Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κυριοι το παρτυ της ανευθυνοτητας τελειωσε. Απο δω και περα δεν δικαιλογειται δεν ηξερα με εξαπατησαν.
Ευχομαι ο καθενας μας να παρει την σωστη αποφαση για το καλο του εθνους!!!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
Αναρωτιέμαι τι είναι καλυτερο. Να βγει ο Συριζα και να τα κανει κωλο και να απαλλαγούμε από τον λαικισμο μια για παντα?
Η να βγει παλι ο Σαμαρας για να γλυτώσουμε από την καταστροφή?
Αν και θα ψηφίσω τσίπρα μόνο και μόνο για να μη βγουν οι άλλοι οπότε δε θα κάτσω να τον υποστηρίξω, θέλω να μου πεις τι έχει κάνει ο σαμαράς στη θητεία του για να αποτρέψει τη "καταστροφή". Το χρεος μας επί του ΑΕΠ γιατί όλο ακι μεγαλώνει;;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η καταστροφή είναι δεδομένη, υπό την έννοια ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Και ποιός σου είπε ότι δεν είναι βιώσιμο.

Το μεσομακροπρόθεσμο επιτόκιο είναι 2,3% που είναι ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια που δανείζεται σήμερα κράτος παγκοσμίως.

Επισκέπτης
Τυπε,ζει η Δουρου?Υπαρχει?Για ποια επανασυνδεση μιλας?Εισαι σιγουρος γι αυτα που λες?Γιατι αν επικαλεισαι σαν επιχειρημα το 1 ευρω την ημερα που δινει σ αυτους που τους κοψαν το ρευμα,και το επικροτεις σαν μεγαλη φιλολαικη πολιτικη,γιατι δεν εκανες το ιδιο για το 500αρικο που εδωσε ο Αντωνακης?Οσο για τους  αστεγους που λες για ποια τροφιμα μιλας?Δηλαδη αυτοι που δεν εχουνε να φανε σημερα,δεν πηγαινουν στα σισιτια της εκκλησιας και θα περιμενουν την Δουρου?
Σε ρωτησα για το ποια πιστευεις οτι θα ειναι η πολιτικη του Συριζα,το τι πιστευεις οτι θα κανει,και μου απαντας με την Δουρου και την περιφερειακη της πολιτικη?Κατι αλλο πιο καλο δεν εχεις?

σου απαντησα για το προγραμμα που ειπε ο τσιπρας στη ΔΕΘ και γω παντως που ειμαι ενα ατομο στο σπιτι 50€ το δημηνο λογαριασμος μου ερχετε της δεη μαζι με τα δημοτικα τελη που ειμαι 1 ατομο στο σπιτι δεν θα με χαλουσε και 1€ παει κατ ατομο εγω δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο αλλα ειναι μια αρχη και στα σισιτια δινετε ξηρα τροφη δηλαδη δεν δινοντε τροφιμα εκτος ψυγειου οπως φρεσκο γαλα τυρια γιουρτια κρεας ψαρι τωρα με το νεο προγραμμα θα δινοντε και σε κοινωνικο παντοπωλειο να πας αυτα δεν σου τα παρεχουν και τη δουρου την εφαρα σαν παραδειγμα δεν ειναι το ιδιο να διοικεις την περιφερεια και το ιδιο να διοικεις τη χωρα παραδειγμα σου εφερα
εγω θεωρω για αρχη καλη βαση να εφαρμοσει τα μετρα που ειπε στη δεθ ο τσιπρας οταν αναλαβει τη διακυβερνηση της χωρας

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν και θα ψηφίσω τσίπρα μόνο και μόνο για να μη βγουν οι άλλοι οπότε δε θα κάτσω να τον υποστηρίξω, θέλω να μου πεις τι έχει κάνει ο σαμαράς στη θητεία του για να αποτρέψει τη "καταστροφή". Το χρεος μας επί του ΑΕΠ γιατί όλο ακι μεγαλώνει;;;;
Tυπε μεγαλωνει και συγνωμη που στο λεω,γιατι δεν καταλαβαινεις απο απλα μαθηματικα.Αλλα αν πιστευεις οτι θα ερθει ο Αλεξης και θα διαγραψει το χρεος,οκ πασο δεν εχω αντεπιχειρημα για τετοιου ειδους επιχειρημα.Ειναι πολυ πανω απο την δικη μου αντιληψη.
Και μια παρατηρηση και αν θες την δεχεσαι,μην δισταζεις να πεις οτι ψηφιζω Συριζα γιατι ειμαι Συριζα,δεν ειναι κακο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σου απαντησα για το προγραμμα που ειπε ο τσιπρας στη ΔΕΘ και γω παντως που ειμαι ενα ατομο στο σπιτι 50€ το δημηνο λογαριασμος μου ερχετε της δεη μαζι με τα δημοτικα τελη που ειμαι 1 ατομο στο σπιτι δεν θα με χαλουσε και 1€ παει κατ ατομο εγω δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο αλλα ειναι μια αρχη και στα σισιτια δινετε ξηρα τροφη δηλαδη δεν δινοντε τροφιμα εκτος ψυγειου οπως φρεσκο γαλα τυρια γιουρτια κρεας ψαρι τωρα με το νεο προγραμμα θα δινοντε και σε κοινωνικο παντοπωλειο να πας αυτα δεν σου τα παρεχουν και τη δουρου την εφαρα σαν παραδειγμα δεν ειναι το ιδιο να διοικεις την περιφερεια και το ιδιο να διοικεις τη χωρα παραδειγμα σου εφερα
εγω θεωρω για αρχη καλη βαση να εφαρμοσει τα μετρα που ειπε στη δεθ ο τσιπρας οταν αναλαβει τη διακυβερνηση της χωρας

μωρέ ας τα εφαρμόσει... λεφτά να μην μου ζητήσει γιαυτό....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κολπο ειναι αυτο τυπε?αν γραφτω και γω συριζα θα με ερχεται και μενα μονο 50 ευρω?  :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tυπε μεγαλωνει και συγνωμη που στο λεω,γιατι δεν καταλαβαινεις απο απλα μαθηματικα.Αλλα αν πιστευεις οτι θα ερθει ο Αλεξης και θα διαγραψει το χρεος,οκ πασο δεν εχω αντεπιχειρημα για τετοιου ειδους επιχειρημα.Ειναι πολυ πανω απο την δικη μου αντιληψη.
Και μια παρατηρηση και αν θες την δεχεσαι,μην δισταζεις να πεις οτι ψηφιζω Συριζα γιατι ειμαι Συριζα,δεν ειναι κακο.
Κανενας δεν το λεει τύπε, και το εχω επισημανει κατ' επαναληψη.
Το λενε για να εχουν αλλοθι να μην τους κραξουμε την επαύριο.
Αλλά είναι γελασμένοι.
Οποιος ψηφισει συριζα θα είναι συριζα, και θα είναι συνυπεύθυνος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και ποιός σου είπε ότι δεν είναι βιώσιμο.

Το μεσομακροπρόθεσμο επιτόκιο είναι 2,3% που είναι ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια που δανείζεται σήμερα κράτος παγκοσμίως.
Αααααααααααα τελικα δεν είναι τοκογλυφοι οι ευρωπαιοι φορολογούμενοι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μακάρι να έρθει ο Τσίπρας να σας φέρει ..... σημεία στίξης.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δόξα τον παντοδύναμο (όπως και αν τον λένε) δεν μου λείπουνε...

αυτό δεν σημαίνει ότι έχω ιδιαιτερη διάθεση να τα δώκω στον Τσίπρα να παίξει ....

δηλαδη στον Σαμαρα γουσταρεις να τα δινεις?  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Τυπε οι Ελληνες αποφασησαν να βγουμε απο το ευρω και να παμε σε εθνικο νομισμα. Αυτο θα ειναι το αποτελεσμα των εκλογων και δεν εχει σχεση με το χρεος γιατι μια μερικη διαγραφη δεν αλλαζει πολλα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σου απαντησα για το προγραμμα που ειπε ο τσιπρας στη ΔΕΘ και γω παντως που ειμαι ενα ατομο στο σπιτι 50€ το δημηνο λογαριασμος μου ερχετε της δεη μαζι με τα δημοτικα τελη που ειμαι 1 ατομο στο σπιτι δεν θα με χαλουσε και 1€ παει κατ ατομο εγω δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο αλλα ειναι μια αρχη και στα σισιτια δινετε ξηρα τροφη δηλαδη δεν δινοντε τροφιμα εκτος ψυγειου οπως φρεσκο γαλα τυρια γιουρτια κρεας [size=20pt]ψαρι[/size] τωρα με το νεο προγραμμα θα δινοντε και σε κοινωνικο παντοπωλειο να πας αυτα δεν σου τα παρεχουν και τη δουρου την εφαρα σαν παραδειγμα δεν ειναι το ιδιο να διοικεις την περιφερεια και το ιδιο να διοικεις τη χωρα παραδειγμα σου εφερα

Ε βέβαια, όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα μοιράζει τσιπούρες.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Αναρωτιέμαι τι είναι καλυτερο. Να βγει ο Συριζα και να τα κανει κωλο και να απαλλαγούμε από τον λαικισμο μια για παντα?
Η να βγει παλι ο Σαμαρας για να γλυτώσουμε από την καταστροφή?

Έλεος με την τρομολαγνεία. Καλά ποιος τα πιστεύει αυτά περί καταστροφής; Δεν απευθύνεσαι σε 80χρονους - δε μπαίνουν τέτοιοι στο μπου νομίζω.

Άλλωστε, έτσι όπως έχουμε γίνει δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε (εκτός από τις αλυσίδες μας που έλεγε ένα παλιό ρητό).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αααααααααααα τελικα δεν είναι τοκογλυφοι οι ευρωπαιοι φορολογούμενοι?

ρε άλεξ τι σου έλεγα ????? χιπ χοπ μανταλάκια

αναλογα τη δουλεια ο νομος στο 8ωρο για τους υπαλληλους γραφειου οριζει 45 λεπτα για τους πωλητες παλι 50 λεπτα αναλογα τον κλαδο
ε φυσικα σαν τα ζωα θα δουλευουνε

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δόξα τον παντοδύναμο (όπως και αν τον λένε) δεν μου λείπουνε...

αυτό δεν σημαίνει ότι έχω ιδιαιτερη διάθεση να τα δώκω στον Τσίπρα να παίξει ....

Θα τα δωκεις αν εχεις περιουσια η εισοδημα στην Ελλαδα. Δεν βγαινει το προγραμμα του διαφορετικα, ασχετως αν δεν το λεει.  ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
αναλογα τη δουλεια ο νομος στο 8ωρο για τους υπαλληλους γραφειου οριζει 45 λεπτα για τους πωλητες παλι 50 λεπτα αναλογα τον κλαδο
ε φυσικα σαν τα ζωα θα δουλευουνε
Κλασική απάντηση αριστερού , δουλέβουνε, όχι δουλευουμε!
Βλέπεις οι αριστεροί δεν δουλευουνε ποτέ!!
Αριστερά, το άλλο όνομα της τεμπελιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom