Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυστυχώς δεν ισχύει αυτό παντού και πάντα.
Είναι απλό περσόνα. Πεσμου πότε πέρασε η Ελλάδα σε άλλα χέρια εκτ΄ςο από τις 5 γνωστές οικογένειες. Και μην μου πεις για τον Κινέζο. Το θεωρητικό αρχίδι του Παπανδρέου.
Είπαμε, απλά. Όση παιδεία και να έχεις άμα η πολιτική δεν αλλάξει, τίποτα δεν έχεις. Κλασικό παράδειγμα το ανατολικό μπλοκ. Από παιδεία σκίζανε, μυαλά;απίστευτα, γνώσεις;σόρρυ, αλλά μην τα βάλεις μαζί τους. Πόσο μπροστά πηγανε; Καθόλου όσο υπήρχε το κουμμουνιστικό καθεστώς. Μόλις μπήκε καπιταλισμός και δολλάριο....ξεφύγανε.
Αλλά και εκεί ακόμα...έχουνε δρόμο.
Αυτά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δυστυχώς δεν ισχύει αυτό παντού και πάντα.
Είναι απλό περσόνα. Πεσμου πότε πέρασε η Ελλάδα σε άλλα χέρια εκτ΄ςο από τις 5 γνωστές οικογένειες. Και μην μου πεις για τον Κινέζο. Το θεωρητικό αρχίδι του Παπανδρέου.
Είπαμε, απλά. Όση παιδεία και να έχεις άμα η πολιτική δεν αλλάξει, τίποτα δεν έχεις. Κλασικό παράδειγμα το ανατολικό μπλοκ. Από παιδεία σκίζανε, μυαλά;απίστευτα, γνώσεις;σόρρυ, αλλά μην τα βάλεις μαζί τους. Πόσο μπροστά πηγανε; Καθόλου όσο υπήρχε το κουμμουνιστικό καθεστώς. Μόλις μπήκε καπιταλισμός και δολλάριο....ξεφύγανε.
Αλλά και εκεί ακόμα...έχουνε δρόμο.
Αυτά...
φαίνεται ότι είσαι αΠΑΙΔΕΥΤΟΣ.......

Παιδεία δεν είναι μόνο τα βιβλία και τα πτυχία.....
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε....
Οι λοιποί μετεξεταστέοι......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Το πρόβλημα είναι γενικότερο πιστεύω, και δεν έχει να κάνει με το εάν ο κύριος Τσίπρας κάνει ή δεν κάνει για αρχηγός κόμματος ή όχι. Καταρχήν, ζούμε στην εποχή όπου η επικοινωνία έχει τον πρώτο λόγο και όχι η ουσιαστική παραγωγή πολιτικής. Το θέμα δεν είναι εάν και τι κάνεις, αλλά πώς το πλασάρεις στον κόσμο με επικοινωνιακούς όρους. Στα προηγούμενα θα πρέπει να προστεθεί και η αβάντα των διάφορων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που εάν υπάρχει, το άσπρο γίνεται μαύρο και το μαύρο άσπρο. Ο κύριος Τσίπρας είναι ακριβώς κάτι τέτοιο:μία επικοινωνιακή δημιουργία, που κατά την ταπεινή μου άποψη εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς που δεν είναι της παρούσης να αναφέρω. Είναι νέος, αρέσει στα κοριτσάκια, είναι ο πολιτικός αρχηγός που δεν έχει σχέση με τον κλασικό αρχηγό κόμματος με τη γραβάτα και τη λιμουζίνα, καβαλάει τη μηχανή του, πηγαίνει στα μπαράκια, δείχνει να αφουγκράζεται τον παλμό της νεολαίας. Αυτά ως προς την εικόνα του. Από εκεί και πέρα, εάν προσέξει κανείς την ουσία των λεγομένων του, και δει πέρα και πίσω από την εικόνα που κάποιοι για διαφόρους λόγους θέλουν να προβάλουν, θα αντιληφθεί ότι μόνο για πολιτικός δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος, αφού ευρίσκεται εκτός τόπου, χρόνου και αιτίας.Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σκοπός του πολιτικού κόμματος είναι η διά νομίμων μέσων, δηλαδή με εκλογές, κατάληψη της εξουσίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έναν τέτοιο θεμιτό καθ'όλα σκοπό, φυσικά και ο Τσίπρας δεν κάνει για αρχηγός του. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως σκοπό την καθολική άρνηση των πάντων, την εκ του ασφαλούς κριτική όλων των άλλων, την μη θέληση ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών και εν γένει τον πολιτικό χαβαλέ, ο Τσίπρας είναι ο ιδανικός για αυτόν αρχηγός.Κλασικά παραδείγματα:
1)Δήλωσε:''Δεν έγινε και τίποτε να κλείσει μερικές ημέρες το Χρηματιστήριο''!!!. Και ερωτώ:κόμμα που θέλει να κυβερνήσει, εάν φυσικά θέλει, μπορεί να λέει τέτοιες ασυναρτησίες και ποια εμπιστοσύνη θα εμπνεύσει σε ξένους επενδυτές, σε διεθνείς οργανισμούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση; και μη μας πιάσουν τα εθνικοπατριωτικά μας, γιατί το θέλουμε δεν το θέλουμε, δεν ζούμε σε έναν ξεκομμένο από τους γύρω μας κόσμο, αλλά είμαστε μέρος του διεθνούς γίγνεσθαι, και πρέπει να επιδιώξουμε να είμαστε,διότι η απομόνωση μόνο καλό δε θα μας κάνει.
2)Είχε πει το αμίμητο, όταν ψηφίστηκε το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, ότι θα πρέπει να το αναπέμψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Βουλή, δηλαδή να μην το εκδώσει και το δημοσιεύσει. Ασχέτως με το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κάτι τέτοιο εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας θα συνιστούσε καταρχήν  συνταγματική εκτροπή:ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να έχει άποψη επί της σκοπιμότητας των νόμων που ψηφίζει το Κοινοβούλιο. Επίσης, η δεδομένη επιψήφισή του από την κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα προκαλούσε αναμφίβολο πλήγμα του κύρους του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας;. Ασχολήθηκε και σχολίασε κανείς τις ασυναρτησίες αυτές του κυρίου Τσίπρα, ή μόνο με το εάν καβαλά καλά τη μηχανή του, σε ποιο μπαράκι πήγε και τι αρλούμπα άλλη είπε, η οποία ακούγεται ωραία πλην όμως εάν την αναλύσεις βλέπεις ότι πρόκειται απλά και μόνο για μία αρλούμπα;
3)Τέλος, είναι πολιτικά αγενής:το ΠΑΣΟΚ τον κάλεσε στο Συνέδριό του, και μάλιστα του έδωσε και το βήμα για να μιλήσει στους συνέδρους. Εκείνος δεν έκανε το ίδιο με τον Παπανδρέου. Η πολιτική ευπρέπεια είναι το πλέον βασικό πλεονέκτημα και προτέρημα ενός ανθρώπου ο οποίος θέλει να καλείται πολιτικός αρχηγός. Αν μη τι άλλο, οι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες αντιμετώπιζαν και πρέπει να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο με σεβασμό, ασχέτως των όποιων πολιτικών διαφωνιών τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λέοντα,
έχω καιρό πάψει να πιστεύω ότι μπορεί κάτι να αλλάξει το παρόν σκηνικό.

Από την άλλη όσο και αν διαφωνώ με τον Αλέξις, είναι ο μόνος που δε μου προκαλεί ακόμα εμετό και μόνο που τον βλέπω στην τηλεόραση......
Συν τοις άλλοις, είναι από τους λίγους που δεν κατέλαβε θέση ως σπέρμα προηγούμενου..........

Τα άλλα θα τα κρίνω στην πορεία................
Βαρέθηκα την κληρονομική δημοκρατία......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Λέοντα,

Από την άλλη όσο και αν διαφωνώ με τον Αλέξις, είναι ο μόνος που δε μου προκαλεί ακόμα εμετό και μόνο που τον βλέπω στην τηλεόραση......
Συν τοις άλλοις, είναι από τους λίγους που δεν κατέλαβε θέση ως σπέρμα προηγούμενου..........

φιλε κληρονομικη δημοκρατια δεν ειναι ενας 34χρονος με ΜΕΤΡΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ απλα επειδη απο τα 10 του χρονια ηταν ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ να του ΧΑΡΙΣΤΕΙ(κακα τα ψεμματα,ΟΡΙΣΜΟΣ ηταν αφου ειχε την στηριξη του γερο επαναστατη)η προεδρικη θεση ενος αριστερου κομματος?

δηλαδη ο γιωργακης ειναι κληρονομος κ αεργος
ο αλης το ιδιο
ο τσιπρας σε τι διαφερει απο αυτους?μηπως εχει δουλεψει καπου?στο γραφειο του πατερα του ειναι!!!αριστερος με bmw μηχανη,εμενα οχι απλα εμετο,αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ αισθηματα μου προκαλει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Μια περαστική μόδα είναι που θα περάσει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φαίνεται ότι είσαι αΠΑΙΔΕΥΤΟΣ.......

Παιδεία δεν είναι μόνο τα βιβλία και τα πτυχία.....
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε....
Οι λοιποί μετεξεταστέοι......
παιδεία όταν μιλάμε για την ελλάδα είναι αυτό. Και όταν μιλάμε για ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ εννοούμε αυτο: βιβλία, δασκάλους, σχολεία κλπ. Στο ποστ σου έγραφες για ιδιωτική και δημόσια παιδεία. Αρα αυτό εννοούσες
Τα απαίδευτος κράτα τα για την πάρτη σου λοιπόν.
Όσο για την παιδεία που λες και οσμίζεσαι, εκτός των άλλων είναι και θέμα κουλτούρας και δεν αντιπροσωπεύει ποτέ ένα ολόκληρο έθνος ή κράτος. Είναι θέμα του καθενός. Όπως ας πούμε παιδεία δεν είναι να μιλάμε γενικά για την κατάσταση στην Ελλάδα και εσύ να μου μιλάς προσωπικά.

Ξεκολλώντας από αυτό λοιπόν ξαναλέω πως εδώ στην Ελλάδα πάσχουμε ΚΑΙ από τα δύο είδη. Αλλά το μεν ένα μπορεί να αλλάξει, το δεύτερο δεν αλλάζει με τίποτα, ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και δεν έχει να κάνει με σπουδές σε δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
persona non grata, εγώ την άποψή μου απλά εξέφρασα, το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος είναι αποκλειστικό και αναφαίρετό του δικαίωμα. Από εκεί και πέρα, εμένα ως άτομο ο συγκεκριμένος (και όχι ως πολιτικός αρχηγός) με το που τον βλέπω στην τηλεόραση με πιάνει εμετός, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι γεμάτος ειρωνεία σε ό,τι και εάν αναφερθεί, και σιχαίνομαι τους είρωνες όσο τίποτε στον κόσμο. Κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός σήμερα δεν έχει αυτό το απαίσιο ειρωνικό στυλάκι του συγκεκριμένου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
persona non grata, εγώ την άποψή μου απλά εξέφρασα, το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος είναι αποκλειστικό και αναφαίρετό του δικαίωμα. Από εκεί και πέρα, εμένα ως άτομο ο συγκεκριμένος (και όχι ως πολιτικός αρχηγός) με το που τον βλέπω στην τηλεόραση με πιάνει εμετός, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι γεμάτος ειρωνεία σε ό,τι και εάν αναφερθεί, και σιχαίνομαι τους είρωνες όσο τίποτε στον κόσμο. Κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός σήμερα δεν έχει αυτό το απαίσιο ειρωνικό στυλάκι του συγκεκριμένου.

+13
ειναι τρομερα εμπαθης,τρομερα προβεβλημενος,νομιζει οτι ειναι καινοτομος(οπως τωρα που εκμεταλευτικε την μεταναστρια),εχει ενα στυλακι γαμαω,νομιζει οτι αρεσει,ειναι ενας ελληνας που μιλαει ελληνικα καφετεριας,ειναι σνομπ,ειναι πολλα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λέοντα,

στην αριστερά δεν υπήρχανε ποτέ φατρίες περσόνα, δεν θυμάσαι καλά. Κολλημένα μυαλά υπήρχανε όμως πάντα. Ούτε ο Κωσταντόπουλος ήταν γόνος, ούτε ο Φλωράκης ούτε η Δαμανακη, ούτε κανείς. Ούτε καν η Παπαρήγα δεν είναι.
Το θέμα είναι πως η Αριστερά έχει αναλάβει ρόλο μόνιμα καλύτερου τρίτου. Δεν θέλει να εμπλακεί σε αποφάσεις, θέλει να κρίνει μόνο εκ του ασφαλούς. Και φυσικά το ίδιο κάνει και αυτός ο σπόρος.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ηγέτες. Πάπαλα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ανθρώπους που να κοιτούν τη χώρα και τι χρειάζεται. Έχουμε μόνο ανθρώπους που να κοιτούν την πάρτη τους κάποιοι και κάποιοι άλλοι που κοιτούν το τι κάνει ή δεν κάνει ο άλλος δίπλα τους.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
+13
ειναι τρομερα εμπαθης,τρομερα προβεβλημενος,νομιζει οτι ειναι καινοτομος(οπως τωρα που εκμεταλευτικε την μεταναστρια),εχει ενα στυλακι γαμαω,νομιζει οτι αρεσει,ειναι ενας ελληνας που μιλαει ελληνικα καφετεριας,ειναι σνομπ,ειναι πολλα..
Σωστά τα λές laplace. Είναι το στυλ ανθρώπου που σιχαίνομαι πραγματικά. Υπάρχει πολιτικός αρχηγός που του μοιάζει; σαφώς και όχι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και +7 από εμένα...+20
περιμένω να δω ένα κόμμα να βγει και να πει πως θέλει την εξουσία για να αλλάξει τον τόπο. Όχι, θέλω να με ψηφίσετε για να έχω γνώμη. Στα αρχίδια μας πια οι γνώμες ολονών. Πράξεις που να φτιάχνουνε την Ελλάδα μας δεν βλέπουμε...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
και +7 από εμένα...+20
περιμένω να δω ένα κόμμα να βγει και να πει πως θέλει την εξουσία για να αλλάξει τον τόπο. Όχι, θέλω να με ψηφίσετε για να έχω γνώμη. Στα αρχίδια μας πια οι γνώμες ολονών. Πράξεις που να φτιάχνουνε την Ελλάδα μας δεν βλέπουμε...
Ακριβώς Lastmoican, είναι η κλασική περίπτωση ξερόλα που δεν μπορεί να κάνει τίποτε πλην του να κριτικάρει εκ του ασφαλούς όλους τους άλλους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος....είναι όλοι τους.
Αλλά λέω και κάτι πολύ απλό. Μιλάμε για ένα άνθρωπο 32 χρονών με μηδέν προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα, μηδέν εργασειακή εμπειρία και το μόνο που έχει να αντιπαρατάξει είναι τους φιλόδοξους κομματικούς του αγώνες. Δηλαδή ένας θανθάρας και μισός.
Θυμάμαι στη σχολή μου είχαμε ένα παλικαράκι αιματοβαμμένο Πασοκτζή, σκράπα στα μαθηματα. Όταν τελείωσε τον περίμεναν θέσεις σε 5 εταιρίες και είχε να διαλέξει, ενώ κάποιοι άλλοι αριστούχοι φτιάχνανε βιογραφικά και χτυπούσανε πόρτες.
Πώς να πάει το κράτος μπροστά με τέτοια παιδεία και εκπαίδευση (για να το διαχωρίζω και για τον περσόνα που μπερδεύεται); Πώς να πάει με τέτοια συστήματα;
μωρέ μια απαναστασούλα ό,τι χρειάζεται είναι τελικά αλλά ποιος το ακούει και ποιος το κάνει...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εκεί στην Κουμουνδούρου,έπιασαν το νόημα.Έβαλαν για πρόεδρο έναν νέο,ωραίο (σκατά είναι,αλλά στις γκόμενες αρέσει),που έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση του κόσμου.Κάηκε πέρσι η Πάρνηθα,και η Ηλεία,Οικολόγος.Έγινε το δυστύχημα στο Πέραμα,εργάτης.Ακριβαίνει η Βενζίνη,εργαζόμενος των 700€.Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Ρέντη και των Αγίων Αναργύρων για τις διελεύσεις των τραίνων,παρών και ο Τσίπρας.Όπου φυσάει ο άνεμος,πάει...Το παίζει ανεκτικός και δεκτικός στους ξένους,και γι'αυτό πήγε με τη μαύρη από τη Sierra Leone στη δεξίωση του Προέδρου,διότι σε μεγάλο μερίδιο της αριστεράς-όπου θέλει να κυριαρχήσει-περνάει αυτό.Βέβαια δε λέει που έχει δουλέψει.Δε μας λέει την οικονομική επιφάνεια των γονέων του.Δε μας λέει τι έκανε στο Πανεπιστήμιο.Απόψεις από την ασφάλεια της τρίτης-τέταρτης θέσης,έχει.Αλλά τεχνηέντως αρνείται όποια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ,διότι τότε ίσως κληθεί να κυβερνήσει.Έστω και από υπουργική θέση.Και τότε,αυτά που λέει τώρα,θα τα ξεχάσει.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Εκεί στην Κουμουνδούρου,έπιασαν το νόημα.Έβαλαν για πρόεδρο έναν νέο,ωραίο (σκατά είναι,αλλά στις γκόμενες αρέσει),που έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση του κόσμου.Κάηκε πέρσι η Πάρνηθα,και η Ηλεία,Οικολόγος.Έγινε το δυστύχημα στο Πέραμα,εργάτης.Ακριβαίνει η Βενζίνη,εργαζόμενος των 700€.Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Ρέντη και των Αγίων Αναργύρων για τις διελεύσεις των τραίνων,παρών και ο Τσίπρας.Όπου φυσάει ο άνεμος,πάει...Το παίζει ανεκτικός και δεκτικός στους ξένους,και γι'αυτό πήγε με τη μαύρη από τη Sierra Leone στη δεξίωση του Προέδρου,διότι σε μεγάλο μερίδιο της αριστεράς-όπου θέλει να κυριαρχήσει-περνάει αυτό.Βέβαια δε λέει που έχει δουλέψει.Δε μας λέει την οικονομική επιφάνεια των γονέων του.Δε μας λέει τι έκανε στο Πανεπιστήμιο.Απόψεις από την ασφάλεια της τρίτης-τέταρτης θέσης,έχει.Αλλά τεχνηέντως αρνείται όποια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ,διότι τότε ίσως κληθεί να κυβερνήσει.Έστω και από υπουργική θέση.Και τότε,αυτά που λέει τώρα,θα τα ξεχάσει.
Προσωπικά θα γούσταρα μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, όπου όλα τα μέλη της θα είναι του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ απλά θα τη στηρίζει. Και φυσικά ο Αλέξης πρωθυπουργός, αφού είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως όλοι τους δηλαδή...μια ωραία, ακριβή σαπουνόφουσκα...μόνο που αυτοί μας κυβερνούνε και αυτοί οι τύποι βαλσαμώνουνε το μέλλον των παιδιών μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το έχει ο Κωστάκης από τότε που γινε πρωθυπουργός.....
Ο παπανδρέου είναι ο μόνος που δεν είχε και έχει ποτέ αυτό το ύφος......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
oσο θα υπαρχουν τετοιου ειδους ψηφοφοροι,ο συριζα θα ανεβαινει..

ο ελληνας ΕΛΚΕΤΑΙ απο ΞΕΡΟΛΕΣ που ειναι στην ουσια ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ..

κ αν δειτε απο τους ψηφοφορους του ΣΥΝ,ολοι εχουν αποψη για τα παντα,σαν τον εκαστοτε προεδρο τους..

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ:

"Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση. Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».

Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε...
...τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του. Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.

Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του: «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα». Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν! Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.

Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή".

αυτην την ....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
persona non grata, πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στο Γιωργάκη, πλην όμως πιστεύω ότι είναι ευπρεπής και ευγενής ως άνθρωπος. Ο Καραμανλής δεν νομίζω ότι έχει το ίδιο στυλ ειρωνείας με τον Τσίπρα.Μάλλον προσπαθεί να αντιγράψει το στυλ του μακαρίτη του θείου του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom