Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν είσαι αμόρφωτος,θα σε κλέβουν οι λογιστές σου,θα σε κλέβουν οι υπάλληλοι σου.Θα τους λες να πάρουν το τελάρο να το πάνε στην αποθήκη,και θα σε γράφουν στ'αρχίδια τους.Α,και ο Σταύρος Νιάρχος είχε τελειώσει τη Νομική.Κοινώς ήξερε να διαβάζει και να καταλαβαίνει τι διαβάζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν είσαι αμόρφωτος,θα σε κλέβουν οι λογιστές σου,θα σε κλέβουν οι υπάλληλοι σου.Θα τους λες να πάρουν το τελάρο να το πάνε στην αποθήκη,και θα σε γράφουν στ'αρχίδια τους.Α,και ο Σταύρος Νιάρχος είχε τελειώσει τη Νομική.Κοινώς ήξερε να διαβάζει και να καταλαβαίνει τι διαβάζει.
ο θείος μου έβαζε + για υπογραφή και έβγαλε όσα δεν θα βγάλεις εσύ και όλα σου τα εγγόνια απ το εμπόριο.........

Η εξυπνάδα ρε και η φαντασία δεν έχουν σχέση με τα κωλόχαρτα...
Ξέρω και πάρα πολλούς που τυλίγουν σουβλάκια μ αυτά......

Και για να σε προλάβω έχω λάβει ανώτατη μόρφωση και έχω τελειώσει με άριστα και το σχολείο και το πανεπιστήμιο και ήμουνα συμμαθητής με τους γόνους πολλών ελλήνων επιχειρηματιών και βουλευτών.........
Η μόρφωση δεν έχει καμμιά σχέση με την οικονομική και την επιχειρηματική επιτυχία. Δεν το λέω εγώ. Οι πατεράδες τους το έλεγαν..........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο θείος μου έβαζε + για υπογραφή και έβγαλε όσα δεν θα βγάλεις εσύ και όλα σου τα εγγόνια απ το εμπόριο.........

Η εξυπνάδα ρε και η φαντασία δεν έχουν σχέση με τα κωλόχαρτα...
Ξέρω και πάρα πολλούς που τυλίγουν σουβλάκια μ αυτά......

Και για να σε προλάβω έχω λάβει ανώτατη μόρφωση και έχω τελειώσει με άριστα και το σχολείο και το πανεπιστήμιο και ήμουνα συμμαθητής με τους γόνους πολλών ελλήνων επιχειρηματιών και βουλευτών.........
Η μόρφωση δεν έχει καμμιά σχέση με την οικονομική και την επιχειρηματική επιτυχία. Δεν το λέω εγώ. Οι πατεράδες τους το έλεγαν..........
Η πολιτική όμως έχει σχέση και με αυτό ΚΑΙ με την εμπειρία...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σε αυτο συμφωνω παλι με περσονα..
ο Δασκαλοπουλος πουλουσε γαλατα στις γειτονιες και επειδη δεν μπορουσε να κρατησει τα παιδια ολα η γυναικα του,επαιρνς καποια απο αυτα μαζι του!μετα απο λιγα χρονια εφτιαξε την ΔΕΛΤΑ..

ο γκειτς τα παρατησε κ δεν πηρε χαρτι κ ολοι ξερουμε την εξελιξη του..

τα πτυχια εμεις που τα εχουμε,τα πηραμε για να δουλευουμε για 3,60 σε ΕΞΥΠΝΟΥΣ αλλα μη πτυχιουχους κ αυτη ειναι η αληθεια,ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμας κ ευτυχως για αυτους..τα πτυχια δεν σε πανε πουθενα απο μονα τους.. Η ΚΡΙΣΗ σε παει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πιο σχολειο?Κανενα κολεγιο "κωλομπαρου"? :2funny: :2funny: :2funny:
ρε δεν ακούς τι λέει;;;;;
αν είσαι αμόρφωτος θα σε κλέβουν οι λογιστές σου κλπ κλπ.....

για να φανταστείς.....
όλοι οι φυλακισμένοι για οικονομικά εγκλήματα είναι πτυχιούχοι......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον,αν ακολουθήσεις τη συνταγή των πατεράδων,απλώς πήγες στη φυλακή.Στην εποχή,που μέσω ενός Η/Υ αγοράζεις σε δευτερόλεπτα χρυσό στο Τόκιο και το πουλάς στο Λονδίνο και βγάζεις λεφτά,αν δεν έχεις μόρφωση,θα σε διοικούν οι Αλβανοί.

Επισκέπτης
ρε δεν ακούς τι λέει;;;;;
αν είσαι αμόρφωτος θα σε κλέβουν οι λογιστές σου κλπ κλπ.....

για να φανταστείς.....
όλοι οι φυλακισμένοι για οικονομικά εγκλήματα είναι πτυχιούχοι......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οι αμορφωτοι ειναι που βγαζουν τα πολλα λεφτα σε αυτην την χωρα και οι πιο κωλοπετσομενοι επισης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Δασκαλοπουλος πουλουσε γαλατα στις γειτονιες και επειδη δεν μπορουσε να κρατησει τα παιδια ολα η γυναικα του,επαιρνς καποια απο αυτα μαζι του!μετα απο λιγα χρονια εφτιαξε την ΔΕΛΤΑ..

τα πτυχια εμεις που τα εχουμε,τα πηραμε για να δουλευουμε για 3,60 σε ΕΞΥΠΝΟΥΣ αλλα μη πτυχιουχους κ αυτη ειναι η αληθεια,ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμας κ ευτυχως για αυτους..τα πτυχια δεν σε πανε πουθενα απο μονα τους.. Η ΚΡΙΣΗ σε παει..

ρε λαπλάς.....
μην τους χαλάς το όμορφα στολισμένο δωμάτιο του σπιτιού τους με τα πτυχία.......

Η οικονομική και κοινωνική επιτυχία σύμφωνα με την μέση ελληνική οικογένεια περνάει από το πανεπιστήμιο....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Βλέπω ότι δεν έχεις να γράψεις κάτι να τεκμηριώνεις την άποψη σου.Οπότε θεωρώ πως άποψη δεν έχεις,αλλά αναπαράγεις τα "πιασάρικα" άρθρα από εφημερίδες και ιστοσελίδες...
ηδη κανω υπερβαση και γραφω αρκετα σε ενα θρεντ που ασχολειται με πολιτικη
το οτι δεν εκανε τιποτα σαν υπουργος παιδειας πως να στο τεκμηριωσω?υπαρχουν αποδειξεις για το τιποτα?
φαινεσαι μορφωμενος ανθρωπος και οχι αγραμματος σαν και εμας μην αφηνεις τα παθη να σε παρασυρουν
στην τελικη εσυ που εχεις αποψη και καυλα να τρεχεις πισω απο καθε γονο που κληρονομει εξουσια λογω ονοματος παρεθεσε μου το εργο του σαν υπουργος ισως αν εχω κανει λαθος και αν εχω μπερδευτει απο πιασαρικα αρθρα εφημεριδων να το καταλαβω  :uglystupid:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Ρε φίλε,έχει σχέση το 1950 με το 2008;Η ιδέα για να ξεκινήσεις χρειάζεται,αλλά για να διατηρήσεις κερδοφόρα την εταιρεία θέλει γνώσεις.Αν ήταν έτσι,δε θα πήγαινε κανείς στα Πανεπιστήμια.Όσον αφορά το 3,60,είναι άλλο θέμα.Ότι οι εργοδότες θέλουν πτυχιούχους να αμοίβονται σαν αγράμματοι,είναι το άσχημο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι αμορφωτοι ειναι που βγαζουν τα πολλα λεφτα σε αυτην την χωρα και οι πιο κωλοπετσομενοι επισης
εεεεεεεελααααααααααααααααα, τι λες ρε μικρέ;;;;;
πάω να αγοραπωλήσω τώρα χρυσό από τα τρία λάπτοπ που έχω σπίτι μου...........
αύριο με τα κέρδη μου θα σε κεράσω 2 ρωσσίδες πουτάνες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και οι Αλβανοί οικοδόμοι βγάζουν λεφτά...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
στην τελικη εσυ που εχεις αποψη και καυλα να τρεχεις πισω απο καθε γονο που κληρονομει εξουσια λογω ονοματος παρεθεσε μου το εργο του σαν υπουργος ισως αν εχω κανει λαθος και αν εχω μπερδευτει απο πιασαρικα αρθρα εφημεριδων να το καταλαβω  :uglystupid:

Πότε και πού είπα ότι τρέχω από πίσω;
Και γιατί να σου παραθέσω το έργο του;Είπα εγώ ότι είχε επιτυχίες ή αποτυχίες;Είπα ότι είχε διατελέσει υπουργός,εν αντιθέσει με τον Καραμανλή που εξαιτίας του ονόματος του θείου του έγινε βουλευτής και δεν έχει διατελέσει ούτε περιπτεράς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φίλε,έχει σχέση το 1950 με το 2008;Η ιδέα για να ξεκινήσεις χρειάζεται,αλλά για να διατηρήσεις κερδοφόρα την εταιρεία θέλει γνώσεις.Αν ήταν έτσι,δε θα πήγαινε κανείς στα Πανεπιστήμια.Όσον αφορά το 3,60,είναι άλλο θέμα.Ότι οι εργοδότες θέλουν πτυχιούχους να αμοίβονται σαν αγράμματοι,είναι το άσχημο.
ναι έχεις δίκιο.....
οι κανόνες πλέον του εμπορίου προυποθέτουν τη γνώση υπολογιστών για επιτυχία......
Σου είπα και στο ξαναλέω...
Η μόρφωση είναι απλά εργαλείο... Και εάν δεν το έχεις όπου το χρειάζεσαι το αγοράζεις.......
Η μαγκιά, η φαντασία και η γατονιά ούτε σπουδάζονται ούτε αγοράζονται.......
Με 2 πτυχία και 2 χιλιάρικα μισθό δεν είσαι μάγκας, ούτε γατόνι.
Ενας μικροαστός είσαι.
Τελεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και οι Αλβανοί οικοδόμοι βγάζουν λεφτά...
και σε λίγο πολλοί από αυτούς θα έχουν την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας που δουλεύειες έμμισθος....
Μετά μην πεις ότι δε στο πα........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
και σε λίγο πολλοί από αυτούς θα έχουν την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας που δουλεύειες έμμισθος....
Μετά μην πεις ότι δε στο πα........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναι,και θα τη διοικούν τα παιδιά τους που θα έχουν σπουδάσει στο Harvard...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι,και θα τη διοικούν τα παιδιά τους που θα έχουν σπουδάσει στο Harvard...
το χάρβαρντ πάντως δεν το πλήρωσε ντοκτοράτος...........
αλβανός μπετατζής το πλέρωσε.....

μ αρέσει να καταλήγουμε σ αυτά που λέω......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και ο πατέρας μου ναυτικός ήταν,απόφοιτος δημοτικού.Μια ζωή εργάτης.Τι λέει αυτό;Και ο θείος μου που σπούδασε και επί μια 15ετια εργαζόταν στη Nasa ο πατέρας του αγρότης ήταν.
Δε βγαίνει πουθενά συμπέρασμα που να συμφωνεί με την άποψη σου ότι το πτυχία είναι άχρηστο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και ο πατέρας μου ναυτικός ήταν,απόφοιτος δημοτικού.Μια ζωή εργάτης.Τι λέει αυτό;Και ο θείος μου που σπούδασε και επί μια 15ετια εργαζόταν στη Nasa ο πατέρας του αγρότης ήταν.
Δε βγαίνει πουθενά συμπέρασμα που να συμφωνεί με την άποψη σου ότι το πτυχία είναι άχρηστο.

σαφως κ δεν ειναι αχρηστο ενα πτυχιο φιλε,αλλα στην ελλαδα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 10 ΠΤΥΧΙΑ

το θεμα ειναι ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ,ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ...

δεν ειναι το ιδιο ενας αποφοιτος λυκειου του 84 με εναν του 2004 κ ουτε ενας που περασε απο πανελληνιες με την 1η νομικη το 1987 με εναν που περασε με την πρωτη με το ΑΣΤΕΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

στην ελλαδα εχουμε ισοπεδωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

σου λεει ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ..ρε μαλακα,ο ενας εχει διδακτορικο απο ΓΑΜΑΤΟ ΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ στα βλαστοκυτταρα κ ο αλλος ειναι απλα πτυχιουχος απο ρουμανια που ηρθε τελευταιο ετος ελλαδα με βυσμα για να παρει ελληνικο πτυχιο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ..

τελοσπαντων,πρεπει να εξεταζουμε ΑΤΟΜΙΚΑ την καθε περιπτωση κ οχι συνολικα..

δεν λεει κατι να εχεις 10 πτυχια,το θεμα ειναι ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom