Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Φιλαράκο μπορεί να ξέρεις Μηχανολογία ,αλλά δεν ξέρεις
από AIDS .

Οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα φορέα σε άντρα ,
είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ακόμα και αν δεν λαμβάνεις ΚΑΜΙΑ προφύλαξη .

Ισχύει αυτό που λες, αλλά αυτήν την μικρή πιθανότητα θα πρέπει κάποιος να την γνωρίζει και να την αποδέχεται.
Αυτές λοιπόν που εξεδίδοντο χωρίς προφύλαξη και γνωρίζοντας πως είναι φορείς είχαν προειδοποιήσει κανέναν για το γεγονός πως είναι φορείς; Ας του έδειχναν και τις στατιστικές που έδειχναν την πολύ μικρή πιθανότητα βρε παιδί μου.
Φυσικά και δεν το έλεγαν διότι ήξεραν πως οι πελάτες θα την κοπανούσαν και ούτε καν με προφύλαξη δεν θα τις γαμούσαν. ;)

Κι ακόμα κάτι! Αν κάποιες εκδιδόμενες, που δεν ήταν πρεζόνια ούτε οροθετικές, δεχόταν πρόταση από κάποιον οροθετικό για ελεύθερο σεξ θα το δεχόταν; Φυσικά και όχι!
Γιατί άραγε αφού και πάλι μικρές θα ήταν οι πιθανότητες να κολλήσουν; ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Δεν καταλαβαινω γιατι συζητάμε τα αυτονόητα. Θα καταργησουμε δεδομενα 30 ετων για την χρησιμοτητα του προφυλακτικου επειδή ο Λαδακης ξυπνησε σημερα και την ειδε δικηγόρος και γιατρος?

ε βεβαια αφου χαθηκε ο Απολυτος που ηταν ειδικος σε αυτά τα θεματα ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του  :S

Επισκέπτης
Φιλικά πάντα , διάβαζε τις στατιστικές από
το περιοδικό AIDS και
το center of disease control των ΗΠΑ
και μην λες τα δικά σου .

εισαι γιατρος παθολογος κλπ κλπ αυτα που αναφερεις στα εχει πει υπευθυνα καποιος γιατρος δες και δω

είμαι 21 και μόλις κόλλησα HIV 31.3.2013 | 02:34

Είμαι 21 και την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα θετικός στο τεστ. Ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει λέγοντας ότι πολλές φορές βγάινει λάθος και έκανα και το επαναληπτικό. Είναι επίσημο πλέον. Ήταν ο χειρότερος μήνας της ζωής μου αλλά βλέπω ότι τώρα αρχίζουν ακόμη δυσκολότερα. Πότε θα αρχίσω τα χάπια, πώς θα μπορέσω να ξανακάνω σχέση, παιδιά, γιατί να πρέπει να ξεκινήσω να σκέφτομαι για κυρώσεις του ήπατος και παρενέργειες από τις θεραπείες από τόσο νωρίς και όχι στα πενήντα μου όπως όλος ο κόσμος;

Ήταν η δεύτερη σχέση μου. Στο σχολείο είχα κάνει τα πολύ βασικά και πανεπιστήμιο πλέον, γνώρισα τη κοπέλα με την οποία ήμασταν μαζί ένα χρόνο. Ήθελε να βγάλουμε το προφυλακτικό αλλά εγώ επέμενα να κάνουμε πρώτα εξετάσεις. Το κακό συνέβη μια φορά που είχαμε πιει για να γιορτάσουμε το πτυχίο της. Μια φορά θέλει και σου αλλάζει η ζωή. Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν πλέον, για το καλό το δικό σου.

Πηγή  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εισαι γιατρος παθολογος κλπ κλπ αυτα που αναφερεις στα εχει πει υπευθυνα καποιος γιατρος δες και δω

είμαι 21 και μόλις κόλλησα HIV 31.3.2013 | 02:34

Είμαι 21 και την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα θετικός στο τεστ. Ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει λέγοντας ότι πολλές φορές βγάινει λάθος και έκανα και το επαναληπτικό. Είναι επίσημο πλέον. Ήταν ο χειρότερος μήνας της ζωής μου αλλά βλέπω ότι τώρα αρχίζουν ακόμη δυσκολότερα. Πότε θα αρχίσω τα χάπια, πώς θα μπορέσω να ξανακάνω σχέση, παιδιά, γιατί να πρέπει να ξεκινήσω να σκέφτομαι για κυρώσεις του ήπατος και παρενέργειες από τις θεραπείες από τόσο νωρίς και όχι στα πενήντα μου όπως όλος ο κόσμος;

Ήταν η δεύτερη σχέση μου. Στο σχολείο είχα κάνει τα πολύ βασικά και πανεπιστήμιο πλέον, γνώρισα τη κοπέλα με την οποία ήμασταν μαζί ένα χρόνο. Ήθελε να βγάλουμε το προφυλακτικό αλλά εγώ επέμενα να κάνουμε πρώτα εξετάσεις. Το κακό συνέβη μια φορά που είχαμε πιει για να γιορτάσουμε το πτυχίο της. Μια φορά θέλει και σου αλλάζει η ζωή. Δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν πλέον, για το καλό το δικό σου.

Πηγή  
Και ερχομαι να ρωτησω...Αν η κοπελα το ΗΞΕΡΕ ότι εχει ειτζ...ειχε ΔΟΛΟ ή όχι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι απλα ειχε αλλα ηταν και άμεσος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ισχύει αυτό που λες, αλλά αυτήν την μικρή πιθανότητα θα πρέπει κάποιος να την γνωρίζει και να την αποδέχεται.
Αυτές λοιπόν που εξεδίδοντο χωρίς προφύλαξη και γνωρίζοντας πως είναι φορείς είχαν προειδοποιήσει κανέναν για το γεγονός πως είναι φορείς; Ας του έδειχναν και τις στατιστικές που έδειχναν την πολύ μικρή πιθανότητα βρε παιδί μου.
Φυσικά και δεν το έλεγαν διότι ήξεραν πως οι πελάτες θα την κοπανούσαν και ούτε καν με προφύλαξη δεν θα τις γαμούσαν. ;)

Κι ακόμα κάτι! Αν κάποιες εκδιδόμενες, που δεν ήταν πρεζόνια ούτε οροθετικές, δεχόταν πρόταση από κάποιον οροθετικό για ελεύθερο σεξ θα το δεχόταν; Φυσικά και όχι!

Εχεις πάει να δεις αυτά τα ερείπια που κάνουν πιάτσα ;

Αυτοί που τις βιάζουν ,γιατί ουσιαστικά βιασμός είναι να
εκμεταλλεύεται κανείς την διαλυμένη προσωπικότητα του πρεζονιού
για να τη γαμήσει, δεν ξέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να
είναι φορείς τα πρεζάκια ;
Οι βιαστές δεν ξέρουν ότι μπορούν να κολλήσουν με ακάποτο σεξ ;
Το ότι τα διαλυμένα πρεζάκια δεν πιέζουν τον βιαστή τους
να φορέσει καπότα , τα κάνει ένοχα για " σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη " ;

Ο βιαστής ξέρει ότι μπορεί να κολλήσει .Και να μην έχει κάνει τεστ
το πρεζάκι , ο βιαστής ξέρει την πιθανότητα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Και αυτό γράφω εδώ και κάποια ποστ. Ότι αν το παίρναμε ΜΟΝΟ με τις πιθανότητε το ΕΙΤΖ θα ήταν απλά και μόνο μια τοπική ασθένεια (θα είχε περιοριστεί στο χωριό ή στη πόλη που ξεκίνησε. Ειλικρινά δε ξέρω από που και πως ξεκίνησε) και όχι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Εδώ κάποιοι έχουν σηκωθεί από το κρεβάτι για να πάνε στο μπάνιο μόλις έφυγε η γκόμενα που προ ολίγου είχαν πηδήσει χωρίς προφύλαξη και έχουν λιποθυμίσει όταν είδαν γραμμένο στον καθρεύτη με κραγιόν "Kαλώς όρισες στον κόσμο του AIDS!"
Κι ας είναι και κακόγουστη φάρσα μερικές φορές...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Εγώ είμαι με τον λαδάκη. Άλλωστε το κάθαρμα ο λοβέρδος ήταν ο εμπνευστής της διαπόμπευσης των οροθετικών και με δική του εντολή ασκήθηκαν οι διώξεις για να δείξουμε στους χαμηλού επιπέδου ψηφοφόρους οτι κάνουμε έργο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Εχει σχέση αυτή η περίπτωση, με τα πρεζάκια που έχουν διαλυμένη
προσωπικότητα και ξέρουν οι πελάτες ότι μπορεί να είναι άρρωστα από AIDS ;

Οι πελάτες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι υπάρχει η περίπτωση της νόσου
και αδιαφορούν και δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικο
και βιάζουν ακάποτα τα πρεζάκια .

Μάλιστα το " ακάποτο" είναι ΦΗΜΗ και δεν υπήρχε κανένας μαρτυρας βιαστής
για να καταθέσει .

Η μήπως οι πελάτες των πρεζονιών δεν τέλεσαν το έγκλημα
της κατάχρησης σε ασέλγεια ;
Εχουν ελεύθερη βούληση τα διαλυμένα πρεζάκια ;
Δεν είναι εκμετάλλευση της διαλυμένης προσωπικότητάς τους να τις γαμας ;

Αν γαμήσεις μια γκόμενα τυφλα στο μεθυσι ,τι είναι ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Εδώ κάποιοι έχουν σηκωθεί από το κρεβάτι για να πάνε στο μπάνιο μόλις έφυγε η γκόμενα που προ ολίγου είχαν πηδήσει χωρίς προφύλαξη και έχουν λιποθυμίσει όταν είδαν γραμμένο στον καθρεύτη με κραγιόν "Kαλώς όρισες στον κόσμο του AIDS!"
Κι ας είναι και κακόγουστη φάρσα μερικές φορές...

:2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
από την συζήτηση και μόνο στο θεμα εγώ καταλαβαίνω πως η ύπαρξη δόλου είναι υποκειμενικός παράγοντας (μιλάω για την συγκεκριμένη υπόθεση)
κάλλιστα μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως υπάρχει δόλος, αλλά από την άλλη οι κοπέλες που δεν είχαν επίγνωση της κατάστασης δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως είχαν δόλο...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Και αυτό γράφω εδώ και κάποια ποστ. Ότι αν το παίρναμε ΜΟΝΟ με τις πιθανότητε το ΕΙΤΖ θα ήταν απλά και μόνο μια τοπική ασθένεια (θα είχε περιοριστεί στο χωριό ή στη πόλη που ξεκίνησε. Ειλικρινά δε ξέρω από που και πως ξεκίνησε) και όχι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

Έτσι ακριβώς!
Άλλο τί πιθανότητα έχει ο ΕΝΑΣ να κολλήσει HIV μετά από χωρίς προφύλαξη συνουσία με φορέα κι άλλο πια είναι η πιθανότητα να διαδοθεί ο HIV αν 100 οροθετικές πάνε με 10 την ημέρα, επί 365 μέρες χωρίς προφύλαξη, που ΟΥΤΕ καν με προφύλαξη δεν κάνει να πηγαίνουν δηλαδή.
Διότι στην δεύτερη περίπτση μιλάμε για βεβαιότητα εκρηκτικής εξάπλωσης της νόσου! ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχει σχέση αυτή η περίπτωση, με τα πρεζάκια που έχουν διαλυμένη
προσωπικότητα και ξέρουν οι πελάτες ότι μπορεί να είναι άρρωστα από AIDS ;

Οι πελάτες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι υπάρχει η περίπτωση της νόσου
και αδιαφορούν και δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικο
και βιάζουν ακάποτα τα πρεζάκια .

Μάλιστα το " ακάποτο" είναι ΦΗΜΗ και δεν υπήρχε κανένας μαρτυρας βιαστής
για να καταθέσει .

Η μήπως οι πελάτες των πρεζονιών δεν τέλεσαν το έγκλημα
της κατάχρησης σε ασέλγεια ;
Εχουν ελεύθερη βούληση τα διαλυμένα πρεζάκια ;
Δεν είναι εκμετάλλευση της διαλυμένης προσωπικότητάς τους να τις γαμας ;

Αν γαμήσεις μια γκόμενα τυφλα στο μεθυσι ,τι είναι ;
Κοίτα γενικώς ςίναι εκμετάλλευση να γαμάς γυναίκες που έχουν βγει στη πορνεία (αν το πάμε έτσι). Γιατί δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που βγήκαν στη πορνεία γιατί το γούσταραν. Κάτι τους έτυχε στη ζωή και τ έκαναν από ανάγκη. Οπότε ΟΛΕΣ είναι διαλυμένες προσωπικότητες (άλλο λίγο άλλο πολύ δεν έχει σχέση)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Εγώ είμαι με τον λαδάκη. Άλλωστε το κάθαρμα ο λοβέρδος ήταν ο εμπνευστής της διαπόμπευσης των οροθετικών και με δική του εντολή ασκήθηκαν οι διώξεις για να δείξουμε στους χαμηλού επιπέδου ψηφοφόρους οτι κάνουμε έργο.

:rockon:

Τελικά , στην πραγματικότητα όλοι στο μπου. με μας είναι , ανθρωπιστές .
Λυπούνται τα πρεζάκια ,και σίγουρα δεν τα γαμάνε με καπότα ή χωρίς .

Ο Λοβέρδος , νομικός , καθηγητής συνταγματικού δικαίου ,
με ...μαθηματική λογική , έκρινε ότι τα δυστυχα πρεζάκια είναι εγκληματίες .

Σίγουρα πρέπει να μην τις αφήνουν να κάνουν πιάτσα ενώ είναι φορείς,  
όχι όμως να τις παρουσιάζουν σαν εγκληματίες, επιδή με βάση ΦΗΜΕΣ
μπορεί να " δέχονται"  να γαμηθουν ακάποτα , απο πελάτες βιαστές
που ξέρουν τους κινδυνους.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Γελάς;
Αν σου συνέβενε εσένα θα γελούσες σκεπτόμενος "Σιγά τώρα μην κολλήσω, αφού η πιθανότητα είναι πολύ μικρή!" ή θα τα είχες κάνει πάνω σου μέχρι να βγαίνεις συνεχώς οροαρνητικός συνέχεια κανένα χρόνο μετά; ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ιστοτοπος ακροδεξιων παγανιστων. Ευγε για τις πηγες σου. Ολα αυτα ειναι μυθευματα. Αλλα για την δραση της ΟΠΛΑ στην κατοχη ειμαι περηφανος γιατι σκοτωνε καθαρματα και χαφιεδες.

Αυτή είναι η λογική που έχουν τα μουνοπανα ανά τον κόσμο!
Συγχαρητήρια! Είσαι επίσημα μουνόπανο  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Γελάς;
Αν σου συνέβενε εσένα θα γελούσες σκεπτόμενος "Σιγά τώρα μην κολλήσω, αφού η πιθανότητα είναι πολύ μικρή!" ή θα τα είχες κάνει πάνω σου μέχρι να βγαίνεις συνεχώς οροαρνητικός συνέχεια κανένα χρόνο μετά; ;)

Επειδή μου είχε σπάσει παλιά το προφυλακτικό , εδώ και
15 χρόνια , διάβασα όλη την βιβλιογραφία στο Μedline .

Και εξακολουθώ να τη διαβάζω .
Χρησιμοποιώ καπότα ,αλλά δεν θα πανικοβληθώ αν σπάσει .

Και αεροπλάνα πέφτουν , αλλά όταν πετάω δεν φοβάμαι
διότι η πιθανότητα είναι πολύ μικρή .

Και στον εγκέφαλό σου μπορει να έχεις με πιθανότητα  1 % ανεύρυσμα.
Εχεις κάνει μαγνητική , μόνο με το φόβο ;
Υπόψη ότι ο μακαρίτης ο Τρίτσης πέθανε από ρήξη ανευρύσματος
εγκεφάλου, που δεν ήξερε ότι είχε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
από την συζήτηση και μόνο στο θεμα εγώ καταλαβαίνω πως η ύπαρξη δόλου είναι υποκειμενικός παράγοντας (μιλάω για την συγκεκριμένη υπόθεση)
κάλλιστα μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως υπάρχει δόλος, αλλά από την άλλη οι κοπέλες που δεν είχαν επίγνωση της κατάστασης δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως είχαν δόλο...

Γι αυτό γίνονται τα δικαστήρια ρε τύπε.
Που να δεις πόσο δύσκλολο είναι να ξεχωρήσεις την απόπειρα βιασμού από το απλό πέσιμο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας από τη σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Επειδή έχω τύχει ένορκος και σε δύο τέτοιες περιπτώσεις είχαμε χάσει την μπάλα όχι μόνο οι άπειροι ένορκοι αλλά και οι έμπειροι τακτικοί δικαστές...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Γι αυτό γίνονται τα δικαστήρια ρε τύπε.
Που να δεις πόσο δύσκλολο είναι να ξεχωρήσεις την απόπειρα βιασμού από το απλό πέσιμο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας από τη σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Επειδή έχω τύχει ένορκος και σε δύο τέτοιες περιπτώσεις είχαμε χάσει την μπάλα όχι μόνο οι άπειροι ένορκοι αλλά και οι έμπειροι τακτικοί δικαστές...

Στις ΗΠΑ αποφασίζουν ΜΟΝΟ ένορκοι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom