Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ετσι ειναι φιλε κ ειναι ανεντιμο να χτυπας καποιον στα κατω του κ με καθε τροπο να προσπαθεις να τον απαξιωσεις!
εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ,αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ο παπανδρεου ειναι ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,με περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολους τους κ με ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ...Και εχει διατελεσει υπουργος,εχει ζησει κ πολλα πργμτ(πχ συλληψη του πατερα του απο χουντικους μπροστα στα ματια του κ πολλα παρομοια)

αλλα ο ελληνας ειναι ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΔΑΣ που μολις ειδε τον παπανδρεου να σκουπιζει,μετα απο ενα συνεδριο τον εβγαλε ΠΟΥΣΤΡΙΤΣΑ κ χθες που ειδε τον μπερλουσκονι να σκουπιζει στην ναπολη τον εβγαλε ΓΑΜΙΑΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..

αυτοι ειμαστε φιλε

κ ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ μετα απο οσα εκανε ο σημιτης,αλλα το να απαξιωνεις(οι νταβατζηδες εννοω,οχι εσυ) τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τους αλλους,ειναι πουστικο
το οτι διετελεσε υπουργος δεν ειναι υπερ του και ειδικα για την θητεια στο υπουργειο παιδειας

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ο Γιωργακης ομως ΕΙΝΑΙ φουλ στις εμπειριες,ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ γιατι ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τον απαξιωσαν για να δωσουν την εξουσια στον αλη..

τα ιδια κανουν τωρα με τσιπρα,τον ανεβαζουν για να ριξουν τον γιωργακη..

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
Δεν έχεις και άδικο μου φαίνεται....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Τώρα το έθεσες σωστά
Και προηγουμένως σωστά το είχα θέσει, απλά η ειρωνεία μου έβγαινε σε συνδυασμό με τα post που είχα παραθέσει παραπάνω για την άποψή μου για τον Τσίπρα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οχι και αρχηγος ο λουκουμας....ουστ :idiot:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μας το αναπτύσσεις το σκεπτικό σου να καταλάβουμε περισσότερα;
τι να σου αναπτυξω?αν δεν μπορεις να καταλαβεις την αντιφαση των τοτε πραξεων του με των σημερινων αποψεων του για την παιδεια και αν δεν μπορεις να διακρινεις οτι ηταν αχυρανθρωπος και δεν επαιρνε πρωτοβουλιες τοτε θα παει χαμενο το γραψιμο που θα κανω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πιτσιρικάς να στήσει επιχείρηση χωρίς πτυχίο.Μάλιστα...Τι μεγέθους επιχείρηση;Κατάστημα ψιλικών ή κατάστημα με έπιπλα χωρίς προσωπικό;Πόσο το μεγάλωσαν το κατάστημα;Το θέμα δεν είναι να στήσεις ένα μαγαζί,αλλά να το αναπτύξεις.Και αν έχεις προσωπικό να το διοικήσεις σωστά ώστε να αποδώσει.Όσο για την Εθνική,δεν είναι επιχείρηση.Και ο Ρεχάγκελ,εξάλλου,δεν ήταν νέος προπονητής.Είχε εμπειρία.Αν ήταν η πρώτη του προσπάθεια,τι θα έκανε;Πώς θα μπορούσε να κατευθύνει 50 ατομα που είχε η ομάδα;
πάμε.....
Ο Σκλαβενίτης, ο Βερόπουλος, ο Βασιλόπουλος, ο Παπαδόπουλος, ο Βωβός, ο Γερμανός, ο Κορασίδης, ο Ντέιμλερ, ο Γκέιτς, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος, ο Φορντ στήσαν όλοι τις επιχειρήσεις τους προερχόμενοι από πανεπιστήμια οικονομικών σπουδών και ανέπτυξαν την επιχείρισή τους μετά τα ντοκτορά ως σύμβουλοι επιχειρήσεων..........

Οκ πάσο...............
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όταν γράφεις κάτι,όταν κάνεις κριτική,πρέπει να την τεκμηριώνεις όχι να την πετάς,και να αφήνεις τον καθένα να βγάλει συμπεράσματα και να μαντέψει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο Γιωργακης ομως ΕΙΝΑΙ φουλ στις εμπειριες,ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ γιατι ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τον απαξιωσαν για να δωσουν την εξουσια στον αλη..

τα ιδια κανουν τωρα με τσιπρα,τον ανεβαζουν για να ριξουν τον γιωργακη..

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
ωπα....ποιες είναι οι εμπειρίες του Τζώρτζ;; Η θητεία του σαν υπουργός μήπως; Από πότε αυτό αποτελεί εμπειρία;;;
Πού έχει δουλέψει ο κύριος; Πώς είπατε;; Γιατί δεν καταλαβαίνετε πως όλοι αυτοί οι βουτηρομπεμπέδες τρώνε από τα έτοιμα και απλά χαντακωνουνε τη χώρα;;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ωπα....ποιες είναι οι εμπειρίες του Τζώρτζ;; Η θητεία του σαν υπουργός μήπως; Από πότε αυτό αποτελεί εμπειρία;;;
Πού έχει δουλέψει ο κύριος; Πώς είπατε;; Γιατί δεν καταλαβαίνετε πως όλοι αυτοί οι βουτηρομπεμπέδες τρώνε από τα έτοιμα και απλά χαντακωνουνε τη χώρα;;

εχει κανει παρα πολλες δουλειες,απο σερβιτορος,μεχρι παιδι για τα θεληματα στην σουηδια κ μεχρι καθηγητης σε πανεπιστημιο..
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,αυτα τα εχω δει σε αφιερωματα του ΑΝΔΡΕΑ παπανδρεου που ελεγε οτι δεν τους δινει λεφτα για να μεγαλωσουν σωστα κ να δουλευουν απο μικρα κλπ ή απο οτι εχω ακουσει απο δικους του ανθρωπους

επισης το οτι ηρθε κοντα η γ-ελλας με τουρκια κατα ενα μεγαλο ποσοστο οφειλεται σε αυτον

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
πάμε.....
Ο Σκλαβενίτης, ο Βερόπουλος, ο Βασιλόπουλος, ο Παπαδόπουλος, ο Βωβός, ο Γερμανός, ο Κορασίδης, ο Ντέιμλερ, ο Γκέιτς, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος, ο Φορντ στήσαν όλοι τιε επιχειρήσεις τους προερχόμενοι από πανεπιστήμια οικονομικών σπουδών και ανέπτυξαν την επιχείρισή τους μετά τα ντοκτορά ως σύμβουλοι επιχειρίσεων..........

Οκ πάσο...............
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μιλάς για κάτι εποχές,που οι Έλληνες στην Αστόρια έπλεναν πιάτα και με τα λεφτά που μάζευαν άνοιγαν δικά τους εστιατόρια.Αν δεις όμως τα παιδιά τους που συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στο δύσκολο περιβάλλον του σήμερα,είναι όλοι σπουδαγμένοι.Όχι κατ'ανάγκη από οικονομικές σχολές αλλά από Πανεπιστήμια.Ο γιος του Βωβού είναι πολιτικός μηχανικός.Ένα παράδειγμα.

Αρμόδιος Χαραλάμπους Βωβός
Διευθύνων Σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό µέλος του ∆ιοικητικού συµβουλίου. ∆ιπλωµατούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1992, έτος από το οποίο διατελεί µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου.

Τριάδα Δημητρίου Βωβού
Διευθύντρια Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών

Διευθύντρια Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.  Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου.  Εργάζεται στην Εταιρία από το 1984.

Από την ιστοσελίδα τους.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όταν γράφεις κάτι,όταν κάνεις κριτική,πρέπει να την τεκμηριώνεις όχι να την πετάς,και να αφήνεις τον καθένα να βγάλει συμπεράσματα και να μαντέψει.
υπαρχουν πολλα παραδειγματα εδω στο σαιτ που τεκμηριωθηκαν αποψεις και αυτοι που ηταν απο την αρχη αντιθετοι εξακολουθησαν να ειναι αντιθετοι
θες να μας πεις εσυ το εργο ενος μελλοντικου πρωθυπουργου,οταν διετελεσε υπουργος παιδειας ποιο ηταν ωστε να δουμε αν συμφωνει με τις τωρα προτασεις του για την παιδεια
η μηπως να μας παρουσιασεις την τεραστια αλλαγη που επεφερε στην παιδεια οσο ηταν υπουργος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μιλάς για κάτι εποχές,που οι Έλληνες στην Αστόρια έπλεναν πιάτα και με τα λεφτά που μάζευαν άνοιγαν δικά τους εστιατόρια.Αν δεις όμως τα παιδιά τους που συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στο δύσκολο περιβάλλον του σήμερα,είναι όλοι σπουδαγμένοι.Όχι κατ'ανάγκη από οικονομικές σχολές αλλά από Πανεπιστήμια.Ο γιος του Βωβού είναι πολιτικός μηχανικός.Ένα παράδειγμα.

Αρμόδιος Χαραλάμπους Βωβός
Διευθύνων Σύμβουλος

Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό µέλος του ∆ιοικητικού συµβουλίου. ∆ιπλωµατούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάζεται στην Εταιρία από το 1992, έτος από το οποίο διατελεί µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου.

Τριάδα Δημητρίου Βωβού
Διευθύντρια Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών

Διευθύντρια Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.  Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου.  Εργάζεται στην Εταιρία από το 1984.

Από την ιστοσελίδα τους.

το πτυχίο τους σε διοίκηση επιχειρήσεων μπορείς να μου το παραθέσεις;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
υπαρχουν πολλα παραδειγματα εδω στο σαιτ που τεκμηριωθηκαν αποψεις και αυτοι που ηταν απο την αρχη αντιθετοι εξακολουθησαν να ειναι αντιθετοι
θες να μας πεις εσυ το εργο ενος μελλοντικου πρωθυπουργου,οταν διετελεσε υπουργος παιδειας ποιο ηταν ωστε να δουμε αν συμφωνει με τις τωρα προτασεις του για την παιδεια
η μηπως να μας παρουσιασεις την τεραστια αλλαγη που επεφερε στην παιδεια οσο ηταν υπουργος?

Βλέπω ότι δεν έχεις να γράψεις κάτι να τεκμηριώνεις την άποψη σου.Οπότε θεωρώ πως άποψη δεν έχεις,αλλά αναπαράγεις τα "πιασάρικα" άρθρα από εφημερίδες και ιστοσελίδες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχει κανει παρα πολλες δουλειες,απο σερβιτορος,μεχρι παιδι για τα θεληματα στην σουηδια κ μεχρι καθηγητης σε πανεπιστημιο..
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,αυτα τα εχω δει σε αφιερωματα του ΑΝΔΡΕΑ παπανδρεου που ελεγε οτι δεν τους δινει λεφτα για να μεγαλωσουν σωστα κ να δουλευουν απο μικρα κλπ ή απο οτι εχω ακουσει απο δικους του ανθρωπους

επισης το οτι ηρθε κοντα η γ-ελλας με τουρκια κατα ενα μεγαλο ποσοστο οφειλεται σε αυτον

που να ξέρουν επίσης τα μαλακισμένα της Ελλάδας ότι ο Κυριακούλης έκανε ένα μήνα Αγχίαλο και ο Γιωργάκης 9 μήνες Εβρο......
Ασε γιατί με αυτά που διαβάζω πολλές φορές εδώ μέσα θα κάνω καράφλα που δεν έχω.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πιτσιρικάς να στήσει επιχείρηση χωρίς πτυχίο.Μάλιστα...Τι μεγέθους επιχείρηση;Κατάστημα ψιλικών ή κατάστημα με έπιπλα χωρίς προσωπικό;Πόσο το μεγάλωσαν το κατάστημα;Το θέμα δεν είναι να στήσεις ένα μαγαζί,αλλά να το αναπτύξεις.Και αν έχεις προσωπικό να το διοικήσεις σωστά ώστε να αποδώσει.Όσο για την Εθνική,δεν είναι επιχείρηση.Και ο Ρεχάγκελ,εξάλλου,δεν ήταν νέος προπονητής.Είχε εμπειρία.Αν ήταν η πρώτη του προσπάθεια,τι θα έκανε;Πώς θα μπορούσε να κατευθύνει 50 ατομα που είχε η ομάδα;
υπάρχουνε πολλά παραδείγματα, αλλά θα σου πω ένα προσωπικό. Αντιπρόσωπός μου ξεκίνησε από το μηδέν μια επιχείριση πριν ανοίξει την αντιπροσωπεία σε εμάς. Αποτέλεσμα; Μέσα σε ένα χρόνο έφτασε το 1 μύριο πωλήσεις και ανοίγει το ένα μαγαζί μετά το άλλο. Αυτό λέγεται επιχειρηματικό ταλέντο και ρίσκα. Και φυσικά ευνοικές συνθήκες περιβάλλοντος.
Αλλά πρέπει να έχεις το ταλέντο να το δεις και να το διαχειριστείς.
Κατά τα άλλα, το ξαναλέω προς εμπέδωση. Προσπαθείτε να βρείτε ποιος είναι ο λιγότερο κουτσός που αντί να φτάσει στη μία ώρα στον τερματισμό θα φτάσει στα 59 λεπτά;
Ένας άνθρωπος που να μπορεί να κάνει πρόσθεση και αφαίρεση φυσιολογικά δεν υπάρχει στον πολιτικό χώρο;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
το πτυχίο τους σε διοίκηση επιχειρήσεων μπορείς να μου το παραθέσεις;
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σε μια κατασκευαστική εταιρεία δεν είναι αναγκαίο να έχει τελειώσει κάποιος διοίκηση επιχειρήσεων για να διοικήσει.Έχει την ικανότητα να επιλέξει τα οικονομικά στελέχη που θα ασκούν την οικονομική πολιτική.Δεν είναι όμως απόφοιτος λυκείου...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
που να ξέρουν επίσης τα μαλακισμένα της Ελλάδας ότι ο Κυριακούλης έκανε ένα μήνα Αγχίαλο και ο Γιωργάκης 9 μήνες Εβρο......
Ασε γιατί με αυτά που διαβάζω πολλές φορές εδώ μέσα θα κάνω καράφλα που δεν έχω.....

Tι λες για τον Κυριάκο περσόνα μου;
mitsotakis.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δεν αλλοιώνεις στο ελάχιστο αυτό που έγραψα. Από εμπειρίες δηλαδή τίποτα. Και ο Τσίπρας είχε κάνει αφισοκολλητής. Κι αυτό δουλειά σαν του σερβιτόρου είναι.
Ξαναλέω, για μένα εμπειρία είναι να έχει πάρει σε ιδιωτική επιχείρηση αποφάσεις, είτε να έχει στήσει δική του είτε να έχει δουλέψει σε τέτοια με τα προσόντα αυτά που μας πουλάει όταν λέει ψηφίστε με. Δηλαδή...ξέρει οικονομικά; Οκ, σε ποια επιχείρηση δούλεψε σαν οικονομικός αναλυτής, σύμβουλος, διευθυντής, σκατιάς κλπ; Σε ΚΑΜΙΑ!
Σερβιτόρος...άκου λέει....σιγά την εμεπιρία...ξέρεις πόσες δουλειές τέτοιεςέχω κάνει εγώ; Να με κάνετε απευθείας πρόεδρο της Δημοκρατίας με τέτοια εμπειρία....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε μια κατασκευαστική εταιρεία δεν είναι αναγκαίο να έχει τελειώσει κάποιος διοίκηση επιχειρήσεων για να διοικήσει.Έχει την ικανότητα να επιλέξει τα οικονομικά στελέχη που θα ασκούν την οικονομική πολιτική.Δεν είναι όμως απόφοιτος λυκείου...
παλλικάρι μου.....
βγες πιάτσα....
Τις πιο πετυχημένες επιχειρήσεις τις έχουν ξεκινήσει συνήθως αστοιχείωτοι οικονομικά από μια μαλακισμένη ιδέα που γάμησε και έδειρε..........
όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα........
Πάρε όσα πτυχία θες, πάρε και δέκα ντοκτορά.......
Χωρίς φαντασία το πούλο θα πάρεις στην αγορά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom