Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
Χμμ.. Μάλιστα,, ας μην μπούμε σε διαδικασία να φτιάξουμε λίστα με λαμογια γιατί δεν θα τελειώσουμε ούτε στις επόμενες εκλογές,, κ όσο για τον φαφουτη, έχετε άλλους χίλιους εσείς τέτοιους,, άστο σ λέω καλύτερα... Και τώρα ας δούμε όλοι μαζί το θέμα λίγο σφαιρικά,, δλδ το πρόβλημα είναι γιατί είπε ψέματα το ζαβο και δεν κατάφερε να σκίσει τα μνημόνια κτλ κτλ κτλ κτλ και όλα αυτά τα ψέματα που μας είπε;; και το ποιος μας είχε φέρει στην κατάσταση προ τσίπρα, το 2015 το ξεχνάμε έτσι; δεν είστε καλά μου φαίνεται,,, καθόλου όμως,, βάλατε φωτιά στα πάντα όλα και τώρα φταίει ο πυροσβεστης  που απέτυχε να σβήσει την φωτιά.... Συνέλθετε λίγο... Για τέτοιες ακριβώς αντιλήψεις θα έχουμε χίλια χρόνια μνημόνιο,, κοιτάτε το δέντρο και όχι το δάσος,, όπως είπε και ο προηγούμενος, δημοκρατία έχουμε ότι θέλετε ψηφίστε,,, αλλά να μην ξεχνάτε... Μην ξεχνάτε μόνο!!!
Τι να σβησει ρε καθυστερημενε???Που αντι να πεταει νερο εριχνε βενζινα και την εκανε 10 φορες χειροτερη

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακριβως. Δεν μπορουμε να ξεχασουμε ολες τις ανοησιες και τα ψεματα που ελεγε ο δικος σου, για να ερθει στην εξουσια και να κανει ακριβως τα αντιθετα.

Εσυ πες μου ΕΝΑ πραγμα που εκανε απο αυτα που υποσχεθηκε, εκτος απο το ανοιγμα της ΕΡΤ και την επαναπροσληψη των καθαριστριων και θα τον ψηφισω κι εγω. Τουλαχιστον οι "αλλοι" ελεγαν πεντε ψεματα και δυο αληθειες, ο δικος σου λεει επτα ψεματα και καμια αληθεια.

οπως δεν εκανε και ο πιτσαδορος  τιποτα απο τα 18 σημεια

οπως δεν επαναδιαπραγματευτηκε το μνημονιο

ψεμματα ψεμματα ψεμματα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θελεις να μας εξηγησεις με ποια θεσμικη ή πολιτική διαδικασια τις διεκδικει ωστε να παρακολουθουμε την εξελιξη της?

Με την περίφημη επιτροπή του χρέους και τους υπολογισμούς του Γλέζου...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
αυτό που γράφει κάτω από το αβαταρ μου δεν τ γράφει τυχαία,,, με IP κοντά στο Περιστέρι και αν θες συνεχίζω.... Η ακόμα καλύτερα,, σου χτυπώ και το κουδούνι αν θέλεις..
Φερε και ενα φρεντο σκετο

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
Το ξερω προσεβαλα τους καθυστερημενους
αυτό που γράφει κάτω από το αβαταρ μου δεν τ γράφει τυχαία,,, με IP κοντά στο Περιστέρι και αν θες συνεχίζω.... Η ακόμα καλύτερα,, σου χτυπώ και το κουδούνι αν θέλεις..

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

ψαρωσαμε τυπε, πρεπει να εισαι μεγαλο χακερι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
A εισαι περιπτωσαρα εσυ

DoctorWh?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
17
Like
291
Πόντοι
291

Βάζεις υποψηφιότητα για το mr μαλάκας 2018?
Πρόσεχε τον Τζονυ και Νικος_βλακ έχεις δυνατό ανταγωνισμό, με τέτοια posts δεν έχεις ελπίδες.
Περιμένουμε κάτι καλύτερο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom