Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
persona non grata, πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στο Γιωργάκη, πλην όμως πιστεύω ότι είναι ευπρεπής και ευγενής ως άνθρωπος. Ο Καραμανλής δεν νομίζω ότι έχει το ίδιο στυλ ειρωνείας με τον Τσίπρα.Μάλλον προσπαθεί να αντιγράψει το στυλ του μακαρίτη του θείου του.

ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,αλλα ειναι συμπαθης ανθρωπος..
δεν εχει καμια σχεση με το σκουπιδι που μας λανσαρουν σαν διαμαντι..

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Προσωπικά θα γούσταρα μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, όπου όλα τα μέλη της θα είναι του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ απλά θα τη στηρίζει. Και φυσικά ο Αλέξης πρωθυπουργός, αφού είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις ξυπνήσεις θα αντιληφθείς τι έγραψες...
Βρίζαμε τον Καραμανλή που έγινε πρωθυπουργός χωρίς να έχει διατελέσει ούτε γενικός γραμματέας υπουργείου,και επιπλέον ήταν και ανεπάγγελτος.Και θα γινόταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας;Τότε θα έβλεπες όλο το ΠΑΣΟΚ να ψήφιζε Καραμανλή :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Βρίζαμε τον Καραμανλή που έγινε πρωθυπουργός χωρίς να έχει διατελέσει ούτε γενικός γραμματέας υπουργείου,και επιπλέον ήταν και ανεπάγγελτος.Και θα γινόταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας;Τότε θα έβλεπες όλο το ΠΑΣΟΚ να ψήφιζε Καραμανλή :2funny:

προτιμω καραμαν αλη απο τον τσιπρα..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ,τοσο πολυ τον σιχαινομαι..
ειναι ενα ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΦΛΩΡΑΚΙ,τοσο απλα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα εγώ εδώ χωρίς να είμαι τσιπρόφιλος, αλλά καραμανλόμισος και παπανδρεόμισος
βλέπω μια μεγάλη επίθεση σε ένα άτομο που δε με ενδιαφέρει ούτε από που έρχεται ούτε που θα πάει....
Και καλά ρε σεις.......
Ακόμα δεν τον είδατε να κυβερνάει τον βγάλατε άχρηστο....
Οι άλλοι δηλαδή που έχουν κυβερνήσει και τα διάλυσαν όλα και θέλουν δημόσιο απαγχονισμό, τι άλλο μπορούν να προσφέρουν;

μετά μιλάμε για παιδεία.........
Εάν δεν δω δεν μπορώ να κρίνω......
Και μέχρι τώρα όλα αυτά που είδα από όλους είναι για κλωτσές.....

Ο έλληνας τελικά έχει το φθόνο στο αίμα του...
Είσαι πιτσιρικάς ; είσαι άχρηστος πριν κάνεις οτιδήποτε.....
Είσαι τόνα είσαι τάλλο....
Αει σιχτίρ γαμώ την καταγωγη μου.......

Υ.Γ.
Βάλτε μια μούμια να κυβερνήσει να τελειώνουμε.

Δεν υπερασπίζομαι τον τσίπρα....
κατακρίνω μια νοοτροπία.
Εδώ έχουμε ένα ζητούμενο.
Εάν ο Χ Τσίπρας μπορεί να κυβερνήσει.
Πώς θα τον στείλω στο διάολο εάν δεν τον δω;

Ο Θαπατέρο στην Ισπανία κυβενά από ένα γεγονός που ουδεμία σχέση είχε με τις ικανότητές του.
Μάλιστα πριν την επίθεση ήταν καμμένο χαρτί.

Αυτή τη στιγμή στην Ισπανία θεωρείται απ τους πιο επιτυχημένους πρωθυπουργούς των τελευταίων δεκαετιών....
Τι να λέμε τώρα...
Ελλάς ελλήνων ορθοδόξων καθολικώς διαμαρτυρωμένων........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona non grata, πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στο Γιωργάκη, πλην όμως πιστεύω ότι είναι ευπρεπής και ευγενής ως άνθρωπος. Ο Καραμανλής δεν νομίζω ότι έχει το ίδιο στυλ ειρωνείας με τον Τσίπρα.Μάλλον προσπαθεί να αντιγράψει το στυλ του μακαρίτη του θείου του.
συμφωνώ.....
Η έπαρση όμως χωρίς πραγματικό υπόβαθρο αποτελεί για μένα ειρωνεία....
ειρωνεία προς αυτούς που σε επέλεξαν ανεπάγγελτε για μια ευκαιρία, τα έκανες μουνί και το παίζεις ακόμα ο μάγος της φυλής........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προτιμω καραμαν αλη απο τον τσιπρα..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ,τοσο πολυ τον σιχαινομαι..
ειναι ενα ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΦΛΩΡΑΚΙ,τοσο απλα..
η εμπάθειά σου επηρεάζει αρνητικά την κρίση σου...
Για όλες τις άλλες σου θέσεις είμαι απολύτως σύμφωνος.

Αλλά.
Ενας 5ετήε κυβερνήτες που τα έκανε μουνί καπέλο ΔΕΝ μπορεί σε καμμιά λογική εξίσωση να είναι καλύτερος από ένα 30χρονο φλωράκι.....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
περσονα για να κυβερνησεις πρεπει να εχεις καποιες εμπειριες στην ζωη..
οχι απο τα 10 σου να κολλας αφισες,να βολευεσαι σε σχολες,σχολειο,στρατο κλπ

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ για να ειναι ΙΚΑΝΟΣ να κυβερνησει?εδω δεν μπορεις να διοικησεις ευκολα εναν συλλογο ψαραδων χωρις εμπειρια,θα ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΑ?

λες να ζηλευουμε?ΤΙ?τα πτυχια του?χαχαχαχα
το οτι εγινε πολιτικος? χαχαχαχαχα χ 13
την ομορφια του? ε εδω ειναι για απειρα χαχαχα

δεν ισχυει αυτο που λες,αλλα εσυ ο ιδιος σε αλλα θεματα ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ οτι του δινουν μασημενο κ τωρα ο ιδιος φιλε,τρως το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ για να ειναι ΙΚΑΝΟΣ να κυβερνησει?εδω δεν μπορεις να διοικησεις ευκολα εναν συλλογο ψαραδων χωρις εμπειρια,θα ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΑ?

δεν ισχυει αυτο που λες,αλλα εσυ ο ιδιος σε αλλα θεματα ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ οτι του δινουν μασημενο κ τωρα ο ιδιος φιλε,τρως το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ...
ο καραμανλης ειναι φουλ στις εμπειριες  :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο καραμανλης ειναι φουλ στις εμπειριες  :jerking: :jerking: :jerking:

ο Γιωργακης ομως ΕΙΝΑΙ φουλ στις εμπειριες,ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ γιατι ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τον απαξιωσαν για να δωσουν την εξουσια στον αλη..

τα ιδια κανουν τωρα με τσιπρα,τον ανεβαζουν για να ριξουν τον γιωργακη..

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν Τσίπρα.
Η λογική μου είναι άλλη...
Δεν κρίνω κάποιον προτού να τον δω επί τω έργω....
Είναι ίδια μαλακισμένη νοοτροπία με τις μεταγραφές στη μπάλλα.....

Για τον Γιάγια γελούσαν και με τον Κονσεισάο έγινε πανικός.....
Το αποτέλεσμα δικαίωσε το κοινό αίσθημα ένθεν κακείθεν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Γιωργακης ομως ΕΙΝΑΙ φουλ στις εμπειριες,ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ γιατι ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τον απαξιωσαν για να δωσουν την εξουσια στον αλη..

τα ιδια κανουν τωρα με τσιπρα,τον ανεβαζουν για να ριξουν τον γιωργακη..

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
εγώ όταν όλη τον έβριζαν εν χωρώ τον ψήφισα.... Οχι γιατί του έχω αδυναμία. Απλά γιατί είναι αδιανόητο να απαντάς σε ερώτηση ποιός είναι καταλληλότερος για πρυθυπουργός μεταξύ ανθρώπων που ο ένας έχει και ο άλλος δεν έχει αυτό το αξίωμα...
ΚΑι επειδή μπήκαν οι ποδοσφαιρόφιλοι......
Είναι σα να με ρωτήσει ένας βάζελος ποιός είναι καλύτερος αμυντικός μέσος.....
Ο Σίλβα, ή ο Καρεμπέ.
Απάντηση δεν υπάρχει.
Θα υπάρξει όταν δω τον Σίλβα στο χορτάρι.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο Θαπατέρο στην Ισπανία κυβενά από ένα γεγονός που ουδεμία σχέση είχε με τις ικανότητές του.
Μάλιστα πριν την επίθεση ήταν καμμένο χαρτί.

Αυτή τη στιγμή στην Ισπανία θεωρείται απ τους πιο επιτυχημένους πρωθυπουργούς των τελευταίων δεκαετιών....
Τι να λέμε τώρα...
Ελλάς ελλήνων ορθοδόξων καθολικώς διαμαρτυρωμένων........

Ο Zapatero είχε εμπειρία από διάφορα πολιτικά αξιώματα.Ο Καραμανλής ούτε δήμαρχος δεν είχε γίνει.Όσο για τον Τσίπρα,αν ήσουν επιχειρηματίας,θα εμπιστευόσουν σε έναν πτυχιούχο οικονομικών,τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας σου;Σε έναν άνθρωπο που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγώ όταν όλη τον έβριζαν εν χωρώ τον ψήφισα.... Οχι γιατί του έχω αδυναμία. Απλά γιατί είναι αδιανόητο να απαντάς σε ερώτηση ποιός είναι καταλληλότερος για πρυθυπουργός μεταξύ ανθρώπων που ο ένας έχει και ο άλλος δεν έχει αυτό το αξίωμα...
ΚΑι επειδή μπήκαν οι ποδοσφαιρόφιλοι......
Είναι σα να με ρωτήσει ένας βάζελος ποιός είναι καλύτερος αμυντικός μέσος.....
Ο Σίλβα, ή ο Καρεμπέ.
Απάντηση δεν υπάρχει.
Θα υπάρξει όταν δω τον Σίλβα στο χορτάρι.

ετσι ειναι φιλε κ ειναι ανεντιμο να χτυπας καποιον στα κατω του κ με καθε τροπο να προσπαθεις να τον απαξιωσεις!
εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ,αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ο παπανδρεου ειναι ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,με περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολους τους κ με ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ...Και εχει διατελεσει υπουργος,εχει ζησει κ πολλα πργμτ(πχ συλληψη του πατερα του απο χουντικους μπροστα στα ματια του κ πολλα παρομοια)

αλλα ο ελληνας ειναι ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΔΑΣ που μολις ειδε τον παπανδρεου να σκουπιζει,μετα απο ενα συνεδριο τον εβγαλε ΠΟΥΣΤΡΙΤΣΑ κ χθες που ειδε τον μπερλουσκονι να σκουπιζει στην ναπολη τον εβγαλε ΓΑΜΙΑΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..

αυτοι ειμαστε φιλε

κ ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ μετα απο οσα εκανε ο σημιτης,αλλα το να απαξιωνεις(οι νταβατζηδες εννοω,οχι εσυ) τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τους αλλους,ειναι πουστικο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Zapatero είχε εμπειρία από διάφορα πολιτικά αξιώματα.Ο Καραμανλής ούτε δήμαρχος δεν είχε γίνει.Όσο για τον Τσίπρα,αν ήσουν επιχειρηματίας,θα εμπιστευόσουν σε έναν πτυχιούχο οικονομικών,τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας σου;Σε έναν άνθρωπο που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο;

σου έχω άπειρα παραδείγματα πιτσιρικάδων χωρίς πτυχίο που έχουν κάνει επιχειρήσεις σε χρόνο μηδέν..
Σου έχω και πολλά άλλα με 10 μάστερ και 30 πτυχία που κλείνουν το ένα μαγαζί μετά το άλλο.......

Δεν φτάνει ούτε μόνο η εμπειρία ούτε η ικανότητα.
Εχεις δίκαιο ως ένα μέρος αλλά ο γενικός αφορισμός είναι αυτός που μου τη σπάει.
Μπορεί όντως οι πιθανότητες επιτυχίας να είναι μικρές...
Εμ αυτή τη λογική η Ελλάδα το 2004 δεν έπρεπε να κατέβει στο Γιούρο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Λυπάμαι φίλε μου που δεν κατάλαβες την ειρωνεία των όσων έγραψα. Αυτό που εν ολίγοις ήθελα να πω είναι ότι ο ίδιος ο Τσίπρας δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, διότι θα συνεπαγόταν ευθύνες, ενώ τώρα μπορεί να αερολογεί εκ του ασφαλούς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι ειναι φιλε κ ειναι ανεντιμο να χτυπας καποιον στα κατω του κ με καθε τροπο να προσπαθεις να τον απαξιωσεις!
εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ,αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ο παπανδρεου ειναι ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,με περισσοτερες ωρες εργσασιας απο ολους τους κ με ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ...

αλλα ο ελληνας ειναι ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΔΑΣ που μολις ειδε τον παπανδρεου να σκουπιζει,μετα απο ενα συνεδριο τον εβγαλε ΠΟΥΣΤΡΙΤΣΑ κ χθες που ειδε τον μπερλουσκονι να σκουπιζει στην ναπολη τον εβγαλε ΓΑΜΙΑΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..

αυτοι ειμαστε φιλε

κ ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ μετα απο οσα εκανε ο σημιτης,αλλα το να απαξιωνεις(οι νταβατζηδες εννοω,οχι εσυ) τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τους αλλους,ειναι πουστικο

με την ουσία αυτών που λες συμφωνώ πλήρως.
Θεωρώ ότι ο Γιωργος είναι ο μόνος ΜΗ ΠΛΗΡΩΣ ξετσίπωτος από όλους τους λοιπούς. Απλά προσωπικά θεωρώ ότι δεν πήρε τα ρίσκα που έπρεπε.
τεσπα.....
Στην Ελλάδα έχω ξαναπεί...
ο καλός στο εξωτερικό είναι αποτυχημένος στην ελλάδα
και ο απατεώνας στο εξωτερικό είναι βασιλιάς ενταύθα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
με την ουσία αυτών που λες συμφωνώ πλήρως.
Θεωρώ ότι ο Γιωργος είναι ο μόνος ΜΗ ΠΛΗΡΩΣ ξετσίπωτος από όλους τους λοιπούς. Απλά προσωπικά θεωρώ ότι δεν πήρε τα ρίσκα που έπρεπε.
τεσπα.....
Στην Ελλάδα έχω ξαναπεί...
ο καλός στο εξωτερικό είναι αποτυχημένος στην ελλάδα
και ο απατεώνας στο εξωτερικό είναι βασιλιάς ενταύθα.

απιστευτος!!!
+13,τοσο απλα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πιτσιρικάς να στήσει επιχείρηση χωρίς πτυχίο.Μάλιστα...Τι μεγέθους επιχείρηση;Κατάστημα ψιλικών ή κατάστημα με έπιπλα χωρίς προσωπικό;Πόσο το μεγάλωσαν το κατάστημα;Το θέμα δεν είναι να στήσεις ένα μαγαζί,αλλά να το αναπτύξεις.Και αν έχεις προσωπικό να το διοικήσεις σωστά ώστε να αποδώσει.Όσο για την Εθνική,δεν είναι επιχείρηση.Και ο Ρεχάγκελ,εξάλλου,δεν ήταν νέος προπονητής.Είχε εμπειρία.Αν ήταν η πρώτη του προσπάθεια,τι θα έκανε;Πώς θα μπορούσε να κατευθύνει 50 ατομα που είχε η ομάδα;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Λυπάμαι φίλε μου που δεν κατάλαβες την ειρωνεία των όσων έγραψα. Αυτό που εν ολίγοις ήθελα να πω είναι ότι ο ίδιος ο Τσίπρας δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο, διότι θα συνεπαγόταν ευθύνες, ενώ τώρα μπορεί να αερολογεί εκ του ασφαλούς.

Τώρα το έθεσες σωστά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom