθνους δεν εχει πουλησει τοσο χοντρα τους ψηφοφορους του, και μαλιστα τοσο συντομα.

Και αμα λες για τυφλους, τυφλος κατα την αποψη μου ειναι αυτος που δε βλεπει οτι η συνταγη Τσιπρα (διαλυω την ιδιωτικη οικονομια, δημιουργω τεραστιο δημοσιο) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η συνταγη που διελυσε την Ελλαδα και μας εφερε εδω. Πως ειναι δυνατον να λες οτι ειναι μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους? Κουφος και τυφλος αναμεσα στους τυφλους, ισως, μονοφθαλμος, με τιποτα.
Ο dimer είναι ο τύπος του ψηφοφόρου που ψηφίζει το πολιτικό σεξαπίλ, όχι τις πολιτικές ή τα κόμματα.
Γουστάρει Αλέξη , τέλος.
Είναι ένα είδος καψούρας. Δεν έχει νόημα να του λες τις εκατοντάδες φορές που ο Αλέξης τον δούλεψε ψιλό γαζί, πάντα για αυτόν οι άλλοι θα είναι χειρότεροι, ο Αλέξης είχε τους λόγους του, θα τα κάνει όπως πρέπει στο μέλλον...
Είναι ο παλαιότερος τον παλαιών τύπος ψηφοφόρου, βρήκε τον αγαπημένο του Αγά , δεν τον αλλάζει.
Αλλά αντιπροσωπεύει το νέο  :2funny:

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Χμμ.. Μάλιστα,, ας μην μπούμε σε διαδικασία να φτιάξουμε λίστα με λαμογια γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε στις επόμενες εκλογές,, κ όσο για τον φαφουτη, έχετε άλλους χίλιους εσείς τέτοιους,, άστο σ λέω καλύτερα... Και τώρα ας δούμε όλοι μαζί το θέμα λίγο σφαιρικά,, δλδ το πρόβλημα είναι γιατί είπε ψέματα το ζαβο και δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια κτλ κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά τα ψέματα που μας είπε;; και το ποιος μας είχε φέρει στην κατάσταση προ τσίπρα, το 2015 το ξεχνάμε έτσι; δεν είστε καλά μου φαίνεται,,, καθόλου όμως,, βάλατε φωτιά στα πάντα όλα και τώρα φταίει ο πυροσβεστης  που απέτυχε να σβήσει την φωτιά.... Συνέλθετε λίγο... Για τέτοιες ακριβώς αντιλήψεις θα έχουμε χίλια χρόνια μνημόνιο,, κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος,, όπως είπε και ο προηγούμενος, δημοκρατία έχουμε ότι θέλετε ψηφίστε,,, αλλά να μην ξεχνάτε... Μην ξεχνάτε μόνο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom