Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
το αντιμνημονιο δεν ξερω τι θα φερει ουτε ξερω τι θα γινει παντως δεν πιστευω οτι θα γινει αυτη η καταστροφη που διαφημηζουν τα ΜΜΕ
σιγουρα δεν θα φερει διορισμους και λεφτα με ουρα και ουτε κατι τετοιο ζηταει πλεον ο λαος
Τι ζητάει ο λαός?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το αντιμνημονιο δεν ξερω τι θα φερει ουτε ξερω τι θα γινει παντως δεν πιστευω οτι θα γινει αυτη η καταστροφη που διαφημηζουν τα ΜΜΕ
σιγουρα δεν θα φερει διορισμους και λεφτα με ουρα και ουτε κατι τετοιο ζηταει πλεον ο λαος

εεεε αφού το πιστεύεις εσύ έτσι θα είναι...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τι πιστευεις οτι θα φερει?Με επιχειρηματα ομως για να μπορουμε να κανουμε συζητηση.Οχι φτανει που φυγανε οι αλλοι,και οι αλλοι ητανε προδοτες.Αυτα τελειωσανε.Αν εχεις επιχειρηματα σε ακουω.

Επισκέπτης
γιατί παρακαλώ ?? κυβέρνηση με πολύ μεγάλη πλειοψηφία ήταν, με πρόσφατη λαική εντολή ... γιατί να κάνει δημοψήφισμα? για να ρωτήσει τον κο 4% ???

κοιτα δεν ειπα οτι ζητησε δημοψηφισμα καποιο συγκεκριμενο κομμα ουτε οτι η κυβερνηση δεν ειχε μεγαλη πλειοψηφια και προσφατη λαικη εντολη
σε αλλες ευρωπαικες χωρες κανουνε συχνα δημοψηφισματα οπως π.χ στην ιρλανδια γιατι εφ οσον θα αλλαζε τη ζωη των ελληνων ηταν κακο να πουνε τη γνωμη τους μεσω ενος δημοψιφησματος
ετσι κι αλλιως η συγκεκριμενη πολιτικη οδηγησε απο το οκτωβριο του 2009 το πασοκ απο το 40% στο 13% στις επομενες εκλογες του μαιου του 2012

Επισκέπτης

ενα ατομο ειμαι δεν ειμαι ολος ο λαος κανε δημοσκοπηση να δεις τη ζηταει δεν ειμαι ουτε πολιτικος ουτε πρωθυπουργος φιλε
σιγουρα δεν ζηταει μνημονια γιατι πολιτικα σε καθε εκλογες τα αποδοκιμαζει

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ενα ατομο ειμαι δεν ειμαι ολος ο λαος κανε δημοσκοπηση να δεις τη ζηταει δεν ειμαι ουτε πολιτικος ουτε πρωθυπουργος φιλε

Εσύ τι ζητάς?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εσυ επικαλέστηκες τον λαο και το τι θελει, και λογικα σε ρωτήσανε.
Και απαντας τωρα τι ΔΕΝ θελει.

Γιατι ντρεπεσαι να πεις ότι ο λαος θελει παλι λεφτα, διορισμούς, λαμογιές και ρουσφέτια και βριζει σαν προδοτες τους τωρινους επειδή του τα κοψανε?

Επισκέπτης
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τι πιστευεις οτι θα φερει?Με επιχειρηματα ομως για να μπορουμε να κανουμε συζητηση.Οχι φτανει που φυγανε οι αλλοι,και οι αλλοι ητανε προδοτες.Αυτα τελειωσανε.Αν εχεις επιχειρηματα σε ακουω.

τουλαχιστον να εφαρμοσει το προγραμμα στη ΔΕΘ δεν θα τρωμε με χρυσα κουταλια αλλα τουλαχιστον να ζησουμε με αξιοπρεπεια και οχι με εξαθλιωση οπως ζει μια μεγαλη μεριδα του κοσμου
πχ η δουρου στην περιφερεια μεσα σε 3 μηνες στη περιφερεια χρησημοποιει τα χρηματα για να επανασυνδεει το ρευμα σε ανθρωπους που το εχουν αναγκη και δεν εχουν τα χρηματα να πληρωσουν το λογαριασμο της δεη μεχρι καποιες κιλοβατορες και εισοδημα δηλαδη με κριτηρια και στη νεα χρηματοδοτηση του κρατους στην περιφερεια εχει δεσμεσει χρηματα για σιτιση απορων με βασικο επιπεδο διατροφης (οχι οπως τρα που δινετε μονο ξηρα τροφη και οχι τροφιμα ψυγειου) και ενα προγραμμα για αστεγους σιγουρα δεν ζουνε με χρυσα κουταλια αυτοι οι ανθρωποι αλλα τουλαχιστον εχουν αξιοπρεπεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να φυγει το μνημονιο. Να αποκτησει παλι ο λαος την εθνικη του αξιοπρεπεια. Να ερθει το χαμογελο στα χειλη των παιδιων. Να ελπισουν παλι οι νεοι. Να πληγωθεί το θηριο της ανεργιας. Να δωσουμε ξανα στον Ελληνα τον τόπο του. Να βροντοφωνάξουμε στους ξενους ότι ειμαστε εδώ και θελουμε να ζησουμε. Να διωξουμε τους προδοτες. Να απολαμβανει ο Ελληνας εργαζόμενος το προιον του κοπου του και όχι οι ξενοι τοκογλυφοι.

Αααααα μου αρεσει. Τελικα είναι ωραιο να λες μπούρδες ανωδύνως. Σαν εκθεση ιδεων στο γυμνασιο. Νομιζω καπου δεν υπηρχε ένα εγχειριδιο για τον καλο πολιτικο, που ελεγε πώς να μιλας ωραια χωρις να λες τιποτα?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Να φυγει το μνημονιο. Να αποκτησει παλι ο λαος την εθνικη του αξιοπρεπεια. Να ερθει το χαμογελο στα χειλη των παιδιων. Να ελπισουν παλι οι νεοι. Να πληγωθεί το θηριο της ανεργιας. Να δωσουμε ξανα στον Ελληνα τον τόπο του. Να βροντοφωνάξουμε στους ξενους ότι ειμαστε εδώ και θελουμε να ζησουμε. Να διωξουμε τους προδοτες. Να απολαμβανει ο Ελληνας εργαζόμενος το προιον του κοπου του και όχι οι ξενοι τοκογλυφοι.

Αααααα μου αρεσει. Τελικα είναι ωραιο να λες μπούρδες ανωδύνως. Σαν εκθεση ιδεων στο γυμνασιο. Νομιζω καπου δεν υπηρχε ένα εγχειριδιο για τον καλο πολιτικο, που ελεγε πώς να μιλας ωραια χωρις να λες τιποτα?
το εγχειριδιο του καλου κλεφτη του πετροπουλου  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
[size=18pt]ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ[/size]

%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99.jpg

[size=18pt]ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑ[/size]

www.imagebam.com/image/f51bab377152996] [/URL] www.imagebam.com/image/fcc48b377153001] [/URL] www.imagebam.com/image/0392a5377153003] [/URL]

Επισκέπτης
Εσυ επικαλέστηκες τον λαο και το τι θελει, και λογικα σε ρωτήσανε.
Και απαντας τωρα τι ΔΕΝ θελει.

Γιατι ντρεπεσαι να πεις ότι ο λαος θελει παλι λεφτα, διορισμούς, λαμογιές και ρουσφέτια και βριζει σαν προδοτες τους τωρινους επειδή του τα κοψανε?

δεν νομιζω οτι ο λαος πιστευει οτι θα υπαρχει πλεον στην ελλαδα εποχη για διορισμους λαμογιες ρουσφετια και λεφτα με το τσουβαλι
απανταω παντα με τη γνωμη μου και βλεπω οτι ο λαος αποδοκιμαζει τις πολιτικες του μνημονιου απο το 2012 και μετα τα κομματα που εφαρμοσαν πολιτικες μνημονιου πασοκ δημαρ και νδ επεσαν τα ποσοστα τους κατακορυφα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Νομιζω καπου δεν υπηρχε ένα εγχειριδιο για τον καλο πολιτικο, που ελεγε πώς να μιλας ωραια χωρις να λες τιποτα?

Όπως οι ομιλίες του Σαμαρά πριν το 2012 ένα πράμα :)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Δυστυχώς βασισμένοι σε εξαγγελίες ευχολόγια ψηφίζαμε όλοι από το 74 και μετά.
Φταίμε όλοι για τον λέφτινς τον φίλο μας ....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

ΑΧ τι ωραια που τα λες. Μακαρι να τα ελεγε και πολιτικος αυτα τα ωραια. Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει κανενας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης

εγω ζηταω να εχω μια δουλεια 8  ωρων τη μερα 40 ωρες τη βδομαδα που να μου δινει ενα βασικο μισθο που με αυτο το μισθο θα εχω ενα μινιμουν τουλαχιστον σε σιτιση ενδυση ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη στεγαση (οπω και στο ρευμα νερο και τηλεφωνο ιντερνετ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom