Φυσικα και δεν ειναι κακο το 1 ευρω την ημερα.Αλλα δεν καταλαβαινω πως εβριζες τον Αντωνακη οταν εδινε το 500ευρω,αλλα στην Δουρου δινεις συγχαρητηρια.Οσο για το προγραμμα της ΔΕΘμ υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να κανει κατι απ αυτα που ειπε?Ας πουμε για την επαναφορα του βασικου μισθου.Υπαρχουν εναμιση εκατομμυριο ανεργοι ολοι απο τον ιδιωτικο τομεα.Ο επιχειρηματιας τωρα που ειναι ο βασικος στα 500 δεν προσλαμβανει και το ξερω καλα γιατι μιλας με εναν ανεργο.Θα προσλαβει με 750?Αν το πιστευεις οκ δικαιωμα σου.
Για τα συσιτια στο ξαναλεω.Δεν ειναι το προβλημα του απορου το φαγητο.Καλως η κακως η εκκλησια με τα συσιτια καλυπτει ενα μεγαλο μερος της αναγκης αυτης.Τι ξηρα τροφη μου λες τυπε?Εγω τουλαχιστον απο την δικια μου ενορια βλεπω τι τρωνε καθημερινα οι αστεγοι και οι αποροι.Αυτο ειναι το προβλημα?Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει παραγωγη στην χωρα,για να μπορει να δουλεψει ο κοσμακης και ολα τα αλλα θα ερθουν με τον καιρο τους.Για να υπαρχει παραγωγη θα πρεπει να ακολουθησεις ενα απο τα 2 μοντελα που κυριαρχησαν η κυριαρχουν στον κοσμο.Το ενα που εχει καταρευσει παγκοσμιως και το αλλο που ποτε δεν εφαρμοστηκε στην χωρα μας.Αν διαλεξες τον Αλεξακο γι αυτον τον λογο,οκ τουλαχιστον εισαι συνειδητοποιημενος.Αλλιως....