tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εσύ σε πόσα θέλεις;
εεε ρε ερωτήσεις που κάνεις .....
να μας το διαγράψουνε και να μας δώσουνε και καμμιά κατοσταριά δις δώρο... αυτό θέλει...
Εσύ σε πόσα θέλεις;
Τώρα αυτά περί 3,5 δισ. τα πιστεύεις;;;Το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ δεν έχει πλέον καμία σημασία.
Αν είχαμε ολοκληρώσει τις δομικές αλλαγές που συμφωνήσαμε με την Τρόϊκα, είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς ο τελευταίος κύκλος διαπραγματεύσεων, είχε εκλεγεί ΠτΔ και δεν είχαν προκηρυχθεί εκλογές θα πετυχαίναμε επιμήκυνση στο χρόνο αποπληρωμής στα 50 ή και περισσότερα χρόνια πράγμα που θα είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του πραγματικού επιτοκίου αποπληρωμής καθώς και κυμαινόμενο επιτόκιο που θα μπορούσε να συνδεθεί με μερικούς μακροοικονομικούς δείκτες.
Τόκοι 3,5 δισ. σε ένα ΑΕΠ 162 δισ. δεν είναι δυσβάστακτοι. Είναι μέσα στα αποδεκτά πλαίσια διεθνώς.
Και στο τέλος - τέλος ποιά εναλλακτική προτείνεις;
Ενταξει τυπε αρα με αυτην την λογικη να θεωρησω λογικο καποις που ψηφισε ΚΚΕ να ψηφισει αυριο Χ.Α συγκυριακα βεβαια,αλλα γιατι την δεδομενη στιγμη αυτο θεωρησε σωστο.Μετακινησεις και φυσικα θα υπαρχουνε,αλλα δεν ειναι και φυσιολογικο το 2004 να ψηφισες ΝΔ το 2009 ΠΑΣΟΚ, το 2012 ΑΝΕΛ,το 2014 ΣΥΡΙΖΑ για να δειξεις οτι δεν εισαι κομματοσκυλο.Όχι φίλε. Αυτοί που μετακινούνται ΔΕΝ είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλπ. Είναι απλά αυτοί που ψάχνονται να δουν τι θεωρούν για την χωρα τον ευατό τους κτλπ κτλπ να ψηφίσουν. Είμαι ΠΑΣΟΚ πχ σημαίνει ρε δε πα να μην έχω να φάω και να μαγειρέψω τ αρχίδια μου; ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω. Το ίδιο με ΚΚΕ, ΝΔ κτλπ κτλπ
Ενταξει τυπε αρα με αυτην την λογικη να θεωρησω λογικο καποις που ψηφισε ΚΚΕ να ψηφισει αυριο Χ.Α συγκυριακα βεβαια,αλλα γιατι την δεδομενη στιγμη αυτο θεωρησε σωστο.Μετακινησεις και φυσικα θα υπαρχουνε,αλλα δεν ειναι και φυσιολογικο το 2004 να ψηφισες ΝΔ το 2009 ΠΑΣΟΚ, το 2012 ΑΝΕΛ,το 2014 ΣΥΡΙΖΑ για να δειξεις οτι δεν εισαι κομματοσκυλο.
Κάποιοι τις έχουν, κάποιοι κερδοσκοπούν σήμερα. Και εμείς πλερώνουμε ένα μεγάλο ποσοστό επί του εισοδήματός μας για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση άλλων (οι οποίοι τώρα είτε κερδοσκοπούν είτε εμφανίζονται σαν εθνοσωτήρες).μετά θα φυτρώσουν χρηματιές και θα κόβουμε από αυτές παράδες...
Κάποιοι τις έχουν, κάποιοι κερδοσκοπούν σήμερα. Και εμείς πλερώνουμε ένα μεγάλο ποσοστό επί του εισοδήματός μας για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση άλλων (οι οποίοι τώρα είτε κερδοσκοπούν είτε εμφανίζονται σαν εθνοσωτήρες).
Κάποιοι τις έχουν, κάποιοι κερδοσκοπούν σήμερα. Και εμείς πλερώνουμε ένα μεγάλο ποσοστό επί του εισοδήματός μας για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση άλλων (οι οποίοι τώρα είτε κερδοσκοπούν είτε εμφανίζονται σαν εθνοσωτήρες).
εγώ 58 χρόνια τώρα κανέναν...
Θα πάμε σε δραχμή δηλαδή;;;; Ο συριζα θα βγει θέλεις δε θέλεις.Πάνε βγάλε τις καταθέσεις σου μη τις χάσειςΘα σου ελεγα οτι αν παμε στην δραχμη θα τους βλεπεις σε καθε γωνια να σου αλλαζουν δραχμες σε ευρω και δολλαρια τυπε!
Kολόγρια του κερατά.Πιο μεγάλη κ απ' τη μάνα μου είσαι.Καλή ανακοπή,να μη σώσεις να φτάσεις στη κάλπη
Θα σου ελεγα οτι αν παμε στην δραχμη θα τους βλεπεις σε καθε γωνια να σου αλλαζουν δραχμες σε ευρω και δολλαρια τυπε!
Αποστομωτικό επιχείρημα. Αλλά να μου πεις εδώ στη βουλή την ίδια τα επιχειρήματα είναι του ίδιου αν όχι χαμηλότερου επιπέδου.έχεις γνωρίσει ποτέ κανέναν που να χασοσκοπεί ???? εγώ 58 χρόνια τώρα κανέναν...
Θα πάμε σε δραχμή δηλαδή;;;; Ο συριζα θα βγει θέλεις δε θέλεις.Πάνε βγάλε τις καταθέσεις σου μη τις χάσεις
Εγω τυπε δεν θα χασω. Αλλοι μπορει να πεινασουν.............
ποιοι θα πεινασουν τυπε?