Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Επισκέπτης
κολπο ειναι αυτο τυπε?αν γραφτω και γω συριζα θα με ερχεται και μενα μονο 50 ευρω?  :think: :think: :think:

τοσο μου ερχετε στο δημηνο 25€ δημοτικα τελη και 25€ αξια ρευματος το δημηνο μαζι με φπα περιπου 500 κιλοβατορες καταναλωνω στο 4 μηνο κοντα στις 250 το δημηνο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έλεος με την τρομολαγνεία. Καλά ποιος τα πιστεύει αυτά περί καταστροφής; Δεν απευθύνεσαι σε 80χρονους - δε μπαίνουν τέτοιοι στο μπου νομίζω.

Άλλωστε, έτσι όπως έχουμε γίνει δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε (εκτός από τις αλυσίδες μας που έλεγε ένα παλιό ρητό).

δηλαδή να πούμε μπορείς να ζήσεις χωρίς βενζίνη και πετρέλαιο ??

μπορείς να ζήσεις χωρίς εμβόλια και φάρμακα και ιατρικό υλικό ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έλεος με την τρομολαγνεία. Καλά ποιος τα πιστεύει αυτά περί καταστροφής; Δεν απευθύνεσαι σε 80χρονους - δε μπαίνουν τέτοιοι στο μπου νομίζω.

Άλλωστε, έτσι όπως έχουμε γίνει δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε (εκτός από τις αλυσίδες μας που έλεγε ένα παλιό ρητό).
Το ιδιο ακριβως ελεγαν και οσοι εδωσαν 44% στον ΓΑΠ επειδή ειχαν...εξαθλιωθεί από τον Καραμανλη.

Φίλε, υπαρχει ΠΟΛΥ χειροτερο. πώς να το κανουμε δηλαδή?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
σου απαντησα για το προγραμμα που ειπε ο τσιπρας στη ΔΕΘ και γω παντως που ειμαι ενα ατομο στο σπιτι 50€ το δημηνο λογαριασμος μου ερχετε της δεη μαζι με τα δημοτικα τελη που ειμαι 1 ατομο στο σπιτι δεν θα με χαλουσε και 1€ παει κατ ατομο εγω δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο αλλα ειναι μια αρχη και στα σισιτια δινετε ξηρα τροφη δηλαδη δεν δινοντε τροφιμα εκτος ψυγειου οπως φρεσκο γαλα τυρια γιουρτια κρεας ψαρι τωρα με το νεο προγραμμα θα δινοντε και σε κοινωνικο παντοπωλειο να πας αυτα δεν σου τα παρεχουν και τη δουρου την εφαρα σαν παραδειγμα δεν ειναι το ιδιο να διοικεις την περιφερεια και το ιδιο να διοικεις τη χωρα παραδειγμα σου εφερα
εγω θεωρω για αρχη καλη βαση να εφαρμοσει τα μετρα που ειπε στη δεθ ο τσιπρας οταν αναλαβει τη διακυβερνηση της χωρας
Φυσικα και δεν ειναι κακο το 1 ευρω την ημερα.Αλλα δεν καταλαβαινω πως εβριζες τον Αντωνακη οταν εδινε το 500ευρω,αλλα στην Δουρου δινεις συγχαρητηρια.Οσο για το προγραμμα της ΔΕΘμ υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να κανει κατι απ αυτα που ειπε?Ας πουμε για την επαναφορα του βασικου μισθου.Υπαρχουν εναμιση εκατομμυριο ανεργοι ολοι απο τον ιδιωτικο τομεα.Ο επιχειρηματιας τωρα που ειναι ο βασικος στα 500 δεν προσλαμβανει και το ξερω καλα γιατι μιλας με εναν ανεργο.Θα προσλαβει με 750?Αν το πιστευεις οκ δικαιωμα σου.
Για τα συσιτια στο ξαναλεω.Δεν ειναι το προβλημα του απορου το φαγητο.Καλως η κακως η εκκλησια με τα συσιτια καλυπτει ενα μεγαλο μερος της αναγκης αυτης.Τι ξηρα τροφη μου λες τυπε?Εγω τουλαχιστον απο την δικια μου ενορια βλεπω τι τρωνε καθημερινα οι αστεγοι και οι αποροι.Αυτο ειναι το προβλημα?Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει παραγωγη στην χωρα,για να μπορει να δουλεψει ο κοσμακης και ολα τα αλλα θα ερθουν με τον καιρο τους.Για να υπαρχει παραγωγη θα πρεπει να ακολουθησεις ενα απο τα 2 μοντελα που κυριαρχησαν η κυριαρχουν στον κοσμο.Το ενα που εχει καταρευσει παγκοσμιως και το αλλο που ποτε δεν εφαρμοστηκε στην χωρα μας.Αν διαλεξες τον Αλεξακο γι αυτον τον λογο,οκ τουλαχιστον εισαι συνειδητοποιημενος.Αλλιως....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ποιός σου είπε ότι δεν είναι βιώσιμο.

Το μεσομακροπρόθεσμο επιτόκιο είναι 2,3% που είναι ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια που δανείζεται σήμερα κράτος παγκοσμίως.
Με το χρέος στο 175% του ΑΕΠ, δηλαδή με αύξηση της τάξης περίπου του 25% από τότε που άρχισαν τα μνημόνια και τα μεσο μνημόνια, το χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο. Εκτός και αν πιστεύεις ότι το 2015 θα πέσει κατά 20 μονάδες και άλλες τόσες το 16.

Α! Και με σχεδόν 150διςεκ ευρώ που έχεις πάρει σα δάνειο για ν αποπληρώσεις τ άλλα δάνεια το επιτόκιο είναι περίπου στο 3.5 διςεκ ευρώ το χρόνο. Δηλαδή η Ελλάδα θα πρέπει να έχει πλεόνασμα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3.5δις ευρώ για ν αποπληρώνει ΜΟΝΟ τα δάνεια. Το θεωρείς εύκολο;  :S

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
δηλαδή να πούμε μπορείς να ζήσεις χωρίς βενζίνη και πετρέλαιο ??

μπορείς να ζήσεις χωρίς εμβόλια και φάρμακα και ιατρικό υλικό ???

Ειλικρινά πιστεύεις ότι με τον Τσίπρα θα γίνουμε έτσι ; Ούτε ο Τράγκας δε τα λέει αυτά  :idiot:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυπε οι Ελληνες αποφασησαν να βγουμε απο το ευρω και να παμε σε εθνικο νομισμα. Αυτο θα ειναι το αποτελεσμα των εκλογων και δεν εχει σχεση με το χρεος γιατι μια μερικη διαγραφη δεν αλλαζει πολλα.

μαστορα τι λες να κανουμε σε τετοια περιπτωση?  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κανενας δεν το λεει τύπε, και το εχω επισημανει κατ' επαναληψη.
Το λενε για να εχουν αλλοθι να μην τους κραξουμε την επαύριο.
Αλλά είναι γελασμένοι.
Οποιος ψηφισει συριζα θα είναι συριζα, και θα είναι συνυπεύθυνος.
Βρε σύρε τράβα και γαμήσου μαλάκα. Ξέρεις υπάρχει ένα ποσοστό των Ελλήνων που μετακινείται. Παλιοκοματόσκυλο του κερατά που πας και δίνεις και 3.5 ευρώ για καφέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βρε σύρε τράβα και γαμήσου μαλάκα. Ξέρεις υπάρχει ένα ποσοστό των Ελλήνων που μετακινείται. Παλιοκοματόσκυλο του κερατά που πας και δίνεις και 3.5 ευρώ για καφέ.
Σε εβρισε κανενας ρε τύπε? Για χαλαρωσε λιγο. Αντε μπραβο με τον κάθε περιεργο εδώ μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γιατι τι ειχαμε παθει απο τον μπουχεσα;
Τιποτα. Απλως θα αγωνιζόμαστε 20 χρονια να φτασουμε το βιοτικο επιπεδο των ημερων του, που καποιοι τοτε το λεγανε εξαθλιωση ενώ τωρα το λεμε "ημερες της ευημεριας".

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Το ιδιο ακριβως ελεγαν και οσοι εδωσαν 44% στον ΓΑΠ επειδή ειχαν...εξαθλιωθεί από τον Καραμανλη.

Φίλε, υπαρχει ΠΟΛΥ χειροτερο. πώς να το κανουμε δηλαδή?

Δε διαφωνώ. Όμως υπάρχει και πολύ καλύτερο. Με το Σαμαρά και τα μνημόνια το μόνο που είδα ήταν η συνεχής μείωση των εισοδημάτων του Έλληνα (και ειδικότερα των δικών μου και της οικογένειας μου).

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δίνω 4ε  :'(

Επισκέπτης
Φυσικα και δεν ειναι κακο το 1 ευρω την ημερα.Αλλα δεν καταλαβαινω πως εβριζες τον Αντωνακη οταν εδινε το 500ευρω,αλλα στην Δουρου δινεις συγχαρητηρια.Οσο για το προγραμμα της ΔΕΘμ υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να κανει κατι απ αυτα που ειπε?Ας πουμε για την επαναφορα του βασικου μισθου.Υπαρχουν εναμιση εκατομμυριο ανεργοι ολοι απο τον ιδιωτικο τομεα.Ο επιχειρηματιας τωρα που ειναι ο βασικος στα 500 δεν προσλαμβανει και το ξερω καλα γιατι μιλας με εναν ανεργο.Θα προσλαβει με 750?Αν το πιστευεις οκ δικαιωμα σου.
Για τα συσιτια στο ξαναλεω.Δεν ειναι το προβλημα του απορου το φαγητο.Καλως η κακως η εκκλησια με τα συσιτια καλυπτει ενα μεγαλο μερος της αναγκης αυτης.Τι ξηρα τροφη μου λες τυπε?Εγω τουλαχιστον απο την δικια μου ενορια βλεπω τι τρωνε καθημερινα οι αστεγοι και οι αποροι.Αυτο ειναι το προβλημα?Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει παραγωγη στην χωρα,για να μπορει να δουλεψει ο κοσμακης και ολα τα αλλα θα ερθουν με τον καιρο τους.Για να υπαρχει παραγωγη θα πρεπει να ακολουθησεις ενα απο τα 2 μοντελα που κυριαρχησαν η κυριαρχουν στον κοσμο.Το ενα που εχει καταρευσει παγκοσμιως και το αλλο που ποτε δεν εφαρμοστηκε στην χωρα μας.Αν διαλεξες τον Αλεξακο γι αυτον τον λογο,οκ τουλαχιστον εισαι συνειδητοποιημενος.Αλλιως....

δεν εβριζα τον αντωνακη για τα 500€ εφαπαξ που εδωσε  ποιος σου ειπε οτι το εκανα αυτο
επισης αλλο η δουρου που διοικει την περιφερεια και αλλο η διακυβερνηση της χωρας
και γω ανεργος ειμαι επισης ο βασικος μισθος πρεπει να σου δινει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης οπως ανεφερα και ποιο πανω και σιγουρα με 490 καθαρο βασικο μισθο για 8 ωρες δουλειας δεν μπορεις να εχεις επιπεδο διαβιωσης

για τις εκκλησιες δεν ξερω τι παιζει γιατι ειμαι αθεος και γενικα δεν ασχολουμε, η προνοια παντως εχει ελειψεις στο συσιτιο δινει γαλα κουτι κρεας σε πολλυ μικρες εως ελαχιστες ποσοστητες κατ ατομο ψαρι σχεδον ποτε μονο μπακαλιαρο και ελαχιστο σαμπουαν σαπουνια παλι εως ποτε κατ ατομο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε εβρισε κανενας ρε τύπε? Για χαλαρωσε λιγο. Αντε μπραβο με τον κάθε περιεργο εδώ μεσα.
Όταν γράφεις "όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ειναι ΣΥΡΙΖΑ" ενώ ξέρεις (;;;; ) ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό του πλυθησμού που στις εκλογές μετακινείται στο θέμα της ψήφου το μπινελίκι σου το θες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όταν γράφεις "όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ειναι ΣΥΡΙΖΑ" ενώ ξέρεις (;;;; ) ότι υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό του πλυθησμού που στις εκλογές μετακινείται στο θέμα της ψήφου το μπινελίκι σου το θες
Ενταξει. Οποιος ψηφισει Συριζα ΔΕΝ είναι συριζα, είναι κατι άλλο. Ενταξει τωρα? Α παρατα μας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Νομίζουν οτι ειναι ποδόσφαιρο, οπαδοί, συνθήματα, "θα σας γαμησουμε στις εκλογες" κτλ.. Αυτα μας κατέστρεψαν, η ποδοσφαιροποιηση της πολιτκής

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν εβριζα τον αντωνακη για τα 500€ εφαπαξ που εδωσε  ποιος σου ειπε οτι το εκανα αυτο
επισης αλλο η δουρου που διοικει την περιφερεια και αλλο η διακυβερνηση της χωρας
και γω ανεργος ειμαι επισης ο βασικος μισθος πρεπει να σου δινει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης οπως ανεφερα και ποιο πανω και σιγουρα με 490 καθαρο βασικο μισθο για 8 ωρες δουλειας δεν μπορεις να εχεις επιπεδο διαβιωσης

για τις εκκλησιες δεν ξερω τι παιζει γιατι ειμαι αθεος και γενικα δεν ασχολουμε, η προνοια παντως εχει ελειψεις στο συσιτιο δινει γαλα κουτι κρεας σε πολλυ μικρες εως ελαχιστες ποσοστητες κατ ατομο ψαρι σχεδον ποτε μονο μπακαλιαρο και ελαχιστο σαμπουαν σαπουνια παλι εως ποτε κατ ατομο
Εσύ παίρνεις πολλά ρε! Σίγουρα θα παίρνεις μαζί με το καφέ και κουλούρι και στα τσακιρ τα κέφια και μπουκαλάκι νερό

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Εγώ πάντως ούτε έχω ούτε είχα ποτέ καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ και τα διάφορα περίεργα που αντιπροσωπεύει. Αλλά ψηφίζω σταθερά ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια διότι θεωρώ ότι είναι ο μόνος που έχει ελπίδες να διώξει από την κυβέρνηση τα συνεταιράκια ΠΑΣΟΚ ΝΔ που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom