Δηλαδη οταν μετακινουνται τυπε και ψηφιζουν Συριζα,δεν ειναι Συριζα?Δεν ειπαμε οτι εχουν και κομματικη ταυτοτητα,αλλα σαν πολλοι δεν ειναι αυτοι που ενω δεν ειναι Συριζα ψηφιζουν Συριζα?Απο την στιγμη που τον ψηφιζουν και τον υπερασπιζονται ειναι Συριζα,οπως και σε καθε αλλα κομμα.Τοσο απλα.Όταν γράφεις "όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ειναι ΣΥΡΙΖΑ" ενώ ξέρεις (;;;; ) ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό του πλυθησμού που στις εκλογές μετακινείται στο θέμα της ψήφου το μπινελίκι σου το θες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τιποτα. Απλως θα αγωνιζόμαστε 20 χρονια να φτασουμε το βιοτικο επιπεδο των ημερων του, που καποιοι τοτε το λεγανε εξαθλιωση ενώ τωρα το λεμε "ημερες της ευημεριας".
μα ο μπουχεσας μας εφτασε στην σημερινη κατασταση ποιο βιοτικο επιπεδο των ημερων του
δουλευομαστε τωρα;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Νομίζουν οτι ειναι ποδόσφαιρο, οπαδοί, συνθήματα, "θα σας γαμησουμε στις εκλογες" κτλ.. Αυτα μας κατέστρεψαν, η ποδοσφαιροποιηση της πολιτκής
Προφανως αναφερομαι και στους αλλους ετσι; Ο αλλος ο πουστης γραφει οτι θα φαινεται η γκει παρελαση στο νεο χαρτονομισμα της δραχμης και χαιρεται, νομιζει οτι ειναι παιχνιδι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Εσύ παίρνεις πολλά ρε! Σίγουρα θα παίρνεις μαζί με το καφέ και κουλούρι και στα τσακιρ τα κέφια και μπουκαλάκι νερό
και στραγαλια τυπε
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Εγώ πάντως ούτε έχω ούτε είχα ποτέ καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ και τα διάφορα περίεργα που αντιπροσωπεύει. Αλλά ψηφίζω σταθερά ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια διότι θεωρώ ότι είναι ο μόνος που έχει ελπίδες να διώξει από την κυβέρνηση τα συνεταιράκια ΠΑΣΟΚ ΝΔ που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Τυπε πιστευεις οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανηστουν με την εκλογη του ΣΥΡΙΖΑ ?
Επισκέπτης
Εσύ παίρνεις πολλά ρε! Σίγουρα θα παίρνεις μαζί με το καφέ και κουλούρι και στα τσακιρ τα κέφια και μπουκαλάκι νερό
προσαρμοζομε στις επιλογες σν ανεργος και γω προσπαθω να ζω με λιγοτερα
βεβαια μαγειρευω 2 φορες την εβδομαδα και μετα μονο ζεστενω το φαγητο επισης εχω κουζινακι εχω ηλιακο και αναβω θερμοσιφονα που ζεστενει γρηγορα το νερο καθως ειναι μικρος 60 λιτρων δεν σιδερωνω ποτε και για θερμανση εχω κεροσαν που την αναβω σπανια (1 μπιτονι 18λιτρο ανα 40 μερες περιπου και αν)
φωτα εχω λεντ και χμηλης καταναλωσης 11βατ ε τηλεοραση και λαπτοτ τι ρευμα να καψουνε και πληντηρια 2 το μηνα
1 ατομο ειαι αντε και καμια γκομενα να ρθει καμια φορα στο σπιτι
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ρε βλακόστρωτε δε μου λες. Το 2009 όποιος ψήφισε ΠΑΣΟΚ (44%) ηταν ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ;Ενταξει. Οποιος ψηφισει Συριζα ΔΕΝ είναι συριζα, είναι κατι άλλο. Ενταξει τωρα? Α παρατα μας.
ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Με μπακούνιν και κροπότκιν μεγάλωσα χεχεχε οπότε συριζαίος δεν είμαι. Και όσον αφορά τα μαθηματικά μου μια χαρά καταλαβαίνω βλέπεις τελείωσα και το οικονομικό με μεταπτυχιακό στην οικονομική θεωρία.Tυπε μεγαλωνει και συγνωμη που στο λεω,γιατι δεν καταλαβαινεις απο απλα μαθηματικα.Αλλα αν πιστευεις οτι θα ερθει ο Αλεξης και θα διαγραψει το χρεος,οκ πασο δεν εχω αντεπιχειρημα για τετοιου ειδους επιχειρημα.Ειναι πολυ πανω απο την δικη μου αντιληψη.
Και μια παρατηρηση και αν θες την δεχεσαι,μην δισταζεις να πεις οτι ψηφιζω Συριζα γιατι ειμαι Συριζα,δεν ειναι κακο.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Με το χρέος στο 175% του ΑΕΠ, δηλαδή με αύξηση της τάξης περίπου του 25% από τότε που άρχισαν τα μνημόνια και τα μεσο μνημόνια, το χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο. Εκτός και αν πιστεύεις ότι το 2015 θα πέσει κατά 20 μονάδες και άλλες τόσες το 16.
Α! Και με σχεδόν 150διςεκ ευρώ που έχεις πάρει σα δάνειο για ν αποπληρώσεις τ άλλα δάνεια το επιτόκιο είναι περίπου στο 3.5 διςεκ ευρώ το χρόνο. Δηλαδή η Ελλάδα θα πρέπει να έχει πλεόνασμα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3.5δις ευρώ για ν αποπληρώνει ΜΟΝΟ τα δάνεια. Το θεωρείς εύκολο; :S
Το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ δεν έχει πλέον καμία σημασία.
Αν είχαμε ολοκληρώσει τις δομικές αλλαγές που συμφωνήσαμε με την Τρόϊκα, είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς ο τελευταίος κύκλος διαπραγματεύσεων, είχε εκλεγεί ΠτΔ και δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές θα πετυχαίναμε επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής στα 50 ή και περισσότερα χρόνια πράγμα που θα είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του πραγματικού επιτοκίου αποπληρωμής καθώς και κυμαινόμενο επιτόκιο που θα μπορούσε να συνδεθεί με μερικούς μακροοικονομικούς δείκτες.
Τόκοι 3,5 δισ. σε ένα ΑΕΠ 162 δισ. δεν είναι δυσβάστακτοι. Είναι μέσα στα αποδεκτά πλαίσια διεθνώς.
Και στο τέλος - τέλος ποιά εναλλακτική προτείνεις;
ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ξέρω πάρα πολλούς που το λένεΚανενας δεν το λεει τύπε, και το εχω επισημανει κατ' επαναληψη.
Το λενε για να εχουν αλλοθι να μην τους κραξουμε την επαύριο.
Αλλά είναι γελασμένοι.
Οποιος ψηφισει συριζα θα είναι συριζα, και θα είναι συνυπεύθυνος.
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Θα δούμε. Για αρχή μου είναι αρκετό να φύγουν από την κυβέρνηση.Τυπε πιστευεις οτι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανηστουν με την εκλογη του ΣΥΡΙΖΑ ?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι φίλε. Αυτοί που μετακινούνται ΔΕΝ είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλπ. Είναι απλά αυτοί που ψάχνονται να δουν τι θεωρούν για την χωρα τον ευατό τους κτλπ κτλπ να ψηφίσουν. Είμαι ΠΑΣΟΚ πχ σημαίνει ρε δε πα να μην έχω να φάω και να μαγειρέψω τ αρχίδια μου; ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω. Το ίδιο με ΚΚΕ, ΝΔ κτλπ κτλπΔηλαδη οταν μετακινουνται τυπε και ψηφιζουν Συριζα,δεν ειναι Συριζα?Δεν ειπαμε οτι εχουν και κομματικη ταυτοτητα,αλλα σαν πολλοι δεν ειναι αυτοι που ενω δεν ειναι Συριζα ψηφιζουν Συριζα?Απο την στιγμη που τον ψηφιζουν και τον υπερασπιζονται ειναι Συριζα,οπως και σε καθε αλλα κομμα.Τοσο απλα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
προσαρμοζομε στις επιλογες σν ανεργος και γω προσπαθω να ζω με λιγοτερα
βεβαια μαγειρευω 2 φορες την εβδομαδα και μετα μονο ζεστενω το φαγητο επισης εχω κουζινακι εχω ηλιακο και αναβω θερμοσιφονα που ζεστενει γρηγορα το νερο καθως ειναι μικρος 60 λιτρων δεν σιδερωνω ποτε και για θερμανση εχω κεροσαν που την αναβω σπανια (1 μπιτονι 18λιτρο ανα 40 μερες περιπου και αν)
φωτα εχω λεντ και χμηλης καταναλωσης 11βατ ε τηλεοραση και λαπτοτ τι ρευμα να καψουνε και πληντηρια 2 το μηνα
1 ατομο ειαι αντε και καμια γκομενα να ρθει καμια φορα στο σπιτι
κανένα καφεδάκι και καμμιά μπυρίτσα δεν πίνεις ??
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Αν είχαμε ολοκληρώσει τις δομικές αλλαγές που συμφωνήσαμε με την Τρόϊκα, είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς ο τελευταίος κύκλος διαπραγματεύσεων, είχε εκλεγεί ΠτΔ και δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές θα πετυχαίναμε επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής στα 50 ή και περισσότερα χρόνια πράγμα που θα είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του πραγματικού επιτοκίου αποπληρωμής καθώς και κυμαινόμενο επιτόκιο που θα μπορούσε να συνδεθεί με μερικούς μακροοικονομικούς δείκτες.
50 χρόνια. 'nuff said.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Θα δούμε. Για αρχή μου είναι αρκετό να φύγουν από την κυβέρνηση.
μετά θα φυτρώσουν χρηματιές και θα κόβουμε από αυτές παράδες...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Στα 165δις ΑΕΠ θα πρέπει ν αφαιρέσεις και τ έξοδα. Εδώ λένε ότι είχαν πλεόνασα 1δις και έκαναν σα τις χήρε στο κρεββάτιΤο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ δεν έχει πλέον καμία σημασία.
Τόκοι 3,5 δισ. σε ένα ΑΕΠ 162 δισ. δεν είναι δυσβάστακτοι. Είναι μέσα στα αποδεκτά πλαίσια διεθνώς.
Και στο τέλος - τέλος ποιά εναλλακτική προτείνεις;
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Θα δούμε. Για αρχή μου είναι αρκετό να φύγουν από την κυβέρνηση.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ειναι παραταξεις που εξεφραζαν τον Ελληνικο λαο τυπε, και οι Ελληνες τους ψηφιζαν στην εξουσια. Αν ο Ελληνας θελει αλλαγη, ας ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ με ολα τα συνερχομενα.
Ο Ελληνας σημερα μετα την κριση εχει ανοιχτα τα ματια του και εχει επιγνωση των επιπτωσεων, οποιες και να ειναι.
Δεν μιλησα για σενα προσωπικα για το 500αρικο.Αλλα ξερεις πολυ καλα οτι ολοι αυτοι που λενε καλο ειναι και το 1 ευρω της Δουρου,ολοι βριζανε τον Σαμαρα για το επιδομα,εκτος και αν δεν ζεις στην χωρα αυτη.δεν εβριζα τον αντωνακη για τα 500€ εφαπαξ που εδωσε ποιος σου ειπε οτι το εκανα αυτο
επισης αλλο η δουρου που διοικει την περιφερεια και αλλο η διακυβερνηση της χωρας
και γω ανεργος ειμαι επισης ο βασικος μισθος πρεπει να σου δινει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης οπως ανεφερα και ποιο πανω και σιγουρα με 490 καθαρο βασικο μισθο για 8 ωρες δουλειας δεν μπορεις να εχεις επιπεδο διαβιωσης
για τις εκκλησιες δεν ξερω τι παιζει γιατι ειμαι αθεος και γενικα δεν ασχολουμε, η προνοια παντως εχει ελειψεις στο συσιτιο δινει γαλα κουτι κρεας σε πολλυ μικρες εως ελαχιστες ποσοστητες κατ ατομο ψαρι σχεδον ποτε μονο μπακαλιαρο και ελαχιστο σαμπουαν σαπουνια παλι εως ποτε κατ ατομο
Δευτερον τισχεση εχει τυπε που εισαι αθεος με τα συσιτια της εκκλησιας?Και μουσουλμανος να εισαι αν εισαι απορος μπορεις να γραφεις και να εχεις το καθημερινο φαγητο σου και μαλιστα πολυ καλυτερο απ οτι νομιζεις.
Τωρα αφου εισαι ανεργος,και βλεπεις οτι υπαρχουν 1,5 εκατομμυρια ανεργοι,μου λες οτι ειναι λυση ο βασικος μισθος να παει στα 800 κατοσταρικα,εγω θα σου προτεινω να παει στα 1000.Αλλα μηπως ξεχασες κατι βασικο?Δουλεια πως θα βρεις?Μηπως ξερεις ποια ειναι η προταση του Αλεξουκου για να εχω ελπιδες και γω?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
50 χρόνια. 'nuff said.
Εσύ σε πόσα θέλεις;
Αρα τυπε ξερεις την αληθεια για τα νουμερα του χρεους,και επιτηδες την κρυβεις.Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.Με μπακούνιν και κροπότκιν μεγάλωσα χεχεχε οπότε συριζαίος δεν είμαι. Και όσον αφορά τα μαθηματικά μου μια χαρά καταλαβαίνω βλέπεις τελείωσα και το οικονομικό με μεταπτυχιακό στην οικονομική θεωρία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55